Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Fakulteti
Moderator: svp

Nova Varos Online Forum Index >> Fakulteti >> Beograd, raspodela (live)

Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 | 4 sledece strane >> )
Autor Beograd, raspodela (live)
laMuerte
Drug clan
(3.1/10)

Član od: 10.05.2006.
Ukupno poruka: 135

info
Eve nama opet naseg vadikala. Podmladka doduse. Siljokurana sto bi narod rek’o. Pa gde si ti ljubicice nasa? Je li ti bese onaj sto imas one zajebane govorne sposobnosti? Onaj sto pljuje po EU a zivot provodi na relaciji Pozega-Bg sa pish pauzom u Gornjem Milanovcu? Jesi li ti onaj sto ga sprdaju na forumu „istorija balkana“? Fan Dejana Lucica, i regrut Garde cara Lazara i vitezova okruglog stola. Onaj sto se dobrano izlupao (ispao papan) o wikipediji, bas na ovom sajtu. Tanak poznavalac Hriscanstva ali vrsni ekspert kad su u pitanju konkurentske religije. Vikend istoricar. Ljubitelj i postovalac Roberta de Nira...

Pa sta kazes pravnice, nije ovaj Marijin slucaj bas neki slucaj a? Ko joj je kriv kad se devojka plasi? Ko joj je kriv kad je boranija. Covek je samo zastrasivao, to je velis suptilna metoda. A on u zenskoj samici ipak nije ilegalno kazes?

Ma jadno je Cole. Trulije nego sto mislis. Nego si ti oguglao. Kao kad udjes u javnu klonju pa na pocetku hoces da umres od smrada, ali za par trenutaka se naviknes pa ti svejedno. Pa niti smrdi, nit’ je trulo, nit’ ima problema. Kenjas i kuliras.

Imam gomilu nekih poslova, pa oprostite ako ne budem redovno dolazio na forum.

Pozz.

02.12.2007. u 19:34 odgovor sa citatom  
Coachenko
Moderator

Član od: 29.12.2006.
Ukupno poruka: 553

info
Citat:
Eve nama opet naseg vadikala. Podmladka doduse. Siljokurana sto bi narod rek’o. Pa gde si ti ljubicice nasa? Je li ti bese onaj sto imas one zajebane govorne sposobnosti? Onaj sto pljuje po EU a zivot provodi na relaciji Pozega-Bg sa pish pauzom u Gornjem Milanovcu? Jesi li ti onaj sto ga sprdaju na forumu „istorija balkana“? Fan Dejana Lucica, i regrut Garde cara Lazara i vitezova okruglog stola. Onaj sto se dobrano izlupao (ispao papan) o wikipediji, bas na ovom sajtu. Tanak poznavalac Hriscanstva ali vrsni ekspert kad su u pitanju konkurentske religije. Vikend istoricar. Ljubitelj i postovalac Roberta de Nira...

E jesi mi falio ovde na Forumu, pa to je zlo...

Nisam ti ja radikal, tek da te obradujem za pocetak. Verovatno sam danas jedini nacionalista u Srbiji koji ima originalnu ideju kako bi eventualni gubitek Kosmet dugorocno mogao imati plodotvorne posledice u smislu necega sto samo podseca na radikalski koncept Velike Srbije. Ali ne bi ti to nikako mogao razumeti... Da bi dosao na jednu takvu ideju moras procitati bar deset puta vise od zadate lektire. Gde bi ti to mogao, nisi ti taj kapacitet...

Vidim da revnosno pratis moje forumaske aktivnosti na Istoriji Balkana. Tamo sam trenutno voljom jednog HDZ-eovca u rukavicama i radikalnog feministickog krila LDP pod bannom. I jedan od administratora Foruma (inace "petooktobarski" direktor jednog uglednog Instituta za istoriju), kome sam igrom slucaja provalio identitet se uskomesao zbog moguceg politickog kompromitovanja pa je crna trojka zavela embargo. Medjutim, ne brini, sprema se tamo veliki come back pa ces i dalje moci sa uzivanjem da citas moje tekstove, poput one polemike o Nikolaju gde je LDP-eovska kosmomolka Vila vrisnula kao oblanda. Ove za Lucica i gardu... Znam da prizeljkujes neistomisljenikae takvog profila, to je tvoj nivo... Ali opet, corak. Wikipedija je prirucnik za slepe i dok ne progleda tesko ces to shvatiti.

Citat:
Pa sta kazes pravnice, nije ovaj Marijin slucaj bas neki slucaj a? Ko joj je kriv kad se devojka plasi? Ko joj je kriv kad je boranija. Covek je samo zastrasivao, to je velis suptilna metoda. A on u zenskoj samici ipak nije ilegalno kazes?

Ma jadno je Cole. Trulije nego sto mislis. Nego si ti oguglao. Kao kad udjes u javnu klonju pa na pocetku hoces da umres od smrada, ali za par trenutaka se naviknes pa ti svejedno. Pa niti smrdi, nit’ je trulo, nit’ ima problema. Kenjas i kuliras.

Ma kakav slucaj, to nije vredno pomena... Riba da je bila pametna mogla je da ostane dobra bar 300 evrica za samicu, ali kad se za pravnicko misljenja obraca koje-kakvim belosvetskim kurajberima onda neka sipci cele godine preko Gazele u izgradnji za dz. Ko kaze da momak nije ilegalac? Ilegalac je na klikere koje ti nemas i sigurno nije tu tako sto je svake godine silovao po tri devojke. Da li je to u redu? Nije! Da li je u redu sto nadlezne sluzbe ne mogu da ga uhvate? Nije! Pa ko ih j... onda, sto bi on radio njihov posao. Ende, druze!
 02.12.2007. u 20:27 odgovor sa citatom  
enis-ljacga-new
Drug clan
(3.3/10)

Član od: 01.12.2005.
Ukupno poruka: 294

info
meni ovo lici kao na neki boks mec,kad izgubljeni tvrdi da je pobednik celo vreme iako je 100%nakaut.Al stvarno slucajno sam i ja zalutao na stranice istorije balkana i ismejao se posteno.Ona Srpska vila ga je toliko ubila u pojam da se izgubio mesec dana ,verovatno kopajuci nova argumenta braneci se.Decko leci komplekse nize vrednosti mislim trebaju drugi suditi a ne onaj koji vodi mec.
 02.12.2007. u 22:18 odgovor sa citatom  
Brain
Drug clan
(2.94/10)

Član od: 24.01.2007.
Ukupno poruka: 968

info
Citat:

Tanak poznavalac Hriscanstva ali vrsni ekspert kad su u pitanju konkurentske religije.

E ovo mi se vec svidja... Mislim da je mnogo takvih ovde, na forumu.

02.12.2007. u 22:25 odgovor sa citatom  
stefan
Diplomata
(5.38/10)

Član od: 19.03.2006.
Ukupno poruka: 1372

info
Citat:

Dana 2007-12-02 22:18, enis-ljacga-new je napisao:
celo vreme iako je 100%nakaut

Sve vreme a ne "celo"
 02.12.2007. u 22:28 odgovor sa citatom  
stefan
Diplomata
(5.38/10)

info
Citat:

Dana 2007-12-02 20:27, Coachenko je napisao:
Ma kakav slucaj, to nije vredno pomena... Riba da je bila pametna mogla je da ostane dobra bar 300 evrica za samicu

Ne bih se slozio sa tobom. Naravno da je vredno pomena.
Uostalom, lako je pricati tako ako je neko drugi u problemu pa mi to lepo posmatramo sa distance i prekrstenih ruku. Otkud znas da ne bi napravila veci problem.
S' druge strane, fizicka moc je i dalje veoma rasprostranjen i cesto koriscen metod sticanja moci i danas...na zalost, tako da je adaptacija najbolji metod. Uvek bilo i uvek ce biti
 02.12.2007. u 22:34 odgovor sa citatom  
Dobroljid
Diplomata
(5.48/10)

Član od: 04.04.2006.
Ukupno poruka: 1467

info
Citat:

stef:
Sve vreme ne "celo"

stefi se ozbiljno latio posla
ide ti dobro
sad cu ti pokrenuti jednu temu

[ Poruku promenio Tanasko dana 02-12-2007 ]
 02.12.2007. u 22:36 odgovor sa citatom  
stefan
Diplomata
(5.38/10)

info
hahahahaha...mislim nesto u sebi: "Sad ce Tanasak nesto da mi shane..."
Ja na temu kad ono post hahahahahahaha...
 02.12.2007. u 22:38 odgovor sa citatom  
asmir89
Drug clan
(4.06/10)

Član od: 20.03.2007.
Ukupno poruka: 1728

info
Citat:

Dana 2007-12-02 20:27, Coachenko je napisao:

Nisam ti ja radikal, tek da te obradujem za pocetak. Verovatno sam danas jedini nacionalista u Srbiji koji ima originalnu ideju kako bi eventualni gubitek Kosmet dugorocno mogao imati plodotvorne posledice u smislu necega sto samo podseca na radikalski koncept Velike Srbije.

Aah, i ja pratim Seseljove ****je u Hagu.. Zar imate isti broj cipela?
 02.12.2007. u 22:50 odgovor sa citatom  
Coachenko
Moderator

info
Citat:
Dana 2007-12-02 22:18, enis-ljacga-new je napisao:
meni ovo lici kao na neki boks mec,kad izgubljeni tvrdi da je pobednik celo vreme iako je 100%nakaut.Al stvarno slucajno sam i ja zalutao na stranice istorije balkana i ismejao se posteno.Ona Srpska vila ga je toliko ubila u pojam da se izgubio mesec dana ,verovatno kopajuci nova argumenta braneci se.Decko leci komplekse nize vrednosti mislim trebaju drugi suditi a ne onaj koji vodi mec.

Penis-ljacga i dalje vrslja po forumima koje posecujem pa trazi neku slovnu gresku kako bi proglasio moj navodni krah u nekoj polemici. No, da se ne bi ovde nadjebavali u prazno evo linka pa nek ljudi citaju: http://p202.ezboard.com/Vladika-Nikolaj-na-IB--Kad-prezir-pomuti-razum/fistorijabalkanafrm15.showMessage?topicID=591.topic

Neka drugi sude... Nego da se uclanis ti na IB i reces koju a ne da voajerises i onanises na vatrene diskusije, a ? Penise, penise...

Citat:
Stefan: Ne bih se slozio sa tobom. Naravno da je vredno pomena.
Uostalom, lako je pricati tako ako je neko drugi u problemu pa mi to lepo posmatramo sa distance i prekrstenih ruku. Otkud znas da ne bi napravila veci problem.
S' druge strane, fizicka moc je i dalje veoma rasprostranjen i cesto koriscen metod sticanja moci i danas...na zalost, tako da je adaptacija najbolji metod. Uvek bilo i uvek ce biti

Stefane, nacelno si ti u pravu i nema tu problema. To je sve tacno na papiru, ali u praksi stvari uopste nisu tako ozbiljne kako ih gastarbajter la Muerte predstavlja. Decko nema pojma o cemu prica, pa dos'o ovde da prodaje brigu. Cura je imala sve adute u rukama da ugasi tog momka i pala je na par pretnji, koje su, veruj iz prve ruke ti govorim, a za dalje me nemoj pitati, krajnji domet represije kojim je on smeo da se posluzi. Da je to znala mogla je da ga muze ko konja, ovako jedino ostaje da ovaj emigrantski becki konjusar ovde prosipa svoje nebuloze i trubi o srpskoj trulezi.

Citat:
Osman: Aah, i ja pratim Seseljove ****je u Hagu.. Zar imate isti broj cipela?

Joooj, Osmane nemoj ti, zabolece te glava, ziv bio ...

[ Poruku promenio Coachenko dana 02-12-2007 ]
 02.12.2007. u 22:52 odgovor sa citatom  
asmir89
Drug clan
(4.06/10)

Član od: 20.03.2007.
Ukupno poruka: 1728

info

Nemoj tako ceto, imate li ili nemate?
 02.12.2007. u 23:03 odgovor sa citatom  
laMuerte
Drug clan
(3.1/10)

Član od: 10.05.2006.
Ukupno poruka: 135

info
Cole, ljubicice nasa, pa stil ti se krajnje srozao. Tvoji postovi pocinju i zavrsavaju se uvredama. Nemoj Cole, nemoj hriscanine! Ako nastavis tako, samo ce te jos Asmir citati.

Nego daj nam onaj link sa „IB“, gde si „Srpsku vilu“ pozvao na neko izvan forumasko poravnanje u stilu velikog zavodnika. Ja ne mogu da nadjem. Pa da svi citaju kako se sa tobom sprdaju. Kako lako izvuku prostaka iz tebe pa te onda banuju, zabrane,.. HDZ-ovci, zene iz LDP-a, izdajnici, nesrbi, vile i vilenjaci..

A ne znaju koga su izbacili. Coveka sa vizijom. Coachenka sa originalnom idejom kako da poraz pretvori u pobedu. Coveka koji puno cita a malo pamti.
Sto kaze Milan Zec: „Imam kera, ziva vatra! Da nije na lancu i da ima zuba, cuda bi pravio!“

[ Poruku promenio laMuerte dana 02-12-2007 ]
 02.12.2007. u 23:54 odgovor sa citatom  
enis-ljacga-new
Drug clan
(3.3/10)

info
dacu ja tebi ovaj celavi penis kad ti dodjem dole 23 ako bog da pa ces umesto guglanja dobro podudlati smraduljko ostavicu ti samo noge da sa njima tipkas
 03.12.2007. u 00:00 odgovor sa citatom  
Coachenko
Moderator

info
Citat:
Nego daj nam onaj link sa „IB“, gde si „Srpsku vilu“ pozvao na neko izvan forumasko poravnjanje u stilu velikog zavodnika. Ja ne mogu da nadjem. Pa da svi citaju kako se sa tobom sprdaju.

Ajde ti nadji onaj link sa NV on-line, kada si lane priznao da si u Austriji za hleb zaradjivao tako sto si opsluzivao starce i starice po Becu i okolini. Ja ne mogu da nadjem. Pa da svi znaju zasto te godinu dana nije bilo na forumu...

Citat:
Coveka koji puno cita a malo pamti.

Za diskusiju na ravnoj nozi s tobom ne treba vise nego prelistati sadrzaj.

Sasvim dovoljno da se na nekog poput tebe ostavi utisak zive enciklopedije.

03.12.2007. u 00:09 odgovor sa citatom  
Coachenko
Moderator

info
Citat:

Dana 2007-12-03 00:00, enis-ljacga-new je napisao:
dacu ja tebi ovaj celavi penis kad ti dodjem dole 23 ako bog da pa ces umesto guglanja dobro podudlati smraduljko ostavicu ti samo noge da sa njima tipkas

Penise, sta ti bi, naopako? Sam si reko da volis da ga duvas i da budes sa petoricom istovremeno. A sta je 23. neka gay parad, prosvetli me...?
 03.12.2007. u 00:11 odgovor sa citatom  
Dobroljid
Diplomata
(5.48/10)

info
I DA!
Na vidiku je ozbiljna sprdnja!
spremte se za trostranichno, multimedijalno nadmetanje dva paljevinca

samo na novavaros.com
 03.12.2007. u 00:12 odgovor sa citatom  
Coachenko
Moderator

info
Sta mislis, da laMuerte i Penis mogu da navuku tri strane? Tesko, bre, nisu toliko zajedno procitali u zivotu.
 03.12.2007. u 00:15 odgovor sa citatom  
enis-ljacga-new
Drug clan
(3.3/10)

info
ne da cu te prosvetliti nego ces biti osvescen i prosvetljen
p.s.imas puno prijatelja koji mi pomazu
 03.12.2007. u 00:16 odgovor sa citatom  
enis-ljacga-new
Drug clan
(3.3/10)

info
hvala stefi na ispravci al trebas znati da je steta sto nisu svi nadareni i pismeni kao ti i manjina,zato nije bas prijatno ispravljati tudje lapsuse ili greske u pravopisu ,ipak je zato nadlezna skola ,a ne neko privatno lice.Sad nekog skola nije toliko interesovala misleci da je "danguba"sto ja smatram greskom sa zakasnjenjem
 03.12.2007. u 00:53 odgovor sa citatom  
Dobroljid
Diplomata
(5.48/10)

info
Citat:

Coachenko je mlatio:

Ajde ti nadji onaj link sa NV on-line, kada si lane priznao da si u Austriji za hleb zaradjivao tako sto si opsluzivao starce i starice po Becu i okolini.

sta zelis da kazes time?
pre svega, sta tu ima da se PRIZNA?

03.12.2007. u 01:01 odgovor sa citatom  
Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 | 4 sledece strane >> )

Ova stranica generisana je za 0.133 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.