| Autor |
Brisanje duplikata mp3 fajlova |
ivan Administrator

Član od: 05.06.2002. Ukupno poruka: 228 info
|
Postavio sam u download sekciju program koji sluzi za uklanjanje duplih mp3 fajlova sa racunara.
Opis:
-------------
Program se koristi za pronalazenje dupliranih mp3 fajlova na vasem disku.
Pronalazenje se ne zasniva samo na duplikatima vec i na fajlovima koji imaju
slicna imena. Stepen slicnosti se moze podesavati u programu. 80%-85% slicnosti
pronalazi sve duplikate.
Klikom ovde mozete download-ovati program.
Obavezno posle instalacije procitajte ReadMe fajl!
Sva pitanja i sugestije mozete postovati na ovaj thread.
Pozdrav svima na forumu
P.S. U readme fajlu je naveden stari mail koji vise nije vazeci, posto sam ovaj program radio pre nekoliko meseci.
|
09.06.2003. u 09:21 |
odgovor sa citatom
|
ZORZI Siva eminencija
(6.45/10)

Član od: 15.08.2002. Ukupno poruka: 76 info
|
Dodji da mi to instaliras.
Pozdrav
|
09.06.2003. u 13:22 |
odgovor sa citatom
|
ivan Administrator

|
Nema velike filozofije pri instaliranju. Skines setup, pokrenes ga, kliknes na "Install" i setup ce automatski instalirati program i kreirati ikonicu na desktopu (Uz to ce da ti prikaze ReadMe fajl u kome su opis programa i uputstvo".
Startujes program, zatim kliknes na Fajl pa Folder i izaberes folder gde ti je muzika. U glavnom panelu ce biti prikazane pesme koje imas u odabranom folderu.
Sledeci korak je da se izabere Pretraga pa Auto i da sacekas dok program ne pronadje potencijalne duplikate. Kada program pronadje potencijalne duplikate prikazace ih u drugom panelu na dnu. One pesme koje hoces da izbrises treba da selektujes (Ispred svake stoji checkbox) i da kliknes na dugme "Prebaci u Temp folder" koje se nalazi na vrhu donjeg panela. Pri prvom pritisku na dugme program ce da zatrazi da mu se odredi privremeni folder u koji ce da prebacuje duplikate, a kasnije prebacuje pesme automatski u vec odredjeni folder.
Posle prebacivanja pesama potrebno je klliknuti na Pretraga pa Auto Next (ili pritisnuti F5) kako bi se pretrazivanje nastavilo. Ovo ponavljati sve dok se ne stigne do kraja liste u gornjem panelu.
Paznja! Imena pesama kao sto su Track1, Track2... program nije u mogucnosti da ispravno prepozna tako da te fajlove briss na sopstvenu odgovornost
Po zavrsetku pretrage i brisanja duplikata potrebno je otvoriti folder koji si izabrao za privremeni i izbrisati mp3 fajlove koji su prebaceni tamo.
Eto vidis da nema velike filozofije
P.S. Zorzi ovo sam pisao kao tebi, a u stvari je ovo uputstvo za ostale. Tebi cu ipak ja morati da instaliram i pokazem upotrebu
Pozdrav
|
09.06.2003. u 14:42 |
odgovor sa citatom
|
ZORZI Siva eminencija
(6.45/10)

Član od: 15.08.2002. Ukupno poruka: 76 info
|
Ma vidim, ti kao pricas meni a ovamo skupljas poene kod publike. Zajeban si igrac.
No, dobro, ali sto me na kraju sroza. Kao ja ne znam da to instaliram i cak i ako mi se objasni i triput nacrta.
Nije no necu, za koji ..... si mi ti.
Ljut sam
|
09.06.2003. u 18:45 |
odgovor sa citatom
|
bracko Master
(7.92/10)

Član od: 01.08.2002. Ukupno poruka: 610 info
|
Hvala ti jos jednom za program, dobro si ga iskopao.
Samo interesuje me jedna stvar.
Da li program moze sam da trazi duplikate, a da ih ja na kraju samo proverim i pobrisem, a da ne mora da staje svaki cas.
Ako ne moze, nadji malo vremna pa mi to uradi.
Program bi tako bio mnogo korisniji.
Sve najbolje
Bracko
|
09.06.2003. u 22:18 |
odgovor sa citatom
|
ivan Administrator

|
Mozda u nekoj sledecoj verziji sad imam premalo slobodnog vremena da bih ga preradio.
Pozdrav
Citat:
Dana 2003-06-09 22:18, bracko je napisao:
Hvala ti jos jednom za program, dobro si ga iskopao.
Samo interesuje me jedna stvar.
Da li program moze sam da trazi duplikate, a da ih ja na kraju samo proverim i pobrisem, a da ne mora da staje svaki cas.
Ako ne moze, nadji malo vremna pa mi to uradi.
Program bi tako bio mnogo korisniji.
Sve najbolje
Bracko
|
|
09.06.2003. u 23:31 |
odgovor sa citatom
|
bracko Master
(7.92/10)

Član od: 01.08.2002. Ukupno poruka: 610 info
|
OK, samo nas obavesti kada to bude gotovo.
Pozdrav svima
Bracko
|
10.06.2003. u 20:05 |
odgovor sa citatom
|
Chexy Siva eminencija
(4.97/10)

Član od: 22.05.2003. Ukupno poruka: 39 info
|
Progarm je super. Svaka čast autoru. Još samo nekoliko stvari da se doda i nešto malo izmeni i onda će biti fenomenalan.
|
11.06.2003. u 21:54 |
odgovor sa citatom
|
Chexy Siva eminencija
(4.97/10)

Član od: 22.05.2003. Ukupno poruka: 39 info
|
Ljudi da vidim kako stojite sa pisanjem virusa.
Mozete ih slati meni na ceda@eminem.com !
|
02.08.2003. u 00:34 |
|