Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Igre
Moderator: Lesa, Sablja

Nova Varos Online Forum Index >> Igre >> Igrati protiv Pravila

Autor Igrati protiv Pravila
Sablja
Moderator

Član od: 22.01.2006.
Ukupno poruka: 3526

info
1. Psssst!

Sta se desva kada ne jurite kroz nivoe, nego jednostavno samo mirno stojite na nekom mestu? Mozda se vas junak zali. Mozda pocinje od dosade da cupka i pravi grimase. Mozda ne radi nista - i misli: covece, igraj! Ali: ha ha ha! Uzalud!

2. Ne tako!

Izmislite svoju igru. Boli vas ona stvar sta tvorci ocekuju od vas, zasto da vas ogranicavaju na nesto. Recimo u NFS-u jurite sto je brze moguce kroz nivoe. Zagradi komsijama vidik u Simsu, napravi lavirinte od zidova u igri real time stratagijama ili konstrujisite monster rov u igri Trackmania. Vas izbor.

3.Oraspolozi se!

Zasto igrati samo pred moniotorm ili na kaucu sa gamepadom u rukama? Da li upravo igrate avanturu s piratima? Napravite sebi reku, maznite klopu i stavite povez preko oka! Dozivljavate li izmisljenu avanturu? Upalite svece i mirisne stapice, pustite srednjovekovnu muziku! Igrajte trkacke igre sa Kacigom na glavi i upalite ventilator na maximalnoj brzini tako da duva direktno u vas. Tako ce igra postati pravi dozivljaj!

4. Budite sami sebi neprijatelj!

Razmislite koji bi bio najjednostavniji nacin da se igra savlada. A onda uradite upravo suprotno. Igrajte riskantno, koristite najslabije oruzje, izvodite samo opasne manevre. I vidite dokle mozete stici. Na primer: kada jednostavno zatvorite oci i potrcite. Mozete li tako da predjete ceo nivo u Super Mariu?

5. Pokusajte da u igri Flatout 2 sto je moguce duze vozite u nazad. Ili za promenu unistite svoju bazu u Command and Conqueru ili Commpany of Heroesu. Igrajte Mairja a da ne pokupite nijedan novcic. Jednostavno, radite suprotono od onog sto su tvorci planirali. Uzivajte u carima zabranjenog - to je sasvim legalno!

6. Cheat!

Ucinite da budete nepobedivi, nevidljivi, neograniceno brzi. A onda posmatrajte svoje protivnike kako pokusavaju da vas uhvate. Zadirkujte ih, izazivajte, a zatim nestanite. Spoznacete kako su likovi programirani, kuda se krecu i da li uvek isto reaguju. Pomocu varanja mozete zaviriti iza kulisa igre.

7. Posle igre si usred igre!

Iskljucite kompjuter i konzolu. Pogeldajte oko sebe. Jeste li primetili koliko su rastopljene teksture u vasoj sobi? Da li je dizajner nivoa bio malo lenj!? Zalite se u vozu na losu fiziku voznje, posmatrajte pranje sudova i usisavanje kucje kao misiju, Napravite od zivota igru, Igru, koju treba ozbiljno shvatiti ali koja ce na ovaj nacin biti mnogo zabavnija.

[ Poruku promenio Sablja dana 27-11-2007 ]
 27.11.2007. u 13:49 odgovor sa citatom  
tufik
Svemirski pitomac
(1.93/10)

Član od: 20.11.2007.
Ukupno poruka: 323

info
jooooj majko sta je ovo
 27.11.2007. u 13:54 odgovor sa citatom  
FARAON
Astronaut
(2.23/10)

Član od: 25.03.2007.
Ukupno poruka: 797

info
Ziveo drug Tito!
Ziveo!!!

Od rodjenja na mozgu furam fabricka greska.

27.11.2007. u 13:57 odgovor sa citatom  
Johnny_taraba_9
Sparing partner
(2.18/10)

Član od: 13.10.2007.
Ukupno poruka: 707

info
Citat:

Dana 2007-11-27 13:49, Sablja je napisao:
Upalite svece i mirisne stapice, pustite srednjovekovnu muziku! Igrajte trkacke igre sa Kacigom na glavi i upalite ventilator na maximalnoj brzini tako da duva direktno u vas.

srednjevekovna muzika...
Citat:

Razmislite koji bi bio najjednostavniji nacin da se igra savlada. A onda uradite upravo suprotno.Igrajte Mairja a da ne pokupite nijedan novcic. Jednostavno, radite suprotono od onog sto su tvorci planirali.

Ili pokusajte da na WARCRAFT-u u sred fajta ubijete svog heroja i time cete uvelicati svoj trijumf, ili cete pak naci alibi ako izgubite (ono kao "lako ti je bilo kad sam ja ubio svog heroja..." i sl. )

Ili na kanterima skacite sa velikih visina i smanjujte sebi HEALTH, krenite sa snajperom u kome se nalazi samo 1 metak, ne pomisljajte da kupujete stit i naravno pucajte u svoje prijatelje...)

"otvarac kao onaj koji je otvorio, a ne kao poklopac"

27.11.2007. u 14:17 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

info
hahahaha! Taj Rad dzoNi!
 27.11.2007. u 14:51 odgovor sa citatom  
asmir89
Drug clan
(4.06/10)

Član od: 20.03.2007.
Ukupno poruka: 1680

info
To ja samo radim kad sam citavu igru jedno 5 puta preso, kopiram save na drugo mesto za svaki slucaj i udri!
Kad imam neku misiju da pomognem GDI u igri CC3 ja naravno posedujem jednu nuklearku da ih sjebem Prvo im pomognem pa ih syebem, tako je to divan osecaj..

[ Poruku promenio asmir89 dana 27-11-2007 ]
 27.11.2007. u 14:57 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

info
Igraj Crysis na Delta tezini, bez skenera za rucne granate i samo sa mogucnostima NanoSuita.
 28.11.2007. u 00:05 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

info
Gadjajte svoje tenkove V1 Raketom u igri Company of Heroes ili u dodatku igrajte sa Nemcima i gazite ****ne Amere.

Loknica's Greet: To sto sam ja extra riba,popularna,svi zevaju u mene a ja ih sve vrtim oko malog prsta,je moja stvar.

05.12.2007. u 23:49

Ova stranica generisana je za 0.136 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.