| Autor |
Igrati protiv Pravila |
Sablja Moderator

Član od: 22.01.2006. Ukupno poruka: 3526 info
|
1. Psssst!
Sta se desva kada ne jurite kroz nivoe, nego jednostavno samo mirno stojite na nekom mestu? Mozda se vas junak zali. Mozda pocinje od dosade da cupka i pravi grimase. Mozda ne radi nista - i misli: covece, igraj! Ali: ha ha ha! Uzalud!
2. Ne tako!
Izmislite svoju igru. Boli vas ona stvar sta tvorci ocekuju od vas, zasto da vas ogranicavaju na nesto. Recimo u NFS-u jurite sto je brze moguce kroz nivoe. Zagradi komsijama vidik u Simsu, napravi lavirinte od zidova u igri real time stratagijama ili konstrujisite monster rov u igri Trackmania. Vas izbor.
3.Oraspolozi se!
Zasto igrati samo pred moniotorm ili na kaucu sa gamepadom u rukama? Da li upravo igrate avanturu s piratima? Napravite sebi reku, maznite klopu i stavite povez preko oka! Dozivljavate li izmisljenu avanturu? Upalite svece i mirisne stapice, pustite srednjovekovnu muziku! Igrajte trkacke igre sa Kacigom na glavi i upalite ventilator na maximalnoj brzini tako da duva direktno u vas. Tako ce igra postati pravi dozivljaj!
4. Budite sami sebi neprijatelj!
Razmislite koji bi bio najjednostavniji nacin da se igra savlada. A onda uradite upravo suprotno. Igrajte riskantno, koristite najslabije oruzje, izvodite samo opasne manevre. I vidite dokle mozete stici. Na primer: kada jednostavno zatvorite oci i potrcite. Mozete li tako da predjete ceo nivo u Super Mariu?
5. Pokusajte da u igri Flatout 2 sto je moguce duze vozite u nazad. Ili za promenu unistite svoju bazu u Command and Conqueru ili Commpany of Heroesu. Igrajte Mairja a da ne pokupite nijedan novcic. Jednostavno, radite suprotono od onog sto su tvorci planirali. Uzivajte u carima zabranjenog - to je sasvim legalno!
6. Cheat!
Ucinite da budete nepobedivi, nevidljivi, neograniceno brzi. A onda posmatrajte svoje protivnike kako pokusavaju da vas uhvate. Zadirkujte ih, izazivajte, a zatim nestanite. Spoznacete kako su likovi programirani, kuda se krecu i da li uvek isto reaguju. Pomocu varanja mozete zaviriti iza kulisa igre.
7. Posle igre si usred igre!
Iskljucite kompjuter i konzolu. Pogeldajte oko sebe. Jeste li primetili koliko su rastopljene teksture u vasoj sobi? Da li je dizajner nivoa bio malo lenj!? Zalite se u vozu na losu fiziku voznje, posmatrajte pranje sudova i usisavanje kucje kao misiju, Napravite od zivota igru, Igru, koju treba ozbiljno shvatiti ali koja ce na ovaj nacin biti mnogo zabavnija.
[ Poruku promenio Sablja dana 27-11-2007 ]
|
27.11.2007. u 13:49 |
odgovor sa citatom
|
tufik Svemirski pitomac
(1.93/10)

Član od: 20.11.2007. Ukupno poruka: 323 info
|
jooooj majko sta je ovo
|
27.11.2007. u 13:54 |
odgovor sa citatom
|
FARAON Astronaut
(2.23/10)

Član od: 25.03.2007. Ukupno poruka: 797 info
|
Ziveo drug Tito!
Ziveo!!!
Od rodjenja na mozgu furam fabricka greska.
|
27.11.2007. u 13:57 |
odgovor sa citatom
|
Johnny_taraba_9 Sparing partner
(2.18/10)

Član od: 13.10.2007. Ukupno poruka: 707 info
|
Citat:
Dana 2007-11-27 13:49, Sablja je napisao:
Upalite svece i mirisne stapice, pustite srednjovekovnu muziku! Igrajte trkacke igre sa Kacigom na glavi i upalite ventilator na maximalnoj brzini tako da duva direktno u vas.
|
srednjevekovna muzika...
Citat:
Razmislite koji bi bio najjednostavniji nacin da se igra savlada. A onda uradite upravo suprotno.Igrajte Mairja a da ne pokupite nijedan novcic. Jednostavno, radite suprotono od onog sto su tvorci planirali.
|
Ili pokusajte da na WARCRAFT-u u sred fajta ubijete svog heroja i time cete uvelicati svoj trijumf, ili cete pak naci alibi ako izgubite (ono kao "lako ti je bilo kad sam ja ubio svog heroja..." i sl. )
Ili na kanterima skacite sa velikih visina i smanjujte sebi HEALTH, krenite sa snajperom u kome se nalazi samo 1 metak, ne pomisljajte da kupujete stit i naravno pucajte u svoje prijatelje...)
"otvarac kao onaj koji je otvorio, a ne kao poklopac"
|
27.11.2007. u 14:17 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

|
hahahaha! Taj Rad dzoNi!
|
27.11.2007. u 14:51 |
odgovor sa citatom
|
asmir89 Drug clan
(4.06/10)

Član od: 20.03.2007. Ukupno poruka: 1680 info
|
To ja samo radim kad sam citavu igru jedno 5 puta preso, kopiram save na drugo mesto za svaki slucaj i udri!
Kad imam neku misiju da pomognem GDI u igri CC3 ja naravno posedujem jednu nuklearku da ih sjebem Prvo im pomognem pa ih syebem, tako je to divan osecaj..
[ Poruku promenio asmir89 dana 27-11-2007 ]
|
27.11.2007. u 14:57 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

|
Igraj Crysis na Delta tezini, bez skenera za rucne granate i samo sa mogucnostima NanoSuita.
|
28.11.2007. u 00:05 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

|
Gadjajte svoje tenkove V1 Raketom u igri Company of Heroes ili u dodatku igrajte sa Nemcima i gazite ****ne Amere.
Loknica's Greet: To sto sam ja extra riba,popularna,svi zevaju u mene a ja ih sve vrtim oko malog prsta,je moja stvar.
|
05.12.2007. u 23:49 |
|