| Autor |
Kuda ide nas reprezentativni fudbal? |
MARTIN Siva eminencija
(7.36/10)

Član od: 14.11.2002. Ukupno poruka: 354 info
|
Jeste li videli onu bruku u Helsinkiju pre neki dan?Sramota.Finci koji su nam nekada sluzili za popravljanje gol razlike,napunili su nas do vrha.A taktika selektora Savicevica je tek za pricu:igrati bez ijednog veznog igraca.
Nije mi jasno zasto se covek lepo ne povuce i povede sa sobom "zvezdice" koje su,izgleda,pretplacene na mesto u reprezentaciji.Pa,samo je obrukao ono veliko igracko ime koje je godinama stvarao i koje je bilo za postovanje.Da je covek,kao sto nije,dao bi ostavku posle ove sramote(a bilo ih je jos).
Kada su Finci prejaki za nas,sta bi bilo da smo,ne daj Boze,u subotu igrali protiv Velsa?Ne smem ni da zamislim.
A najbolji igraci nase lige idu u Ukrajinu,a nekada su isli u najjace zapadnoevropske klubove.Sta vam to govori?
Citiracu Ivicu Osima:"reprezentacija ce igrati bolje onda kada neki shvate da ce joj veci doprinos dati tako sto ce se povuci i osloboditi mesto nekom mladjem".
Sta vi mislite o ovom?Kuda ide nas fudbal uopste?
|
10.06.2003. u 13:11 |
odgovor sa citatom
|
ZORZI Siva eminencija
(6.45/10)

Član od: 15.08.2002. Ukupno poruka: 76 info
|
E moj Martine, ja mislio ti ozbiljan i uz to pametan covek. Kad ono ti raspravljas o necemu sto su braca davno razjebala i upropastila. Nema tu prijatelju moj raspravke i diskutovanja. Prvo, sto ima precih stvari i drugo (daleko vaznije) lopovi su pustili korenje. Zasto bi oni zadrzavali na pr. Vukica kad im ovako vise odgovara, a i Vukicu da se ne lazemo, pa taman se to zvalo i Ukrajina.
Reprezentacija postoji zbog nekoliko ljudi i njihovih interesa a ne (kako svi misle) nacije. Jedni su tu da se bolje prodaju, drugi da operu ili uzmu kintu, treci zbog kompleksa, cetvti zbog zena, peti ... i tako taljigaj.
Fubal ti je (osim nekoliko izuzetaka) usko povezan i sa ekonomijom, a ti si ekonomista pa znas kakvo je stanje u Srbiji.
Zato vidimo se u narednih deset godina u Cika Dacinom kupu. To ti je suva realnost i trzisna privreda.
Ma ako ti je fudbala igraj sa ortacima, mani se dangube sa olosem.
|
11.06.2003. u 01:03 |
odgovor sa citatom
|
ivan Administrator

Član od: 05.06.2002. Ukupno poruka: 229 info
|
Automatska poruka: Tema je zaključana jer je period neaktivnosti veći od 5 meseci.
|
11.11.2003. u 01:03 |
| |