| Autor |
Mondijal u Nemačkoj |
Gost Neregistrovan
 IP: 24.82.242.* |
Sta mislite za nase?
|
25.03.2006. u 21:28 |
odgovor sa citatom
|
edo77 Siva eminencija
(3.15/10)

Član od: 22.12.2004. Ukupno poruka: 7 info
|
Hmmmm, realno dosta smo slabi od Holandjana i Argentinaca, takodje gledajuci Africku kup moze se videti da "slonovi" nisu uopste za pocenjivanje. Bice tesko,ali ipak postoji sansa. Mislim da je prva utakmica protiv "lala" od presudnog znacaja,dobar rezultat iz te utakmice plavima bih doneo veliku psihicku prednost i mirni pristup narednim utakmicama.
S druge strane ovde(Holandiji),pomno prate poteze Petkovica i igre reprezentativaca SCG,ali ipak nevide nekog velikog rivala u SCG.
Ipak treba sacekati i videti, lopta je okrugla....
p.s. karte za Leipzig 11.juna su kupljene,jest da sam u delu sa Holandskim navijacima,ali jbg..... ponecu oba dresa,hahahaha
|
26.03.2006. u 13:00 |
odgovor sa citatom
|
BLACKICON Kavgadzija
(3.3/10)

Član od: 14.01.2006. Ukupno poruka: 1215 info
|
Osvajamo prvenstvo!!! Barem verujmo,ali jedan primljeni gol u kvalifikacijama obecava. Nadam se!!!
|
27.03.2006. u 01:19 |
odgovor sa citatom
|
Vana Drug clan
(2.13/10)

Član od: 08.03.2006. Ukupno poruka: 3 info
|
Pa da ali u kvalifikacijama nismo imali tako teske protivnike.A nama bas i ne ide sa Holandjanima,ali ipak verujem u PLAVE,i naravno ako prodjemo grupu osvajamo prvenstvo
|
27.03.2006. u 11:20 |
odgovor sa citatom
|
MARTIN Siva eminencija
(7.36/10)

Član od: 14.11.2002. Ukupno poruka: 320 info
|
Nisu ni Lale sto su nekada bile,a videlo se u mecu sa Hrvatima da su i Gaucosi veoma ranjivi i nisu nepobedivi(kroz odbranu im duva dobra promaja),ali su nepredvidivi i s njima se nikada ne zna.
Nasu sansu vidim u dobroj defanzivi iz koje se moze na neku kontru "na kvarnjaka" dati gol i posle se "zabunkerisati" jos vise i braniti do kraja utakmice!Iskreno-vise me plasi utakmica sa Obalom Slonovace,jer oni igraju slicno nama-puste protivnika da dominira,a onda cekaju neku kontru i tu monsieur Drogba ne gresi(pratio sam njihove igre na Africkom kupu).Pitanje je ko ce u tom duelu preuzeti ulogu onog ko diktira tempo.Jer mi se cini da ce bas taj koji bude dominirao i izgubiti mec.
Iskreno,i sam plasman na Mondijal je veliki uspeh za nas,i bolje ne ocekivati previse.Ako prodjemo grupu,i to ce biti veliko s obzirom da nismo ucestvovali na 2 zadnja velika takmicenja,a tek onda moze da se desi svasta,jer su Grci bas na ovakvoj taktici koju forsira Petkovic osvojili Evropsko prvenstvo.Ali to je vec stvar srece,zreba i trenutnog nadahnuca igraca.A i Mondijal je mnogo jace takmicenje od Evropskog prvenstva-bas za Juznoamerikance.Tako da....Ne treba polaziti od velikih ciljeva,korak po korak,utakmica po utakmica-pa dokle se stigne.Samim tim ce i fudbaleri biti oslobodjeni presije moranja i psihicki ce biti jaci kad se od njih ne ocekuje mnogo.A koliko mogu u ovakvoj grupi i da li mogu da se nose sa "favoritima"(a sve tri protivnicke ekipe su veci favoriti od nas za prolaz dalje)...?Videcemo u julu:)))
|
28.03.2006. u 15:15 |
odgovor sa citatom
|
BLACKICON Kavgadzija
(3.3/10)

Član od: 14.01.2006. Ukupno poruka: 1215 info
|
Pa zar je nisam rekao da treba imati vere,i da se treba nadati. Ti uopste nisi citao onaj moj prethodni post. Naravno da verujemo i da se nadamo!!!
|
29.03.2006. u 02:16 |
| |