Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Književnost
Moderator: ivan, svp

Nova Varos Online Forum Index >> Književnost >> Својатање писаца

Autor Својатање писаца
Dragomir
Drug clan
(5.58/10)

Član od: 28.08.2006.
Ukupno poruka: 86

info
Већ сам писао о овоме на овом форуму као и на неклико других, слао електронски српским министрима да предузму мере да се ово не дешава, али Влада Србије ћути. Напокон се неко сетио да у новинама барем објави истину. Овакве потезе не разумем као пљачку већ као геноцид.

http://www.politika.co.yu/detaljno.php?nid=40577

11.09.2007. u 01:50 odgovor sa citatom  
Head
Spam king
(5.23/10)

Član od: 16.02.2006.
Ukupno poruka: 1394

info
Ovo je strashno i jadno, NO COMMENT!

Citat:

Ismet Causevic (ismet_causevic@hotmail.com), 11.09.2007, 07:32
Molim za odgovor na pitanje : "Ciji je pisac - Japanac po nacionalnosti koji od rodjenja zivi u Singapuru i pise na engleskom jeziku o zbivanjima u Indoneziji?"

Citat:
Safet Terzic (yenki@usa.com), 11.09.2007, 00:56
Postoji jedan jezik svima (nama)razumljiv, dva pisma latinica i cirilica, postoji ekavica i ijekavica. Sve ostalo su nijanse. Nazovite ga kako ga kako hocete, srpski, hrvatski, bosanski, bosnjacki, crnogorski itd.... Sve je to u pet deka isto.

Ovi komentari od nashih suseda su mi se svideli

~Hvala vam shto me ne razumete i time ne slabite moju snagu.~

11.09.2007. u 14:28

Ova stranica generisana je za 0.086 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.