Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Muzika
Moderator: izvidjac

Nova Varos Online Forum Index >> Muzika >> Turbo Folk

Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 )
Autor Turbo Folk
Histrion
Drug clan
(2.94/10)

Član od: 27.02.2007.
Ukupno poruka: 773

info
Citat:

Dana 2007-07-28 13:56, MARTIN je napisao:
A šta reći za 'zaklete rokere i metalce' koji posle 2 po ponoći kada na svim žurkama odvrnu hard turbo folk do daske,počnu da se penju na stolove i bukvalno znaju svaku reč onoga što turbo folkeri nazivaju pesmama?Ma batalite priču...Kao in je biti roker ili metalac za spoljašnji svet,a kada si sam,ili kada malo popiješ i ponese te atmosfera,onda su ti super i Tarmi Rićmi,Sinan Sakić,Mile Kitić i ostala GTD ekipa.Ma reci otvoreno ko si i šta si.Nema potrebe nikoga farbati.Lažeš sam sebe,a ne druge...

A kao Rock i Metal to je kraj istorije?To je neshto neprevazidjeno i visinski nedostizno?Nebuloza!Dakle postoje Rock grupe koje poseduju bar priblizno ovakva svojstva al njihov zbir je jednocifren broj.Kad govorish o Rocku il Metalu u globalu to mu dodje umetnichki(mozda je ova rech neumesna) neka umrtvljena osrednjost.Roling Stones,Europe,Deep Purple,AC/Dc,Nirvana,Riblja Corba kod nas... sve je to go ku rac!A oni su glavni "rokeri" je8ote!Takmichiti se sa nekom takvom muzikom protiv Turbo Folka kao otrcanog baljezganja je isto kad se Dete koje je osmi razred svadja sa detetom koje je peti razred o tome ko je vishe prosho u zivotu!!!

Svi danas seru kako je Turbo folk **ružna reč**(shto i jeste) i da su Rock i Metal nachin otreznjenja od toga i slichno a niko da navede ni jedan argument o tome zashto i kako.Kao svi tako prichaju pa cu i ja.I onda krene rasprava kako i zashto i na kraju stize odgovor "O ukusima se ne da raspravljati".Organe povracam zbog svega ovoga.Ponekad mi je zao shto sam u "Rock" vodama kad vidim da ljudi koji se zakljinju u Rock uopshte ne kapiraju sushtinu te priche i brane svoj stav sa totalno pogreshne perspektive.Bjes me je savladao necu vishe pisati
 22.02.2008. u 16:33 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

Član od: 22.01.2006.
Ukupno poruka: 3488

info
Sta 'vo lupate!?
 22.02.2008. u 16:39 odgovor sa citatom  
Histrion
Drug clan
(2.94/10)

info

[ Poruku promenio Histrion dana 22-02-2008 ]
 22.02.2008. u 16:46 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

info

22.02.2008. u 16:50 odgovor sa citatom  
Histrion
Drug clan
(2.94/10)

info
evo vam malo rock "umetnosti" u koju sve svi kunu
morao sam da idem skroz banalno da bi bar 50 posto ljudi skontalo shta sam hteo da kazem

Bijelo Dugme - Zasto me ne podnosi tvoj tata

Upoznaj me sa tvojim starim
Daj, majku mu
Daj, nek me pozovu na rucak
Sad u nedelju
Necu ni srkati
Necu ni mljackati
Necu ni opsovati, mogu to i ja
Necu podrignuti ni poslije piva.
Zasto me ne podnosi tvoj tata
O zasto, majku mu
Odijelo ne pravi covjeka
Sta je njemu
I reci mu da zna,
I reci mu da zna,
Da kad vec nije prosao bolje
Mogao je proci i puno gore
Bez obzira, pozdravi ga
A zapravo bas me briga
Zasto me ne podnosi tvoj tata
Niko nije savrsen
Jako me nervira tvoj tata
Jer volim da me vole
 22.02.2008. u 17:01 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

info
Ovo je sklepano cisto onako zbog onog -Song-Must-Have-Lyrics- i pored svega sviranje je kite.
 22.02.2008. u 17:04
Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 )

Ova stranica generisana je za 0.142 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.