| Autor |
Јуровижн сонг контест 2008 |
Osvetnik Drug clan
(5.58/10)

Član od: 15.08.2006. Ukupno poruka: 346 info
|
На примопредаји кључева Еуросонга у Београду измећу Србије и Финске, победница Еуросонга 2007 Марија Шерифовић није била позвана на ту свечаност. На свечаности одређивања полуфиналних земаља које је се управо завршило у Скупштини града Марија Шерифовић опет није била гост. Нећу да улазим у разлоге овога али мислим да смо ми једина земља у којој овако нешто може да се деси.

|
28.01.2008. u 13:46 |
odgovor sa citatom
|
Teky Rekreativac
(1.68/10)

Član od: 22.11.2007. Ukupno poruka: 353 info
|
Pa nije mogla da dodje zato sto je u vojsci, a nisu hteli da joj daju redovno??!!!!!
Ljubav je velika slagalica, a ti si onaj delic koji nedostaje...
|
28.01.2008. u 13:49 |
odgovor sa citatom
|
FARAON Astronaut
(2.23/10)

Član od: 25.03.2007. Ukupno poruka: 787 info
|
Ne znam kako su je i u vojsku primili!
Od rodjenja na mozgu furam fabricka greska.
|
28.01.2008. u 13:52 |
odgovor sa citatom
|
Osvetnik Drug clan
(5.58/10)

|
То је девојка која је Србију на најбољи могући начин представила у свету. Захваљујући њој је данас у свет отишла слика Београда у најбољем могућем светлу. Од њене победе, за многе Србија више није само једна земљица на Балкану. Захваљујући њој ће у мају месецу 7 дана велики број туриса посетити нашу земљу...
Ал шта ти знаш о томе?

|
28.01.2008. u 13:55 |
odgovor sa citatom
|
zikomirovic Persona
(1.12/10)

Član od: 28.07.2007. Ukupno poruka: 328 info
|
Ja znam da je napravila neku glupost u vojci,pa je nisu pustili... Bilo na dnevniku
|
28.01.2008. u 13:59 |
odgovor sa citatom
|
FARAON Astronaut
(2.23/10)

|
Ovom prilikom zahvaljujem se Novaku koji nas je takodje predstavio u svetu!
|
28.01.2008. u 14:00 |
odgovor sa citatom
|
Osvetnik Drug clan
(5.58/10)

|
А да је Маријин успех велики и да су многи љубоморни на њу а мржњу према Србији никада нису ни покушали да отерају од себе сведочи овај текст на који сам случајно налетео на једном босанском сајту, да га не рекламирам сад.
Citat:
Marija Šerifović sama je otklonila dileme o tome da li je na predizbornim skupovima SRS u Srbiji pjevala za pare ili srcem i dušom podržavala radikalnu politiku ove stranke i njenog kandidata Tomislava Nikolića.
Nakon izbora, stvari su jasne. Marija je očigledno strastvena poklonica četničke ideologije i politike, jer je tok izbora pratila iz samog štaba SRS-a. A tokom Nikolićeve prve press konferencije nakon izbora, koju je prenosila i RTS, bila je bukvalno uz rame prvom radikalu i prva koja je zdušnim aplauzom i veseljem većim no što ga je pokazala kada je pobijedila u Helsinkiju, dočekala njegov prolazak u drugi krug.
Iako se još od dizanja "tri prsta", s kojima je iz srca Evrope pozdravila 12 bodova iz BiH, pravdala da nije ništa loše mislila tim gestom koji Bošnjake još podsjeća na četnička orgijanja, Marija je sada dokazala da je kampanju za Nikolića počela još u Finskoj.
I ma koliko ovu pjevačicu i novopečenu radikalku SRS-ovci trenutno obožavali, pala je u očima ostalih poštenih Srba. Vjerovatno i onih u RS, odakle je Milorad Dodik odaslao podršku umjerenom Borisu Tadiću.
Marija je donedavno bila rado viđen gost u BiH. Sudeći prema dosadašnjim reakcijama i anketama, koje je između ostalog proveo i naš list, posljednjim potezima takav je odnos izgubila. Hoće li se i nakon otvorenog pristupa radikalima, koji su BiH nanijeli mnogo zla, Marija usuditi doći u Sarajevo, Zenicu, Tuzlu..., vidjet ćemo.
Diskvalifikovana
Srbijanski gej sajt "Kvirija" diskvalifikovao je Marijinu pjesmu "Molitva" sa liste za izbor hita godine.
- Preko njene podrške Nikoliću ne možemo preći jer radikali direktno ugrožavaju sve manjine. Oni su u vezi i s fašizmom i ratnim zločinima - kaže za "as" urednik sajta Predrag Azdejković.
Ne bismo je zvali u Zenicu
- Da je Marija ovo napravila prošle godine, mi je ne bismo pozvali na "Radijski festival" u Zenicu. Iako smatram da pjevači imaju pravo podržavati političke partije, mislim da nikom normalnom nije mjesto u nekom radikalnom pokretu, a kamoli jednoj estradnoj umjetnici - kaže za "as" organizator "Regionalnog radijskog festivala" Pane Škrbić.
"Sprem'te, se sprem'te, četnici"
Na jednom od predizbornih Nikolićevih skupova, gdje se osim "Molitve" pjevala "Sprem'te, se sprem'te, četnici", inače oficijelna himna SRS, Marija je putem telefona i razglasa razgovarala i sa zločincem Vojislavom Šešeljem iz haškog pritvora.
|
Како пролазе дани све више увиђам да смо ми Срби још и нормалан народ.
|
28.01.2008. u 14:00 |
odgovor sa citatom
|
Teky Rekreativac
(1.68/10)

Član od: 22.11.2007. Ukupno poruka: 353 info
|
Ma je8e mi se i za Mariju i za eurosong!!! Nikakve koristi ja od toga necu imati!!! Glupa ti je tema, mislim, kao i sve druge sto si otvarao... Znas, mada mi se ova vise svidja od drugih, nema nacionalisticki karakter..
Ljubav je velika slagalica, a ti si onaj delic koji nedostaje...
|
28.01.2008. u 14:01 |
odgovor sa citatom
|
zikomirovic Persona
(1.12/10)

|
Livada....
i meni je tesko kad cujem samog sebe, a tek vas!!!
|
28.01.2008. u 14:03 |
odgovor sa citatom
|
Johnny_taraba_9 Sparing partner
(2.18/10)

Član od: 13.10.2007. Ukupno poruka: 695 info
|
Citat:
Dana 2008-01-28 13:46, Osvetnik je napisao:
На примопредаји кључева Еуросонга у Београду измећу Србије и Финске, победница Еуросонга 2007 Марија Шерифовић није била позвана на ту свечаност. На свечаности одређивања полуфиналних земаља које је се управо завршило у Скупштини града Марија Шерифовић опет није била гост. Нећу да улазим у разлоге овога али мислим да смо ми једина земља у којој овако нешто може да се деси.
|
Slika ti sve govori. Mislim ova prva...
Hoces da kazes da je nisu zvali zbog toga sto aktivno ucestvuje u Tominoj kampanji...moguce znas i sam da je Tijanic za DS.
Tako joj i treba, postigla je veliki uspeh prosle godine. Svako treba da radi ono sto najbolje zna a ne da se petlja tamo gde mu nije mesto. Recimo ja, evo u potpunosti sam promenio misljenje o Mariji. Prva asocijacija na nju vise nije molitva nego Tomin vestacki osmeh.
Jedino bih mogao da je razumem ako su velike pare u pitanju...a ne sumnjam da jesu 
|
28.01.2008. u 14:04 |
odgovor sa citatom
|
FARAON Astronaut
(2.23/10)

|
Dzoni zaboravio si ono-zivot je zakon
|
28.01.2008. u 14:07 |
odgovor sa citatom
|
zikomirovic Persona
(1.12/10)

|
Marija za predsednika Srbije... Zivela Marija...
i meni je tesko kad cujem samog sebe, a tek vas!!!
|
28.01.2008. u 14:11 |
odgovor sa citatom
|
Osvetnik Drug clan
(5.58/10)

|
Citat:
Џони каже:
Slika ti sve govori. Mislim ova prva...
Hoces da kazes da je nisu zvali zbog toga sto aktivno ucestvuje u Tominoj kampanji...moguce znas i sam da je Tijanic za DS.
Tako joj i treba, postigla je veliki uspeh prosle godine. Svako treba da radi ono sto najbolje zna a ne da se petlja tamo gde mu nije mesto. Recimo ja, evo u potpunosti sam promenio misljenje o Mariji. Prva asocijacija na nju vise nije molitva nego Tomin vestacki osmeh.
Jedino bih mogao da je razumem ako su velike pare u pitanju...a ne sumnjam da jesu
|
Њен успех је успех Србије. Она је довела Еуросонг овде. Без ње не би било овога што ће се десити у мају. Свако се бави својим послом али и свако бира на изборима. Она може да има опредељење као и сви ми. То што је она на страни Томе то је већ ствар њеног опредељења. Радо би је и Тадић видео у свом штабу, али очито се разликују у схватањима. Зато је у Тадићевом табору Ђоле Балашевић тај "доследни", некад Титов, сада Борисов гласник бољег живота.
Кад одговориш на тему подразумевам да си прочитао оно што је писано раније, али за случај да то ниси написао сам који је значај Маријине победе за Србију. То не може да се подреди ситним страначким интересима. А чули смо и изјаве Бориса Тадића да је то Маријин избор и да због тога не треба да сноси било какве последице.
Е сад овде долазимо и до новог момента који је у својој колумни коју је Цоа линковао, политички аналитичар Слободан Антонић написао, а то је да је цео систем био против Николића. Генерални директор Радио Телевизије Србије, како је још и зову јавни сервис грађана Србије није позвао Марију јер је он огорчени ДС-овац. Па да. Тако извештава и о политици и о изборима. Овде смо установили (знало се и раније ал ти си то лепо написао) да јавни сервис Србије никада то није ни био већ је то јавни сервис демократске странке. Демократски, нема шта!
|
28.01.2008. u 14:18 |
odgovor sa citatom
|
zikomirovic Persona
(1.12/10)

|
Ti Osvetniche onda nemoj nikako da propustish taj Eurosong,kad vec toliko volish taj vid dogadjaja...
|
28.01.2008. u 14:21 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

Član od: 22.01.2006. Ukupno poruka: 3488 info
|
Kako je ruzna ova kucka...zidarska faca, kao da je pobegla iz japanskog sumo ringa.
Kad je budem video negde uzivo, prdnucu joj u facu.
|
28.01.2008. u 15:43 |
odgovor sa citatom
|
izvidjac Moderator

Član od: 19.12.2005. Ukupno poruka: 882 info
|
Osvetnik bi slusao i Brzog, kada bi taj isti bio na slici sa cika Tomom...
|
28.01.2008. u 16:41 |
odgovor sa citatom
|
Coachenko Moderator

Član od: 29.12.2006. Ukupno poruka: 486 info
|
Podseticu samo na jednu recenicu iz pomenutog clanka Slobodana Antonica: Budimo iskreni – ceo sistem je bio protiv Nikolića.
I dalje je ceo sistem protiv Nikolica. Marginalizacija Marije ****fovic iz uvodnih dogadjaja za Evroviziju 2008. jasan je signal svim javnim licnostima da se okanu podrske Nikolicu. Stvar i ne bi bila toliko skandalozna da se radi samo o Mariji ****fovic, diskriminacija politickih neistomisljenika u Srbiji nije nista novo, nego se radi o pobednici Evrovizije 2007, istinskom "osvajacu Evrope". Ponasanje demokratskih[I] vlasti grada Beograda u ovom slucaju jos je jedan primer kratkovide i sitnosopstvenicke politike Borisa Tadica. Jos jedan veliki minus...
Jos je tuznije kada uocimo podudarnost najprljavije muslimanske propagande i onoga sto radi vrh Demokratske stranke, na celu sa jos uvek aktuelnim predsednikom Srbije Tadicem. Zlonamernost ovog propagandistickog clanka iz muslimanskih medija mozemo videti na ovom primeru:
Citat:Iako se još od dizanja "tri prsta", s kojima je iz srca Evrope pozdravila 12 bodova iz BiH, pravdala da nije ništa loše mislila tim gestom koji Bošnjake još podsjeća na [I]četnička orgijanja, Marija je sada dokazala da je kampanju za Nikolića počela još u Finskoj. |
Dansnji srpski troprsni pozdrav, sa tri rasirena prsta, nije cetnickog porekla. Autenticni cetnicki troprsni pozdrav izgledao je ovako:
Cetnici su se zaklinjali sa tri spojena prsta, onako kako se danas krstimo. Ocigledno je da nekome smeta i kada se Srbi krste. To je postao veliki problem medj' tzv. Bosnjacima i pre nego sto se Marija javno izjasnila za Tomu pa je to posluzilo samo kao povod za medijsku stanizaciju, dok su uzroci mnogo dublji.
Pa Tadic neka ide ponovo u Srebrenicu da se izvinjava muslimanima, a posteni Srbi iz Sarajeva, Bratunca, Kravica, Gorazda, Skelana, Milica, jedva ce cekati da ga podrze...
|
28.01.2008. u 16:53 |
odgovor sa citatom
|
Brain Drug clan
(2.94/10)

Član od: 24.01.2007. Ukupno poruka: 922 info
|
Marija je verovatno najzasluznija za nasu reputaciju u Evropi. Ali ove teme ne bi bilo da je ona recimo na Tadicevoj strani. Tada ona ne bi bila naj, naj, naj, naj, vec ono sto pise u Sabljinom postu.
|
28.01.2008. u 20:13 |
odgovor sa citatom
|
Osvetnik Drug clan
(5.58/10)

|
Citat:
Мозак је написала:
Marija je verovatno najzasluznija za nasu reputaciju u Evropi. Ali ove teme ne bi bilo da je ona recimo na Tadicevoj strani.
|
Јесте тада она не би била четникуља, не би се постављало питање релевантности њене функције амбасадора ЕУ, не би била прозивана...
Citat:
Мозак је написала:
Tada ona ne bi bila naj, naj, naj, naj, vec ono sto pise u Sabljinom postu.
|
Нај нај нај? Ја све чујем у медијима о њој само не нај нај нај. Ал то је проблем овога народа.
Александар Шапић је дошао на завршни митинг Бориса Тадића, одржао говор од 2 минута и после 2 сата отпутовао у Русију из које се претпостављам није ни вратио да гласа. Али ја због тога не могу да га мрзим и нападам јер он је један од људи који су мене у појединим тренутцима учинили бескрајно поносним што сам СРБИН. Један од тих тренутака је био на првенству у Словенији када смо потукли Хрвата, а наш председник био принуђен да се са својим обебеђењем брани од подивљалих Хрватских навијача да би се после тога истим тим Хрватима на националној телевизији извињавао.
|
28.01.2008. u 21:41 |
odgovor sa citatom
|
Nikadel Drug clan
(3.1/10)

Član od: 28.04.2007. Ukupno poruka: 839 info
|
Ja bih voleo da nas predstavlja Baja Mali Knindza!
|
28.01.2008. u 21:56 |
odgovor sa citatom
|