Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Muzika
Moderator: izvidjac

Nova Varos Online Forum Index >> Muzika >> Peticija za TOSETA!!!

Autor Peticija za TOSETA!!!
Dafne011

Član od: 10.03.2008.
Ukupno poruka: 1

info
Cao svima!
Ovim pismom vam se obraca Tose Proeski Fan Club sa molbom da nas podrzite u nasoj velikoj zelji da se oda duzna pocast Tosetu Proeskom na ovogodisnjem Eurosongu u Beogradu.

Tose Proeski je bio ucesnik Eurosonga 2004 godine u Istanbulu kao predstavnik Makedonije. Samim tim, verujemo da cete se sloziti sa nama da je zasluzio da mu se posveti bar 5 minuta, kao izuzetnom muzickom umetniku, koji nas je prerano napustio u saobrajacnom udesu 16.10.2007.

Nas Fan Club je pokrenuo peticiju da se deo programa ovogodisnje Evrovizije posveti Tosetu i ta peticija je upucena RTSu.
Podrzite nas i vi i dajte svoj doprinos realizaciji ove nase ideje - oduzece vam samo par minuta a nama ce znaciti puno!
Do sada je sakupljeno 12261 potpis.

Do sada su nam podrsku pruzile mnoge poznate licnosti poput Vlada Georgieva, Goce Trzan, Bojana Marovica, Sergeja Cetkovica, Elene Risteske, Martina Vucica, Kaliopi, Marjana Stojanovskog itd. kao i medijski prijatelji Toseta Proeskog,poput TV Kanala 5, RTV Slovenia,novina Vecer i Vreme, Makedonske Muzicke Mreze,Makedonske Radio Mreze, Eurovision Fan Club Italy, EFC Malta, EFC Romania, EFC Slovenia, EFC Bosna and Herzegovina, EFC FYR Macedonia, EFC Serbia, portal Nicija zemlja, ambasada Makedonije u Nemackoj..
Nadamo se da nismo nekoga zaboravili da spomenemo.

Mi smo izgubili naseg Idola i ostale su nam samo njegove pesme, koje zelimo da se cuju i dalje sirom Evrope i sveta, jer to je najmanje cime mu se mozemo oduziti za sve sto nam je dao tokom svog kratkog ovozemaljskog zivota.

Unapred vam se zahvaljujemo na pomoci.
link za peticiju: http://www.thepetitionsite.com/1/tose-proeski-on-esc-2008

11.03.2008. u 13:50 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

Član od: 22.01.2006.
Ukupno poruka: 3526

info
Izvini, a zar se In Memoriani ne rade na dan smrti. Ako je njegova smrt bila na dan evrovizije rado cu potpisati peticiju
 11.03.2008. u 14:55 odgovor sa citatom  
Johnny_taraba_9
Sparing partner
(2.18/10)

Član od: 13.10.2007.
Ukupno poruka: 707

info
Nigde ne pise da se radi "In memoriam" vec ljudi hoce da mu odaju pocast dostupnu ogromnom auditorijumu, slika se salje maltene u ceo svet. Potpisi to...sta te koshta, ja jesam

[ Poruku promenio Johnny_taraba_9 dana 11-03-2008 ]
 11.03.2008. u 15:12 odgovor sa citatom  
Lesa
Moderator

Član od: 15.06.2002.
Ukupno poruka: 393

info
Тај латински ти скроз слабо иде а, Џони? Шта си имо код Садије? Прво сам погријешиш па нашишеш in memorial (живио rss), па се онда угледаш на Ђошу па напишеш in memorian.
Ево ја одох сад да потпишем ту петицију, кад нас је фино замолио. А колико вам треба потписа?

11.03.2008. u 15:43 odgovor sa citatom  
Johnny_taraba_9
Sparing partner
(2.18/10)

Član od: 13.10.2007.
Ukupno poruka: 707

info
Citat:
Lesa:
Тај латински ти скроз слабо иде а, Џони? Шта си имо код Садије? Прво сам погријешиш па нашишеш in memorial (живио rss), па се онда угледаш на Ђошу па напишеш in memorian.

Dokona choveka...
p.s. Evo ispravio sam se

[ Poruku promenio Johnny_taraba_9 dana 11-03-2008 ]
 11.03.2008. u 15:59 odgovor sa citatom  
fenix
Skriboman
(2.59/10)

Član od: 04.01.2008.
Ukupno poruka: 315

info
reshio toshe da kupi auto.... sheta on tako,
razgleda, kad mu prilazi prodavac : " sine, nema
shta da se dvoumish. uzmi,bre, tuarega, bog da te vidi!"

11.03.2008. u 16:56 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

Član od: 22.01.2006.
Ukupno poruka: 3526

info
In Memorial

fixed
 11.03.2008. u 17:21 odgovor sa citatom  
bilby
Siva eminencija
(6.8/10)

Član od: 17.11.2004.
Ukupno poruka: 928

info
Dobra ideja bre. S obzirom da vecina vas mrzi svoju zemlju Srbiju,sasvim je opravdano da reklamirate neku patuljastu drzavu Makedoniju i njene preminule ,nazovi umetnike. Ceo svet ce videti koliko ste miroljubiv narod i koliko volite svoje susede. Pa kad ,kroz jedno sto godina, Makedonija bude domacin Evrovizije valjda ce se Čokalije setiti nas Srba,ako nas bude bilo.I oni ce reklamirati drzavicu "Beogradski Pašaluk",nadajmo se.

Ja, svakakvi li idioti na ove vesele forume dolaze!

Nek prošeta ko je za Tošeta!
---------------------------------------------------------------------
Takodje koristim priliku da izjavim saucesce svim Srbima povodom smrti Tomislava Čolovica,Srpske krune zlatne koji je nedavno preminuo i iza sebe ostavio bezbroj velikih hitova.Slava mu i hvala.
 12.03.2008. u 01:01 odgovor sa citatom  
SukaPlayer
Usual suspect
(3.35/10)

Član od: 14.01.2007.
Ukupno poruka: 1077

info
Hahahahaha...Kakav bolesnik...U zivotu sam video bolesnika al ovo...

ALLAH,zdravlje,novac....pa sve ostalo.... http://www.youtube.com/watch?v=jLlgYuZv5DA&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=fsm7IDfXxdw

12.03.2008. u 01:10 odgovor sa citatom  
Mimo
Drug clan
(1.88/10)

Član od: 27.06.2006.
Ukupno poruka: 88

info
Bilby svaka ti cast,domacine.Mozda bi trebalo da se na ovoj Evroviziji pobiju svi Makedonci,jer koji ce nam oni k...c.Mozda bi trebalo olesiti sve ostale,pa da mi nako zapevamo samo za sebe.Sta ima oni da dolaze i da pevaju u Beogradu,nego nek pokupe svoje prnje pa nek idu u Makedoniju.Nego ti kralju,diko i uzdanico nasa dodji u Beograd i povedi Tomislava(al nemoj mrava da zaboravis).
 12.03.2008. u 02:05 odgovor sa citatom  
izvidjac
Moderator

Član od: 19.12.2005.
Ukupno poruka: 909

info
da si ti ziv i zdrav Mimo, i da ti je prav, Tomislav umro, pa za njim mrav... tako da nas Bilby je ostao sam na ovom svetu, bez idje ikoga... tuzna je to sudbina...
 12.03.2008. u 06:07 odgovor sa citatom  
bilby
Siva eminencija
(6.8/10)

info
Citat:

Dana 2008-03-12 01:10, SukaPlayer je napisao:

Kazi mu Suko Srbine.Sta se on ovde guzi i postavlja kojekakve peticije? .Konacno ti se moj komentar svideo,jel da? Bolesnik je ,brate,da nemoze veci biti.
--------------------------------------------------------------
Mimo brate bas me iznenadilo da delis moje misljenje. Budi se Srpski narod polako.Hvala ti na podrsci.
 12.03.2008. u 06:10 odgovor sa citatom  
nv2977

Član od: 20.02.2008.
Ukupno poruka: 49

info
Jest da me Bilby uvek napada,ali ovaj put mu moram odati priznanje, u pravu je covek. Evroviziju treba iskoristiti te jos jedan put pokazati da je Kosovo Srbija, a Tosetu nek je slava, sta sad on, nije izmislio vrucu vodu
 12.03.2008. u 10:32 odgovor sa citatom  
SukaPlayer
Usual suspect
(3.35/10)

info
quote]
Citat:

Dana 2008-03-12 06:10, bilby je napisao:
Citat:

Dana 2008-03-12 01:10, SukaPlayer je napisao:

Kazi mu Suko Srbine.Sta se on ovde guzi i postavlja kojekakve peticije? .Konacno ti se moj komentar svideo,jel da? Bolesnik je ,brate,da nemoze veci biti.
--------------------------------------------------------------
Mimo brate bas me iznenadilo da delis moje misljenje. Budi se Srpski narod polako.Hvala ti na podrsci.
Hahhahaahhahahaha....nema leka od ove bolesti...hahahahahah... Da nije bolestan rekao bi da covek ima smisla za humor i da je legenda...

ALLAH,zdravlje,novac....pa sve ostalo.... http://www.youtube.com/watch?v=jLlgYuZv5DA&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=fsm7IDfXxdw

12.03.2008. u 15:19 odgovor sa citatom  
bilby
Siva eminencija
(6.8/10)

info
Citat:

Dana 2008-03-12 10:32, nv2977 je napisao:
Jest da me Bilby uvek napada,ali ovaj put mu moram odati priznanje, u pravu je covek. Evroviziju treba iskoristiti te jos jedan put pokazati da je Kosovo Srbija, a Tosetu nek je slava, sta sad on, nije izmislio vrucu vodu

Ne-Ve (nv2977) ,brate,neznam zasto tvrdis da sam te napadao.Ja se trudim da kazem sta mislim i to je sve.
Ovaj Suka Plaja,Mima i Izvidjac me podrzavaju,iako sam Hriscanin. Oni su Srbi muslimani ali su kulturni ljudi ,ne prave razliku medju veroispovestima.Hvala vam braco.
I opet naglasavam da Srbija treba da iskoristi Evroviziju i da promovise samu sebe a ne nekakve Todore Proeskue i ostale predstavnike minijaturnih drzava odcepljenih od Srbije,silom jacega.

Suko ,Mimo i Nermo,poruka za vas:
Da ste tako slozni u Tutinu gde bi vam bio kraj!

13.03.2008. u 04:44 odgovor sa citatom  
izvidjac
Moderator

Član od: 19.12.2005.
Ukupno poruka: 909

info
i ovaj put se slazem sa tobom Bilby!!!
 13.03.2008. u 12:18 odgovor sa citatom  
SukaPlayer
Usual suspect
(3.35/10)

info
quote]
Citat:

Dana 2008-03-13 04:44, bilby je napisao:
Citat:

Dana 2008-03-12 10:32, nv2977 je napisao:

Ne-Ve (nv2977) ,brate,neznam zasto tvrdis da sam te napadao.Ja se trudim da kazem sta mislim i to je sve.
Ovaj Suka Plaja,Mima i Izvidjac me podrzavaju,iako sam Hriscanin. Oni su Srbi muslimani ali su kulturni ljudi ,ne prave razliku medju veroispovestima.Hvala vam braco.
I opet naglasavam da Srbija treba da iskoristi Evroviziju i da promovise samu sebe a ne nekakve Todore Proeskue i ostale predstavnike minijaturnih drzava odcepljenih od Srbije,silom jacega.

Suko ,Mimo i Nermo,poruka za vas:
Da ste tako slozni u Tutinu gde bi vam bio kraj!

Ja sam MUSLIMAN MUSLIMAN i tezak sam nacionalista....znas koje ljude sve mrzim....sve one slicne tebi...ne mogu ih smilsit...idu mi na kurraacc....a ima ih i zutih i belih i crnih i crvenih....i ziveo po celom svetu pa i u Australiji....I mislim da si dovoljno pismena da znas kako se pise "igrac" na engl. ili moza nisi....A to da li sam kulturan,pa ti uzivotu nisi pricao sa mnom niti me video a pricas nesto ovde o meni i sudis....Ja sam "buraz" teska seljacina koja voli da ebe takve kao ti...razumes!I nisam ti brat!Nisam ti niko i nista!Shvatas da me boli kurraacc za tebe i tvoje komentare...i zato nemoj mene da ubacujes u svoje postove da bi imao samo nesto da napises....I jos nesto Srbija je moja zemlja ovde sam rodjen volim svoju zemlju zivim u njoj i dao bi za nju onoliko koliko ona daje za mene...a to da li sam ja musliman,srbin,kinez ili sta vec sta to boli kurracc i tebe i bilo koga?Ja cu da budem sta ja hocu....ja sam narkoman i sta to koga boli kurrracc???A kome smeta sta neka dodje da lepo ljudski razjasnimo.Jesmo se razumeli?

13.03.2008. u 21:30 odgovor sa citatom  
Omca
Astronaut
(2.94/10)

Član od: 24.06.2007.
Ukupno poruka: 809

info
to brate sule reci im ti, i ja mrzim jevreje,cigane i kineze i'm naci
 13.03.2008. u 21:51 odgovor sa citatom  
Mimo
Drug clan
(1.88/10)

Član od: 27.06.2006.
Ukupno poruka: 88

info
Tutin za glavni grad Australije!!!!Ufati se za kur@c i trci u krug.
Bilby ti si nas kralj, e ovo ja glasam da ti postanes gradonacelnik Velikog Tutina.
Idi skotrljaj se nizastranu.....
Nego se ti pripazi da te ko ne raznese u nekom od trznih centara,metroa itd.
I jos nesto:
Ja nisam tvoj brat,ja sam ti TATA.
Sine moj,Mustafa,tvoja zivotna zelja je da budes normalan ali da Bog da da ti se ispuni.
Bok decki
 13.03.2008. u 22:42 odgovor sa citatom  
forever

Član od: 02.08.2008.
Ukupno poruka: 4

info
OVO JE STRASNO BUKVALNO STRASNO!!!!!!!!!!!!!!!Sta ste se uhvatili za coveka,pustite ga barem da pociva na miru,ste je vama???!!!!!necete da potpisete peticiju,ne morate niko vas ne tera,al nemojte sad da preterujete!!!!!!!!!!1Ako hocete potpisite ako necete ne morate i kraj,sta sad otvarate tu temu nacionalnosti,izvolte imate temu religije pa pisite do mile volje a ti Suka Player ste psujes koji djavo,ne kazem da drugi ne psuju al druge nemam pojma ni ko su,tebe barem vidjm svaki dan!!!!111111GLAVU MI PROBISTE TI I TVOJE SLUSALICE,VOKMEN ILI STE VEC??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 03.08.2008. u 16:09

Ova stranica generisana je za 0.151 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.