| Autor |
jeste li ikad bili na vrxu Zlatara |
vikendica

Član od: 09.05.2008. Ukupno poruka: 137 info
|
e
|
08.06.2008. u 21:31 |
odgovor sa citatom
|
Grujo_Tigar Persona
(1.62/10)

Član od: 04.01.2007. Ukupno poruka: 77 info
|
Ne zato sto kolima nemoze da se izidje dotle
|
08.06.2008. u 21:39 |
odgovor sa citatom
|
Milisav Drug clan
(1.78/10)

Član od: 14.04.2006. Ukupno poruka: 59 info
|
Ja zivim na vrhu zlatara
|
08.06.2008. u 21:40 |
odgovor sa citatom
|
Verati Persona

Član od: 09.09.2007. Ukupno poruka: 83 info
|
ja sam kopao krompir na vrhu Zlatara dok mi moja zemlja(Rumunija)nije ushla u EU.
Od tada vise na dolazim al tako sam i upoznao vas kraj i zaista mi je drago zbog toga.
|
08.06.2008. u 21:41 |
odgovor sa citatom
|
Grujo_tiganj

Član od: 19.02.2008. Ukupno poruka: 6 info
|
Ja radim kao kuvar u jednom restoranu na vrhu Zlatara.
|
08.06.2008. u 21:42 |
odgovor sa citatom
|
charobnjak

Član od: 23.03.2008. Ukupno poruka: 54 info
|
A ja cesto idem na vrh zlatara i tako hranim dusu lepotama prirodnim i udisem svez vazduh i odmaram se
|
08.06.2008. u 21:44 |
odgovor sa citatom
|
Jashtaman

Član od: 23.03.2008. Ukupno poruka: 60 info
|
A ja lovi vukove i divlje svinja sa ostalim lovcima iz porodice na vrhu Zlatara
|
08.06.2008. u 21:45 |
odgovor sa citatom
|
Neznalica Rekreativac

Član od: 16.01.2008. Ukupno poruka: 31 info
|
Ja ne znam gde je vrh zlatara
|
08.06.2008. u 21:47 |
odgovor sa citatom
|
Dragash

Član od: 04.03.2008. Ukupno poruka: 72 info
|
Na koji vrh se misli? Jer se misli na najvisi vrh ili na neki bilo koji vrh. Ako se misli na neki vrh onda sam bio, a ako se misli na najvisi vrh onda sam opet bio
|
08.06.2008. u 21:55 |
odgovor sa citatom
|
Yowana007

Član od: 13.02.2008. Ukupno poruka: 87 info
|
Ja sam ishla jednom sa DRUGARICOM na trcanje i stigle smo bas daleko, mozda chak i do vrha Zlatara. Moram znachi da naglasim da sam bila sa drugaricom da ne bi odmah pochela ogovaranja od kojih se jezim, znachi ludim tipa "sa kim li je ishla", "shta li su radili"...bla, bla...
|
08.06.2008. u 21:58 |
odgovor sa citatom
|
eXtraSeljaChinA

Član od: 14.03.2008. Ukupno poruka: 14 info
|
Kako da ne...pa ja sam bio navr zlatara kozna kolko puta i tamo nema zivotinja jer je visoko pa je vazduh redji a zivuljke to nevole
|
08.06.2008. u 22:01 |
odgovor sa citatom
|
Era_Ojdanic

Član od: 02.03.2008. Ukupno poruka: 8 info
|
Jednom sam trebao svirati na nekoj svadbi podsatorom navr Zlatara al tad pocese price o nekom vukodlaku tako da mi to otkazasmo. Extraseljak zna nesto vise o tome...a? Sta velis?
|
08.06.2008. u 22:04 |
odgovor sa citatom
|
eXtraSeljaChinA

Član od: 14.03.2008. Ukupno poruka: 14 info
|
Nista me nepitaj.ja se secam da je shaponja obecao drndi da ce se to odrzati sledece godine,al posle dodje bjela i rece drulu da otoga nema nista.tako da ti se ja i dragash povuskosmo i tad poce kisha da pada
|
08.06.2008. u 22:08 |
odgovor sa citatom
|
asmir89 Drug clan
(4.06/10)

Član od: 20.03.2007. Ukupno poruka: 1799 info
|
Citat:
Dana 2008-06-08 21:58, Yowana007 je napisao:
Ja sam ishla jednom sa DRUGARICOM na trcanje i stigle smo bas daleko, mozda chak i do vrha Zlatara. Moram znachi da naglasim da sam bila sa drugaricom da ne bi odmah pochela ogovaranja od kojih se jezim, znachi ludim tipa "sa kim li je ishla", "shta li su radili"...bla, bla...
|
Cuo sam da si bila sa traljom
|
08.06.2008. u 22:55 |
odgovor sa citatom
|
vikendica

Član od: 09.05.2008. Ukupno poruka: 137 info
|
Citat:
Dana 2008-06-08 21:39, Grujo_Tigar je napisao:
Ne zato sto kolima nemoze da se izidje dotle
| e pa Grujo kolima lepo doces do sumske kuce ,pa odatle pesice odes do vrxa zlatara.
|
09.06.2008. u 09:06 |
odgovor sa citatom
|
Milisav Drug clan
(1.78/10)

|
Ovo nam je najbolja tema!A Dragash shta velish?E a je l mozemo malkice da se menjamo sa akterima?Jedan za jednog.
|
09.06.2008. u 13:49 |
odgovor sa citatom
|
Dragash

|
Tema je ekstra vrh! A za aktere bi morali dase dogovorimo...nevredi svaki akter isto...bili ti menjao evro za dinar il obrnuto.kladim se da nebi
|
09.06.2008. u 15:09 |
odgovor sa citatom
|
Milisav Drug clan
(1.78/10)

|
Mudro zborish!!!
Dragash...Evo moje ponude pa ti razmisli pa iznesi eventualne korekcije...
Dakle,na pocetku da se razumemo,Dzi Tajgra ti ne dam nikako.Em je clan od 4.1.2007,znachi stariji i od mog originala a i od tvog originala josh vishe,ima preko 70 postova i shto je vaznije ima ocenu 1,67 i titulu "Persona" a i shto je najvaznije svi postovi na ovom forumu su mu suvi kvalitet (videti temu "Test lichnosti" u podforumu "Prirodne nauke" recimo....ili naci onaj neprevazidjeni post kad odvaja tastaturu od laptopa jer mu treba cirilichna tastatura....dakle on ne moze!!!!
Ne moze ni ovaj iz Rumunjesku,shto je dolazio na Zlatar po krompir jer on ima odlichnu prichu i reputaciju na forumu.On ima status slobodnog mislioca,koji pogadja direktno u srz,razmishljanja mu dolaze i sa samog dna najudaljenijeg mozdanog nerva(Videti okrshaj sa JA,JA,JA u temi "Money is god" a i chesto se ponasha potpuno lucidno i nepredvidjeno.Chlan je od septembra,skoro ko tvoj original.
Jashtaman i Charobnjak idu u paketu.Oni zlata vrede,jer su imali 5-6 najkvalitetnijih rasprava na forumu,koje su zavrshavane "privanim porukama" i ostale chitava misterija.Raspravljali su o chesmovachi i flashiranoj vodi i svim mogucim ushtedama na teret zdravlja kad se pije chesmovacha i shta je bolje.Medjutim glupi moderatori su brisali njihove dijaloge.Njih stavljam na razmenu al zlata vrede!!!
Dzi tiganj takodje moze.Njegov najveci kvalitet je shto je super- protivteza Dzi Tajgru pa odrzavaju ravnotezan polozaj prirode i privrednog razvoja.Cena niska.
VAZNO.....Ovi navedeni su mi u susvojini sa josh jednim chlanom foruma.pa bi morao i on da se slozi oko razmene!!!
Dalje....
Ja sa ovom shto nishta ne zna nemam dodirnih tachaka,to nije moje,pa ne mogu sa tim ni da trgujem!
Ja,isto zlata vredim,jer sam kvalitetan fudbaler i ulogovan sam josh 2006.-te godine a imam i titulu "Drug chlan"i super ocenu.Takodje sam u susvojini al sad sa nekim drugim chlanom foruma koji je u vlasti na ovom internetu!!!!!!!Dakle,zlata vredim al sam stavljen na razmenu....
Daj karakteristike tvojih......
Ja sam bacio oko na Dragasha!
|
09.06.2008. u 19:51 |
odgovor sa citatom
|
Dragash

|
Znaci ti si bacio oko na mene a???videcemo nesto da sredimo,preko veze. Vidim ovde tebi su glavni argumenti neki datumi uclanjenja i zvezdice koje niko ne konta.mani se datuma i zvezdica,bavimo se sushtinom.
Yowana je cool fancy trip girl i ona nema cenu.jos od vremena kada se pojavila pa do dana danasnjeg nije napravila ni jedno odstupanje od svog idejnog lika i zub vremena joj uopste nije naudio,dakle mala je ostala dostojna i mislim da ona nije za trampu...dovoljno je uci u njen profil i pogledati bilo koju temu na kojoj je postovala,kvalitet je nemoguce ne primetiti.
Zatim imamo jos jednog lika koga i ti pomenu...to je ovaj mali Ja_Ja_Ja ili ti od miloste Dzej Dzej Dzej (JJJ).vidjen je kako se cesto raspravlja sa veratijem (za koga sam delimicno zainteresovan) i svaka njihova rasprava je nekako ostavljala dubok trag na citaoce.narod voli besmislene rasprave,nebuloze i kretenizam.ovde je trampa moguca,mada mislim da je bolje da svako zadrzi svog pijuna- ja ja ja meni, tebi verati.
E sad Ja, ne ja kao ja ja ja nego ja kao Dragash.mene ocekuj na transfer listi jer ni sam nisam dovoljno definisan...neretko odstupam od svoga pravog JA ali nemam dlake na jeziku i svima cu reci ono sto mislim makar se posle kajao zbog toga,a necu se kajati jer me narodi vole.
eXtraseljachina je naslednik Extra_Seljachine0 koji bejashe moj glavni adut i najjachi lik medjutim zvirojedi ga izbrisashe i on se nikada ne vrati u svoju top formu.radenka ce mi se naljutiti ali mislim da bi i ovaj mogao na transfer listu mada ovde broj postova i datum uclanjenja ne predstavljaju odraz kvaliteta ovog lika,on potice tj. vuce korene iz vremena koje se malo razlikuje od tvojih najjacih aduta.
Era_Ojdanic...za njega cu samo reci daj shta da dash,necu biti mnogo zahtevan za ovoga lika jer mi nesto i nije bas osmisljen i zabavan.takodje postovi sa ovim likom se tesko kucaju,uvek mise zaglavi shift ili se caps lock stalno samo ukljuci tako da me to izuzetno nervira i on je znachi na transfer listi.
Prelazni rok je poceo, ja ti nudim za pocetak Eru za Charobnjaka? Necu odmah da pocinjem sa bombastichim transferima, prvo da se otarasim ove krlje...
|
09.06.2008. u 20:31 |
odgovor sa citatom
|
charobnjak

Član od: 23.03.2008. Ukupno poruka: 54 info
|
Moooolim?! Sta vi to nameravate da uradite sa mnom??? Kakav bezobrazluk!!!! Straaaaashno...
|
09.06.2008. u 22:30 |
odgovor sa citatom
|