Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Film
Moderator: svp, Zlatko
Nova Varos Online Forum Index >> Film >> 300 Bitka kod Termopila

Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 )
Autor 300 Bitka kod Termopila
Sablja
Moderator

Član od: 22.01.2006.
Ukupno poruka: 3526

info
Znam kako pise u istoriji, bilo ih je vise u tom klanju ali u povlacenju njih 300 je ostalo da brani Ognjene Kapije. Hvala ti, razumem tedenciju za eksponiranjem pameti.
 30.05.2007. u 12:39 odgovor sa citatom  
BLACKICON
Kavgadzija
(3.3/10)

Član od: 14.01.2006.
Ukupno poruka: 1215

info
Citat:

Dana 2007-05-30 06:41, bilby je napisao:
Nisi bre Bracko bas ti morao da nasednes na moj komentar.Naravno da se radi o drugom filmu ali hteo sam da cujem,sta misle tipovi koji su kao gledali film

Da da ono kao "ja hteo da navucem glupu masu,a u stvari ja sam glup pa sad pokusavam da se izvadim". Oce to oce!
 30.05.2007. u 14:23 odgovor sa citatom  
bilby
Siva eminencija
(6.8/10)

Član od: 17.11.2004.
Ukupno poruka: 928

info
Dejane,hvala na komplimentu. Samo nastavi ,nek se zna ko si i odakle si. A sto se tice pomenutog filma on i jeste pravljen za tipove poput tebe koji su krvozedni i vole da vide krv na sve strane,odrubljivanje glava,i tome slicno. Ako vec volis takve filmove ,i ti i tebi slicni,onda pogledajte "Apocalypto" ako vec niste. Po meni je mnogo bolji od TRISTACA.
 31.05.2007. u 02:17 odgovor sa citatom  
Head
Spam king
(5.23/10)

Član od: 16.02.2006.
Ukupno poruka: 1394

info
Shta hocesh da kazesh Bilby, da je svaki film radjen po nekom srednjovekovnom dogadjaju **ružna reč**?! Pa ne bih bash rekao, al' dobro. Film nije neshto preterano za hvaljenje, ali nije ni losh toliko

~Hvala vam shto me ne razumete i time ne slabite moju snagu.~

31.05.2007. u 02:25 odgovor sa citatom  
bilby
Siva eminencija
(6.8/10)

Član od: 17.11.2004.
Ukupno poruka: 928

info
Relja ,Srbine,nisam ni ja rekao da je film los,ali sam rekao da se meni ne svidja ,da nije ono sto ja volim.OK? I neznam sta vam znaci ono "ruzna rec"? Kao nesto si napisao, pa verovatno si hteo da opsujes ,pa umesto psovke napises "Ruzna rec".? Ili si vec opsovao a to se automatski preokrene u **ruzna rec**. Moderatori bi sve tekstove koji sadrze psovke, trebali da izbace a ne da psovku zamenjuju sa **ruzna rec**.
Film: Koji bre srednjevekovni dogadjaji? Kako to reziseri znaju sta se desavalo u srednjem ili neznam kojem veku? I oni dinosaurusi,slonovi, sta li su? Fantazija burazeru,fantazija. Ima i scena gde sam se bas nasmejao,moram priznati.
O filmu se ovako kaze: Based on Frank Miller's graphic novel about the Battle of Thermopylae in 480 B.C. Sto znaci da nije rec o istorijskim cinjenicama.
Pozdrav svim ljubiteljima dobrog filma a ako nekome treba film na DVD-ju(bilo koji film) neka mi se obrati na private. I samo da dodam: Ako nekome treba pomoc u vezi kopiranja filmova,prebacivanja iz jednog formata u drugi,dodavanja prevoda (subtitles)itd neka me kontaktira.
Bog je rekao da je bolje davati nego uzimati.Zato ako vec nisi u mogucnosti da dajes onda uzmi ponudjeno. Ja znam da je nas narod mnogo ponosan i da cesto odbija dobronamernu pomoc a ovi ovde Englezi ,na primer, uzeli bi bre i kravlju baljegu ako je dzabe.Pozdrav
 31.05.2007. u 08:30 odgovor sa citatom  
bracko
Master
(7.92/10)

Član od: 01.08.2002.
Ukupno poruka: 619

info
Pa, ako je dzabe...
 01.06.2007. u 02:49 odgovor sa citatom  
BLACKICON
Kavgadzija
(3.3/10)

Član od: 14.01.2006.
Ukupno poruka: 1215

info
Citat:

Dana 2007-05-31 02:17, bilby je napisao:
Dejane,hvala na komplimentu. Samo nastavi ,nek se zna ko si i odakle si. A sto se tice pomenutog filma on i jeste pravljen za tipove poput tebe koji su krvozedni i vole da vide krv na sve strane,odrubljivanje glava,i tome slicno. Ako vec volis takve filmove ,i ti i tebi slicni,onda pogledajte "Apocalypto" ako vec niste. Po meni je mnogo bolji od TRISTACA.

Ja sam ja Jeremija prezivam se Krstic i iz Nove Varosi sam! E lud si Bilby za zlatnu medalju. Krv i ostalo velis,a? E ako ti je ono krv na sve strane i odrubljivanje glava ti si onda jedna little girl i preporucujem ti da posetis www.ogrish.com da vidis sta je krv!
 02.06.2007. u 11:43 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

Član od: 22.01.2006.
Ukupno poruka: 3526

info
Nema tamo u opste krvi...na tom mestu je napravljen fatalni propust...primeticete da na stitovima, kopljima i machevima ostaje krv ali na zemlji je necete primetiti vec ce te videti kako nestaje u vazduhu.

Sta hocu da kazem, stitovi, koplja i machevi k'o i protivnici (odnosno persijanci koje spartanci kolju) su digitalizovani.

[ Poruku promenio Sablja dana 07-06-2007 ]
 07.06.2007. u 18:13 odgovor sa citatom  
ivan
Administrator

Član od: 05.06.2002.
Ukupno poruka: 228

info
Izbrisani uvredljivi i off topic postovi.
 09.06.2007. u 15:19
Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 )

Ova stranica generisana je za 0.097 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.