Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Pozorište
Moderator: svp

Nova Varos Online Forum Index >> Pozorište >> prodavnica se zove „IVA“

Autor prodavnica se zove „IVA“
jelena
Siva eminencija
(5.74/10)

Član od: 09.10.2002.
Ukupno poruka: 85

info
setila sam se kako se radnja zove
 06.05.2004. u 08:03 odgovor sa citatom  
jelena
Siva eminencija
(5.74/10)

Član od: 09.10.2002.
Ukupno poruka: 85

info
Ljudi morala sam ovo da vam kazem jer me stvarno nerviralo,da kada svaki put odem u tu prodavnicu koja se nalazi na Branosevcu da mi podvaljuju kao sad za vikend Fruktalove sokove kojima je istekao rok poodavno,da uvek za kusur daju neke budjave zvake kucaju racune sve sa "nekim greskama"na njihovu korist....
EEEE a oni sokovi ako neko od vas uskoro ode u tu radnju ponovo su vraceni na police!!!!!Jebiga sto da se baci kada ce naici neki deka ili bakice koje nece gledati....A inspekcija ????ima li je za te bogatije?aaaa pa da oni ce u kafenu pored prodavnice na pregovore iiiii....tako to ide .Smradooooovi!

06.05.2004. u 08:16 odgovor sa citatom  
MARITA
Siva eminencija
(4.92/10)

Član od: 10.03.2003.
Ukupno poruka: 20

info
Citat:

Dana 2004-05-06 08:16, jelena je napisao:
Ljudi morala sam ovo da vam kazem jer me stvarno nerviralo,da kada svaki put odem u tu prodavnicu koja se nalazi na Branosevcu da mi podvaljuju kao sad za vikend Fruktalove sokove kojima je istekao rok poodavno,da uvek za kusur daju neke budjave zvake kucaju racune sve sa "nekim greskama"na njihovu korist....
EEEE a oni sokovi ako neko od vas uskoro ode u tu radnju ponovo su vraceni na police!!!!!Jebiga sto da se baci kada ce naici neki deka ili bakice koje nece gledati....A inspekcija ????ima li je za te bogatije?aaaa pa da oni ce u kafenu pored prodavnice na pregovore iiiii....tako to ide .Smradooooovi!

Zdravo Jelena

Ja tebe podpuno razumem.
Ja dolazim skoro svako leto u okolinu Nove Varosi i mogu da ti kazem da ovo sto opisujes vazi u mnoge Varoske prodavnice.
Mnogo robe ima sa isteknutim datumima.....jogurti...mleka....margarini...
cokolade ...itd...
Pa te ljude sto igraju sa tudim zdravljom u ime nihovog dzepa treba stavrno kaznjavati....a ko sto kazes gde je tu INSPEKCIJA ako ta inspekcija ikako postoji?
Kako na taj nacin uci u Evropu ?

Pozdrav

06.05.2004. u 10:15 odgovor sa citatom  
Gost
Neregistrovan

IP: 65.50.102.*
moram vam reci da se to ne desava samo u Varosi nego svugde.Dok sam bila u Beogradu kupovala sam u nekom kao privatnom C-marketu,i dosta puta sam dobila proizvod kome je istekao rok,a o ljubaznosti da i ne govorim.
 06.05.2004. u 21:49

Ova stranica generisana je za 0.081 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.