Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Humor
Moderator: Humanbeing

Nova Varos Online Forum Index >> Humor >> Evo sedim sa Radovanom

Autor Evo sedim sa Radovanom
MARTIN
Siva eminencija
(7.36/10)

Član od: 14.11.2002.
Ukupno poruka: 317

info
Inspirisana nedavnom bezuspesnom hajkom na Radovana Karadzica,redakcija lista "Osisani jez" odrzala je konferenciju za stampu na kojoj je predstavila novu drustvenu igru domace produkcije.Igra se zove "Evo sedim s Radovanom",a sve sto vam je potrebno da biste u njoj ucestvovali je mobilni telefon.
Akcija "Evo sedim s Radovanom" je pokusaj da se jedna simpaticna srpska igra omasovi i prosiri.Da biste ucestvovali u igri potrebni su vam samo mobilni telefon i prijatelj koga cete da pozovete i kazete mu:"Zdravo.Kako si?"On vam odgovara:"Dobro,a ti?"I vi ste,naravno,dobro,pa vam on postavlja ono najvaznije pitanje:"sta radis?".Vi mu odgovarate:"Evo sedim s Radovanom".Istog trenutka na svim avaksima,satelitima i ostalim spijunskim letelicama pobenave mikrofoni,trake,regleri i ostala skalameriha,a obaska to sto istovremeno zazvrce telefoni u Beloj kuci,Dauning stritu,Ke d'Orseju,Nato centrali u Briselu,u onoj haskoj jazbini i,naravno,u Nemanjinoj 11 u Beogradu.
Igra se za sada igra samo s ove i one strane Drine,a kada se vi i vasi prijatelji ukljucite-igrace se u celom svetu.-stoji u pravilniku igre.
 14.02.2006. u 13:20 odgovor sa citatom  
Gost
Neregistrovan

IP: 87.116.170.*
Super je!!!!!!
 14.02.2006. u 15:08 odgovor sa citatom  
zlocko
Siva eminencija
(3.65/10)

Član od: 29.03.2004.
Ukupno poruka: 6

info
Ludilo!!!!!!! Pravi si ekspert !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 28.03.2006. u 20:42 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

Član od: 22.01.2006.
Ukupno poruka: 3526

info
Zalim slucaj ali nemam kredita
 29.03.2006. u 00:25 odgovor sa citatom  
edo77
Siva eminencija
(3.15/10)

Član od: 22.12.2004.
Ukupno poruka: 7

info
Uvek se tako "prijatno" iznenadim idejama i dosetkama naseg naroda. Mislim strasno,zgrozen sam !!!
 29.03.2006. u 18:17 odgovor sa citatom  
anton
Drug clan
(2.39/10)

Član od: 25.03.2006.
Ukupno poruka: 26

info
Мартине,

Читао сам твоје паметно написане постове, о ЕУ на пример.

Да ли ја разумем да ти заговараш, уједно, и спрдњу са онима који хватају Караџића и са њиховом шпијунском техником, или нисам добро схватио сврху игре?

Ако сам добро разумео онда морам да те питам како то може да се изведе да радимо на придруживању ЕУ и да се уједно неозбиљно односимо према ономе што они очекују од нас?

Поздрав
 29.03.2006. u 20:54 odgovor sa citatom  
MARTIN
Siva eminencija
(7.36/10)

info
@Anton
Nisi me dobro razumeo.Daleko od toga da ne znam sta se od nas zahteva i sta treba da uradimo,i naravno da sam za to da svako odgovara za ono sto je uradio.Moji postovi o Evropskoj Uniji su odraz mog licnog stava da nam je clanstvo u njoj potrebno,i veoma dobro znam sta su uslovi za to.A o postu koji komentarises cu ti samo reci jedno:poslao sam ga u temi humor,zaista mi je bilo smesno kada sam ga prvi put i sam procitao u Osisanom Jezu,pa sam eto resio da to podelim sa drugima.Sala i humor su jedno,a ozbiljne stvari su nesto sasvim drugo.Da podrzavam Karadzica i Mladica,napisao bih to na nekoj drugoj temi(a bilo ih je na ovim forumima sa tom tematikom itekako),a ne bih citavu pricu smestio u temu Humor.Ne znam zasto si sve ovo preozbiljno shvatio.A Karadzica su mogli davno uhapsiti,odmah posle Dejtona-samo da su to hteli,a nisu ocigledno.Samo on i Richard Holbruk znaju sta su se dogovarali u cetri oka.I ko zna gde je on sada i ko ga stiti.I pitanje je kome je sve u interesu da on ne bude uhapsen.
Jos jednom kazem,za to sam da svako odgovara za svoje postupke,pa ma ko on bio.A ako sam napisao nesto sto mi je bilo smesno pa resio da nasmejem i druge,nemoj to odmah shvatati kao neki moj licni stav,jer sam i u postu o kome govoris napisao da je preuzet iz Osisanog jeza.Nadam se da si zadovoljan mojim odgovorima.Ako nisi,mozemo jos polemisati o tome.Nije problem.
Pozdrav.
 31.03.2006. u 11:44 odgovor sa citatom  
anton
Drug clan
(2.39/10)

Član od: 25.03.2006.
Ukupno poruka: 26

info
Hvala na odgovoru.

Izvini na nerazumevanju.

(Ali igra mi se uopste ne svidja i nije mi smesna - izvini i na tome)
 31.03.2006. u 13:35 odgovor sa citatom  
MARTIN
Siva eminencija
(7.36/10)

info
Nije problem.Pa sta bi bilo da su svima zanimljive i smesne iste stvari?POzdrav i za tebe iz kisovitog Beograda.
 31.03.2006. u 19:13 odgovor sa citatom  
Gost
Neregistrovan

IP: 213.137.102.*
Citat:

Dana 2006-03-29 18:17, edo77 je napisao:
Uvek se tako "prijatno" iznenadim idejama i dosetkama naseg naroda. Mislim strasno,zgrozen sam !!!

Da nema malo istine bilo bi glupo, ali ovako je zaista zanimljivo. Ne znak kom narodu se čudiš? Moj je sasvim OK!
 31.03.2006. u 23:27 odgovor sa citatom  
BLACKICON
Kavgadzija
(3.3/10)

Član od: 14.01.2006.
Ukupno poruka: 1215

info
Evo ja sa Ivory-em sedim i pijem pivo. Dajte ljudi koji vam je? Samo opusteno. Razbijanje. Pustite druge da se bave politikom. Samo opustemo!!! O B L I V I O N: Elder Scrolls 4!!!
 01.04.2006. u 02:25 odgovor sa citatom  
Tarik82
Drug clan
(1.57/10)

Član od: 01.08.2006.
Ukupno poruka: 99

info
e pa braco ja stvarno sjedim sa radovanom, ali ne sa onim na kojeg svi mislimo vec sa mojim drugom rasom iz prizrena!
 09.08.2006. u 17:55 odgovor sa citatom  
puska
Siva eminencija
(4.37/10)

Član od: 11.04.2004.
Ukupno poruka: 220

info
A ne nemogu izdrzati a da gospodinu antonu ne postavim pitanje dal on to mozda podrzava lovce na Mladica i Karadzica e da se ja pitam ja bih te izbacio sa foruma pa se zali evropi-a ja evo sedim sa Radovanom!
 09.08.2006. u 22:35

Ova stranica generisana je za 0.100 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.