Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Razno
Moderator: svp, Humanbeing

Nova Varos Online Forum Index >> Razno >> Da li legalizovati marihuanu u Srbiji

Idi na stranu ( 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 sledece strane >> )
Autor Da li legalizovati marihuanu u Srbiji
Head
Spam king
(5.23/10)

Član od: 16.02.2006.
Ukupno poruka: 1394

info
Kako bi nasha zemlja funkcionisala uz legalizovanje gandze?Da li je izvodljivo?
 07.10.2006. u 14:49 odgovor sa citatom  
Tarik82
Drug clan
(1.57/10)

Član od: 01.08.2006.
Ukupno poruka: 99

info
S U P E R!!! Taman da smiri te bukadzije dolje! Pa da nadjemo chetnike i partizane kako puse u krug!! Da sjebemo ovako lijep Nacionalizam koji smo gajili vjekovima?! MA DAJ?!!!
 07.10.2006. u 14:56 odgovor sa citatom  
stefan
Diplomata
(5.38/10)

Član od: 19.03.2006.
Ukupno poruka: 1372

info
Naduvamo nasu "postovanu" birokratiju, i odma' odosmo u EU.
 07.10.2006. u 15:29 odgovor sa citatom  
Head
Spam king
(5.23/10)

Član od: 16.02.2006.
Ukupno poruka: 1394

info
Poshto je na temi Narkomanija u Beogradskim shkolama....nlabla izbrisano chak 16 postova zbog neposhtovanja foruma, nadam se da to moze ovde da se nastavi i da se Slavoljub nece ljutiti. Evo je bajata tema je aktivna, let's go!!!!!!

IDEMO LI ????!!!!!!!!!!!!

~Hvala vam shto me ne razumete i time ne slabite moju snagu.~

25.04.2007. u 18:17 odgovor sa citatom  
Humanbeing
Moderator

Član od: 05.11.2005.
Ukupno poruka: 986

info
Prva tema o legalizaciji marihuane danas.
 25.04.2007. u 18:48 odgovor sa citatom  
zarko
Drug clan
(2.39/10)

Član od: 22.01.2006.
Ukupno poruka: 40

info
Svakako,odlican je predlog.Da nam bude bar zdrava omladina u ovoj truloj drzavi.
 25.04.2007. u 21:26 odgovor sa citatom  
Jadza
Siva eminencija
(3.55/10)

Član od: 16.03.2005.
Ukupno poruka: 229

info
Citat:

Dana:29, stefan je napisao:
Naduvamo nasu "postovanu" birokratiju, i odma' odosmo u EU.

Ti ladno naduva i svoju kevu

A legalizacije sto se tice, mislim da je to OK ali da
nase drustvo (nacija) nije jos doraslo necemu takom?!
No dobro, polako - bice i to nekad, uostalom ovako
je nekako sladje
 25.04.2007. u 21:41 odgovor sa citatom  
stefan
Diplomata
(5.38/10)

info
@Jadza
Mislio sam na sami vrh, tj. birokrate u pravom smislu te reci...
Na one kojima je vazna samo forma sluzbe koju obavljaju i koji vladaju po svojoj meri, a ista iskljucuje bilo kakve interese gradjanstva...
Verovatno si skontao odmah na sta sam mislio posto ja svoju majku ne bih kako ti rece "naduvao" nikada...

Pozdrav za tebe !!!
 25.04.2007. u 21:58 odgovor sa citatom  
Boshko_Drljic
Kavgadzija

Član od: 11.03.2007.
Ukupno poruka: 874

info
Obavezno...Svake godine je dolazilo prolece,i ove ce...

Shta ce mi bogatstvo i svetska slava sva, kada mora umreti mocna Nirdala !

26.04.2007. u 12:34 odgovor sa citatom  
Jadza
Siva eminencija
(3.55/10)

info
@Stefan

Procitao sam ti i par drugih postova i mogu ti reci da je donekle lepo
to sto se trudis da budes pametan (da se dokazes) ali da ovakvim postovanjem
postizes suprotno. Ova zadnja dva posta su ti u najmanju ruku smesana, mislis
niko ne zna sociologiju i slicno pa pises ovde sve sto uspes da negde procitas, cujes-
potrudi se da to sto citas malo i razumes pa ces manje "lupati" po forumu, a sto
se predhodnog posta tice, mislio sam da mislis na birokratiju u celini, jer ni ova
"sitna" nije nista manje bezazlena od one iz vrha, a to da je njima vazna samo
forma sluzbe koju obavljaju je mnogo vise specificna za sitnu nego li za birokratiju
iz vrha i to u ostalom nije pravilo vec se javlja pod odredjenim socioloskim uslovima!
No nije ovde o tom rec, o tom cemo najbolje negde privatno (uzivo) ili ti ako
hoces otvori temu Birokratija,Drustvena uredjenja, Politika... ili sta god
pa cemo komentaristati.
A da, nastavicu i ubuduce da ti odgovaram, samo li se ukaze prilika! Nemoj
pogresno da me shvatis, ja to za tvoje dobro

Pozdrav od mene za tebe!

26.04.2007. u 13:32 odgovor sa citatom  
Nenad
Siva eminencija
(3.25/10)

Član od: 08.03.2005.
Ukupno poruka: 225

info
Tako je Jaki, reci mu da si i ti uchio i nauchio sociologiju. Dozvoljeno je i googliranje!

Tudji pogled krade moju srecu

26.04.2007. u 14:41 odgovor sa citatom  
SukaPlayer
Usual suspect
(3.35/10)

Član od: 14.01.2007.
Ukupno poruka: 1077

info
Citat:

Dana 2007-04-26 13:32, Jadza je napisao:
@Stefan

niko ne zna sociologiju i slicno pa pises ovde sve sto uspes da negde procitas, cujes-
potrudi se da to sto citas malo i razumes pa ces manje "lupati" po forumu, a sto
se predhodnog posta tice, mislio sam da mislis na birokratiju u celini, jer ni ova
"sitna" nije nista manje bezazlena od one iz vrha, a to da je njima vazna samo
forma sluzbe koju obavljaju je mnogo vise specificna za sitnu nego li za birokratiju
iz vrha i to u ostalom nije pravilo vec se javlja pod odredjenim socioloskim uslovima!
No nije ovde o tom rec, o tom cemo najbolje negde privatno (uzivo) ili ti ako
hoces otvori temu Birokratija,Drustvena uredjenja, Politika... ili sta god
pa cemo komentaristati.
A da, nastavicu i ubuduce da ti odgovaram, samo li se ukaze prilika! Nemoj
pogresno da me shvatis, ja to za tvoje dobro

Pozdrav od mene za tebe!

E nemoj ti i Nenad da mene pogresno shvatite ali Stefi vazi za jednog od najpametnijih i najboljih momaka u Novoj Varosi to ce svako reci.Covek se ne pravi pametan i ne filozfira ako koristi svoje znanje i ono sto je naucio.A ne trudimo li se mi svi da se dokazemo na neki nacin,i da se dokazemo u onome u cemu smo dobri.Sto se mene licno tice Stef najjaci lik u varosi i meni licno naj drugar.A ako me pitas sta drugi misle o njemu otvori temu "Sta mislite o Stefanu Prezu",licno sam je ovtvorio.

Rap&Hip Hop 4Life-Weast Coast 4Life

26.04.2007. u 14:48 odgovor sa citatom  
SukaPlayer
Usual suspect
(3.35/10)

info
Sto se tice "mandze" i ja sam za samo da naucim da je savijam i pusim.
 26.04.2007. u 14:49 odgovor sa citatom  
asmir89
Drug clan
(4.06/10)

Član od: 20.03.2007.
Ukupno poruka: 1729

info
Hmmm, Dobra tema relja.. Shto se mene tice ok, Ali da Kupovanje marihuane bude dozvoljeno od tek 21god. (kad dete postane choek i ima malo mozga i neslusa druge).. Onda ok, Ali u drugim slucajevima nikako..

Hvala unapred
 26.04.2007. u 15:26 odgovor sa citatom  
stefan
Diplomata
(5.38/10)

info
Citat:

Dana 2007-04-26 13:32, Jadza je napisao:
@Stefan

niko ne zna sociologiju i slicno pa pises ovde sve sto uspes da negde procitas

To je, u svakom slucaju, tvoje misljenje...Ne pada mi na pamet da nekom pokazujem da li se pravim ili ne pravim pametan...Ostavljam te u tom tvom...
Jos nesto, nemam pojma da li neko zna "sociologiju i slicno" niti me to zanima jer ja ne postujem da bih nekog napravio neznalicom ili da bi neko u sebi rekao "joj sto ovaj Prezo zna svasta" vec odgovaram na tvoj prethodni post...
Treblo je samo da obratis paznju na moje reci "i vladaju po svojoj meri" i bilo bi jasno da se ne radi o "sitnoj birokratiji"...

Citat:

ni ova "sitna" nije nista manje bezazlena od one iz vrha

Znaci, ako su na vrhu lopovi onda su i ovi "sitni" kako ih ti nazva, takodje lopovi?
Pojasni...
 26.04.2007. u 15:34 odgovor sa citatom  
Jadza
Siva eminencija
(3.55/10)

info
Nema ni potrebe da ti nekom pokazujes pravis li se pametan ili ne - to se jasno vidi
A sto se pojasnjenja tice mogu ti reci da nije niko vidovit pa da iz par tvojih redova
prepozna sta si ti sve hteo da kazes i na sta si mislio - budi sledeci put jasniji tj.
precizniji. Nije mi jasno zasto to "vladaju po svojoj meri" mora jednoznacno da predstavlja kradju, i zasto pod bezalenoscu krupne i sitne birokratije u glavi stvaras jedino sliku nelegalnog prisvajanja drustvene imovine?! Necu ti dalje nista pojasnjavati - ostavljam tebi
na razmisljanje jer ovo i onako nije tema za ovu raspravu i opet ti kazem otvori temu
pa cemo raspravljati i opet cu ti reci da se iz tvojih postova da primetiti da si sebe
"malo" precenio... no dobro, sto kaze Jovan J. Zmaj - "Neke stvari koje ti sad nisu jasne -
bice ti jasnije kad porastes" Dakle, jos jednom ti savetujem zaboravi na ovaj vid rasprave na ovoj temi, ima vremena i prilika - raspravljacemo, ja sam raspolozen i volim to

Pozdrav
 26.04.2007. u 16:32 odgovor sa citatom  
Nenad
Siva eminencija
(3.25/10)

Član od: 08.03.2005.
Ukupno poruka: 225

info
Citat:

Dana 2007-04-26 14:48, SukaPlayer je napisao:
E nemoj ti i Nenad da mene pogresno shvatite ali Stefi vazi za jednog od najpametnijih i najboljih momaka u Novoj Varosi to ce svako reci.Covek se ne pravi pametan i ne filozfira ako koristi svoje znanje i ono sto je naucio.A ne trudimo li se mi svi da se dokazemo na neki nacin,i da se dokazemo u onome u cemu smo dobri.Sto se mene licno tice Stef najjaci lik u varosi i meni licno naj drugar.A ako me pitas sta drugi misle o njemu otvori temu "Sta mislite o Stefanu Prezu",licno sam je ovtvorio.

Nisam rekao da Stefan nije pametan, niti da nije dobar. To shta ce ko o njemu reci, mene lichno ne interesuje. Imam svoje mishljenje o njemu, koje je, ako nekoga interesuje, dobro. Covek se ne pravi pametan i ne filozfira ako koristi svoje znanje i ono sto je naucio. Da li je bash tako?
A ne trudimo li se mi svi da se dokazemo na neki nacin,i da se dokazemo u onome u cemu smo dobri. Mozda, ali zar nije bitno na kako i na koji nachin?
Ochigledno nisi razumeo moj prethodni post u kome sam se shalio, shto se, nadam se, da primetiti.
Stefane, Jadza, ako ste mi zamereili zbog prethodnog posta, ja se izvinjavam. Shta drugo da vam kazem? Sve Vas Volim!!!

Tudji pogled krade moju srecu

26.04.2007. u 16:56 odgovor sa citatom  
Jadza
Siva eminencija
(3.55/10)

info
Cuj zamerili, BAS si lepo rekao sve ovo.
Prezo je svakako OK lik i upravo
zbog toga mu i odgovaram jer sa onima
koji to nisu ne vredi ni raspravljati!

A sto se ove teme tice slozio bih se sa predhodnim postom
koji kaze da je legalizacio OK ali legalno konzumiranje
jedino uz 21+
 26.04.2007. u 17:15 odgovor sa citatom  
SukaPlayer
Usual suspect
(3.35/10)

info
Covek se ne pravi pametan i ne filozfira ako koristi svoje znanje i ono sto je naucio. Da li je bash tako?
A ne trudimo li se mi svi da se dokazemo na neki nacin,i da se dokazemo u onome u cemu smo dobri. Mozda, ali zar nije bitno na kako i na koji nachin? \\

Da tako je!Care filozofija nema veze sa retorikom.Tako da ovo nema veze sa filozofijom.Filozofija je nsto skroz drugo,a ne bi sada da pojasnjavam sta je to,koga zanima ima net pa neka trazi. A sto se dokazivanja tice ja koliko se secam Stefan nije koristi los nacin da se dokaze ako je uopste hteo da se dokaze,niti sam ja rekao da treba na neki "los" nacin da se dokaze. ae pa tako ljud.Nenade volimo i mi tebe.
 26.04.2007. u 18:19 odgovor sa citatom  
izvidjac
Moderator

Član od: 19.12.2005.
Ukupno poruka: 909

info
Citat:

Dana 2007-04-26 16:32, Jadza je napisao:
Nema ni potrebe da ti nekom pokazujes pravis li se pametan ili ne - to se jasno vidi
A sto se pojasnjenja tice mogu ti reci da nije niko vidovit pa da iz par tvojih redova
prepozna sta si ti sve hteo da kazes i na sta si mislio - budi sledeci put jasniji tj.
precizniji. Nije mi jasno zasto to "vladaju po svojoj meri" mora jednoznacno da predstavlja kradju, i zasto pod bezalenoscu krupne i sitne birokratije u glavi stvaras jedino sliku nelegalnog prisvajanja drustvene imovine?! Necu ti dalje nista pojasnjavati - ostavljam tebi
na razmisljanje jer ovo i onako nije tema za ovu raspravu i opet ti kazem otvori temu
pa cemo raspravljati i opet cu ti reci da se iz tvojih postova da primetiti da si sebe
"malo" precenio... no dobro, sto kaze Jovan J. Zmaj - "Neke stvari koje ti sad nisu jasne -
bice ti jasnije kad porastes" Dakle, jos jednom ti savetujem zaboravi na ovaj vid rasprave na ovoj temi, ima vremena i prilika - raspravljacemo, ja sam raspolozen i volim to

Pozdrav

Jadza ne bi se mesao da me nisi malo iznervirao, onako drugarski? Prezo pise sta pise, njegovo je da pise, a sta si ti trazio kada si poceo da analiziras njegove postove? stariji? pametniji? iskusniji?

pusti decka, mozda je pametniji od svih nas...

i da naravno da ako se vec bez nje ne moze, bolje je legalizovati... valjda...

[ Poruku promenio izvidjac dana 26-04-2007 ]
 26.04.2007. u 18:38 odgovor sa citatom  
Idi na stranu ( 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 sledece strane >> )

Ova stranica generisana je za 0.161 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.