Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Razno
Moderator: svp, Humanbeing

Nova Varos Online Forum Index >> Razno >> Šta najčešće sanjate?

Idi na stranu ( 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 sledece strane >> )
Autor Šta najčešće sanjate?
Faust
Siva eminencija
(2.95/10)

Član od: 07.06.2006.
Ukupno poruka: 159

info
Doista pisite malo svoje snove mozda se nadje tumac!!!
 20.08.2007. 000000 11:07 odgovor sa citatom  
SukaPlayer
Uzgajivac nojeva
(3.64/10)

Član od: 14.01.2007.
Ukupno poruka: 1100

info
Ma ja ti se retko secam sta sam sanjao,a inace najcesce sanjam devojku u koju se zaljubim ...
 20.08.2007. 000000 14:51 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

Član od: 22.01.2006.
Ukupno poruka: 3635

info
Sanjam kako se setam predivnim ulicama Nove varosi, gledam I vidim Autobus kako ide prema meni…zagledam se malo bolje I vidim da “nema vozaca za volanom!?”-pomislih “Ajme I kuku gde si sada naisao, mamicu ti uhvatio si me u raskoraku, gotovo za muda !!!”

Hvataj sturu pa kroz maglu!!! Bezim junacki I okrecem se ne bi li utekao krvolocnom autobusu koji juri na mene sa namerom da me dobro pribije uz neku banderu, auto ili zid solitera…u svoj toj jurnjavi krvolocni autobus je pokupio [preciznije iskasapio] jos par slucajnih prolzanika koji su se zadesili u tom trenutku..
Svestan sam ****nog sna, svestan sam da autobus pici punom brzinom I da jos grokcje kao svinja…I znam da je to groktanje u stvari hrkanje moje kewe koja spava u istoj sobi u kojoj I ja…ali dzaba, dzaba ti svo to saznanje kada ne mozes da kontolises ono sto vidis, u stvari videti znaci verovati. ****no ako se napregnem da nesto promenim u svom snu znam da cu se za sigurno usrati ili upishati [sustinski] sto je mnogo gore nego da dozvolim da me ova grdosija prikljesti uz neki armirani zid ili slicno.[Po neki put se desi da se upali Buldozer sa kashikom ili cistach snega!!!]- nije se desilo…

Od jednom se setim da mogu da dobijem krila I da se vinem u nebesa plava, I tako sam uradio…ali djavo odneo salu na stranu te I bus dobi krila…ali u obliku seciva motorne testere!!! “Pa od koga li si ti to pokupio pizda li ti materina!!” –opet pomislih “Ne, ne zelim da postanem snicla veceras” Onda mi je proslo kroz glavu sledece “Kada bezis od protivnika nikada mu ne okrecji ledja, o moj mladi uceniche!!” Opet skontam da je to pravilo iz igre Quake III Arena I da su to bile rechi ReMeDy_-a inace prvaka na turnirima sto se tice te igre…ali opet kako da gledam u njega I da se krecjem u nazad a da ne znam sta je ispred mene…nisam ovu mapu naucio na pamet, generise se kao luda, menja sadrzaj I raspored predmeta koje su inace u javi na pravom mestu…I takoooo, opalim ti ja jos vecji stur ali ovoga puta sam gledao cas ispred sebe cas u Zmaja koji je isao za mnom!!! “Cek bre!!! Pa od kud sada Zmaj!!!” I to crveni!!!…znam ja da su crveni zmajevi opaki magovi, citaju misli I predvide sledeci korak protivnika, cak mogu I da nateraju zrtvu da halucinira nesto lepo dok je Zmaj prozdire…tipa [umesto da me juri Zmaj juri me prelepa crnokosa devojka kakvu samo u snovima mozes pozeleti I imati] Sve u svemu kada je Zmajcek dobio svoje konacne osobine sto sam nekim slucajem ja odgovoran za njih jer sam dobro analizirao zverku koja me jurila ali namerno sam izostavio vatru…izostavio sam dve zlezde koje su odgovorne za stvaranje vatre. Zaboravio sam dva hemijska elementa koja kada dodju u kontakt sa vazduhom stvaraju vatru ili prirodni napalm. “Ma jel, jos da budem i resh pechen!? Ma nema sanse!!!” I sa tim rechima pojurih jos brze kroz crnu maglu koja se vijala pod mojim krilima…

[blekaut]

Kada sam konacno izbacio zmaja iz sna [ili sam bar tako mislio] skontao sam da sam u Beogradu…cek, do pre par minuta sam leteo oko nove varosi gonjen od Salamandera [najpopularnije ime kod crvenih zmajeva], sta cu ja sada u BG-u??? Sta I kako??? Za “gde” sam nasao odgovor….ostatak mi je bio sasvim nejasan.
 20.08.2007. 000000 19:28 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

info
Ja nisam normalan...
 20.08.2007. 000000 19:31 odgovor sa citatom  
Samidza
Siva eminencija
(4.19/10)

Član od: 05.09.2004.
Ukupno poruka: 312

info
@ Sablja
Ovo je fantasticno! Bolju pricu nisam cuo odavno, a ptitom sam se bas slatko nasmejao sadrzaju price. Djole, drugu, nastavi sa ovakvim snovima/pricama/fantazijama jer ti ocito umes to veoma dobro da radis.

Sto se tice mojih snova nisu ni primaci Djolovim, jer sanjam obicno neke bezvezarije kojih se posle jedva secam. Tacnije, poslednje cega se secam da sam sanjao je kako umirem utonjen u pola asflata u ulici gde se nalazi kafic KUM, tacna lokacija je izmedju KUM-a i prodavnice obuce koja je 10-ak metara iznad. Ako neko moze da mi objasni znacenje bilo bi zgodno.
I da, nije niko prisao da mi pomogne da me izvadi iz asfalta. Mozda je to bitno spomenuti.

Attraction is a universal feeling

20.08.2007. 000000 20:51 odgovor sa citatom  
AriSokrat
Drug clan
(2.12/10)

Član od: 19.06.2007.
Ukupno poruka: 200

info
Ja doskora sanjao kako padam... I padam ti ja tako, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam, i padam,...
I padnem...

A odskora ne sanjam nista
 20.08.2007. 000000 21:09 odgovor sa citatom  
Faust
Siva eminencija
(2.95/10)

Član od: 07.06.2006.
Ukupno poruka: 159

info
lepi sni.....
 20.08.2007. 000000 21:30 odgovor sa citatom  
Dj_Damir
Drug clan
(2.12/10)

Član od: 24.06.2007.
Ukupno poruka: 198

info
Ja sanjam zgodne devojke!
 20.08.2007. 000000 21:39 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

info
Hvala Samidza Imam jos jedan ali moram da sredim neka imena...
 20.08.2007. 000000 22:26 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

info
Nalazim se u svojoj sobi, palim rachunar I uzimam omot na kome pishe “Quake 4”, otvaram I vadim presvetli DVD I stavljam ga u DVD –Rom. Automatcki se aktivira Auto Run na Disku…biram opciju “Instal Now” sa nestrpljivoscju…

[blekout]

Ne secam se kako se zavrsila I kad se zavrsila instalacija te igre, a vec sam istrazivao glavni meni, podesavao kontrole, rezoluciju slike I detaljnost u grafici…u opciji “Player Settings” sam odabrao Model Smrti I potpisao se kao DeathTheWatcher.

[blekout]

Ne secam se dela sa ucitavanjem modela, mape I predmeta koje se mogu pokupiti na datoj mapi…u glavnom cujem dobro poznat Death glas koji vas prati u toj igrici, cujem kako izgovara “Welcome to Quake 4 Arena with Sub Zero in this Arena” -cek, od kud se sada pojavljuje Sub Zero [Mortal Kombat ****jal] u Q4-orci??? No, nema veze…lepo cu se zabaviti sa Zero-om kada se docepam Rejl Gana ”imam da ga osusim kao stabljiku pasulja”…kako sam stupio sa igranjem od jednom kao da sam se nasao u igri, zapravo bio sam deo te igre gotovo sam mogao celu mapu da vidim u trecoj dimenziji…zanimljivo, treca dimenzija u cetvrtoj…istrazujem mapu koja se sve vise I vise stapa u “realnost” kakvu poznajem u snovima…

[blekout]

Od jednom Sub Zero kao da je ispao iz igre, kad ono prikljucuju se oni koje znam!!! Phantom_Lord (Nenad-Marin), Samidza, Ribo-mladji, Aketoksid (Marko), Wlad (Vlade), Brane Dilparic (predsednik) (???), Stanko i ostala ekipa…creva prste na sve strane, glave lete kao da su na kosarkaskom terenu, cak sam uhvatio Marina kako koristi Buliet Time!!! –uziveo sam se u taj san ni sami niste svesni koliko!!! Marina ladim sa Rejl Ganom [moze se definisati kao rucni top futuristickog modela koji ispaljuje fosforni zrak svetlo zelene boje, naime municija za punjenje takvog oruzija je u stvari Nuklearni otpad smesten u cjelije koje lice na kapsule velicine sake nadprosecnog manijaka koji se bavi bodi bildingom], Mister Marin se rastopio u zelenu slajmaru koja je isparavala na mesechini(!!!)…idem u juris na preostalu ekipu koji nekim slucajem love mene a ne ja njih. Krecem se brzinom Tomahavka [zamislite brzinu kojom se krecje raketa od aviona do mesta udara], gotovo mi niko nista ne moze sa Raketnim Lanserom…u tom trenutku nailazim na dobro raspolozenog I spremnog za filozofiranje Riba-juniora, I vidim da gospodin nosi BFG 10k [Big Fucking Gun 10000] ova oznaka deset hiljada moze da se definise kao nuklearni udar od 10 megatona, puska sama po sebi ispaljuje kugle u vidu ogromne zelene slinchuge isarane belim zilicama!!! Naravno nista sto je zivo na mapi nema vise misicja I unutrasnjih organa kada se ostvari fizicki kontakt sa tim **ružna reč**m, videcete na trenutak kostura belog kao sneg kako “refleksno” nastavlja da trckara jos par metara od mesta udara sa Paranormalnom slinom sfericnog oblika. [podseti me na jednu scenu iz filma Povratak Kralja], njegove zadnje rechi su bile: “Ako je Bog bandera sta bi onda radio??” –kroz misli mi je prosao dobro poznat odgovor “Pa verovatno bih spalio svaku banderu na koju naidjem u gradu a i sire!!!”…

[blekout]

Posto bejah tako nezan prema predhodnim zrtvama nastavio sam u potragu za svojim predenikom…pichim tako I pichim I naletim na prozor kroz koji sam proleteo kao kesa sa smecjem…tik pored mog uvceta prolete munja I posle koje se suptilno culo “Trasss!!!” okrecem se onako dok sam jos u vazduhu I vidim kako se pola solitera srusilo…nakon nekoliko trenutaka ista takva me pogodi u penis!!! [Pokusajte da zamislite zalostan krik pecurke (nebitno koja vrsta, moze vrganj ili ludara, kako je vama volja) koju muchu zatvor vecj 6 minuta]…Kroz takav krik moje dupe ostvaruje sudar sa zemljinom tezom…opet suptilno “Trasss!!!”. Ovoga puta sam dobro prikovanog dupeta u zemlju…pokusavajuci da ga izvuchem iz rupe koju je nezahvalno napravilo tokom pada. Ali hoces, eto ti naseg dragog gospodina predesdnika Nove varosi i jos drzi Lajtning Gan gotovo napunjenog do maksumuma destruktivne snage I to se nalazio tacno na dva metra od mene. “Sad sam zaista pechen”-pomislih “I onako su mi mosnice resh pechene, a dupe prikovano uz zemlju”-tuzno procedih kroz zube I molecivim ocima pogledah dragog mi predsednika koji ima jasnu nameru da me sprzi kao AMD- ov 64-oro bitni processor bez hladnjaka I ventilatora koji ide na 3.6 Ghz-a radnog takta.

[blekout]

Ostala ekipa koja je nekim slucajem prezivela zapravo je isparila iz igre…o njima ni traga ni glasa, u ostalom tu se njihova prica zavrsava.
Ma ****s Quake 4, ****s pravila!!! Istog trenutka se pretvaram u Gotmoga [Gospdara Balroga iz Tolkinovog dela Silmarilion] –demon vatre I uzasa crnih izderanih krila bar jedno 20 metara visok [I sagorelim penisom!!!](???)…vadim svoju crnu dvoseklu sekiru sa plamenim ostricama I radim jedan “U” zamah, na mestu gde je stajao Dile bila je ogromna brazda duboka bar 7-8 metara, a Lajtning Gan se vrteo u mestu na kojem su nekada stajale crne cipele naseg nam dragog predesdnika…”Majku mu, nesto je zaboravio!!!”-prozborih kroz smeh, dok je plamen iz mog dupeta I duge grive lizao ostatke solitera iz kojeg sam nekim slucajem ispao kao poslednji kupus u buretu.

Napomena: Ljudi nemojte se tripovati to je samo san, razmislite o problemu kada bi se svaki nasi snovi materijalizovali ili vam ostvarili
 20.08.2007. 000000 22:38 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

info
Citat:

Dana 2007-08-20 20:51, Samir_Rasljanin je napisao:

Sto se tice mojih snova nisu ni primaci Djolovim, jer sanjam obicno neke bezvezarije kojih se posle jedva secam. Tacnije, poslednje cega se secam da sam sanjao je kako umirem utonjen u pola asflata u ulici gde se nalazi kafic KUM, tacna lokacija je izmedju KUM-a i prodavnice obuce koja je 10-ak metara iznad. Ako neko moze da mi objasni znacenje bilo bi zgodno.
I da, nije niko prisao da mi pomogne da me izvadi iz asfalta. Mozda je to bitno spomenuti.

Mislim da trebas prvo dobro seba da poznajes, pa tek onda da ides na tumacenje snova. Kao sto znas podsvest je odgovorna za stvaranje takozvanih pokretnih slika, nase oko munjevitom brzinom prati te slike ona ulazi u REM. Rapid Eye Movement...kao frejm rejt u igrama

Recimo ja kada sanjam autobus znaci da mi treba promena sredine...ako sanjam na neko mesto u gradu na koje idem, a na javi nikada nisam bio znaci ta bih trebao otici. U savkom slucaju Snovi su ono sto mi zapravo zelimo nesvesno, zato nam krv ili podsvest govori Sta mislite odakle potice Dejavu ?:)
 20.08.2007. 000000 22:54 odgovor sa citatom  
Lesa
Moderator

Član od: 15.06.2002.
Ukupno poruka: 559

info
Па за тај квејк оно јес', само у сну можеш да добијеш Меда, у реалности је било 66:33. Ти значи сањаш јер би волио да га и у стварности побједиш, тако ти кажеш је л' те?

Spider Pig, Spider Pig, does whatever the Spider Pig does. Can he swing from a web? No he can't, he's a pig. Look out, here is the Spider Pig!

[ Poruku promenio Lesa dana 20-08-2007 ]
 20.08.2007. 000000 23:01 odgovor sa citatom  
asmir89
Diplomata
(5.94/10)

Član od: 20.03.2007.
Ukupno poruka: 1797

info

Ja bogami sam odlucujem sta cu da sanjam, ako hocu da sanjam pamelu, ja je i sanjam a ako mi se vise svidi jennifer lopez onda ja nju sanjam. Kako god da sanjam, meni super

20.08.2007. 000000 23:11 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

info
Citat:

Dana 2007-08-20 23:01, Lesa je napisao:
Па за тај квејк оно јес', само у сну можеш да добијеш Меда, у реалности је било 66:33. Ти значи сањаш јер би волио да га и у стварности побједиш, тако ти кажеш је л' те?

Spider Pig, Spider Pig, does whatever the Spider Pig does. Can he swing from a web? No he can't, he's a pig. Look out, here is the Spider Pig!

[ Poruku promenio Lesa dana 20-08-2007 ]

Upravo
 20.08.2007. 000000 23:16 odgovor sa citatom  
Demy
Drug clan
(1.84/10)

Član od: 03.08.2007.
Ukupno poruka: 73

info
http://www.ni-kel.com/sanovnik/
 21.08.2007. 000000 11:45 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

info
Da Demy, hvala na linku ovaj sanovnik je vise za one koji imaju "normalne" snove slicne Samirovim, ali za moj san sanovnik tesko da postoji a opet na pominjem svak svoj san moze najbolje da protumaci

Ujedno, San je kontraverzija na Javu.
 21.08.2007. 000000 12:17 odgovor sa citatom  
YASMINA
Drug clan
(2.49/10)

Član od: 16.07.2007.
Ukupno poruka: 241

info
"Sanjam kako se setam predivnim ulicama Nove varosi, gledam I vidim Autobus kako ide prema meni…zagledam se malo bolje I vidim da “nema vozaca za volanom!?”-"
djordje jel ovo nesta na moj racun??
 21.08.2007. 000000 16:20 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

info
Jok Jasmina, to sam ja sanjao pre nego sto sam tebe upoznao
 21.08.2007. 000000 16:33 odgovor sa citatom  
Dobroljid
Expert
(6.73/10)

Član od: 04.04.2006.
Ukupno poruka: 1722

info
SABLJO, odushevio me je tvoj san. na znam da li je jachi sam san ili nacin na koji si ga opisao.. VRH BRATE! zasluzio si jedno BRDO smajlija

22.08.2007. 000000 01:49 odgovor sa citatom  
Vamp
Drug clan
(3.13/10)

Član od: 18.01.2007.
Ukupno poruka: 495

info
Sablja ima UBEDLJIVO najzanimljivije snove,tako da sve ostalo pada u vodu i nema potrebe ni da se trudim da opišem svoje snove,koji su čak i meni dosadni a kamoli drugima!!
 24.08.2007. 000000 13:45 odgovor sa citatom  
Idi na stranu ( 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 sledece strane >> )

Ova stranica generisana je za 1.720 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.