Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Razno
Moderator: svp, Humanbeing

Nova Varos Online Forum Index >> Razno >> Kutak za pražnjenje

Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 sledece strane >> )
Autor Kutak za pražnjenje
loknica
Rekreativac
(1.27/10)

Član od: 26.12.2007.
Ukupno poruka: 98

info
E pa sad....ne mogu sve zelje odjednom...mozda se neko ne slaze sa tvojim misljenjem

beogradjanka

03.01.2008. u 21:50 odgovor sa citatom  
bilby
Siva eminencija
(6.8/10)

Član od: 17.11.2004.
Ukupno poruka: 928

info
Citat:

Dana 2008-01-03 17:43, tufik je napisao:
zeleo bih da u eju nekroci ni jedan seljak.Zeleo bih da mogu da miniram tehnicku skolu i pobijem one sve seljake krezave.Zeleo bih da mogu da ufatim bilbija za vrat da ga malo razdrmam.Zeleo bih da ne postoji ponedeljak.Zeleo bih da odem iz ovog ukletog grada punog seljaka i da se nikad vise nevratim.ZELEO BIH DA OZENIM MAKI22.Eto toliko od mene

E pa Tupiku ako bas toliko volis da miniras i da ubijas ,zasto ne odes kod brace u Irak ili Afgan.I tamo ima seljaka, mozes da ih urnises ba. Mada to nisu Srbi, pa zasto da ih ubijas jel da? Dobro se zna koje Nacionalnosti su Novovaroski seljaci i koga Tupik hoce da ,poubija.Samo Tupiku ako poubijas sve Srbe,pardon seljake,ko ce onda da placa porez i da stipendira tebe i tvoju bracu?
Ako niko ne obavesti sluzbu javne bezbednosti o Tupikovim pretnjama ,ja cu to uraditi.Da nebi posle bilo,nismo znali.Uostalom ,duznost svakog gradjanina je da prijavi policiji svaku sumnjivu radnju ili pretnju.
Mup Srbije,policijska uprava u Prijepolju:
http://www.mup.sr.gov.yu/domino/ppu.nsf/Prijepolje

- Da bi me uhvatio za vrat ,moras prvo za mog Stojka da me uhvatis.Pa ako si zainteresovan ,javicu ti kad dolazim u Srpsku Novu Varos.Samo da znas,u Bilbija Rajka golema j' svirajka.
Sto se tice tvoje zelje oko odlaska ,zelim ti da odes i ti i tvojih preostalih 3% sunarodnika.Idite ,samo idite. Zasto da se patite u Srbiji?
 03.01.2008. u 23:15 odgovor sa citatom  
Nikadel
Drug clan
(3.1/10)

Član od: 28.04.2007.
Ukupno poruka: 838

info
Citat:

Dana 2008-01-03 15:50, FILIMAN je napisao:
hehe...swi znaju da ja nisam fenser,a za tebe swi znaju da si shaban...

Gori si od svog oca.
 04.01.2008. u 00:43 odgovor sa citatom  
izvidjac
Moderator

Član od: 19.12.2005.
Ukupno poruka: 882

info
primetio sam jedno, na ovom nasem veselom forumu svi sovinisti koji pisu uvredljive postove na racun Muslimana ili Srba i drugih nacionalnosti ne zive u Varosi, pretezno... Lako je vama iz drugih cisto-nacionalnih sredina da pisete protiv nekoga. Nikadel je iz BB, ona Ljubicica iz Pozege, Bilby nije Varosi nikada ni video, itd. Za Nikadela: Znas li ti ljubicice 2 da sam sa Bajnobastanima (Srbima. Hriscanima) proveo uzastopno tri leta zajedno i da nikad nisam osetio nista neprijatno, a bio sam sa njima na Rajcu, Rastistu, Mitrovcu, u gradu vise od 150 dana zajedno? mora da nisi ni ti iz BB, vec iz neke pecine! i kod vas poceo Ponedeljak da bude svaki dan?
E sada jedno pitanje? kako na uvrede upucene Varosanima Muslimanima gledaju nasi prijatelji druge veroispovesti (Srbi)? cast izuzecima(Tanasko, Maki22 i jos neki) , koji svoj glas javno upute protiv toga, ali vecina cuti? bas me zanima sto? zasto neko ko je skoro ceo zivot se pozdravljao sa mnom sada cuti? mozda nije procitao te postove ili je ljen? nezaintersovan? bilo kako bilo svaka cast. sa svih "strana" ima svega, ali ja sada javno apelujem na sve Varosane sa pravilnim rasudjivanjem i obrazom, mojim komsijama sa kojima planiram da ceo vek provedem u miru i razumevanju, mojim drugovima, prijateljima, drugaricama, da se javno borimo protiv ovog naseg problema na forumu!!!! ne zelim da citam vise uvrede sa bilo koje strane, jer ne zelim da zivim u gradu koji pati od malograndzastvine!

@Tufika: Bilby je zensko, a zene se ne biju vec...

@Bilby: ti si manga!
 04.01.2008. u 09:28 odgovor sa citatom  
FILIMAN
Drug clan
(2.39/10)

Član od: 04.07.2006.
Ukupno poruka: 99

info
Dana 2008-01-04 00:43, Nikadel je napisao:
Gori si od svog oca.

E,ti mom ocu mozhesh samo da se sagnesh jer je x puta weci chowek nego ti i mentalno a i fizichki....sinak,iskreno,ti Srbina wideo nisi,a ne neshto drugo...

[ Poruku promenio FILIMAN dana 04-01-2008 ]
 04.01.2008. u 10:21 odgovor sa citatom  
Nikadel
Drug clan
(3.1/10)

info
Citat:
Za Nikadela: Znas li ti ljubicice 2 da sam sa Bajnobastanima (Srbima. Hriscanima) proveo uzastopno tri leta zajedno i da nikad nisam osetio nista neprijatno, a bio sam sa njima na Rajcu, Rastistu, Mitrovcu, u gradu vise od 150 dana zajedno? mora da nisi ni ti iz BB, vec iz neke pecine! i kod vas poceo Ponedeljak da bude svaki dan?

Ne,ja imam kucu.Vi ste vehabije koje zivite po pecinama i vukojeb!nama.Sta da vam covek radi...

Citat:
E,ti mom ocu mozhesh samo da se sagnesh jer je x puta weci chowek nego ti i mentalno a i fizichki

E prica se nadaleko o njegovoj dobroti...Svi jedva cekaju da dodje u NV da mu "zahvale" za dobrotu...

Citat:
....sinak,iskreno,ti Srbina wideo nisi,a ne neshto drugo...

A ti jesi?Ko su Srbi? Da li se oni druze sa ljudima koji su ih porobljavali 500 godina? **ružna reč!**,zbog njih smo unazadjeni milion godina!A ti im se i dalje ulizuj i ljubi ih u cmar,ko te je*e.
 04.01.2008. u 13:41 odgovor sa citatom  
loknica
Rekreativac
(1.27/10)

info
Alo bre,pazi kome govoris da su vehabije i da zive u pecinama i vukojebinama....Fico samo napred...pokazi mu ko su pravi Srbi....

beogradjanka

04.01.2008. u 14:03 odgovor sa citatom  
sneki
Persona

Član od: 25.02.2007.
Ukupno poruka: 16

info
Molim bilbyja i nikadela da swoje postowe zadrze za sebe.Mada tesko da ce moci da ih citaju,ali ajde.Toliko gluposti kao njih dwojica sto su napisali(samo na owoj temi),ceo swet zajedno ne moze da napise!!!!!!!!!!!!!
 04.01.2008. u 14:14 odgovor sa citatom  
maki22
Problem
(1.22/10)

Član od: 20.05.2007.
Ukupno poruka: 396

info
Citat:

Dana 2008-01-03 17:43, tufik je napisao:
zeleo bih da u eju nekroci ni jedan seljak.Zeleo bih da mogu da miniram tehnicku skolu i pobijem one sve seljake krezave.Zeleo bih da mogu da ufatim bilbija za vrat da ga malo razdrmam.Zeleo bih da ne postoji ponedeljak.Zeleo bih da odem iz ovog ukletog grada punog seljaka i da se nikad vise nevratim.ZELEO BIH DA OZENIM MAKI22.Eto toliko od mene
Jao kako je sladak......zaprosio me preko neta......a vala sam se i trudila,tesko je bilo naterati ga iako smo Izvidjac i ja ulozili velike napore
 04.01.2008. u 15:20 odgovor sa citatom  
tufik
Svemirski pitomac
(1.93/10)

Član od: 20.11.2007.
Ukupno poruka: 302

info
Za NIKADELA:nije mi tesko da upalim auto i dodzem do Bajne Baste pa da vidim koja si ti to faca sto toliko vredza.Ako imas sta reci mi da dodzem i da mi kazes sve u lice a ne ovako preko neta .Poznajem mnogo Bajnobastana i lako bi te nasao veruj mi a kad bi te nasao.....Pozzz pa vidi kako ces
 04.01.2008. u 17:10 odgovor sa citatom  
Nikadel
Drug clan
(3.1/10)

info
За тупика: Дођи,тако су ми многи претили на приват. А кад би ме нашао,шта онда?
П.С. Највећа грешка је потценити непријатеља. Ти си то сад урадио. Као што каже наш академик Матија Бећковић,"ћераћемо се".Е па има да се ћерамо. Дођи са свим расположивим средствима,па да се обрачунамо,face in face.
Поздрав
 04.01.2008. u 17:32 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

Član od: 22.01.2006.
Ukupno poruka: 3501

info
Nebih da kvarim zurku alii...Tufik dade izazov Nikadelu, Nikadel ga privhati dragog srca. Sada cemo videti ko ce veci Pizdurin ispasti
 04.01.2008. u 17:41 odgovor sa citatom  
Johnny_taraba_9
Sparing partner
(2.18/10)

Član od: 13.10.2007.
Ukupno poruka: 698

info
Citat:
Nikadel nikadelski: Као што каже наш академик Матија Бећковић,"ћераћемо се".Е па има да се ћерамо. Дођи са свим расположивим средствима,па да се обрачунамо,face in face

Kakav ce to fight da bude!

[ Poruku promenio Johnny_taraba_9 dana 04-01-2008 ]
 04.01.2008. u 17:49 odgovor sa citatom  
izvidjac
Moderator

Član od: 19.12.2005.
Ukupno poruka: 882

info
Nikadele, sto te muce Vehabije, imas ruzne snove?
Ti imas kucu, bas lepo. Ti sto su vladali 500 godina su ti doneli sapun, pa bi mozda trebalo da ga pocnes koristiti za jezik! Kada si tako vedar za svadju i guzvu, aj malo dolepsaj do nas u NV Pilot transom iz BB. Ti da znas Filimanovog oca i da imas imalo mozga i postovanja prema starijima, ne bi tako pricao. Nemoj mi reci da je njegovo otac nesto radio tvojima (zenskom rodu), pa si kivan na njega? ili ljubomoran? ima Kulasu da kazem da tako seres po ovom nasem forumu, pa ce da te proteraju iz BB ili sela oko BB gde se i nalazis verovatno. pa ti si covece sramota za Srpski rod!!! he he he

@maki22: ja druge bez tebe ne zelim da vidim pored njega...

04.01.2008. u 20:03 odgovor sa citatom  
Crash
Persona
(2.03/10)

Član od: 07.12.2007.
Ukupno poruka: 15

info
Citat:

Dana 2008-01-04 17:32, Nikadel je napisao:
П.С. Највећа грешка је потценити непријатеља. Ти си то сад урадио. Као што каже наш академик Матија Бећковић,"ћераћемо се".Е па има да се ћерамо. Дођи са свим расположивим средствима,па да се обрачунамо,face in face.
Поздрав

Samo da ne bude u Face-u.
 04.01.2008. u 20:44 odgovor sa citatom  
tufik
Svemirski pitomac
(1.93/10)

Član od: 20.11.2007.
Ukupno poruka: 302

info
Citat:

Dana 2008-01-04 17:32, Nikadel je napisao:
Поздрав

Pas koji laje ne ujeda pa tako ocekuj me uskoro.Ja kad obecam ja ispunjavam 100 posto.
 04.01.2008. u 20:47 odgovor sa citatom  
Nikadel
Drug clan
(3.1/10)

info
@izvidjac You think to tell me what to do?
Mogli bi nekad da se zajebete pa da se okupate tim sapunom.

04.01.2008. u 22:29 odgovor sa citatom  
FILIMAN
Drug clan
(2.39/10)

Član od: 04.07.2006.
Ukupno poruka: 99

info
@Nikadel shaban:
sinak...u prawu je...ti si sramota za srpski rod...
bolje da ti je kewa abortirala ako se wec desila nesreca pa ti je caletu pukao kondom pri obawljanju nezahwalne duzhnosti...
strashno...i josh neshto...tufik ce te sjebati,weruj mi,znam ga...a to shto spikash za mog oca,dodji,stani pred mene ili njega pa reci,da widim shta tjesh...kontam da bi se usrao ko grlica pichko papucharska!
 04.01.2008. u 22:41 odgovor sa citatom  
Nikadel
Drug clan
(3.1/10)

info
@FILIMAN
Stao bih ja pored tebe,nego se treses mnogo,jebiga.A tvoji roditelji su napravili gresku, dok su pravili izvorni kod za tebe,pa se prilikom kompajliranja desio bag i ti sad zamuckujes i treses se.Jebiga.Surova je priroda,sta da radimo..
 04.01.2008. u 22:50 odgovor sa citatom  
loknica
Rekreativac
(1.27/10)

info
Fico,samo opusteno....svi smo na tvojoj strani...a Nikadel-u savetujem da malo iskulira...i zadrzi svoje komentare i misljenja za sebe...
 04.01.2008. u 22:52 odgovor sa citatom  
Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 sledece strane >> )

Ova stranica generisana je za 0.335 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.