| Autor |
Kutak za pražnjenje |
bilby Siva eminencija
(6.8/10)

Član od: 17.11.2004. Ukupno poruka: 928 info
|
Ako bi mi neko mogao reci dali je ovo broj policije u Novoj Varosi? Dobio sam od prijatelja ali izgleda da ne radi.I ako bi neko mogao da mi posalje pravi broj ako je ovaj pogresan.Mislio sam da ih priupitam nesto.
Светог Саве 25 033 / 61-774
Hvala unapred
|
04.01.2008. u 22:52 |
odgovor sa citatom
|
loknica Rekreativac
(1.27/10)

Član od: 26.12.2007. Ukupno poruka: 99 info
|
Citat:
Dana 2008-01-04 22:50, Nikadel je napisao:
@FILIMAN
Stao bih ja pored tebe,nego se treses mnogo,jebiga.A tvoji roditelji su napravili gresku, dok su pravili izvorni kod za tebe,pa se prilikom kompajliranja desio bag i ti sad zamuckujes i treses se.Jebiga.Surova je priroda,sta da radimo..
|
ALO BRE...ko tebi daje za pravo da tako nesto kazes.....???????????????????????????????????????????????????????????????????
[ Poruku promenio loknica dana 04-01-2008 ]
|
04.01.2008. u 22:54 |
odgovor sa citatom
|
loknica Rekreativac
(1.27/10)

|
Citat:
Dana 2008-01-04 22:52, bilby je napisao:
Ako bi mi neko mogao reci dali je ovo broj policije u Novoj Varosi? Dobio sam od prijatelja ali izgleda da ne radi.I ako bi neko mogao da mi posalje pravi broj ako je ovaj pogresan.Mislio sam da ih priupitam nesto.
Светог Саве 25 033 / 61-774
Hvala unapred
Ja bih rekla da jeste....e ajde budi ljubazan-a pa i meni javi...sta su ti rekli...za slucaj ovog neseg ,,DRUGARA,, |
|
04.01.2008. u 23:00 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

Član od: 22.01.2006. Ukupno poruka: 3488 info
|
@Nikadel: Gadjas veoma nisko! Smiri se!
|
04.01.2008. u 23:04 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

Član od: 22.01.2006. Ukupno poruka: 3488 info
|
Citat:
Dana 2007-10-01 15:25, BELI je napisao:
Ovde pisite sve sto hocete, nema pravila...
Ako ste nervozni, ljuti, popizdeli, ako vas nesto muci, ako vam nesto smeta, itd., postujte ovde sta vam je volja...
p.s.
Molio bih moderatore da ne prave cenzuru na ovoj temi, ovde ce biti i psovki i vredjanja i svega onoga, sto je na drugom mestu (na ovom forumu), zabranjeno. Svako od nas ponekad ima potrebu da se javno isprazni...
|
Bez Vredjanja samo:) Kao sto rekoh to je najgori oblik nehumanosti kod coveka, a i sam dokaz da je taj isti koji salje ili prima uvrede bez mozga.
Prema tome...nastavite vasa divna prepucavanja, PVT ili ovako ali to radite na intelektualni nachin 
|
04.01.2008. u 23:23 |
odgovor sa citatom
|
loknica Rekreativac
(1.27/10)

|
Potpuno se slazem...
|
04.01.2008. u 23:28 |
odgovor sa citatom
|
FILIMAN Drug clan
(2.39/10)

Član od: 04.07.2006. Ukupno poruka: 99 info
|
haha...e moj Nikadele...necu ti nishta retji...odgowor tje ti dotji sam za par godina...
chowek je nashao da mi preti preko pwta...slobodno sinak...ne bojim se nikoga do swoga oca i Boga...ti widi shta tjesh,slobodno..
|
05.01.2008. u 01:12 |
odgovor sa citatom
|
SukaPlayer Usual suspect
(3.35/10)

Član od: 14.01.2007. Ukupno poruka: 1025 info
|
Ficko batice video sam te pre dva dana sa Jaskom u centru u NS sa nekim ortacima i mislili smo da te pozdravimo ali ste se nesto bili zapricali i istripovali pa nismo hteli da vas uznemiravamo...
ALLAH,zdravlje,novac....pa sve ostalo....
|
05.01.2008. u 02:37 |
odgovor sa citatom
|
izvidjac Moderator

Član od: 19.12.2005. Ukupno poruka: 882 info
|
Citat:
Dana 2008-01-04 22:29, Nikadel je napisao:
@izvidjac You think to tell me what to do?
Mogli bi nekad da se zajebete pa da se okupate tim sapunom.
|
nesto si mi rekao ovim postom? bas ova recenica na engleskom ti je jaka, aj procitaj je jos jednom i napisi mi sta si mi njom hteo reci? he he he
aj potrudi se da mi odgovoris na ovo pitanje. jesi li ti stvarno takav kakav se ovde prestavljas ili se neuspela furka na ljubicice, koje bar za razliku od tebe neke stvari rade bolje? to sto vredjas neke ljude, jeli ti to vid izdizanja samog sebe (jer znas i sam da si niko i nista) ili cisti nedostatak vitamina G16H12 (to ti je onaj sto te pravi normalnim)? I jos nesto, ovu jaku recenicu na engleskom sto si napisao, jeli izraz mode ili si pravi Srbin pa pises na engleskom? he he he he he he he he
i mnogo si zanimljiv, ako budem raspolozen mozda te nekada i posetim, cisto da vidim kako izgledas? jer kakvog te sada zamisljam, ni majka te ne bi klozetskom daskom dohvacala....
@Filimane, samo nemoj da se cimas, jer on jedino moze da laje, sta mu drugo preostaje? ti si decko koji je imao veliku srecu i otisao na vreme iz male sredine i polako, ali sigurno postajes neko. sta on ima? jedino mu ostaje ovo pogresno svatanje nacionalizma, vere i furka u to? samo ne znam kako ga nije sramota da ovako pise a ima onakav avatar? trebalo bi da ga je stid pred drugim momcima koji dolaze na ovaj sajt i citaju sve ovo,a koji sa ponosom i znanjem predstavljaju krst i hriscanstvo. A ne ko on, glupostima i glupostima.
@Bilby jesi li se to nesto uplasio? ko te dira mangupcicu jedan? pa nije valjda da se Bilby uplasio nekoga? ti si od sada za mene jedna prava devojcica...
|
05.01.2008. u 05:04 |
odgovor sa citatom
|
izvidjac Moderator

Član od: 19.12.2005. Ukupno poruka: 882 info
|
primetio sam jedno, na ovom nasem veselom forumu svi sovinisti koji pisu uvredljive postove na racun Muslimana ili Srba i drugih nacionalnosti ne zive u Varosi, pretezno... Lako je vama iz drugih cisto-nacionalnih sredina da pisete protiv nekoga koga mozda nikada necete videti, upoznati.
E sada jedno pitanje? kako na uvrede upucene Varosanima Muslimanima gledaju nasi prijatelji druge veroispovesti (Srbi)? cast izuzecima(Tanasko, Maki22 i jos neki) , koji svoj glas javno upute protiv toga, ali vecina cuti? bas me zanima sto? zasto neko ko je skoro ceo zivot se pozdravljao sa mnom sada cuti? mozda nije procitao te postove ili je ljen? nezaintersovan? bilo kako bilo svaka cast. sa svih "strana" ima svega, ali ja sada javno apelujem na sve Varosane sa pravilnim rasudjivanjem i obrazom, mojim komsijama sa kojima planiram da ceo vek provedem u miru i razumevanju, mojim drugovima, prijateljima, drugaricama, da se javno borimo protiv ovog naseg problema na forumu!!!! ne zelim da citam vise uvrede sa bilo koje strane, jer ne zelim da zivim u gradu koji pati od malograndzastvine!
NIKO MI NIJE ODGOVORIO NA OVA PITANJA!!!
|
05.01.2008. u 05:21 |
odgovor sa citatom
|
bilby Siva eminencija
(6.8/10)

Član od: 17.11.2004. Ukupno poruka: 928 info
|
@Bilby jesi li se to nesto uplasio? ko te dira mangupcicu jedan? pa nije valjda da se Bilby uplasio nekoga? ti si od sada za mene jedna prava devojcica...
--------------------------------------------
Ти туре можеш минџу девојчици да полижеш. Ито кад је пуна са с крв , што би Циганка рекла.
|
05.01.2008. u 05:26 |
odgovor sa citatom
|
FILIMAN Drug clan
(2.39/10)

|
Citat:
Dana 2008-01-05 05:21, izvidjac je napisao:
primetio sam jedno, na ovom nasem veselom forumu svi sovinisti koji pisu uvredljive postove na racun Muslimana ili Srba i drugih nacionalnosti ne zive u Varosi, pretezno... Lako je vama iz drugih cisto-nacionalnih sredina da pisete protiv nekoga koga mozda nikada necete videti, upoznati.
E sada jedno pitanje? kako na uvrede upucene Varosanima Muslimanima gledaju nasi prijatelji druge veroispovesti (Srbi)? cast izuzecima(Tanasko, Maki22 i jos neki) , koji svoj glas javno upute protiv toga, ali vecina cuti? bas me zanima sto? zasto neko ko je skoro ceo zivot se pozdravljao sa mnom sada cuti? mozda nije procitao te postove ili je ljen? nezaintersovan? bilo kako bilo svaka cast. sa svih "strana" ima svega, ali ja sada javno apelujem na sve Varosane sa pravilnim rasudjivanjem i obrazom, mojim komsijama sa kojima planiram da ceo vek provedem u miru i razumevanju, mojim drugovima, prijateljima, drugaricama, da se javno borimo protiv ovog naseg problema na forumu!!!! ne zelim da citam vise uvrede sa bilo koje strane, jer ne zelim da zivim u gradu koji pati od malograndzastvine!
NIKO MI NIJE ODGOVORIO NA OVA PITANJA!!!
|
ja sam nauchio da zhiwim sa ljudima druge weroispowesti(sa Muslimanima iz n.v.),a kako i ne bih,14 godina sam zhiweo sa ljudima koji nisu uopshte drugachiji od mene samo shto weruju u neshto drugo...takodje,doshao sam u nowi sad i tamo ima mnogo ljudi drugih nacionalnosti i were..Madjari,Bosanci,Hrvati,Shiptari...ako oni mene ne diraju,ne diram ni ja njih.umem da zhiwim sa swim ljudima koji me imalo poshtuju.ja ljude delim na ljude i neljude,a ne po onome u shta weruju,shta slushaju i kako izgledaju.
weruj mi,mnogo wishe mrzim ljude koji hule na Boga,bilo koje werowispowesti-sataniste,sektashe itd,mada me mnogi smatraju satanistom zbog muzike koju slusham i swiram.ako was bash zanima rock n roll je plod were u ljubaw...a kao shto i swi znamo ljubaw nije nishta drugo do sam Bog!
izwidjac,hwala na podrshci,ne cimam se ja...umem da iskuliram.a to shto gorepomenuti pishu o meni,bash me zabole...
pozdraw!
[ Poruku promenio FILIMAN dana 05-01-2008 ]
|
05.01.2008. u 15:12 |
odgovor sa citatom
|
FILIMAN Drug clan
(2.39/10)

|
Citat:
Dana 2008-01-05 02:37, SukaPlayer je napisao:
Ficko batice video sam te pre dva dana sa Jaskom u centru u NS sa nekim ortacima i mislili smo da te pozdravimo ali ste se nesto bili zapricali i istripovali pa nismo hteli da vas uznemiravamo...
|
pa shto nisi choweche,bash bih se obradowao...otishli bi na pice na brzaka...za pice sa swojim zemljacima uwek cu naci wremena pa bar to bilo i pola sata
iduci put gde god da me widish i sa bilo kim jawi mi se choweche...!kad dodjesh obawezno jawi da idemo nedge na pitje! pozdraw brate
[ Poruku promenio FILIMAN dana 05-01-2008 ]
|
05.01.2008. u 15:17 |
odgovor sa citatom
|
YoYo Persona
(1.88/10)

Član od: 05.04.2007. Ukupno poruka: 293 info
|
Cim je dosao u NS znaci da mu treba love pa nema para za bacanje tj.znamo da ti,Ficko,ne bi platio pice.Rockeri su skrtice...
Salim se,nemojte da se uvredite braco rockeri...Peace
|
05.01.2008. u 16:06 |
odgovor sa citatom
|
Johnny_taraba_9 Sparing partner
(2.18/10)

Član od: 13.10.2007. Ukupno poruka: 695 info
|
Citat:
Dana 2008-01-05 05:21, izvidjac je napisao:
E sada jedno pitanje? kako na uvrede upucene Varosanima Muslimanima gledaju nasi prijatelji druge veroispovesti (Srbi)? cast izuzecima(Tanasko, Maki22 i jos neki) , koji svoj glas javno upute protiv toga, ali vecina cuti? bas me zanima sto? zasto neko ko je skoro ceo zivot se pozdravljao sa mnom sada cuti? mozda nije procitao te postove ili je ljen? nezaintersovan?
|
Gde nadje bas njih dvoje...ja sam sigurno medju "jos nekima", siguran sam da jesam
Citat: bilo kako bilo svaka cast. sa svih "strana" ima svega, ali ja sada javno apelujem na sve Varosane sa pravilnim rasudjivanjem i obrazom, mojim komsijama sa kojima planiram da ceo vek provedem u miru i razumevanju, mojim drugovima, prijateljima, drugaricama, da se javno borimo protiv ovog naseg problema na forumu!!!! |
Imas moju punu podrsku. Postoji ovde par likova koji mi svojim primitivizmom piche po zivcima, necu da ih "imenujem", mada i da hocu ne mogu jer se takvi chobani uvek lazno predstavljaju pa im ne znamo ime
Lepo si ti ovo zamislio, ali mislim da od ovoga nece biti nista
|
05.01.2008. u 16:11 |
odgovor sa citatom
|
tufik Svemirski pitomac
(1.93/10)

Član od: 20.11.2007. Ukupno poruka: 301 info
|
ZA NIKADELA:daj mi tvoju adresu molim te.Najverovatnije cu doci u sredu da te posetim(Veruj mi na rec)
|
05.01.2008. u 16:22 |
odgovor sa citatom
|
Nikadel Drug clan
(3.1/10)

Član od: 28.04.2007. Ukupno poruka: 839 info
|
@izvidjac
Pa znas,engleski je svetski jezik,to znaju svi.Posto jezik kojim govoris i napadas me nije sigurno tvoj,a ja ne znam vas muslimanski,pa ajde reko da napisem na engleskom,mozda razumes ako su te ucili sta u skoli.Ako cemo da se gadjamo hemijskim elementima,onda bi ti trebao da uzmes malo C2H5OH pa da se kotarises bede.
@tupik
Ne mogu da ti dam adresu,ako saznadu ovde komsije i rodbina,streljace te,pa eto belaja.Jos mi samo to fali.
|
05.01.2008. u 17:34 |
odgovor sa citatom
|
loknica Rekreativac
(1.27/10)

|
Za Nikadela:E zar ne mislis da si malo preterao....?Stvarno stamotis taj avatar koji imas...Pravoslavci se ne ponasaju tako...treba da postujes druge vere i kulture.Mozda imas svoje razloge zbog te mrznje prema muslimanima,ali svakako ne trebas da siris tu mrznju oko sebe...zadrzi ta svoja misljenja i razmisljanja za sebe...jer se mozda neko ne slaze sa tobom,a mislim da ih na ovom forumu ima puno.Zato,jezik za zube pa da sve bude kao pre...
beogradjanka
|
05.01.2008. u 20:44 |
odgovor sa citatom
|
Humanbeing Moderator

Član od: 05.11.2005. Ukupno poruka: 965 info
|
Ne razumem zasto ne iskulirate morona(Nikadela). Vidite da covek tako privlaci paznju na sebe(sto mu je cilj).
|
05.01.2008. u 21:00 |
odgovor sa citatom
|
tufik Svemirski pitomac
(1.93/10)

Član od: 20.11.2007. Ukupno poruka: 301 info
|
ZA NIKDELA Jesi mangup hehe.Ma nacicu te ili ziv necu biti
|
05.01.2008. u 21:11 |
odgovor sa citatom