| Autor |
Anti Emo |
Sablja Moderator

Član od: 22.01.2006. Ukupno poruka: 3526 info
|
Ninasta ne lici i jos mi sramoti Maidene.
|
18.01.2008. u 21:49 |
odgovor sa citatom
|
Boshko_Drljic Kavgadzija

Član od: 11.03.2007. Ukupno poruka: 874 info
|
:L0CK:
Sablja coveche, ako budzish, nemoj da mlatish!
O chemu ti vishe prichash?
Shta ce mi bogatstvo i svetska slava sva, kada mora umreti mocna Nirdala !
|
18.01.2008. u 21:58 |
odgovor sa citatom
|
LJerka Persona
(1.88/10)

Član od: 28.12.2006. Ukupno poruka: 173 info
|
AaAaAaaaARGh!!stigo emo i na nas sajt...pfffrrrtt B-P
|
18.01.2008. u 22:11 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

|
Citat:
Dana 2008-01-18 21:58, Boshko_Drljic je napisao:
:L0CK:
Sablja coveche, ako budzish, nemoj da mlatish!
O chemu ti vishe prichash?
|
Eto, pametna Ljerka (pametnija od tebe) provalila je ko je na slici. Emo - Feget - Gay Ljudi koji slusaju Tokio Hotel isti pevac iz tog benda im je idol.
+++Emo je GAY+++
Pozdrav ljudi.Evo svezih dokaza da je EMO GAY!!!Unapred vas upozoravam da neke scene zadrze eksplicitne scene koje se ne preporucuju osobama sa slabim srcem i stomakom.Otvarate linkove na svoju odgovornost.
Na prvom su dva emo pedera koja se balave (opet upozoravam OGAVNO JE!!!)
http://www.youtube.com/watch?v=61PGX-9dISc
Snimci su totalno GAY! Kao i njihova kulutra.A pedere treba neutralisati
EMO JE GAY!!! DEATH TO EMO!!!
Hteo bih da se zahvalim svim ljudima koji podrzavaju Anti Emo Crew Serbia.Hvala vam puno!!!
Pretpostavljam da se mnogo vas pita cemu takav naziv (AECS),zasto nije Anti Emo Legion ili nesto sl.Pa pre dve godine,moj veliki prijatelj i ja smo pricali nesto na temu emoa i koliko su gay i resili da tu kugu suzbijemo u nasem mestu (tacnije preventivno da napravimo ekipicu koja bi se obracunavala sa tim emo fegetima) i nazvali smo je Anti Emo Crew.Ubrzo potom smo nasisli na gomilu istomisljenika i cela ta prica je dobila novu dimenziju,pa je tako rodjeno ime Anti Emo Crew Serbia . Mislili smo da menjamo naziv u Anti Emo Legion,ali u narodu je vise poznat AECS naziv,pa bi menjanje imena stvorilo bespotrebnu konfuziju...
Zeleo bih da apelujem na jedan deo citalaca ovog bloga,tj tacnije da prezentujem tu kategoriju pod nazivom "lenji retardi,koje mrze da procitaju ono sto sam napisao i prde bezveze u prazan cabar".Znaci pre nego sto krenete sa sledecim izjavama "A VI NJIH MRZITE ZATO STO SE KLINKE LOZE NA NJIH";"ZASTO VAM ONI SMETAJU?";"VI STE ISKOMPLEKSIRANI FASISTI",zamolio bih vas DA PROCITATE STA SAM NAPISAO U PRVOM I DRUGOM POSTU I DA NE SERETE BEZ VEZE,jer vam necu odgovarati na takve debilne izjave.Zbog cega,kako i zasto sam JAKO lepo objasnio,a ko predstavlja AECS nikada necete saznati.Ljudi koji su za akcije i koji podrzavaju AECS rade totalno diskretno.
Takodje jedna od novina je ta da su Anti Emo majice u pripremi.Bice ostavljeno obavestenje ovde u vidu posta kad bude gotova priprema,pa cete moci da narucujete.Za pocetak ce to biti standardne crne majice,a kasnije ce biti i zenksih modela i sl.Ovih dana planiram da napravim listu svih emo pedera i emo bendova kod nas u drzavi,pa cu je postovati ovde.Ako iko poseduje informacije o emoima (slike,myspace,web prezentacije,blogove) neka posalje na sledeci mail antiemo06@gmail.com .Svrha ovoga jeste da dokazemo javnosti KOLIKO IH USTVARI IMA OVDE i da ljudi shvate da oni JESU pretnja,naravno zdravom razumu,mladjim generacijama i nama samima.Ocekujte listu ovih dana,a u medjuvremenu redovno obilazite ovu stranu zbog novih vesti.(Takodje na gorepomenuti mail mozete slati pisma podrske,primedbe,hejt mejl (da emoi mozete da mi placete),ali nemojte ocekivati da cu vam uvek odgovoriti (pogotovo hejterima)).
Jos jedom se zahvaljujem u ime svih iz AECS-a na podrsci i zapamtite EMO JE GAY!!! BEZ MILOSTI!!!
Evo jos jednog jako dobrog sajta (i to na spejsu)
http://www.myspace.com/antiemoarmyx
Emo SUCKS!!!Sajt lika koji bas ne podnosi emoe.Ima igrica u fleshu da se skine u kojoj kenjate po emoima xD
http://blurty.com/~emosucks
Anti emo bratija
http://www.anti-emo.com/
I naravno obasnjenje sta je to emo (po wikipediji)
http://en.wikipedia.org/wiki/Emo
P.S
Dobio sam informaciju od ljudi koji mrze emo da su napravili neki snimak koji je dosta nasilan (sabili su nekog emoa).Naravno ako to postavim,postoji sansa da cu odgovarati(a i ne bih da ucestvujem u necemu sto nisam uradio),tako da ce ti snimci da pricekaju dok ta nasa bratija ne napravi svoj portal.Pozdrav svima koji nas podrzavaju DEATH TO EMO!!! EMO JE GAY!!!
(Copyrighted by Sat[A]n_iz_Bataje)
|
18.01.2008. u 22:22 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

|

[ Poruku promenio Sablja dana 18-01-2008 ]
|
18.01.2008. u 22:24 |
odgovor sa citatom
|
Boshko_Drljic Kavgadzija

|
Pa shta? I ja sam!!!
|
18.01.2008. u 22:25 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

|
http://www.youtube.com/watch?v=61PGX-9dISc
Citat: Boshko_Drljic
Pa shta? I ja sam!!! |
Na zalost, moracu da te odbijem 
[ Poruku promenio Sablja dana 18-01-2008 ]
|
18.01.2008. u 22:29 |
odgovor sa citatom
|
Boshko_Drljic Kavgadzija

|
Pa Sabljice ne mogu da verujem da cesh me i ti odbiti...
|
18.01.2008. u 22:31 |
odgovor sa citatom
|
LJerka Persona
(1.88/10)

Član od: 28.12.2006. Ukupno poruka: 173 info
|
bahahahaha!!!
koje sviranje..ccc
|
18.01.2008. u 22:33 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

|
Legend:
- EMO smajli
|
18.01.2008. u 22:37 |
odgovor sa citatom
|
Brain Drug clan
(2.94/10)

Član od: 24.01.2007. Ukupno poruka: 956 info
|
Ne razumem ljude koji imaju nesto protiv njih. Mislim, sta, slusaju muziku ciji tekstovi govore o osecanjima i licnim problemima, samosazaljenju, koja je doduse izuzetno depresivna, takodje non stop placu, ali u tome nema nista lose...Tacno je da muska populacija izgleda malo cudno, ali sta da se radi. Pateticni su, ali i zanimljivi, pogotovo po pitanju odece. I tako.
|
18.01.2008. u 22:40 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

|
@Brain: Nisi videla kako izgleda zenski EMO. Pasces u depresiju, razum ce ti se pomutiti, svim silama ces se boriti protiv istih, ako bi se predala postala bi kao oni.
Kill EMO's not Animals!!!
|
18.01.2008. u 22:42 |
odgovor sa citatom
|
Brain Drug clan
(2.94/10)

|
Otkud ti znas da nisam videla? Naravno da jesam, i uopste nisi u pravu. To naravno ne znaci da mi se svidja takav izgled, ali o kakvom odupiranju ti pricas? Strasno.
|
18.01.2008. u 22:47 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

|
Onda si emo
Emo Smajli detected ----->
Mrzim ih i shirim mrznju 
|
18.01.2008. u 22:49 |
odgovor sa citatom
|
Brain Drug clan
(2.94/10)

|
A da, jesam emo, to je ovako bas ocigledno, nema sta.
Mislim da je ovo jos jedna tema u nizu kojom si zeleo da privuces paznju. Ali dobro, to je sad nebitno.
Ne volim teme u kojima se iskazuje mrznja prema nekome. Ovde prema jednom muzickom pravcu, uopste stilu, i ljudima koji su u tom fazonu, u nekoj drugoj ce opet biti na nacionalistickoj osnovi, i sve tako.
|
18.01.2008. u 23:04 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

|
Citat: A da, jesam emo, to je ovako bas ocigledno, nema sta.
Mislim da je ovo jos jedna tema u nizu kojom si zeleo da privuces paznju. Ali dobro, to je sad nebitno.
Ne volim teme u kojima se iskazuje mrznja prema nekome. Ovde prema jednom muzickom pravcu, uopste stilu, i ljudima koji su u tom fazonu, u nekoj drugoj ce opet biti na nacionalistickoj osnovi, i sve tako. |
Pa dobro, ti si jos dete i ne.mozes da mrzis, mislis zlo a kamo li i VOLIS Znaci neodlucna si za sada po pitanju EMOtivnog stanja. Cas bi ovo, cas bi ono. Cas bi malo paznje, cas bi da te niko ne zarezuje. I tako...
Najbitnije je da ostanes takva kakva si sada i kroz par godina Videcemo, da li ce se Brain promeniti u mracnu rasturaljku ili vilenjacku princezicu
|
18.01.2008. u 23:07 |
odgovor sa citatom
|
bilby Siva eminencija
(6.8/10)

Član od: 17.11.2004. Ukupno poruka: 928 info
|
Au Djole sta ti Ajla radiiiiiiiiii ! АНБЕЛИВАБОЛ МАЈТ
Moraće Raja da joj uruči, prvu ličnu.
|
18.01.2008. u 23:12 |
odgovor sa citatom
|
Brain Drug clan
(2.94/10)

|
E vidis, ako sa 17 godina ti nisi nista znao ni umeo, uopste ne znaci da su svi takvi...
Zapostavljas jednu veoma bitnu cinjenicu, a to je da me uopste ne znas. Tako da ne znas da li ja znam sta zelim ili ne, da li sam "stabilna" kao osoba, znaci nista ne znas. Tako da ne mozes, odnosno ne smes to da pricas. Jer pricas napamet sa ciljem da me uvredis. A to zaista nije lepo.
|
18.01.2008. u 23:16 |
odgovor sa citatom
|
Nikadel Drug clan
(3.1/10)

Član od: 28.04.2007. Ukupno poruka: 838 info
|
Ovo si sve cuo na metalheads od onog kidd-a i shmajsera i ostalih "metalaca"...
Da nisi video od njih da jedan drugoga zovu "emo gejevima" ti nikad ne bi otvorio ovu temu..
|
18.01.2008. u 23:18 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

|
Ma da, daje mi ga po biber laufu. Zezam se. Ajla je devojka mog druga inace je nebih zarezivao ni pet posto 
|
18.01.2008. u 23:18 |
odgovor sa citatom
|