Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Razno
Moderator: svp, Humanbeing

Nova Varos Online Forum Index >> Razno >> Ljudi i more

Idi na stranu ( 1 | 2 sledece strane >> )
Autor Ljudi i more
Gost
Neregistrovan

IP: 195.93.72.*
Koja je to glupost ici leto na more !!!!
Zamislite malo !
* Plaza prepuna naroda ,dodes tu kobijagi da se odmaras a ono buka oko tebe,trebas da se boris za svoj m2.
* Sunce toliko jako ,hlada nigde nema ,trebas na svaki trenutak da kreme anti U.V koristis .
* Neki nekulturni turisti koriste priliku da na plazi posecu nokte(da,da ja sam to licno videla!!)i bace ih u pesku!
Pa mi kulturni turisti brljamo po tome!
PUAAAA POGANO!
* I da predem preko onih stvari sto nalazimo u vodu kad se brckamo !

Posle toga ,SRECAN ODMOR SVIMA KOJI IDU NA MORE

Hajde,pozdrav svima.
 11.06.2003. u 14:48 odgovor sa citatom  
MARTIN
Siva eminencija
(7.36/10)

Član od: 14.11.2002.
Ukupno poruka: 298

info
Ne znam zbog cega mi ova tvoja prica previse lici na Crnu Goru(pardon,ekolosku drzavu)?Veruj mi,za iste pare ces otici u Bugarsku ili Tursku,gde situacija nije takva(a mozda cak prodjes i jeftinije),goste postuju,plaze su super,hrana je jeftinija,a verovali ili ne-primaju i dinare,sto u Crnoj Gori nije slucaj.U Bugarskoj ces da rucas za 300dinara(sve sa kriglom piva i dezertom).Pice je pola evra(u CG evro i po).Itd,itd.....Pa,ljudi,razmislite gde na letovanje.
 12.06.2003. u 12:00 odgovor sa citatom  
Gost
Neregistrovan

IP: 66.185.84.*
Poruku obrisao moderator.
 13.06.2003. u 00:45 odgovor sa citatom  
Danica
Siva eminencija
(5.23/10)

Član od: 05.06.2002.
Ukupno poruka: 4

info
Ova poruka zauvek je izgubljena zbog neprofesionalnosti našeg bivšeg provajdera VeratNet-a. Naravoučenije: Nikad ne postavljajte sajt kod Verata.
 12.07.2004. u 13:14 odgovor sa citatom  
AbraxaS

Član od: 04.03.2008.
Ukupno poruka: 2

info

Bio meni drugar u Cnu Goru-Sutomoru (leto 2007) i kaze: seli mi u kafic i dolazi konobar pa pita sta cete,ja trazio kafu,a na to ce mi konobar : E vala ti je nemogu ja kuvati,eno pitaj kolegu ako hoce on!
Posle kazu,idi na letovanje u Crnu Goru.. zasto da te neko cima za tvoje pare!? ..ma vazi!

)
 04.03.2008. u 22:43 odgovor sa citatom  
Dobroljid
Diplomata
(5.48/10)

Član od: 04.04.2006.
Ukupno poruka: 1454

info
Citat:

Dana 2003-06-12 12:00, MARTIN je napisao:
Ne znam zbog cega mi ova tvoja prica previse lici na Crnu Goru(pardon,ekolosku drzavu)?Veruj mi,za iste pare ces otici u Bugarsku ili Tursku,gde situacija nije takva(a mozda cak prodjes i jeftinije),goste postuju,plaze su super,hrana je jeftinija,a verovali ili ne-primaju i dinare,sto u Crnoj Gori nije slucaj.U Bugarskoj ces da rucas za 300dinara(sve sa kriglom piva i dezertom).Pice je pola evra(u CG evro i po).Itd,itd.....Pa,ljudi,razmislite gde na letovanje.

nem pojma odakle ti ove informacije za bugarsku, netacne su
dinari se ne mogu koristiti, cak ni evri, vec iskljucivo levi
rucaces za iznos od 300 dinara sa sve kriglom piva, ali ces ostati gladan, hrana je slabashna, kao travu da jedes.
plaze nisu cistije, odnosno jesu na skupljim mestima, lokacijama, kao i u CG.
za pice je tacno, ali je nekvalitetno, shpiritus
tako da sam ja razmislio i nikad vishe u bugarsku. jedino mi se svidelo sto zene na plazi uglavnom ne nose gornji deo kupaceg

zaboravio si na kraju da napises pozdrav iz beograda
 04.03.2008. u 23:02 odgovor sa citatom  
bilby
Siva eminencija
(6.8/10)

Član od: 17.11.2004.
Ukupno poruka: 928

info
Tanasije,nikada se ne vataj kiborda u pijanom stanju. Ok?
Komentarises poruku poslatu pre pet godina,i mislis da si pametan. Mozda je pre pet godina bilo bas onako kako covek kaze.I Bugarska je velika,zavisi u kom odmaralistu je ko bio itd,itd.
Nije rakija za decu,mudri Dobroljude.
 05.03.2008. u 06:53 odgovor sa citatom  
Dobroljid
Diplomata
(5.48/10)

info
pa to je jos gore. valjda su trebali da se poprave od 2003. s obzirom da su u EU
a ja sam bio 2006. znaci trigodine kasnije, ne pet
kakogod, ne predlazem nikom bugarsku. turska mozda

[ Poruku promenio Dobroljid dana 05-03-2008 ]
 05.03.2008. u 11:34 odgovor sa citatom  
stefan
Diplomata
(5.38/10)

Član od: 19.03.2006.
Ukupno poruka: 1355

info
Volim more.
 05.03.2008. u 13:43 odgovor sa citatom  
Johnny_taraba_9
Sparing partner
(2.18/10)

Član od: 13.10.2007.
Ukupno poruka: 695

info
Ja znam da smo ja i Dobroljid bili 2007. u Bugarskoj ali ne znam zasto je on razocaran . Svima bih preporucio Bugarsku jer uopste nije toliko skupa. Primera radi, mozes da se najedes za 10 leva ( 400 din ) bas ko stoka.
Pica nisu skupa, mislim strana pica (pivo) nisu nista skuplja tamo nego ovde. Tekila u najpoznatijoj shabanskoj diskpteci Lazur je 2 leva, ako uvatis hepi aur 1 lev

Eure primaju skoro svugde, na ulicnim tezgama, u prodavnicama odece, obuce i tako toga ali ti ga obracunavaju po kursu 1.90 a ti ga mozes zameniti i po 1.95...to je nepovoljnost ali primaju.
 05.03.2008. u 13:51 odgovor sa citatom  
Dobroljid
Diplomata
(5.48/10)

info
ih bre, ogrado, nije 2007, vec 2006.
ne znam, ili sam ja tada imao neki ekstra apetit, ili je ona hrana slabashna. jeste jeftino, ali brate isto toliko nekvalitetno. vishe volim da potrosim vishe kinte i da budem tridana, al da znam za sta sam potrosio.
zaboravio sam da kazem da im more uopste ne mirise na more. niti je slano kao more.
eto,ja napljuvah bugarsku, a vi idite pa vidite, pa iznesite utiske.
 05.03.2008. u 14:10 odgovor sa citatom  
Dobroljid
Diplomata
(5.48/10)

info
da. izgledace sad da preuvelicavam, ali je zaista tako bilo
gazdarica je htela da nas zavrne i istera jednu noc ranije nego sto smo platili. jedva smo uspeli da se sporazumemo, pravi se luda, kao ne razume o cemu govorimo. da nije bilo nekih makedonaca koji su odseli takodje kod nje, da je nisu napali, jer bi tako mogla i njih da zavrne, mi bi prespavali noc na plazi.
druga stvar, u menjacnicama isto zavrcu za pare. npr, kupovni kurs 1,96 velikim brojevima a negde u uglu malim brojevima, umesto 1,95 za prodajni kurs stoji 1,59 ili 1,195 i mozes da najebes ako ne znas za tu prevaru.
imao sam i jednu neprijatnu situaciju sa jednim bugarinom dok smo stajali u redu. na kraju se lik ugurao ispred nas u red.

tako je to. ne znam kako je tarabi bilo, on je isao sa porodicom, valjda mu je zbog toga bilo drugacije.
 05.03.2008. u 14:30 odgovor sa citatom  
Johnny_taraba_9
Sparing partner
(2.18/10)

Član od: 13.10.2007.
Ukupno poruka: 695

info
Jes jeb.o.te 2006...ja se zabrojo
To za more si u pravu. vise mu dodje kao neka bara, voda je topla, a da bi dosao do zeljene dubine moras pesaciti kroz plicak jedno 50 metara, zato posle kad se vracas iz mora ti se osusis dok dodjes do plaze i sve tako.
p.s. ja sam se ubijao od girosa

a ima jos jedna dobra fora za menjacnicu. velikim slovima pise 1.96 a dole u malom uglu pise da to vazi samo za iznse od preko 2000 eura u suprotnom je vazeci kurs negde oko, lupam, 1.2 ili tako nesto

[ Poruku promenio Johnny_taraba_9 dana 05-03-2008 ]
 05.03.2008. u 14:33 odgovor sa citatom  
Slobodanka

Član od: 05.03.2008.
Ukupno poruka: 7

info
Ja volim more. Nisam nikad bila u Bugarskoj ali zato redovno idem u Crnu Goru, u Budvu. Ali mi nista ne moze zameniti Djetinju. Pozivam sve novovarosane da dodju i da se uvere kakva je lepota tamo. Ne sad, naravno, nego u junu i julu i avgustu.
 05.03.2008. u 15:55 odgovor sa citatom  
bracko
Master
(7.92/10)

Član od: 01.08.2002.
Ukupno poruka: 606

info
Citat:

Dana 2008-03-05 14:33, Johnny_taraba_9 je napisao:
To za more si u pravu. vise mu dodje kao neka bara, voda je topla, a da bi dosao do zeljene dubine moras pesaciti kroz plicak jedno 50 metara, zato posle kad se vracas iz mora ti se osusis dok dodjes do plaze i sve tako.

Samo da se ubacim... Juce sam bio na drugom danu smotre arheoloskog filma i jedan od filmova imao je naslov "Potop - mit ili stvarnost". Inspirisani najpoznatijom pricom o potopu - biblijskom - naucnici su poceli istrazivanje. Prvo zapazanje bilo je da ova prica ima dublje korene jos u Mesopotamiji ("Ep o Gilgamesu"). Poplave izmedju dve reke su ceste, ali ovde nema dokaza o nekoj vecoj poplavi, pa su se naucnici okrenuli na druga mesta. Egipat, takodje, ima svoju pricu o potopu, ali dokazi izostaju i tamo. Srecno mesto za nacucnike bilo je upravo Crno more. Smatra se da je nakada bilo veliko jezero, ali da je posle ledenog doba otopljavanje leda dovelo do povecanja nivoa mora, pa je voda kroz Bosfor provalila u Crno more, tada jezero, u kome se nivo vode podigao za 100m. Dokazi su mnogobrojni: od uzoraka tla (gde se jasno vide slatkovodni fosili pet cm ispod onih koji zive u slanoj vodi - sto znaci da je promena nastupila brzo) uzetih od strane bugarskih i rumunskih naucnika, do modernih kompjuterskih simulacija (Nemacka). Iako je sada spojeno sa ostalim morima, dovoljno je izolovano za sopstvene uslove. Tako, posto oduzih, mislim da je ovo razlog zbog kog Crno more "ne mirise bas" na more. Samo da dodam, svoju pricu o potopu imaju gotovo sve civilizacije: skoro svako indijansko pleme ima svoju, Asteci, Aboridzini, itd. Posle ledenog doba doslo je do naglog otopljavanja leda sto je praceno globalnim promenama, ali su cesto i logalne katastrofe smatrane globalnim.

More je fino, ima svoje cari, mada ja vise volim planinu (zasto li je to tako?), a tu je uvek jezero da se brckamo...
 05.03.2008. u 18:10 odgovor sa citatom  
Histrion
Drug clan
(2.94/10)

Član od: 27.02.2007.
Ukupno poruka: 773

info
Citat:

Dana 2008-03-05 15:55, Slobodanka je napisao:
Ja volim more. Nisam nikad bila u Bugarskoj ali zato redovno idem u Crnu Goru, u Budvu. Ali mi nista ne moze zameniti Djetinju. Pozivam sve novovarosane da dodju i da se uvere kakva je lepota tamo. Ne sad, naravno, nego u junu i julu i avgustu.

Cjobi gde ti je onaj mali pandur?
 05.03.2008. u 23:04 odgovor sa citatom  
Verati
Persona

Član od: 09.09.2007.
Ukupno poruka: 65

info
Prvi zivot je nastao u moru. Moze se reci da je more izvor zivota, ali u narodu se ustalilo da je Sunce izvor zivota. Toliko se zivot razvio da sada ljudi jedino sta imaju sa morem je da plivaju po njemu. Isto ti ljudi su upropastili more. Ljudi bacaju flashe u more i pogode neduznu amebu od koje su nastali (bezbrojno koleno). Zar je jedna bezazlena ameba zasluzila flashu u glavu, pitam ja sad vas?
 05.03.2008. u 23:39 odgovor sa citatom  

Član od: 04.08.2007.
Ukupno poruka: 21

info
Verate,brate po slovima-"VATR",na neki nacin se slazem sa tobom.Mada,nije istina da morem samo plivaju."Toliko se zivot razvio" da se i obali nesto u moretu.
Sramota da ameba dobije flasu u glavu...Dajte da se oduzimo jadnoj bezazlenoj amebi,nasem pra,pra,pra...,i poklonimo joj bure piva.
 06.03.2008. u 00:07 odgovor sa citatom  
shora

Član od: 05.03.2008.
Ukupno poruka: 6

info
Ja idem svake godine na more.Imam gliser,imam i dve kuce dole.Prazne.I LAMBURDZINIJA ali ga vi nikad niste videli zato sto nemogu daga prebacim preko grane nije registrovan.
 06.03.2008. u 00:12 odgovor sa citatom  
SukaPlayer
Usual suspect
(3.35/10)

Član od: 14.01.2007.
Ukupno poruka: 1025

info
I helikopter imas na tavanu a.... E ebo te kako vas ne smori vise da pravite toliko duplih naloga....???Vise duplih nego pravih...

ALLAH,zdravlje,novac....pa sve ostalo....

06.03.2008. u 00:20 odgovor sa citatom  
Idi na stranu ( 1 | 2 sledece strane >> )

Ova stranica generisana je za 0.210 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.