| Autor |
Nepoštovanje pravila foruma |
bracko Master
(7.92/10)

Član od: 01.08.2002. Ukupno poruka: 619 info
|
Imamo problem, drugari. Covek se umesa u temu, napise svoj "napad" i sve se to tako ostavi. Ne zelim da krivim administratore - ne mogu oni da stignu da isprave/obrisu sve nepozeljno - vec zelim da ih pozdravim i pozovem da deluju. Odgovor Bibliju sam napisao ovde, jer necu da remetim zabavu raspravama licne prirode.
Citat:
Dana 2006-12-11 07:26, bilby je napisao:
THREE STOOGES : TANASKO,HEAD AND BRACKO.
Ako bi Mudri Bracko mogao da objasni sta su to grickalice? Jesu li to obicne grickalice za nokte, ili covek dobro prica Srpski,pa grickalicama naziva razne vrste semenki,suvo voce,biskvite,kackavalj,suvo meso,orahe,lesnike itd.?
I vidim da Bracko prica puno jezika pa nebi bilo lose da nama Srbima objasni sta znaci rec "mrsko",ako je moguce. I ta Cola koju pominje,jel to nesto, ofarbano crno,13 kasikica secera na 375 ml tecnosti i penusa se kao kisela voda. Ili mozda doticni misli na Diet Cola koja je jako "zdrava", slatka a nema secera.Sto bi neupuceni rekli:Bog da zivi Amere.
Mislim da teme sa ovakvim nebuloznim sadrzajima, poput nesto kao,"pitaj" "pitacu i ja tebe" nebi trebale da nadju mesta na www.novavaros.com. Valjda zasluzujemo bolje.
I kad sam vec kod tema ,zasto niko ne sme da pisne ni jedne ,jedine reci , o Vojvodi Seselju ,koji umire u "demokratskim kazamatima"?
Zasto Stipe Mesic sme da daje izjave poput one pre 2-3 dana? Zasto se kamenuju Srpski autobusi na Srpskom Kosovu? Zasto jedan vojni oficir(da ne objasnjavam koji) koci celu Srbiju? Ko njega cuva? Svi oni koji salju poruke na pojedine nebulozne forume,zrtve su jedne mafije ,koja vas voli kao takve,koja hoce da vas jos vise zaglupi.
Ljudi,politika,narod. Nema prosperiteta od Obliviona i Pitam te-pitaj me nebuloza.Nema.
Ko god se povukao u svoju ljusturu samo je doprineo jos vecoj bedi, jos vecem ocajanju. Ja se necu i ne mogu boriti za vas.Sve sto mogu da uradim jeste da pomazem Srpsku Crkvu i Srpsku ratnu sirocad. Ne predajte se,borite se i volite svoju zemlju.Ako niste zadovoljni uredjenjem ,pokusajte da uradite nesto pozitivno.
I kao svaki iole kulturan covek izvinjavam se uvredjenima i onima koji se ne slazu sa mojim razmisljanjem. Pozdravljam sve napredne demokratske snage Srbije.
Promasena tema? Slazem se,jeste promasena i pozivam ucesnike na posten dijalog bez prepucavanja.
Izvinjavam se ,samo da dodam:-Kolo srpskih sestara iz naselja ST.ALBANS severozapadno od Melburna U Sredu,prekosutra, proslavlja svoju crkvenu slavu, svetog Apostola Andreja Prvozvanog. Ako neko od Srba u svetu slavi tu slavu, srecna salava. Ako bog da cujemo se pre Nikoljdana,braco Srbi i sestre Srpkinje
|
Grickalice su grickalice za nokte ili noktarice, ali grickalice, takodje, oznacava i razne jestive stvari koje se "grickaju" (ne bas kackavalj, ali se, uglavnom zna na sta se misli). Ko je cuo za zargon, zna o cemu se radi. Inace, evo: zargon (fr. jargon, ital. igergone) - narocit govor, poseban govor nekog drustvenog reda, govor mladih; osobenost jednog govora. Isto vazi i za: kola, cola - Coca Cola.
Oblik mrsko od mrzak pripada knjizevnom govoru (kao i mrskiji i najmrskiji, ali i mrzi i najmrzi), tako da ne vidim sta ovde predstavlja problem.
Ne znam zasto Bilbi pokusava da mi doskoci. Zavist, ljubomora? Samo, nezgodno je kada me ispravljas, a i sam gresis, narocito ako pravis nedopustive, trivijalne greske: Posle znaka interpunkcije pravi se razmak; ne bi se pise odvojeno; je l' se pise odvojeno i sa apostrofom; na kraju upitne recenice stoji znak pitanja (upitnik), bez izuzetaka; nijedan, nijedne - sastavljeno; nebuloza (lat. nebula) maglovitost, zamagljenost, nejasnoca. Mozda nisam nasao sve greske (zaista je tesko), ali mislim da je ovo dovoljno da shvatis o cemu govorim.
Zanimljivo je da nisi ispravio jedinu ociglednu gresku: usred se pise sastavljeno.
U vezi sa stanjem gospodina Seselja mogu samo da kazem da on nije iz Nove Varosi, kao ni Stipe Mesic, niti nekakav oficir koji koci celu Srbiju, pa ih stoga ne ukljucijemo tako cesto u diskusije. To, naravno, ne znaci da ne postoje mesta na kojima se o tome govori, niti da je zabranjeno pokrenuti novu raspravu o pomenutim ljudima.
|
11.12.2006. u 18:23 |
odgovor sa citatom
|
bilby Siva eminencija
(6.8/10)

Član od: 17.11.2004. Ukupno poruka: 928 info
|
Tebi zemljace niko nemoze doskociti,neboj se.Samo bice steta za Srbiju ako se i ti tako pametan otisnes u svet. A sto se politicara tice,moram se izvinuti,nisam znao da se ovde moze pisati samo o onima koji su iz Nove Varosi.
Ajde pukni neku pesmicu od Doors-a ,imas sve njihove albume na www.alwaysontherun.net
|
11.12.2006. u 23:28 |
odgovor sa citatom
|
Head Spam king
(5.23/10)

Član od: 16.02.2006. Ukupno poruka: 1394 info
|
Bilby smarach. Choveche zashto se opet u tebi javila ta neka zudnja za svadjom, nekako si mi delovao, posle onog perioda kada si se sa svima svadjao, smireno, ali ne.Opet se Bilby buni protiv ovog sajta, hoce bolje. Shta choveche? Nemoj se kachiti sa ljudima i upadati tako i stvarati of topic postove bez veze. Nije ti to potrebno.
|
11.12.2006. u 23:48 |
odgovor sa citatom
|
Head Spam king
(5.23/10)

|
Alo Bilby, ne valja remetiti tok topic-a, zato cu ti ovde reci da sam jednom prilikom to pomenuo za moje ime.Inache ako si nedogovoren, onda jbg, shta da se radi.
Imash pozdrav od Headovine_masne_ne_prskane
$Keep on moveing$
[ Poruku promenio Head dana 11-12-2006 ]
|
12.12.2006. u 00:19 |
odgovor sa citatom
|
bilby Siva eminencija
(6.8/10)

|
Tako je neprskana masna hedovino,tako je.Treba uljeza isterati. Samo muti vodu u ustajaloj Novovaroskoj zabokrecini. A sto se svadje tice,ja se ne svadjam vec iznosim svoje poglede a vi se obrusite na mene,posle svake moje reci ,ko beloglavi supovi na strvinu. Nikome ne smetam na Uzickim,Ivanjickim,Cacanskim,Beogradskim i mnogim svetskim diskusijama ali ovde,bogami ,ima puno osetljivih kojima ne godi moje prisustvo i moje razmisljanje. Samo nastavite,mozda i uspete da me odjurite ito zauvek. Cast pojedincima
|
12.12.2006. u 00:33 |
odgovor sa citatom
|
bilby Siva eminencija
(6.8/10)

|
Sad ce lingvista Bracko da te ispravi u smislu: Hedovino ne pise se "moveing" nego "moving" .Kako smarate,pa to nije normalno.Tok topika? Ti zoves topikom neka nebulozna pitanja i jos nebuloznije odgovore. Jesi li video da se iko ,imalo ozbiljan javlja na takve teme? Stvarno neznam sta ja trazim ovde. I Relja bre nemoj da kopiras Korgana sa tim zutim smilys. Pozdrav od Srboljuba
|
12.12.2006. u 01:05 |
odgovor sa citatom
|
Head Spam king
(5.23/10)

|
Gle choveka.Ccc
|
12.12.2006. u 01:08 |
odgovor sa citatom
|
Dobroljid Diplomata
(5.48/10)

Član od: 04.04.2006. Ukupno poruka: 1467 info
|
"zabraniti to treba!"
|
12.12.2006. u 01:39 |
odgovor sa citatom
|
bilby Siva eminencija
(6.8/10)

|
Zabraniti 'what'?
Speak up or shut up please!
|
12.12.2006. u 01:53 |
odgovor sa citatom
|
elcommandante Drug clan
(1.98/10)

Član od: 24.08.2006. Ukupno poruka: 120 info
|
ignorisati
jeli neko nesto reko???????
|
12.12.2006. u 10:54 |
odgovor sa citatom
|
elcommandante Drug clan
(1.98/10)

Član od: 24.08.2006. Ukupno poruka: 120 info
|
nemojte tako
dosadno mu
dvije sedmice ceka na 29.novembru da neko odgovori
cekaj i dalje
javice se neko
nekada
|
12.12.2006. u 10:59 |
odgovor sa citatom
|
Head Spam king
(5.23/10)

|
Tako je Elcomanndante, vidish shto se chovek nervira, zato shto niko nece da odgovori na 29.novembar, tachno, to je to...sad znam zashto se Bilby buni protiv svih aktivnih tema.
|
12.12.2006. u 14:05 |
odgovor sa citatom
|
Dobroljid Diplomata
(5.48/10)

|
"zabraniti to treba!"
Citat:
Dana 2006-12-12 01:53, bilby je napisao:
Zabraniti 'what'?
|
To ti je iz jedne reklame za Smoki.
|
12.12.2006. u 19:42 |
odgovor sa citatom
|
Dobroljid Diplomata
(5.48/10)

|
Citat:
Dana 2006-12-12 10:59, elcommandante je napisao:
nemojte tako
dosadno mu
dvije sedmice ceka na 29.novembru da neko odgovori
cekaj i dalje
javice se neko
nekada
|
NO_COMMENT-u, sta se to ti javljas? Nema nam nesto vesti iz sporta ovih dana???
|
12.12.2006. u 19:48 |
odgovor sa citatom
|
BLACKICON Kavgadzija
(3.3/10)

Član od: 14.01.2006. Ukupno poruka: 1215 info
|
Ja mu lepo kazem Bilby lezi! A on nije hteo da legne nego je seo!
|
12.12.2006. u 21:42 |
odgovor sa citatom
|
bilby Siva eminencija
(6.8/10)

|
Bleki ,kako ono bese stvarno:Cico lezi? Jel to iz nekog filma ili pesmica,nesto mi je to poznato? He He
|
12.12.2006. u 22:18 |
odgovor sa citatom
|
bilby Siva eminencija
(6.8/10)

|
Citat:
Dana 2006-12-12 14:05, Head je napisao:
Tako je Elcomanndante, vidish shto se chovek nervira, zato shto niko nece da odgovori na 29.novembar, tachno, to je to...sad znam zashto se Bilby buni protiv svih aktivnih tema.
|
Hedovino ne buni se Bilby protiv svih tema,vec samo protiv nebuloznih. A sto se 29 novembra tice bas mi je drago sto komunista vise nema medju vama.Ili su se neki pritajili i preobukli mozda? U svakom slucaj pozdrav a Tanasku hvala za objasnjenje u vezi reklame za "Smoki" Eto, vidis kako ste me naucili da budem kulturan?
|
12.12.2006. u 22:26 |
odgovor sa citatom
|
bracko Master
(7.92/10)

Član od: 01.08.2002. Ukupno poruka: 619 info
|
Jos samo da se potrudis da nesto procitas. Rekoh ti vec da je nebuloza - nejasnoca. Znam da ti je tesko da pratis stvari koje ti nisu jasne, ali...
Pozdrav
|
13.12.2006. u 00:16 |
odgovor sa citatom
|
bilby Siva eminencija
(6.8/10)

|
A moze biti i maglovitost,zamagljenost kako kazes, jel da? Sad razumem zasto mi je jedna nasa gospodja,pre neko jutro rekla, da su stakla na mom 2006 SUBARU FORESTER-u, nebulozna . A stvarno bila su zamagljena,jer smo kampovali u brdima New South Wales-a i bilo je hladno tog jutra. Hvala ti lingvisto do neba i samo ako bi jos mogao da mi objasnis sta znaci rec "bulazniti"? Ne kazem da si Ti upotrebio tu rec negde ,nego mi nekako zvuci slicno reci "nebuloza" Pliz,Pliz
|
13.12.2006. u 02:02 |
odgovor sa citatom
|
izvidjac Moderator

Član od: 19.12.2005. Ukupno poruka: 909 info
|
od reci koja mu nije jasna, saznasmo da ima taj i taj auto i da je kampovao tu i tu!!! he he, on ko malo dete hvali se sta ima... he he he he he
|
13.12.2006. u 02:13 |
odgovor sa citatom
| |