Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Pitanja i predlozi
Moderator: ivan, svp

Nova Varos Online Forum Index >> Pitanja i predlozi >> Novi moderator

Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 sledece strane >> )
Autor Novi moderator
Samidza
Siva eminencija
(4.11/10)

Član od: 05.09.2004.
Ukupno poruka: 303

info
Iskusno. Bice tezak fajt.

[ Poruku promenio Samir_Rasljanin dana 18-06-2007 ]
 19.06.2007. u 00:39 odgovor sa citatom  
ivan
Administrator

Član od: 05.06.2002.
Ukupno poruka: 228

info
@Samir
Rado bi postavili anketu ali je za anketu korisnicima potrebno ponuditi nekoliko opcija a mi nismo znali ko ce se kandidovati ili biti predlozen. Za sledeci krug vec moze.
 19.06.2007. u 00:48 odgovor sa citatom  
Head
Spam king
(5.23/10)

Član od: 16.02.2006.
Ukupno poruka: 1394

info
Evo, kad smo vec poceli da diskutujemo o forumu, mi imamo jedan radikalan predlog. Kad je bal, nek je maskenbal. O cemu je zapravo rec? Predlazemo da se forum promeni iz korena, da se uvedu npr. dve kategorije foruma, jedna tipa "Igre bez granica", a druga tipa "Dajte im po kofu krvi". Mislimo da naslovi jasno govore koje teme bi ishle u koju kategoriju. Cilj svega ovog je da forum postane kvalitetniji, tj. da se u ozbiljne teme ne meshaju klinci, jer ce oni imati svoj kutak.

Dalje, sto se tice konkretno ove teme, iznosimo sledece:

O MEDAK REPUBLICI

Nasha ekipa se zove Medak republik (MR). Za lidera, odnosno nasheg coveka kog predlazemo za moderatora, izabrali smo Head-a! U slucaju kad je odsutan, ima svog zamenika, Boska Drljica (gandor - coveka misije). Premijera, ministre i ostale lelemude necemo navoditi, jer nece biti u direktnoj vezi sa forumom.

NASHA KAMPANJA

Za razliku od ostalih stranaka, mi smo stalno napredovali, stvarali (imamo Grb, Zastavu, cak i himnu Medak republike*), kao da smo znali da ce ovo vreme doci. Sad je doshao pravi trenutak, trenutak za VAS! Za VAS i NAS, koji cemo biti zajedno i zajednickim snagama dostici cilj! Glasajte za prave! Glasajte za Head-a (MR)!

SECANJA

Setite se samo sta smo ucinili za vas, koliko smo puta digli forum iz mrtvih, koliko tema otvaramo na dan, da ne govorimo o obaveshtenjima o kulturnim deshavanjima... Nemojte zaboraviti i na opshti uticaj clanova Medak republike na ovaj forum.

ZANIMLJIVOSTI

Svakog meseca cemo organizovati ankete, igre... Delicemo pregrsht zvezdica dobrim ljudima, a isto tako organizovacemo glasanje za najlosijeg i najboljeg forumasha meseca. Posotajace i vanforumashke aktivnosti. Primer: ako vidite moderatora naulici i zovnete ga na kavu ili ne daj boze pivo, direktno dobijate zvezdicu (kolko tura, toliko zvezdica). Broj zvezdica je neogranicen. Tu se sad deshava problem (zvezdice ne mogu da stanu na ekran). Ali, mi imamo reshenje za sve probleme! Preko pet zvedica dobijate krunu (5 zvezdica = 1 kruna). Kad prekoracite 5 zvezdica, smislicemo nesto novo i tako u beskonacnost. Dobijanje zvezdica i kruna mozete ostvariti i na sledeci nacin: kvalitetan komentar, u zavisnosti od jacine kvaliteta, iznosi odredjen broj poena.

Obecavamo da ce forum, u celosti gledano, cesto imati novitate i tehnicki napredovati!

POZDRAV i izadjite na izbore!

~Hvala vam shto me ne razumete i time ne slabite moju snagu.~

19.06.2007. u 01:06 odgovor sa citatom  
blOOdy_sWan
Persona

Član od: 12.06.2007.
Ukupno poruka: 44

info
^Bez njih nista ne bi bilo isto, bilo bi dosadno skroz. Stoga, uz moju duboku naklonost i duzno postovanje, moj glas dajem ovima gore (MR)...
 19.06.2007. u 01:58 odgovor sa citatom  
asmir89
Drug clan
(4.06/10)

Član od: 20.03.2007.
Ukupno poruka: 1746

info
Opet sam se pokajo, Za Relju(head) glasam

(uz to da ako prodjes cenzus das ocenu 7, ni vise ni manje)
 19.06.2007. u 03:54 odgovor sa citatom  
ZORZI
Siva eminencija
(6.45/10)

Član od: 15.08.2002.
Ukupno poruka: 76

info
E, u pravu je ovaj Tralja. Kakva bre demokratija. Moja ruka u mom dzepu. Neka naprave sajt pa neka budu sta god 'oce. I ovako se ne zna ko pije a ko placa. I ne ynam i ne vidim sta se time dobija. Nista. Samo veca anarhija.
Aj zdravo.

Ne bojte se braco Srbi - dobro biti nece.
 19.06.2007. u 12:51 odgovor sa citatom  
BLACKICON
Kavgadzija
(3.3/10)

Član od: 14.01.2006.
Ukupno poruka: 1215

info
Dame i gospodjo najbolje da moder bude Srecko Sojic. Taj covek ce uraditi sve da ovaj forum digne iz mrtvih. Mala sala,moj glas ide Sablji jer ima iskustva sa tim stvarima.
 19.06.2007. u 13:03 odgovor sa citatom  
Sha_Ila__
Usual suspect
(2.99/10)

Član od: 25.02.2007.
Ukupno poruka: 1040

info
Glasam za Bracka jer mi on nekako izgleda najozbiljniji
 19.06.2007. u 14:19 odgovor sa citatom  
Osvetnik
Drug clan
(5.58/10)

Član od: 15.08.2006.
Ukupno poruka: 346

info
А да ли је неко Брацка питао да ли он хоће да се прихвати тог посла?
 19.06.2007. u 15:01 odgovor sa citatom  
SukaPlayer
Usual suspect
(3.35/10)

Član od: 14.01.2007.
Ukupno poruka: 1089

info
Ja glasam za Player0 tj. sebe... Kakva Sablja,tamo neki Head,neki loodi Bosko,Bracko filozof i neka Tralja,sve je to prslo ja sam zakon
 19.06.2007. u 15:11 odgovor sa citatom  
Head
Spam king
(5.23/10)

info
Mislim da nije dozvoljeno glasati sam za sebe Bar na forumu, hehe

19.06.2007. u 15:12 odgovor sa citatom  
SukaPlayer
Usual suspect
(3.35/10)

Član od: 14.01.2007.
Ukupno poruka: 1089

info
Citat:

Dana 2007-06-19 01:06, Head je napisao:
Evo, kad smo vec poceli da diskutujemo o forumu, mi imamo jedan radikalan predlog. Kad je bal, nek je maskenbal. O cemu je zapravo rec? Predlazemo da se forum promeni iz korena, da se uvedu npr. dve kategorije foruma, jedna tipa "Igre bez granica", a druga tipa "Dajte im po kofu krvi". Mislimo da naslovi jasno govore koje teme bi ishle u koju kategoriju. Cilj svega ovog je da forum postane kvalitetniji, tj. da se u ozbiljne teme ne meshaju klinci, jer ce oni imati svoj kutak.

Dalje, sto se tice konkretno ove teme, iznosimo sledece:

O MEDAK REPUBLICI

Nasha ekipa se zove Medak republik (MR). Za lidera, odnosno nasheg coveka kog predlazemo za moderatora, izabrali smo Head-a! U slucaju kad je odsutan, ima svog zamenika, Boska Drljica (gandor - coveka misije). Premijera, ministre i ostale lelemude necemo navoditi, jer nece biti u direktnoj vezi sa forumom.

NASHA KAMPANJA

Za razliku od ostalih stranaka, mi smo stalno napredovali, stvarali (imamo Grb, Zastavu, cak i himnu Medak republike*), kao da smo znali da ce ovo vreme doci. Sad je doshao pravi trenutak, trenutak za VAS! Za VAS i NAS, koji cemo biti zajedno i zajednickim snagama dostici cilj! Glasajte za prave! Glasajte za Head-a (MR)!

SECANJA

Setite se samo sta smo ucinili za vas, koliko smo puta digli forum iz mrtvih, koliko tema otvaramo na dan, da ne govorimo o obaveshtenjima o kulturnim deshavanjima... Nemojte zaboraviti i na opshti uticaj clanova Medak republike na ovaj forum.

ZANIMLJIVOSTI

Svakog meseca cemo organizovati ankete, igre... Delicemo pregrsht zvezdica dobrim ljudima, a isto tako organizovacemo glasanje za najlosijeg i najboljeg forumasha meseca. Posotajace i vanforumashke aktivnosti. Primer: ako vidite moderatora naulici i zovnete ga na kavu ili ne daj boze pivo, direktno dobijate zvezdicu (kolko tura, toliko zvezdica). Broj zvezdica je neogranicen. Tu se sad deshava problem (zvezdice ne mogu da stanu na ekran). Ali, mi imamo reshenje za sve probleme! Preko pet zvedica dobijate krunu (5 zvezdica = 1 kruna). Kad prekoracite 5 zvezdica, smislicemo nesto novo i tako u beskonacnost. Dobijanje zvezdica i kruna mozete ostvariti i na sledeci nacin: kvalitetan komentar, u zavisnosti od jacine kvaliteta, iznosi odredjen broj poena.

Obecavamo da ce forum, u celosti gledano, cesto imati novitate i tehnicki napredovati!

POZDRAV i izadjite na izbore!

Hahahahahhahahahah....Relja care,a sta je ovo a?Ovo nije glasanje za samog sebe...
 19.06.2007. u 15:32 odgovor sa citatom  
Dobroljid
Diplomata
(5.48/10)

Član od: 04.04.2006.
Ukupno poruka: 1497

info
To je sastavilo rukovodstvo Medak republike, a Head, kao nash predlog za moderatora, je poslao.
 19.06.2007. u 15:41 odgovor sa citatom  
Head
Spam king
(5.23/10)

info
Da, radi se o kampanji ne o mitu i obmanama

19.06.2007. u 16:33 odgovor sa citatom  
Lesa
Moderator

Član od: 15.06.2002.
Ukupno poruka: 402

info
Гласам за Солану.
Шалу на страну, приморан сам да гласам за ове моје буд..., овај цимере. И да вратиш приказ слике у потпису кад дођеш на влас'. Ево обећавам да ћу смањити слику.

19.06.2007. u 18:13 odgovor sa citatom  
Head
Spam king
(5.23/10)

info
Hahah, zna se ko je moj kum i kad ja zalemim zhice i idem sa njim u prodavnicu. Pa morao je da glasa. RESPECT leSoooooo!!!!!!

19.06.2007. u 18:15 odgovor sa citatom  
Samidza
Siva eminencija
(4.11/10)

info
Hahahahahahaha.

E moj Leso sto si doceko...
 19.06.2007. u 18:56 odgovor sa citatom  
Histrion
Drug clan
(2.94/10)

Član od: 27.02.2007.
Ukupno poruka: 852

info
Ti se ne javljaj...
Prema ustavu Medak Republike ti si delovao protiv nashe zemlje(tako shto nisi glasao za nas) i time postao drzavni neprijatelj.Sankcija za to je DESTROY...
 19.06.2007. u 19:13 odgovor sa citatom  
Samidza
Siva eminencija
(4.11/10)

info
Pretnje!!! Eto kolege forumasi sta vam predstoji ako imate svoje misljenje u vezi ove kampanje. (Pisali su mi na private, pokusavali da dobiju moj glas na razne nacine, nudili mi brda i doline ove nashe Varoshi na svetu, ali nisu uspeli).

Ali ipak, kad se pogleda situacija osobe za koju sam glasao, mozda na kraju i prevagne da glasam za MR. Ipak su to brda i doline ove nashe prelepe Varoshi na svetu.

Attraction is a universal feeling

19.06.2007. u 19:38 odgovor sa citatom  
Histrion
Drug clan
(2.94/10)

Član od: 27.02.2007.
Ukupno poruka: 852

info
znachi admine ovo je glas za Head-a....
Razvaljujemo...
Sve ti je oproshteno,dobio si amnestiju...
 19.06.2007. u 19:49 odgovor sa citatom  
Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 sledece strane >> )

Ova stranica generisana je za 0.138 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.