| Autor |
Predlog za banovanje korisnika "Bilby" |
Sablja Moderator

Član od: 22.01.2006. Ukupno poruka: 3526 info
|
Citat: Coachenko: Vi's, recimo, Sablja muceni digne se iz kreveta i kaze danas sam glup i udri do zore. |
Obozavam te!
|
15.03.2008. u 17:46 |
odgovor sa citatom
|
Eldina Drug clan
(2.03/10)

Član od: 21.04.2006. Ukupno poruka: 47 info
|
Sikter skote kod djenerala pravo da duvate svecice zajedno.
|
15.03.2008. u 17:59 |
odgovor sa citatom
|
JA_JA_JA

Član od: 09.03.2008. Ukupno poruka: 39 info
|
Podrzavam banovanje Bilbija jedino ukoliko se banuje i ova retardirana prostakusha Eldina.
[ Poruku promenio JA_JA_JA dana 15-03-2008 ]
|
15.03.2008. u 18:37 |
odgovor sa citatom
|
izvidjac Moderator

Član od: 19.12.2005. Ukupno poruka: 909 info
|
Ljudi ja vas stvarno jos jednom molim da pazite na recnik, ipak ovo je ogledalo naseg grada!!! ako smo vec dopustili da nam stranci kvare prosek, pa bar Varosani bi mogli da se upristoje!!! ljudi svet je mali, znamo se!!! sutra treba kafu popiti...
|
15.03.2008. u 18:56 |
odgovor sa citatom
|
asmir89 Drug clan
(4.06/10)

Član od: 20.03.2007. Ukupno poruka: 1729 info
|
Ovaj forum je jedan od naj naj naj gorih koji postoji. Da sve funkcionise kako treba Globus bi od davno popio ban kao sto je to jednom i bilo na Hrvatskom forumu, bilbi veliki srbenda i fenix koji smatra da sve Muslimane i Hrvate treba pobiti. Iskljucujem ostale budale, njima je mozak ubudjan politikom radikalne stranke.
|
15.03.2008. u 19:07 |
odgovor sa citatom
|
elcommandante Drug clan
(1.98/10)

Član od: 24.08.2006. Ukupno poruka: 120 info
|
Dana 2006-10-30 15:53, elcommandante je napisao:
nikoga nisam mojom porukom uvredio a znam ko i kad ju je izbrisao
samo polako dobijam osjecaj da nekome na ovom
forumu odgovara da ovakvi maloumnici rasipaju mrznju
i opet
PRO
ili
CONTRA
bilby
pustite clanove da se izjasne
svima se vise popeo na racku
presao je vise sve granice
nebi li skonto da je na ovom forumu nepozeljan
ne verenik(kako on tvrdi)nego nacionalista,sovinista,rasista ili kako vec da ga nazovem
sto se tada niste javili pickice
|
15.03.2008. u 19:08 |
odgovor sa citatom
|
asmir89 Drug clan
(4.06/10)

|
Al Globus ima da najebee, nesto sam gorko cuo.
|
15.03.2008. u 19:12 |
odgovor sa citatom
|
Eldina Drug clan
(2.03/10)

Član od: 21.04.2006. Ukupno poruka: 47 info
|
Joj kako ce retardirana da ti se najebe majke koja te okotila.auuuuu nisi ni svestan.mozda necu stici ja,ali iam ko ce.smradu umesto sto drzis govor i ti i jos ti majmuni kao ti,bolje bi vam bilo da uradite nesto korisno za svoju ****nu srbiju.na gde su vam dela? smeje vam se citav svet,prostaciiiiiiii.
|
15.03.2008. u 19:15 |
odgovor sa citatom
|
Histrion Drug clan
(2.94/10)

Član od: 27.02.2007. Ukupno poruka: 839 info
|
(pa-pa ra-pa pa pam ...)
ti razumijes budale, jer si i sam, jer si i sam
ti ne mijenjas nista i ne trebas, ne trebas
ja necu program koji kreiras, ne gutam ja sve sto mi das
sta cu ja na festivalu budala pomoci nema nisam lud
sta cu ja na festivalu budala uzalud je trud
tvoja je kuca bez temelja, tvoja je repa bez korijena
ti razumijes budale, jer si i sam, jer si i sam
ti ne mijenjas nista i ne trebas, ne trebas
sta cu ja na festivalu budala pomoci nema nisam lud
sta cu ja na festivalu budala uzalud je trud
|
15.03.2008. u 19:20 |
odgovor sa citatom
|
Vamp Persona
(2.13/10)

Član od: 18.01.2007. Ukupno poruka: 471 info
|
Ban bilby,ban bilby!!!!
|
15.03.2008. u 20:05 |
odgovor sa citatom
|
SukaPlayer Usual suspect
(3.35/10)

Član od: 14.01.2007. Ukupno poruka: 1077 info
|
JA sam MUSLIMAN!!!
ALLAH,zdravlje,novac....pa sve ostalo....
http://www.youtube.com/watch?v=jLlgYuZv5DA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=fsm7IDfXxdw
|
15.03.2008. u 20:08 |
odgovor sa citatom
|
izvidjac Moderator

Član od: 19.12.2005. Ukupno poruka: 909 info
|
do sada ima vise ljudi za ban doticnog clana!!! cekamo drugi krug... he he he he eh
|
15.03.2008. u 20:30 |
odgovor sa citatom
|
maki22 Problem
(1.22/10)

Član od: 20.05.2007. Ukupno poruka: 396 info
|
Ban.....ban.....ban....ban....ban....................i za njega a i ovu divljakusu....
|
15.03.2008. u 20:35 |
odgovor sa citatom
|
tufik Svemirski pitomac
(1.93/10)

Član od: 20.11.2007. Ukupno poruka: 325 info
|
hvala bogu sto imam auto.... Nidze veze post
|
15.03.2008. u 20:40 |
odgovor sa citatom
|
Humanbeing Moderator

Član od: 05.11.2005. Ukupno poruka: 986 info
|
Sad je SVP na redu. Po njegovim pravilima trebao bi da izbrishe, jer je to vishe ljudi trazilo.
|
16.03.2008. u 00:26 |
odgovor sa citatom
|
Mimo Drug clan
(1.88/10)

Član od: 27.06.2006. Ukupno poruka: 88 info
|
Ne dirajte mog Mustafu,on ne misli tako.Mada bi ga trebalo izbaciti,koji ce nam ku rac bedevija,njih nam je valjda dosta.
|
16.03.2008. u 00:35 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

|
Mimo, gde si choveche bre ti !? Mani se rasprave sa bedevijama, ostali nece primetiti razliku Smora samo mozes oterati ako njegovu taktiku preokrenes protiv njega 
|
16.03.2008. u 00:44 |
odgovor sa citatom
|
s_v_p

Član od: 27.02.2008. Ukupno poruka: 1 info
|
Citat:
Dana 2008-03-16 00:26, Humanbeing je napisao:
Sad je SVP na redu. Po njegovim pravilima trebao bi da izbrishe, jer je to vishe ljudi trazilo.
|
Moram priznati da je vaš predlog bio i ranije u razmatranju. Malo pre onog trena kada smo nakačili Google Ads na NovaVarošOnLine javio se problem nedostatka prostora koji smo zakupili kod našeg hosta, a sa nedostatkom prostora javila se potreba za parama. Detaljnom analizom promene stanja naše baze podataka uvideli smo da se količina transakcija nad bazom naglo povećava posle otvaranja nove teme ili slanja posta upravo ovog korisnika kojeg vi želite da banujemo. Kao moguća rešenja javila su se dva scenarija:
1. Da banujemo izvor hiperaktivnosti
2. Da zaradimo pare i kupimo dodatni prostor na serveru
Pošto ste videli da je Google Ads bio na našem sajtu znate i šta smo odlučili.
E sad što se tiče novonastale situacije moram da kažem da je malo delikatna. Pošto do sada nismo nikoga banovali voleli bi da taj scenario i sada izbegnemo a opet kako i da ga izbegnemo kada je za njega glasao tako veliki broj eminentnih članova foruma kako iz Srbije tako i iz inostranstva (što bi neko rekao difuzije). Pred nama je velika dilema. Da l' trpeti ili divlje strela odapeti?
|
16.03.2008. u 00:51 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

|
Gde ti je status SVP?
|
16.03.2008. u 00:56 |
odgovor sa citatom
|
asmir89 Drug clan
(4.06/10)

|
Citat:
Retardo grize muda pokusavajuci nesto da kaze...
Vidi, Osmane, ti kada bi znao nesto o HDP-u, crvenoj Hrvatskoj, mitovima o povijesnom hrvatsvu Dubrovnika, Boke i Bosne, iranskim, gotskim i drugim svemirskim teorijama o poreklu Hrvata razumeo bi otkud taj bann na forumu.hr, i jos bar 5-6 njih koji su bili pre i posle njega. Medjutim, posto je diskusija s tobom na tu kao i na bilo koju drugu temu, isto sto i diskusija sa mutiranim tronoznim teletom, slozicemo se svi da nema mnogo svrhe.
Vi's, recimo, Sablja muceni digne se iz kreveta i kaze danas sam glup i udri do zore. A ti nikako da stanes pred ogledalo i kazes - Rodio sam se glup, svemocni Allah je kar'o neke device u dzenetu dok me je pravio te sam isp'o 'vaki bilmez i kad ovo kazem bice mi lakse. Ne, ti svakodnevno pises gluposti misleci da ces reci nesto pametno pa onaj prirodno glup Osman bude jos gluplji, jer najcrnje je kad ne znas da ne znas, a mislis da znas.
|
Glupi, iskompleksirani Globuse, ti da si pametan koliko mislis da jesi davn bi uocio da uopste nema nikakve svrhe ici po Hrvatskim forumima znajuci da ces popiti ban. Pod dva, mene uopste ne interesuje nekadasnja zaostala politika, politika lozaca. Meni je tebe zao jadnice, zrtva si politickih ideja konjino. Ti treba da shvatis da tvoje politicko znanje nikakve svrhe u zivotu nece imati, ostaces jedan mali mrav koji zamislja veliku Srbiju. Tvoj uzviseni seselj pametuje sudijama sta je nekad bilo, kako smo mi svi srbi jer pricamo srpski jezik itd itd. umesto da se koncentrise da dokaze da nije kriv, da nije dao naredjenje etnickog ciscenja on lupa skroz sasvim nesto drugo, sindrom paranoje. Ko kad jadnik nista nije jeo, mora da su rupe u glavi pocele da mu se stvaraju. Hajde necu samo na njega da svaljujem krivicu, da dodam da vlada pravi cirkus osudjujuci solanu na robiju, kao i nekada sto ste klintona osudili, o Boze pomagaj.
Shvacas li sta hocu da ti kazem bjedo, prico ti ovde koliko god hoces o politici niko to ni 2 posto ne jebbe. Zar praznom pricom i kosov da vratis? Sve na prici a nigde na delima, e to je jadno. Idi bjedo, idi kod psihijatra leci se bolesnice. Ili ne, idi kod djenerala da te malo naguzi, ti bi to voleo, ti si kurva od licnosti bjedo. I zar ti stvarno mislis da cu ja i malo da posmnjam u svoju pamet zbog tvojih napadnih postova? Ajde, tvoji napadi mogu samo malo dijete da uzdrmaju i da uplase. Paranoja, kompleksi, to je tvoj problem tupane. Jebbem ja tvoju pismenost kad ti 3 ciste nemozes da povezes, ti, tvoji djenerali, radikalna stranka se sastojite od praznog vazduha, iluzije pa mozda i ludila.
P.S. Gde ti je Rusija cole, gde je pisljivo veto? Oni cuvaju svoj obraz jer nece da na kraju ispadne kako je rusko veto samo jedna formalnost. Jos da pricam o tome kako ce vam rusi pomoci u ratu protiv agresora, hoce qurac. Daj da Bog da da ti osvetli to malo mozga, no dobro, mozda je i bolje ovako.
|
16.03.2008. u 01:28 |
odgovor sa citatom
|