Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Pitanja i predlozi
Moderator: ivan, svp

Nova Varos Online Forum Index >> Pitanja i predlozi >> Kad bi mogli menjati šta bi promenili u Novoj Varoši?

Idi na stranu ( 1 | 2 sledece strane >> )
Autor Kad bi mogli menjati šta bi promenili u Novoj Varoši?
BELI
Siva eminencija
(5.38/10)

Član od: 19.10.2002.
Ukupno poruka: 91

info
???????????????????????????????????????
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
........................................

15.05.2005. u 18:41 odgovor sa citatom  
PucicDenijal
Drug clan
(2.99/10)

Član od: 04.05.2005.
Ukupno poruka: 49

info
Ne swamo u Novoj Varosi nego u citavo Srbiji a i u Crnoj Gori pa i dalje.
lakse je odgovoriti na "sta ne bi menjali"

19.05.2005. u 22:00 odgovor sa citatom  
hamohapic
Siva eminencija
(3.3/10)

Član od: 10.08.2004.
Ukupno poruka: 37

info
stvari se na prste jedne ruke mogu izbrojati
koje ne treba promeniti
niko ne radi
nemaju ljudi para
gladuju
pa zar nije apsurdno tako nesto pitati

21.05.2005. u 18:36 odgovor sa citatom  
hamohapic
Siva eminencija
(3.3/10)

Član od: 10.08.2004.
Ukupno poruka: 37

info
ljudi postaju nalik na kokosi
slabo vide i rano lijezu

28.05.2005. u 09:00 odgovor sa citatom  
Gost
Neregistrovan

IP: *.dip.t-dialin.net
smrdljivi grad zatvara podrume
smrdljivi grad zatvara ulice
smrdljivi grad je zadovoljan sobom
strukture ga dobro furaju

30.05.2005. u 08:31 odgovor sa citatom  
Gost
Neregistrovan

IP: *.nat-pool.bgd.sbb.co.yu
Za pocetak azurirala bih sajt. Vesti se danima ne menjaju.
 30.05.2005. u 13:53 odgovor sa citatom  
ivan
Administrator

Član od: 05.06.2002.
Ukupno poruka: 229

info
Citat:

Dana 2005-05-30 13:53, Gost je napisao:
Za pocetak azurirala bih sajt. Vesti se danima ne menjaju.

Vrlo rado bi ažurirali sajt novim vestima iz Nove Varoši, ali kako dolazi leto sve je manje i manje vesti. To nije samo ove godine već svake od kako sajt postoji. Dobar deo vesti koje prenosimo na sajtu preuzimamo iz dnevnih novina a u poslednje vreme takvih vesti je sve manje. Tek sa zimom postanemo zanimljivi dnevnim listovima (sneg metar i po, ubili vuka i sl. )

Ranije smo pokušavali da se povežemo sa "Zlatarskim novostima" ali su njihove tehničke mogućnosti bile na niskom nivou tako da smo morali da tražimo alternativne načine za nabavku vesti.

Iskoristiću ovaj post za poziv svim korisnicima sajta koji su trenutno u rodnom gradu da kad god imaju novosti koje mogu zanimati ostale korisnike sajta pošalju ih na mail: ikurcubic@yahoo.com

Pozdrav svima

31.05.2005. u 12:25 odgovor sa citatom  
Nena
Drug clan
(2.84/10)

Član od: 28.04.2005.
Ukupno poruka: 6

info
Kao prvo grad je strasno prljav,znaci trba redovno kupiti smece i prati ulice.Isto tako kad sam prosle godine bila na odmoru,psi lutalice su bili u vecem broju na korzou od ljudi.Preduzmite nesto po tom pitanju!Promenil bih da omladina ne ostaje u gradu do ranih jutarnjih casova,to je strasno,i ja sam bila mlada,ali sve ima svoje granice.Omladinci nemoj da se ljutite,sorry,svako ima pravo na svoje misljenje.
Veliki pozdrav,Nena

02.06.2005. u 15:54 odgovor sa citatom  
Gost
Neregistrovan

IP: 213.244.208.*
Za pocetak, recimo, direktora turisticke organizacije. Obzirom da se radi o strateskoj funkciji za grad, apsurdno je da na tom mestu bude covek koji je u vojsci bio vezista a sada se prodaje kao inzenjer telekomunikacija! Ili recimo onih par "inspekrora" u opstini koji bez ikakvih kvalifikacija rade na pozicijama koje su izmisljene samo za njih....
To be continued...

03.06.2005. u 16:24 odgovor sa citatom  
Gost
Neregistrovan

IP: *.vdial.verat.net
promenio bi stil zivota u novoj varosi da na primer da omladina vise odlazi preko dana u prirodu a uvece da izlazi da setaju da vise druze i provode toliko za poceta pozdrav
 12.06.2005. u 04:30 odgovor sa citatom  
Maja05
Drug clan
(3.3/10)

Član od: 13.06.2005.
Ukupno poruka: 1

info
Citat:

Dana 2005-06-02 15:54, Nena je napisao:
Kao prvo grad je strasno prljav,znaci trba redovno kupiti smece i prati ulice.Isto tako kad sam prosle godine bila na odmoru,psi lutalice su bili u vecem broju na korzou od ljudi.Preduzmite nesto po tom pitanju!Promenil bih da omladina ne ostaje u gradu do ranih jutarnjih casova,to je strasno,i ja sam bila mlada,ali sve ima svoje granice.Omladinci nemoj da se ljutite,sorry,svako ima pravo na svoje misljenje.
Veliki pozdrav,Nena

E,Neno,Neno.....
kiss,Maja

13.06.2005. u 22:53 odgovor sa citatom  
mbozo
Drug clan
(2.59/10)

Član od: 14.06.2005.

info
varos ko varos nikad se nista nemena,jedino sto bi prpmenio ovo osobe koje kukaju kako im smetaju pascad a u stvari neumej da se provedu a u stvari grad i nije nesto ali zato okolina strasno lepa mislim na jezera i na planine
 18.06.2005. u 12:52 odgovor sa citatom  
Gost
Neregistrovan

IP: *.vdial.verat.net
Ova poruka zauvek je izgubljena zbog neprofesionalnosti našeg bivšeg provajdera VeratNet-a. Naravoučenije: Nikad ne postavljajte sajt kod Verata.
 05.07.2005. u 11:34 odgovor sa citatom  
MARTIN
Siva eminencija
(7.36/10)

Član od: 14.11.2002.
Ukupno poruka: 338

info
Ova poruka zauvek je izgubljena zbog neprofesionalnosti našeg bivšeg provajdera VeratNet-a. Naravoučenije: Nikad ne postavljajte sajt kod Verata.
 05.07.2005. u 11:43 odgovor sa citatom  
MARTIN
Siva eminencija
(7.36/10)

Član od: 14.11.2002.
Ukupno poruka: 338

info
 05.07.2005. u 16:03 odgovor sa citatom  
mbozo
Drug clan
(2.59/10)

Član od: 14.06.2005.

info
 09.07.2005. u 01:23 odgovor sa citatom  
Gost
Neregistrovan

IP: 64.231.0.*
 09.07.2005. u 02:48 odgovor sa citatom  
Tarik82
Drug clan
(1.57/10)

Član od: 01.08.2006.
Ukupno poruka: 99

info
N A R O D!
 10.08.2006. u 15:18 odgovor sa citatom  
stefan
Diplomata
(5.38/10)

Član od: 19.03.2006.
Ukupno poruka: 1384

info
Ako ste citali pripovetku "Mrtvo more" Radoja Domanovica, inace jednog od nasih najvecih satiricara shvatili ste u cemu je problem nase sredine (cast izuzecima), pa, stoga, jedino sto bi trbalo da promenimo jeste mentalitet stanovnistva.
To bi povuklo citav niz promena, naravno pozitivnih.
Pozz!!!!!

[ Poruku promenio stefan dana 10-08-2006 ]
 10.08.2006. u 19:28 odgovor sa citatom  
Dobroljid
Diplomata
(5.48/10)

Član od: 04.04.2006.
Ukupno poruka: 1599

info
Tacno. Svugde se menja mentalitet, ali u zavisnosti od nivoa obrazovanja drustva - negde brze negde, sporije. U manjim mestima (u nasoj zemlji), tesko je popraviti mentalitet - cak sta vise pogorsava se, jer mladi, obrazovani ljudi beze iz tih mesta zbog veoma poznatih razloga (da ne nabrajam). A nasa zemlja je veoma specificna, jer svi beze u Beograd! Kad kazem svi, mislim i na primitivce, sa dzipovima i kajlama oko vrata, i oni se loze na Beograd. Zato tamosnji mentalitet ne bih da komentarisem... Koliko je meni mesta u Srbiji poznato, najvise mi se svidja mentalitet Novosadjana, ali mi se ne svidja njihov naglasak (ludim od toga).
Tako da, da bi se promenila Nova Varos, treba da se promeni drzava. Oduzimaju nam sume, hidrocentrale... Treba zaustaviti odlazak mladih i obrazovanih iz manjih mesta u Beograd, a to je nemoguce, jer se radi bas obrnuto!? S druge strane, nasa "vlast" asfaltira parkove, shisha drvece, dozvoljava nekakve cudne gradjevine, sto u gradu, sto oko jezera, umesto da sacuvamo prirodu i lepote i bavimo se turizmom - mi smo trebali da budemo, u najmanju ruku, kao Zlatibor!
I da dodam, malo mesto moze da bude mnogo lepse i za odmaranje i za provod od smrdljivog Beograda. Ali nasa vlast nas je toliko upropastila, da u nasem dragom mestu nemamo uslove ni za normalan zivot, a provod da ne pominjem! Ali uvek cu doci da se odmorim - nadam se da je nece celu asfaltirati! Sve u svemu, ne ocekujem pozitivnu promenu u narednih 999999 itd. godina!
 10.08.2006. u 21:50 odgovor sa citatom  
Idi na stranu ( 1 | 2 sledece strane >> )

Ova stranica generisana je za 0.136 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.