| Autor |
Sajt |
bjela Siva eminencija
(6.09/10)

Član od: 23.10.2002. Ukupno poruka: 77 info
|
sajt je dobar i krajnje je vreme da se to uradi,i samo tako nastavite. pozdrav od bjele
|
23.10.2002. u 11:36 |
odgovor sa citatom
|
ivan Administrator

Član od: 05.06.2002. Ukupno poruka: 228 info
|
Bjela pozdrav za tebe od
administratora sajta. Hvala na lepim recima, potrudicemo se da sajt bude jos bolji, a ti nastavi da nas posecujes.
Slavoljub i Ivan
Administratori na
novavaros.co.yu
|
23.10.2002. u 11:52 |
odgovor sa citatom
|
bjela Siva eminencija
(6.09/10)

Član od: 23.10.2002. Ukupno poruka: 77 info
|
ne znam da li se znamo,ali mi ti slavoljube delujes poznato po prezimenu,odrzavajte sajt jer i onako je varos ko kurac razvijena bar da mogu ljudi sa strane videti sta i kako je tamo,da ne misle da smo u divljini.. pozdrav
|
24.10.2002. u 12:03 |
odgovor sa citatom
|
svp Administrator

Član od: 05.06.2002. Ukupno poruka: 177 info
|
Quote:
|
On 2002-10-24 12:03, brankobjelic je napisao:
ne znam da li se znamo,ali mi ti slavoljube delujes poznato po prezimenu,odrzavajte sajt jer i onako je varos ko kurac razvijena bar da mogu ljudi sa strane videti sta i kako je tamo,da ne misle da smo u divljini.. pozdrav
|
|
Nas cilj je da predstavimo ljudima Novu Varos kao mesto koje i pored toga sto si rekao ima sta da ponudi i uz "investicije" i entuzijazam ljudi moze da se razvija ...
|
24.10.2002. u 13:43 |
odgovor sa citatom
|
MARTIN Siva eminencija
(7.36/10)

Član od: 14.11.2002. Ukupno poruka: 315 info
|
Bilo bi dobro da se napravi neka kraca prezentacija turistickih i privrednih potencijala naseg grada.Znam da sajt nije komercijalne prirode,ali malo lokalpatriotizma ne bi bilo naodmet.Takodje bi valjalo ubaciti malo vise "svezijih"vesti.Evo,par ,nadam se,korisnih sugestija od mene.Pozdrav administratorima sajta i svim posetiocima.
|
20.11.2002. u 11:24 |
odgovor sa citatom
|
ivan Administrator

|
Pozdrav Martine,
Hvala ti na predlozima i odmah da kazem da su predlozi na mestu.
Najverovatnije cemo do kraja godine imati kompletnu turisticku ponudu Nove Varosi. Nabavili smo jedan diplomski rad na temu "Mogućnosti za razvoj turizma na planini Zlatar" (zahvaljujemo se Branku Grbiću), koji sadrži kompletnu turističku prezentaciju opštine i Zlatara.
Ostaje nam dosadni i spori deo posla pripreme tog materijala za sajt, ali se nadamo da će i to biti gotovo do kraja godine.
Kada već šaljem post u vezi sa razvojem sajta, iskoristiću priliku da najavim novi deo sajta, a to je deo za slanje razglednica i čestitki (idu slave, praznici...), koji je u fazi testiranja.
Puno pozdrava,
Ivan
|
21.11.2002. u 02:58 |
odgovor sa citatom
|
ivan Administrator

|
Zaboravio sam da pomenem sveže vesti.
Još letos smo dogovorili sa Zlatarskim novostima da nam daju novine u elektronskom formatu. Što se tiče novina ne bi bilo problema, ali čovek iz Prijepolja koji im radi pripremu za štampu, nema modem tako da nije u mogućnosti da nam pošalje tekstove i slike. Jedina mogućnost je da mu mi šaljemo iz Beograda diskete u Prijepolje, zatim on da nam snimi tekstove i pošalje u Beograd. To je previše posla, pa se nadamo da će uskoro doći do neke modernizacije pa ćemo vesti dobijati direktno na mail.
Ako ima neko da redovno posećuje sajt iz Varoši i ima neke vesti za slanje može ih poslati preko ikonice "Pošalji vest" u gornjem desnom uglu naslovne strane ili kucanjem ovoe adrese http://www.novavaros.co.yu/r/sn/
Pozdrav svima
|
21.11.2002. u 03:11 |
odgovor sa citatom
|
MARTIN Siva eminencija
(7.36/10)

Član od: 14.11.2002. Ukupno poruka: 315 info
|
Velika pohvala administratorima za ubaceni novi deo o turistickim potencijalima Zlatara,a narocito za kartu jugozapadne Srbije,jer,iskreno receno,ovde u Beogradu,veoma mali broj ljudi zna gde je uopste Nova Varos(a ne verujem da neko od njih nije bar jednom isao na more Jadranskom magistralom),a Zlatar gotovo svi mesaju sa Zlatiborom(iako licno mislim da je nas Zlatar lepsi,eto sad sam malo subjektivan).Mislim da je ovo pravi nacin da ljudima "sa strane" pokazemo da nas grad nije "slepo crevo",vec da ima ogromne turisticke potencijale,a i da im malo pojasnimo i geografski polozaj naseg kraja.Ovo kazem zbog toga sto mi se desavalo da u razgovoru sa nekim ljudima cujem i sledece komentare:"A,Nova Varos!Znam,to je kod Prokuplja!",ili komentar tipa:"To je negde u Bosni,ili na Kosovu...,ili u Crnoj Gori". Kakve gluposti!!!Ne mogu da verujem!!!!Ne znam da li su nasi profesori geografije u Novoj Varosi bili veoma strogi,pa mi uglavnom znamo za svaki grad u Srbiji gde se nalazi otprilike,ili ovi ostali zaista nista ne znaju,ili ih to uopste ne interesuje.Jer,glupo bi bilo da neko kaze:"Negotin?Pa to je negde u Rumuniji!Ili,Vladicin Han je,npr. u Bugarskoj"Stvarno,ekstremno neznanje.A ima takvih likova,verujte mi.Zato je ovo najbolji nacin da to neznanje izlecimo,jer nasa zemlja nije toliko velika,da ne bismo mogli da znamo "gde nam se sta nalazi".Toliko sto se tice toga.Nadam se da nisam bio dosadan.
A hteo sam da pitam i sledece:Sta je sa ovim "elektronskim" razglednicama koje ste najavili?
Pozdravljam vas,i samo nastavite ovako i dalje.
Rajko Martinovic
|
12.12.2002. u 12:34 |
odgovor sa citatom
|
svp Administrator

Član od: 05.06.2002. Ukupno poruka: 177 info
|
Martine,
Razglednice mozes da vidis na http://www.novavaros.co.yu/extras/cards
a imas link i na naslovnoj strani (odmah ispod "Nova Varos info").
Pozdrav,
Slavoljub.
[ Poslao svp dana 12-12-2002 ]
|
12.12.2002. u 13:22 |
odgovor sa citatom
|
Chexy Siva eminencija
(4.97/10)

Član od: 22.05.2003. Ukupno poruka: 39 info
|
Quote:
--------------------------------------------------------------------------------
On 2002-10-24 12:03, brankobjelic je napisao:
ne znam da li se znamo,ali mi ti slavoljube delujes poznato po prezimenu,odrzavajte sajt jer i onako je varos ko **ružna reč** razvijena bar da mogu ljudi sa strane videti sta i kako je tamo,da ne misle da smo u divljini.. pozdrav
--------------------------------------------------------------------------------
Nova Varoš nije **ružna reč**. Ne znam odakle si ali znam za sebe da kud god pođem svojoj kući dođem. Mislim da treba raditi na svesti građana a grad ko grad ni preterano dobar ni nesto mnogo loš.
|
25.06.2003. u 14:49 |
odgovor sa citatom
|
zoranovacevic Drug clan
(1.88/10)

Član od: 01.07.2006. Ukupno poruka: 1 info
|
Vidim da se tema "ubajatila", dugo već nema komentara.
OK; meni se sajt sviđa, a osnovni razlog što sam sep rijavio ovde je to što me zanima tristička ponuda nove varoši, konkretnije - ima li nekaka hotel il imotel na Zlatarskom i/ili Raodjinskom jezeru, gde se može provesti nekoliko dana? Šta je u ponudi od ostalih sadržaja?
I kako je najlakše doći do Nove Varoši, a od nje do objekata na jzerima?
Pozdarv, ZK:)
|
02.07.2006. u 17:30 |
odgovor sa citatom
|
Faust Drug clan
(2.28/10)

Član od: 07.06.2006. Ukupno poruka: 155 info
|
Sajt je extra!!!!!Samo malo vise ozbiljnosti i malo manje gresaka!!!!!!!!!!!!
|
07.07.2006. u 13:13 |
odgovor sa citatom
|
Tarik82 Drug clan
(1.57/10)

Član od: 01.08.2006. Ukupno poruka: 99 info
|
Za nas u tudjini ovo je mnogo dobra stvar! kad god mi se ide kuci ja samo uskocim na varoski sajt i odmah me zelja mine!
|
10.08.2006. u 15:08 |
|