Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Pomoć korisnicima
Moderator: ivan, svp, vranic
Nova Varos Online Forum Index >> Pomoć korisnicima >> Šta želite da vidite?

Autor Šta želite da vidite?
vranic
Moderator

Član od: 25.11.2002.
Ukupno poruka: 89

info
Sledeće nedelje ću biti u mogućnosti da fotografišem delove grada i okoline. Ima li neko od Vas posebnu želju?
 11.10.2003. u 02:43 odgovor sa citatom  
oliver
Moderator

Član od: 10.11.2002.
Ukupno poruka: 507

info
Sanac, brate, naravno!

Salim se, mogao bi da uradis jednu fotku skole, pozeleo sam se starih dobrih dana. Sta kazes skolski?

Pozdrav
Oliver
 11.10.2003. u 09:22 odgovor sa citatom  
jelena
Siva eminencija
(5.74/10)

Član od: 09.10.2002.
Ukupno poruka: 85

info
Veliki pozdrav za najboljeg fotografa!Stvarno imate smisla za taj posao,mozda moj komentar i nije potreban ali stvarno mislim tako i sigurna sam da svakome prija malo podrške i hvale.Neverovatan osećaj za prostor,perspektivu pozadinu imate,svaka slika prosto zrači!!!!Možda ja to tumačim ili vidim tako jer sam doživela tu prirodu pa sam stvarno oduševljena vašim fotografijama,baš se vidi da ste nostalgičar,da "osećate" to što radite.
Volela bi kada bi mi ispunili želju,da stavite sliku jedne stare kuce i prirode oko nje.Ona se nalazi u selu Amzići i nalazi se na vrh sela i od drveta je,pored nje je jedna bela velika nova kuća ali ona je nebitna nego čisto zbog orjentira je pominjem.Pored te stare brvnare je i koliba za sir i još jedna koliba za koju nisam sigurna za šta je služila i kokošar.
Mislim da bi bilo zanimljivo kada bi ljudi davali komentare i pričale neku istoriju ili neke priče o fotografijama.Ako bude ova fotografija ja ću vam pisati nešto o tome.Puno pozdrava svima,ljubi vas Jelena
 13.10.2003. u 11:22 odgovor sa citatom  
BELI
Siva eminencija
(5.38/10)

Član od: 19.10.2002.
Ukupno poruka: 86

info
Citat:

Dana 2003-10-11 02:43, vranic je napisao:
Sledeće nedelje ću biti u mogućnosti da fotografišem delove grada i okoline. Ima li neko od Vas posebnu želju?

Vrana daj malo vise fotografija o rukometu i rukometasa.

Veliki pozdrav tebi i svim foruma.

Beli
 15.10.2003. u 17:45 odgovor sa citatom  
MARTIN
Siva eminencija
(7.36/10)

Član od: 14.11.2002.
Ukupno poruka: 298

info
Zeleznicki most na Donjoj Bistrici na primer,ili Gimnaziju posto je nisam video "100 godina",mozda neki pejzaz sa Zlatara....Hvala unapred!
 17.10.2003. u 13:47 odgovor sa citatom  
Gost
Neregistrovan

IP: 62.108.100.*
Tvoju pravu sliku a ne ovu petokraku. Zvezda Srbija a ovamo petokraka. Hocemo raskid sa prosloscu. Sale, brate moj, dozovi se pameti. Prepesaci dvesta metara. Liga sampiona vam nikada nije bila bliza.
Eto. Shvatices, pametan si ti decko.
Pozdrav
Lotar

[ Poruku promenio Gost dana 19-10-2003 ]
 19.10.2003. u 13:42 odgovor sa citatom  
Sasa
Siva eminencija
(5.08/10)

Član od: 16.10.2003.
Ukupno poruka: 5

info
Ako mozes da fotografises nasu varosku crkvu i iz nutra imamo slike spolja ali nemamo ni jedne iznutra, a pogotovo ikonu Bogorodice koja se nalazi ispred ikonostasa sa desne strane koja je veoma stara i jedna od najstarijih u nasoj eparhiji. Takodje ako mozes crkvu u Radijevicima i spolja i u nutra. A tu mozes slikati i unutrasnjost manastira Mileseve i Pribojske Banje kao i njihovu okolinu.
Naravno ako naletis na neki fini pejzas koji moze docarati lepotu naseg kraja onome koji nikada nije bio u Varosi kako bi se odlucio da dodje i provede svoj odmor na Zlataru.

Pozdrav svima.
 19.10.2003. u 16:27 odgovor sa citatom  
ivan
Administrator

Član od: 05.06.2002.
Ukupno poruka: 228

info

Automatska poruka:
Tema je zaključana jer je period neaktivnosti veći od 5 meseci.

19.03.2004. u 16:27

Ova stranica generisana je za 0.132 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.