| Autor |
problem sa registracijom |
Gost Neregistrovan
 IP: 147.91.1.* |
U ponedeljak 19.05.sam oko sat vremena pokusavao da se registrujem na sajtu,ali bezuspesno,mada imam otvoren nalog vec vise od 7 meseci,i do sada nisam imao problema,vec sam se veoma lako registrovao i bio online.Kada upisem svoje korisnicko ime i sifru,dobijem svoju licnu stranicu,na kojoj izmedju ostalog pise-trenutni status korisnika:offline.pokusavao sam da ponovim proceduru x puta,ali svaki put je bilo bezuspesno.U cemu je stvar?Zasto ne mogu da se ulogujem,ako sam do sada to cinio bez problma?
|
19.05.2003. u 10:26 |
odgovor sa citatom
|
svp Administrator

Član od: 05.06.2002. Ukupno poruka: 177 info
|
Postoji mogucnost da je problem u sistemu za prijavu korisnika, u tom slucaju posalji svoje korisnicko ime na webmaster@novavaros.co.yu i ja cu ti poslati privremenu sifru ili novo korisnicko ime i sifru. Druga mogucnost je da je problem u tvom browser-u u tom slucaju bi trebalo da obrises cookies u browseru (ako ne uspes posalji mail na navedenu adresu i ja cu ti poslati uputsvo kako to da uradis).
Pozdrav,
Slavoljub Popovic
Quote:
|
On 2003-05-19 10:26, Anonymous je napisao:
U ponedeljak 19.05.sam oko sat vremena pokusavao da se registrujem na sajtu,ali bezuspesno,mada imam otvoren nalog vec vise od 7 meseci,i do sada nisam imao problema,vec sam se veoma lako registrovao i bio online.Kada upisem svoje korisnicko ime i sifru,dobijem svoju licnu stranicu,na kojoj izmedju ostalog pise-trenutni status korisnika:offline.pokusavao sam da ponovim proceduru x puta,ali svaki put je bilo bezuspesno.U cemu je stvar?Zasto ne mogu da se ulogujem,ako sam do sada to cinio bez problma?
|
|
|
19.05.2003. u 11:39 |
odgovor sa citatom
|
Osvetnik Drug clan
(5.58/10)

Član od: 15.08.2006. Ukupno poruka: 346 info
|
Imam problem sa učitavanjem sopstvene slike. Ispoštovao sam sve što piše (60x60 .jpg).
U čemu je problem. Prijavljuje mi grešku pri učitavanju slike ("Greška pri snimanju!").
|
18.08.2006. u 18:16 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

Član od: 22.01.2006. Ukupno poruka: 3526 info
|
Snimi sliku u rezoluciji 59x59 i izaberi existenciju GIF. Ima da radi.
Poz 2 all!!
[ Poruku promenio Sablja dana 19-08-2006 ]
|
19.08.2006. u 17:08 |
| |
 |
|
|
|