| Autor |
O slanju poruka i pravilima foruma |
svp Administrator

Član od: 05.06.2002. Ukupno poruka: 177 info
|
Molim sve korisnike Nova Varoš Online Foruma da se pridržavaju sledećih opštih pravila:
- poruka koju šaljete mora biti vezana za temu o kojoj se diskutuje
- ako želite da pokrenete novu temu možete to učiniti klikom na link "Nova tema" u odgovarajućoj kategoriji
- da bi se ostali učesnici u diskusiji što bolje snašli i eventualno odgovorili na Vaša pitanja potrudite se da naslov nove teme koju ste pokrenuli bude što jasniji (primeri loših naslova su "Pitanje", "Problem", "Otvorimo temu", "Zeleni se trava" i slično). To naravno ne znači da ne smete da šaljete teme sa takvim naslovima, ali imajte u vidu da takve naslovi ne govore skoro ništa onome ko ih pročita.
- Sve rasprave lične prirode vodite preko Privatnih poruka
- Sloboda izražavanja mišljenja je potpuna, tako da možete pisati o čemu god hoćete ako to nije u listi zabrana.
Zabranjeno je:
- Vređanje,
- vulgarnosti,
- propagiranje destruktivnih ideja,
- reklamiranje (osim u kategoriji Oglasi),
- zatrpavanje foruma porukama (flood),
- korišćenje više naloga,
- stavljanje šiptarske zastave kao sličice korisnika (avatara)
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.
Pravila poslednji put dopunjena 30. novembra 2007.
Moderatori foruma zadržavaju pravo da izbrišu poruke korisnika koji krše pravila, izbrišu nalog korisnika ili zabrane korisniku pristup forumu.
Ova pravila su ustanovljena zato što želimo da obezbedimo kvalitetan sadržaj i brzo i lako snalaženje na Forumima svim našim korisnicima.
Hvala unapred,
Slavoljub V. Popović
webadmin@novavaros.com
|
19.06.2003. u 00:53 |
odgovor sa citatom
|
svp Administrator

Član od: 05.06.2002. Ukupno poruka: 177 info
|
Zbog neprikladnih i uvredljivih poruka koje su se pojavile na forumu (vidi citate) odlučili smo da se ubuduće takve poruke automatski brišu bez objašnjenja. Takodje molimo korisnike da se potpišu prilikom slanja poruka i napišu kome odgovaraju na poruku, ako je to nejasno i konteksta.
Pravila za slanje poruka i dalje važe, sve poruke koje nisu u skladu sa pravilima biće obrisane.
Ovom prilikom želimo i da se izvinimo korisnicima zbog neažurnosti i neredovnog brisanja neprikladnih poruka u poslednjih mesec dana. Pošto beležimo IP brojeve, ako se nastavi slanje ovakvih poruka bićemo primorani da obavestimo službu za uznemiravanje provajdera sa čije mreže korisnik dolazi.
Hvala unapred,
u ime Nova Varoš Online tima
Slavoljub Popović
A evo i citata na koje se ovo odnosi (obe poruke su obrisane iz svojih tema, a ovde služe kao primer kakve poruke NE treba slati):
Citat:
17-01-2004 20:42 (Gost) IP: 81.70.5.216
dosli su vami seljaci kraju, bjezite balije, ahahahaha
poCETNIK
|
Citat:
19-01-2004 19:20 (Gost) IP: 217.211.141.70
Onaj koji je napisao:Dosli su vam seljaci kraju,bezte balije.
Ja kada sam to procitao stvarno sam se iznenadio.Znaci ti si taj koji si ostavio
opanke u zbunju na ulazu u Varos negde na zebinovcu ili na branosevcu.Izgleda da ces ti te tvoje smrdljive opanke morati potraziti da bi se vratio tamo odakle si i dosao.Ti sigurno nisi pravi varosanin i takvi kao sto si ti oni su doveli da varos nije ona sto je bila pre 10-12godina.Ako neko u buduce pomene ime balija onda cu se i ja otvoriti i poceti vredati.Licno si mene uvredio a i sigurno prave varosane bez obzira ko su i kojoj veri pripadaju Ja mislim da tebi nije mesto na ovom sajtu nego tebi bi najbolje bilo da odes gore iznad Sjenickog jezera i da zivis sa onim lesinarima"ako to zasluzujes a vidim da ne zasluzujes".
|
|
20.01.2004. u 09:55 |
odgovor sa citatom
|
ivan Administrator

Član od: 05.06.2002. Ukupno poruka: 231 info
|
Da bi se zaustavili anonimni korisnici foruma dodali smo Ban sistem preko koga možemo goste da sprečimo da postuju poruke na forum za određeni vremenski period.
Sve rasprave lične prirode vodite preko
Privatnih poruka.
Pravila foruma krše najčešće novi posetioci pa ih molim da pročitaju pravila koja se nalaze u okviru ove teme.
Pozdrav,
Ivan Kurćubić
Administrator Nova Varoš Online
|
21.12.2005. u 15:59 |
odgovor sa citatom
|
ivan Administrator

Član od: 05.06.2002. Ukupno poruka: 231 info
|
Dodata je mogućnost postavljanja svoje slike umesto predefinisanih avatara. Da bi ste postavili svoju sliku morate biti ulogovani. U svom profilu kliknite na link
"Dodajte Vašu sliku".
Slike koje postavite ne smeju vređati ostale posetioce foruma. Posetioci mogu zatražiti uklanjanje određenog avatara preko Privatne porukeili maila webadmin@novavaros.com?subject=Uklanjanje_avatara
Pozdrav,
Ivan Kurćubić
Administrator Nova Varoš Online
|
21.12.2005. u 20:51 |
| |
 |
|
|
|