Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Pomoć korisnicima
Moderator: ivan, svp, vranic

Nova Varos Online Forum Index >> Pomoć korisnicima >> Dozvoljene su mi 4 poruke?

Autor Dozvoljene su mi 4 poruke?
ivanabajic
Siva eminencija
(5.08/10)

Član od: 24.03.2003.
Ukupno poruka: 61

info
Nije mi jasno.Danas sam poslala samo jednu poruku,sad sam htela jos jednu,ali mi se pojavilo obavestenje na ekranu,da sam iskoristila svoj bonus od 4 poruke,da ce se tolerancija povecati sa mojim vecim ucescem.
Probala sam opet i opet isto obavestenje.Ajde da vidim oce li ovo da ode.
 29.04.2006. u 04:19 odgovor sa citatom  
bilby
Siva eminencija
(6.8/10)

Član od: 17.11.2004.
Ukupno poruka: 928

info
E draga Ivana, nisi jedina, jer ovde izgleda jos uvek vaze komunisticka pravila: neko moze da spamuje do mile volje a neko nemoze ni 2 poruke da posalje.I ja sam nesto slicno iskusio,samo ne ljutim se ,nashi smo bre.Zivela nepravda.
 29.04.2006. u 11:34 odgovor sa citatom  
bilby
Siva eminencija
(6.8/10)

Član od: 17.11.2004.
Ukupno poruka: 928

info
A mozda je u pitanju i vremenska razlika,ti u Kanadi ja u Australiji ,pa mozda su nasha prava manja, jer ko nam je kriv sto nam se satovi ne podudaraju.
 29.04.2006. u 11:38

Ova stranica generisana je za 0.124 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.