| Autor |
Despotizam Desimira Mrdovića |
Korgan Drug clan
(2.69/10)

Član od: 31.03.2006. Ukupno poruka: 157 info
|
Ali kad je zabranjen ulaz, tad je mnogo zanimljivije.
Neko dobije pendrek a neko bogami i ono po shta je doshao.
Kako se ko snadje
|
13.05.2006. u 00:10 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

Član od: 22.01.2006. Ukupno poruka: 3526 info
|
Ma opusteno je skroz na skroz, nije Varosanima gore zabranjen pristup...mozes da se snadjes na X nacina da udjes tamo. Recimo ja sam DJ i pustacu vam muziku ne proveravaju, ili asistent kuvara...
A inace ribe koje su sada na centru da su lepse bile bi grob.
|
13.05.2006. u 01:09 |
odgovor sa citatom
|
MARTIN Siva eminencija
(7.36/10)

Član od: 14.11.2002. Ukupno poruka: 314 info
|
Nezvanicna informacija je da su ucesnici Primatijade na Zlataru napravili stetu od oko 500.000 dinara u objektu Centra Zlatar.
Desimira Mrdovica poznajem licno,i ne mogu da verujem da je Novovarosanima zabranio ulaz u prostorije hotela.Ja sam 1.maja,recimo,slobodno usao u hotel da se vidim sa nekim prijateljima koji su bili ucesnici Primatijade,i niko mi na ulazu nije pravio probleme.
Moguce je da je zabrana usledila kada je na Zlataru pocela Gradjevinijada,ali ne vidim svrhu toga,kada su stetu pravili studenti prirodno matematickih fakulteta,a iskreno verujem da Novovarosani nisu imali nista sa tim.
U svakom slucaju,bas me interesuje da li je ova informacija tacna.Ako jeste,onda ta zabrana stvarno nije na mestu.
Je li jos neko od forumasa u tom periodu bio na Centru i nije mu bio dozvoljen ulaz?Jos jednom ponavljam-ja sam usao u hotel bez ikakvih problema.
|
14.05.2006. u 20:49 |
|