| Autor |
Vraćanje partizanskih bisti kod stare opstine iliti povampireni komunizam |
Dobroljid Diplomata
(5.48/10)

Član od: 04.04.2006. Ukupno poruka: 1498 info
|
Citat:
Dana 2006-07-09 13:22, bilby je napisao:
Ziveo Tanasko i majka Srbija. Covek nema dlaku na jeziku.
[ Poruku promenio bilby dana 09-07-2006 ]
|
Fali ti jedan uzvicnik! "Ziveo!", a ne "Ziveo.". Ne bih ovo ispravljao, ali to je ogromna razlika.
|
09.07.2006. u 16:05 |
odgovor sa citatom
|
stefan Diplomata
(5.38/10)

Član od: 19.03.2006. Ukupno poruka: 1376 info
|
Ja mislim da Kosovo vec odavno samo formalno Srpska teritorija, ali to ne znaci da manastiri i crkve kojih je mnogo na tom prostoru treba da istrunu ili da se ostave u rusevinama jer ipak je to deo svetske kulturne bastine, a ima i veliki znacaj za ocuvanje narodnog identiteta.
Pozz.....
|
09.07.2006. u 16:42 |
odgovor sa citatom
|
NO_COMMENT Drug clan
(2.44/10)

Član od: 18.06.2006. Ukupno poruka: 15 info
|
Citat:
Dana 2006-07-09 13:33, bilby je napisao:
Citat:
Dana 2006-07-09 06:25, NO_COMMENT je napisao:
Tanasko pocni ti prvo sa bistama
ja mislim da je nepotrebno obnavljati manastire koji se nalaze u drugoj drzavi
srbija nije vise SFRJ
ali ni kosovo nije vise srbija
Parce slanine za brata
tim parcetom slanine fino pdmazi paksu da ga lakse mozes primiti krkane brdjanski
|
09.07.2006. u 16:52 |
odgovor sa citatom
|
NO_COMMENT Drug clan
(2.44/10)

|
quote] Citat:
Dana 2006-07-09 14:19, bilby je napisao:
Citat:
Dana 2006-07-09 06:25, NO_COMMENT je napisao:
Tanasko pocni ti prvo sa bistama
ja mislim da je nepotrebno obnavljati manastire koji se nalaze u drugoj drzavi
srbija nije vise SFRJ
ali ni kosovo nije vise srbija
Jel albania mozda? What a pig!
ja samo znam da srbija nece biti
a mislim da srbija moze novac mnogo bolje upotrebiti
dok narod gladuje
("pogledaj dom svoj andjele
skini paucinu s ociju
videces primere potresne
videces nesretne i bolesne
videces cemer smrt i jad")
neko bi po tudjim zemljama obnavljo manastire
rekoh ja pocnite prvo s bistama(jeftinije je)
onda mozda sa isplatom plata(naravno ona plata iz DECEMBRA 2004)
pa onda da nastavimo sa penzijama(naravno ona iz penzija iz JULA 2005)
pa onda nekih hiljadu drugih stvari(da ih sad nebi nabrajao dugo bi trajalo a i prsti bi me zabolili od tipkanja)pa na kraju ako bi ostao neki EURO mozda neki manastir u beogradskom pasaluku obnoviti
puno pzdrava od prijatelja foruma koji je napustio nasu dragu NOVU VAROS zbog debila kao sto su neki ovde(a dokazuju do svakodnevno)i sad posmatra situaciju iz sigurne daljine
duboko je NACIONALIZAM pustio korijenje pa zbog toga apelujem
gazite te ZOHARE i otvorite oci
progledajte vec jednom
|
09.07.2006. u 17:36 |
odgovor sa citatom
|
Dobroljid Diplomata
(5.48/10)

|
Otvorene su moje oci sirom i odlicno znam o cemu pricas, samo ne znam na koje debile mislis, ali i ja bezim iz Varosi upravo zbog ovih na vlasti, koje ti branis jer vracaju biste (dolazicu povremeno da se nadisem cistog vazduha). A, ovo o cemu govorim, nema veze sa nacionalizmom! Dakle, taj novac, koji je potreban za obnovu manastira (koji tebi toliko bodu oci), za drzavni budzet ne znaci skoro nista! A, ne isplacivanje plata i ostalog, nema nikakve veze sa ovim o cemu diskutujemo (to diskutuj tamo sa politicarima koji zele da vrate biste)! Kazes prvo treba vratiti biste, jeftinije su. Smesan si, necu vise s tobom trositi vreme, struju i ove sate interneta.
|
09.07.2006. u 21:32 |
odgovor sa citatom
|
NO_COMMENT Drug clan
(2.44/10)

|
vidis cak se lova moze i na internet sate i na struju iskoristiti
zato treba stediti
sto se tice manastira nista ja nemam protiv njih
to su BOZIJE kuce
nego prohodaj malo do bolnice pa ce ti mnoge stvari biti jasnije
kako bi bilo da se bolnice obnove
ili skole
ali ne na to niko i ne razmislja a i zasto bi
kad se blesavi narod ne buni,jer su im oci zaslepljene nacionalizmom
u zadnjih 15 godina srbija se nije pomakla s mesta.pocetnu ideju o velikoj srbiji naslijedio je fiasko sa nama poznatim posledicama
kuce su oronule,fabrike stoje trunu,o bolnicama i da ne pricam
a omladina je opsednuta nekom iluzijom(nazalost)zbog nezaposlenosti svi pokusavaju da studiraju(sta cemo sa tolikim doktorima i profesorima ko ce fizicki radnik biti)a u stvari je to ona zaje8ancija iz djetinjstva
sta si zavrsio
VISA UZALUDNA
jer nigdje na svijetu ta skola nije priznata
jer se zna kako se kod nas dobija diploma
sa kacicom sira,kacicom kajmaka i jos jedno prase i polozio si
uvijek bilo i ostace
I OPET DA TI PONOVIM DA NISTA PROTIV BOZIJIH KUCA NEMAM dokle god se prije toga nebudu pravile fabrike i stvarala radna mjesta
a sto se tice stare opstine i NARODIH HEROJA od kako znam za sebe oni su tu
sa njima sam odrasto a tvoji kad su dosli na vlast su ih skinuli da bi ih sad opet vratili
da tvoji politicari koje ste vi birali
i pre par dana su potvrdjeni ako se ne varam
zato molim te ne pricaj gluposti
sigurno si mlad i neiskusan odrastao u vreme nacionalizma i sovinizma i mrznje prema ljudima samo zato sto su druge vjere
e tako sad sam i ja rekao ono sto me je mucilo i sad ne moramo vise komunicirati
nazalost
pozdrav
[ Poruku promenio NO_COMMENT dana 09-07-2006 ]
|
09.07.2006. u 22:08 |
odgovor sa citatom
|
Dobroljid Diplomata
(5.48/10)

|
Covece, ti letis na druge teme o kojima opet pojma nemas - ovde se ne prica o ekonomskoj situaciji zemlje, niti o razvijenosti skolstva i ostalog. Da li znas da su nasi studenti Elektrotehnickog fakulteta prosle godine osvojili PRVO mesto na SVETSKOM takmicenju (nije im ni potrebno da budu priznati u svetu )! Slazem se da je skola, u celini gledano, propala, ali postoje i fakulteti koje kad zavrsis, mozes normalno da radis. Ali isto tako postoje i oni od kojih mi se gadi, jer ga zavrsavaju Kurta i Murta, no sve ce to izaci na videlo.
A meni o nacionalizmu nemoj da pricas, ni jednim gestom to nisam pokazao! Ti si svoj nacionalizam pokazao pojedinim recenicama u prethodnim postovima, ako je potrebno, citiracu! I ne smaraj vise 'leba ti, to sto ti pricas, ovde su i vrapci naucili - ovo je sve POSLEDICA tog tvog lepog komunizma (koji je u ljudskom drustvu nemoguc)! A Srbiji spasa nema (vlada nedisciplina, inat, svako sve zna i sl.). Jos plus, o nama odlucuju svetke sile, ovo je vec otrcana fraza, ali moram je reci ovom coveku, koji izgleda ne zna.
|
10.07.2006. u 11:57 |
odgovor sa citatom
|
stefan Diplomata
(5.38/10)

Član od: 19.03.2006. Ukupno poruka: 1376 info
|
Ee, boli me debelo meso da li ce da postavljaju biste ili ne, samo nek odrade do kraja ovu halu koju su poceli da grade, ako se halom uopste moze i nazvati. Sport je jedna od veoma malo svetlih tacaka (polako se gasi) sto se tice Nove Varosi stoga smatram da bi malo vise paznje trebalo da se poklanja spor
Pozdrav svima!!!
|
11.07.2006. u 16:17 |
odgovor sa citatom
|
Dobroljid Diplomata
(5.48/10)

|
To Stefane, sportisto! Reci im! Jedino tu politika nema prava da se umesa, tako da, to je pravi izbor!
|
11.07.2006. u 16:29 |
odgovor sa citatom
|
Mimo Drug clan
(1.88/10)

Član od: 27.06.2006. Ukupno poruka: 88 info
|
Ja poklanjam glas SPORTU,jer je to jedino normalno u gradu.
|
11.07.2006. u 18:53 |
odgovor sa citatom
|
Gost Neregistrovan
 IP: 210.49.183.* |
Ja sam Bilby ,nisam se trenutno registrovao, ima li nekih problema?
E sada; Ljudi,braco ,sestre,Srbi, Nesrbi,zasto vi ne volite politiku,zasto niste ukljuceni u politiku? Ako samo kukumavcite i pricate da su politicari idioti, nista necete postici, nista. Daj bre vi mladi ljudi uradite nesto? Nemoj samo ovaj ne valja onaj krade.
Sta ste bre uradili da onaj vise ne krade i da onaj koji nije dobar,postane dobar?
Borite se,udruzite se,nije jedino resenje,pobeci u Beograd ili negde u svet. Ko vam garantuje da su politicari negde drugde posteni?
Nema postenih politicara i samo da vam kazem da je u Australiji zadnjih nekoliko nedelja najpopularniji trkacki konj zvani onako ironicno"Honest Politician" sto bi reklo ,iskren,posten politicar. Bilby vam preporucuje da se sto vise angazujete u politici i da ne cekate sta ce se desiti i da ne mislite "on je njihov" sta ima da glasam.
Primetio sam da mnogi ne vole politicke teme . E Gospodo ako ne volite onda izvolite, trpite ,uzivajte, bunite se onako u prikrajku protiv onih koji su na vlasti.
Mislim da se prvo morate izboriti za pravo da kazete sta mislite. Ja to ovde odavno imam i zelim i vama. Ne predajte se!
|
12.07.2006. u 12:17 |
odgovor sa citatom
|
NO_COMMENT Drug clan
(2.44/10)

|
da cujemo i od bilba jednu pametnu
odakle ti ona ispade
svaka cast sto jeste,jeste
potpuno si u pravu
a sto se sporta tice on spada u vaznije stvari
u koje vrijedi ULAGATI NOVAC a ne u koje kakve manastire ili DZAMIJE
da mi tanasko nebi zamijerio,i mislio da su mi manastiri trn u oku
ima sve prece od preceg
pozdrav
|
12.07.2006. u 12:52 |
odgovor sa citatom
|
bilby Siva eminencija
(6.8/10)

Član od: 17.11.2004. Ukupno poruka: 928 info
|
Dragi NO_ COMMENT ja sam se uvek trudio da se cuje glas naroda, istina, svidjala se ona kome ili ne. Po tvojim komentarima se moze zakljuciti da ne zivis u Srbiji. Sta hocu da kazem? Cini mi se da narod u Srbiji jos uvek nesme da se izjasni i javno da iskaze svoje misljenje. Ti iz Nemacke pricas slobodnije nego oni iz Srbije. Posteno. Ja neki put nesto kazem sto neko u Srbiji ne voli.E zao mi je ali ja tako mislim. I ne ljutim se na mnoge psovke, prozivke ,osude itd. Sve je to sastavni deo zivota.
Samo da upitam nekoga ko se malo bolje razume,:ko je to nacionalista i sta ta rec zapravo znaci? Ja mislim da sam nacionalista ali vidim da se mnogi ogradjuju od tog epiteta. Jesu li Nemci nacionalisti? Francuzi? Italijani? Svi ponosno kazu kome narodu pripadaju.
Pozdrav No Komentu, zato sto slobodno misli i sto to sme i javno da kaze. Nije vazno dali se sa njegovim misljenjem slazem ili ne.
|
12.07.2006. u 13:19 |
odgovor sa citatom
|
Faust Drug clan
(2.28/10)

Član od: 07.06.2006. Ukupno poruka: 155 info
|
Ljudi mi moramo u korak sa svetom a ne da se vracamo u tu nasu tako nam lazno lepu i mracnu proslost,kakav paradoks!!!!!!!!!!!!!!!!
|
12.07.2006. u 18:10 |
odgovor sa citatom
|
puska Siva eminencija
(4.37/10)

Član od: 11.04.2004. Ukupno poruka: 220 info
|
Pa sad zavisi na sta si mislio kad kazes u korak sa svetom,ako si mislio na ulazak u evropsku uniju ja sam ipak za to da ostanemo ovde gde i jesmo!
|
12.07.2006. u 19:06 |
odgovor sa citatom
|
Faust Drug clan
(2.28/10)

Član od: 07.06.2006. Ukupno poruka: 155 info
|
Ne vidim razlog zasto ne bismo usli u EU,mislim da to mozemo i zasluzujemo neke povlastice kao i sve normalne Evropske zemlje?!!!!No mislim i na standard i na plate i na kulturu i na sve segmente zivota!!!!!!!!
|
12.07.2006. u 19:49 |
odgovor sa citatom
|
puska Siva eminencija
(4.37/10)

Član od: 11.04.2004. Ukupno poruka: 220 info
|
Kao sto si primetio svi zakoni se odavno kod nas primenjuju kao u evropi pocev od saobracajnih pa preko svih vrsta prekrsaja i sve je kao u evropi fiskalne kase,gprs,neke stvari cak i mimo evrope kao cipovane licne karte itd al jedino plate kao u Albaniji ****s takvu evropsku uniju,ja sam u svakom slucaju protiv !
|
12.07.2006. u 20:47 |
odgovor sa citatom
|
Sapko_Seceragic Drug clan
(3.1/10)

Član od: 09.05.2005. Ukupno poruka: 39 info
|
Mesecima citam raznorazne teme na forumu,i nikako da odstranim osjecaj mucnine u stomaku od komentara koji stizu kako iz "dijaspore" tako i iz unutrasnjosti!Ne postoji ni jedna jedina tema koja se pokrene,ma u vezi sa cim,a da ne dodje do ujedanja i mesanja medjunacionalnih odnosa!Ne moze nama pomoci ni EU,ni bilo ko drugi dok ne pomognemo sami sebi!
Sedite ispred tastatura i serete!
PA IZADJITE I URADITE NESTO!
MRDNITE DUPE IZ STOLICE!
Kritikujete i napadate,za sve su vam neki drugi krivi,samo ne vi!Ovde mislim na gradjane Nove Varosi bez obzira na nacionalnu ili versku pripadnost!Oni koji su u gradu ili neka izadju i urade nesto,ili neka beze odatle,ili neka prekinu da seru!A oni koji su otisli odatle neka se vrate ako im je zao,ili jos bolje neka pomognu pa makar i nekim savetom ili ohrabrenjem,a ne samo da seru!
Ima Varos masu pozitivnih stvari samo vecina prolazi pored njih i ne primecuje ih!Postali ste slepi od nezadovoljstva!Ja sam pre dve nedelje bio u vrticu Pasa i Natasa!Mislim da je taj vrtic jedan svetao primer kako i kod nas nesto cveta iako u veoma teskim uslovima!Posetite Duleta Botica na Zlataru i vidite sta je covek napravio!
Lako je sedeti ispred racunara i pricati **ružna reč** o vremenima u kojim vecina od vas koji diskutujete nije ni rodjena!Napravite nesto od buducnosti,inace ce vas proslost brzo sahraniti!To vam je moj dobronameran savet a na vame je da odlucite sta cete!
Veliki pozdrav svima!
|
12.07.2006. u 23:33 |
odgovor sa citatom
|
bilby Siva eminencija
(6.8/10)

Član od: 17.11.2004. Ukupno poruka: 928 info
|
Bogami Sapko ova ti je bila "na mestu".
Svaka cast i pozdrav
|
13.07.2006. u 01:53 |
odgovor sa citatom
|
Gost Neregistrovan
 IP: 213.240.29.* |
Mislim da ne mozete komentarisati na taj naci ,ko uopste od vas zna da li ja vec radim na tome,eto da kazem javno ja vec dugo radim na tome i nadam se da sam bar jednim malim delom pomogao!!!!!!!!!!!!!! No kritika je na mestu saneke druge strane!!!!Pozdrav!!!!!!
|
13.07.2006. u 14:00 |
odgovor sa citatom
|