Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Varošani
Moderator: Humanbeing, izvidjac

Nova Varos Online Forum Index >> Varošani >> Vraćanje partizanskih bisti kod stare opstine iliti povampireni komunizam

Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 sledece strane >> )
Autor Vraćanje partizanskih bisti kod stare opstine iliti povampireni komunizam
NO_COMMENT
Drug clan
(2.44/10)

Član od: 18.06.2006.
Ukupno poruka: 15

info
Sapko brate to ja citavo vrijeme pokusavam da objasnim nekim zaostalim kreaturama ali me ne kontaju nego misle da ja to na nekoj nacionalnoj osnovi
treba poceti od zdravstva pa preko skolstva,sporta itd.
a kakvi su to dole evropski zakoni
da te drotovi zaustavljaju(cim vide auto iz dijaspore) pa da traze za kafu u evropi nikad dozivio
da u bolnici imaju inekcija ali nemaju igala u evropi takodje nikad dozivio(igle moras kupiti u apoteci a apoteka je u vlasnistvu supruge doktora koji te je poslao tamo)
da bolnica nema deka i peskira da bog sacuva
ako imas para ljeci se ako nemas umri
a ako si frajer uzmi bolovanje(pod uslovom da radis a takvih je malo,premalo)
bogami PUSKA slabo si ti informisan o evropi
neznam dali si ti izaso preko grane cisto sumljam
KORUPCIJA i MITO vladaju a ne neki evropski zakoni
a u proslosti po kojoj neki pljuju smo kao jedini narod na svijetu imali pasos za koji nije trebala viza
BAR ZA NEKIH 99% ZEMALJA NA SVIJETU
a sad puska sjedi u varosi i visi na internetu
i to je nacin da se vrijeme ubije i da se zaboravi svakodnevnica
puno pozdrava iz dijaspore

13.07.2006. u 14:14 odgovor sa citatom  
bracko
Master
(7.92/10)

Član od: 01.08.2002.
Ukupno poruka: 649

info
Ne mogu da izdrzim da se ne ukljucim, sto ne znaci da cu vam mnogo smetati, samo me zanima na sta, tj. na koga se odnosi ovo "zaostale kreature"? I zasto bas "zaostale"? Je l' to treba nekoga da diskvalifikuje? Imam i jednu primedbu, ako mi dozvolite, ali bez tona kojim vi neizbezno diskutujete: da bi neko napisao nesto sto nije licno misljenje, ili uopste, samo misljenje, odnosno sto se tice nekakvog delanja, razumljivo je da prvo napise sta je on uradio, pa da, tek na osnovu toga, pozove ostale da se tu negde "pronadju". Kao sto uvek kazem, nemojte se pronalaziti, vredjati ili slicno, ja ovo u mirnom tonu, bez nacionalizma (sta god to po vama bilo) i slicnih rabota.

A sto se tih nesrecnih bista tice... Ne znam, ja sam za to da se svi lepo dogovorimo da je neko morao da ih skloni da bi rekonstruisali staru opstinu i napravili divnu biblioteku, a sad, kad su radovi zavrseni, red je da ih neko vrati. Kad vec svi budu saglasni, mozemo da se posvetimo ostvarivanju drugih ambicija, bile to bolnice, skole, parkinzi (ironicno), sportska hala ili predsednicki kabinet. Licno sam za halu, ali to sam samo ja, a trebalo bi da se radi o vecini.

Da ponovim, ne zelim da smetam, vredjam niti bilo sta drugo. Ja samo volim moj grad.

Budite dobri
Pozdrav svima
 13.07.2006. u 19:28 odgovor sa citatom  
Humanbeing
Moderator

Član od: 05.11.2005.
Ukupno poruka: 1036

info
Ljudi,to sto Vi pricate su tako ofucane stvari,da,kad otvorim sporet ja cujem tako nesto.
 13.07.2006. u 22:24 odgovor sa citatom  
Dobroljid
Diplomata
(5.48/10)

Član od: 04.04.2006.
Ukupno poruka: 1603

info
Lepim jezikom pricas No Comment-u (zaostale kreature, debili...), nema sta da se kaze. Ti da si malo napredniji, bar bi naucio da ne vredjas tj. da pricas sa kulturnim narodom, s kojim, vidim, da nisi imao dodira jer bi te u startu ignorisali! Prema tome, ostavi se chatovanja i razgovaraj sa narodom na tvom nivou!

@Humanbeing: Tako je! Ovde nista korisno covek ne moze izvuci sto se tice politike, samo se moze videti kakav smo narod - svako sve zna. I ptice su naucile ove otrcane price, koje ovi gore raspredaju. Kazu: "preduzmite nesto...", stvarno hvala vam na savetu, prosto ne znam kako da vam se oduzim.
 14.07.2006. u 11:45 odgovor sa citatom  
NO_COMMENT
Drug clan
(2.44/10)

info
ne znam tanasko zasto se nalazis uvrijedjen
ne poznajem te ne bih mogao reci ko si i sta si
ali ako si ti sebe pronasao u tim izrazima
onda je8i ga sta cu ti ja
a ti da si odrastao u carsiji vjerovatno bi ti ti izrazi bili poznati
a i ti bracko neznam sto se nalazis uvrijedjen ja nicije ime nisam spomenuo
a sto se tice prjedloga
JE8E se meni sta ce te vi raditi vama cete necete meni
ja sam sebe osigurao
a ja sam pokusao da malo proguram Novovaroski turizam na inostrano trziste
samo nema nikoga pametnog ko ce moju ideju da pogura a imamo tako divnu lokaciju,prelijepu prirodu zimski ljetni turizam sve bi pucalo
treba samo malo investicija u infrastrukturu i puno PUNO TRUDA
ja sam tu a vi ste na potezu dokazite ko ste i koliko volite svoj grad
ja nemam kome da se obratim
zato kad kazem debili,zaostale maloumne kreature,malogradjani ili debili mislim na odredjene PAPKE i KRETENE
a oni znaju ko su

toliko o mom zalaganju
 14.07.2006. u 15:53 odgovor sa citatom  
NO_COMMENT
Drug clan
(2.44/10)

info
poznajem ljude koji bi skontali da se NV pojavi u evropskim turistickim katalozima
ali kakve slike da stavim
onih punih kontejnera po carsiji,smeca po uliciama
zlatarskih hotela koji po nekim standardima nebi mozda niti jednu zvjezdicu dobili
restorane nesmijem ni da pomenem
kradje pocevsi od policije pa do lopova
da strance policija zaustavlja i da trazi za kafu

jedino priroda sto se sa ponosom moze pokazati
cistog vazduha udahnuti(kako moj jaran tanasko kaze)

na svemu ostalom moraju oni koji su dolje da rade
da to dovedu u red
ja sam tu a vi se javite
ako imate neki prjedlog

pozdrav od prijatelja foruma
koji ima nekadasnju prelijepu NOVU VAROS u sijecanju
kojeg dusa boli do cega su je FUKARE dovele
nemojte se nalaziti uvrjedjeni
odnosi se na vlast koju ste VI izabrali a ne ja

[ Poruku promenio NO_COMMENT dana 14-07-2006 ]
 14.07.2006. u 16:08 odgovor sa citatom  
Faust
Drug clan
(2.28/10)

Član od: 07.06.2006.
Ukupno poruka: 155

info
Ljudi svi smo u pravu i nismo u pravu,i svak ima pravo na svoje misljenje i na svoju ideologiju,samo ne shvatam zasto se moramo vredjati,mislim da treba koristiti malo blaze reci a ne KREATURE,sto se bisti tice niko od vas nije obavesten,nepostuje se odluka centra za zastitu spomenika u cijoj su nadleznosti biste,jer po odluci istog,biste ne bi smele stajati pored zgrade biblioteke,no mozda ni ja nisam dobro obavesten,u ovoj zemlji svi sebi daju za pravo da komentarisu i obavestavaju pa i ja!!!!!!Pozdrav!!!
 14.07.2006. u 18:51 odgovor sa citatom  
bracko
Master
(7.92/10)

info
Ma, nisam ja uvredjen, sta ti pade na pamet.
Kao sto rekoh, ja to onako, uz osmeh.
A ovde sve neki filozofi i ko ih izmisli.

"Sweet dreams till sunbeams find you
Sweet dreams that leave all worries behind you
But in your dreams whatever they be
Dream a little dream of me"
 14.07.2006. u 21:35 odgovor sa citatom  
Dobroljid
Diplomata
(5.48/10)

info
Lepim jezikom pricas No Comment-u (zaostale kreature, debili...), nema sta da se kaze. Ti da si malo napredniji, bar bi naucio da ne vredjas tj. da pricas sa kulturnim narodom, s kojim, vidim, da nisi imao dodira jer bi te u startu ignorisali! Prema tome, ostavi se chatovanja i razgovaraj sa narodom na tvom nivou!
 15.07.2006. u 09:13 odgovor sa citatom  
Faust
Drug clan
(2.28/10)

Član od: 07.06.2006.
Ukupno poruka: 155

info
Apsolutno se slazem sa Tanaskom!!!!!!!!
 16.07.2006. u 17:38 odgovor sa citatom  
puska
Siva eminencija
(4.37/10)

Član od: 11.04.2004.
Ukupno poruka: 220

info
Da a ti si sad neki lik jer te ujak ili stric odvukao za sobom u evropu pa mi pricas kako je tamo zivot sladak a radis po ceo dan da bih za vreme leta kad dodjes ovamo glumio mangupa koji trosi 200 eura za noc,ma pricaj ti nekom drugom svoje price Puska je te fore prosao veruj!U toj tvojoj evropi zakonom je dozvoljena cak i parada homoseksualaca-dali zbog toga volis evropu ? Ne razumes ti o cemu ja tebi pricam-jednu saobracajnu kaznu covek ne moze da plati od svog licnog dohotka koji je to zakon pa srbija je pod turskom vlascu zivela bolje.Nesto mi se cini da je to uzalud pricati vama koji ste se odvukli tamo pa otuda mudrujete i pricate kako ste se obezbedili al vam eto zao nas sto nismo u evropi!
Tanasko brate objasni mu ti ja vise nemam zivaca,covek je u tripu ako pere prozore u inostranstvu da je popio svu pamet ovog sveta !
 16.07.2006. u 21:56 odgovor sa citatom  
stefan
Diplomata
(5.38/10)

Član od: 19.03.2006.
Ukupno poruka: 1384

info
Slazem se sa Brackom u vezi hale.
Usput, MOSI igre su u NV planirane 2008. ali mozda budu sledece godine posto Rogatica nema uslove za domacinstvo; pa valjda cemo i mi dobiti svoju halu. Rukometasi idu i Priboj kako bi trenirali i igrali utakmice (jadno), a kosarkasi ne mogu da naprave seniorski tim bez hale.
Samo se nadam da ce bar ovo odraditi do kraja, za promenu.

Pozz.....!!!!
 17.07.2006. u 16:24 odgovor sa citatom  
Dobroljid
Diplomata
(5.48/10)

info
ZIVE ILI UKIPLJENE, BISTE CE STAJATI!!!

[ Poruku promenio Tanasko dana 30-08-2007 ]
 30.08.2007. u 15:50 odgovor sa citatom  
ZULFIKAR
Persona

Član od: 19.08.2007.
Ukupno poruka: 6

info
Ne vidim razlog zasto bi kome smetale biste ljudi koji su doneli slobodu ovom gradu,zasto se ti koji su pokrenuli ovu temu ne zapitaju da li su oni kompetentni da raspravljaju o sudbini bista varoskih heroja.
 31.08.2007. u 14:34 odgovor sa citatom  
AriSokrat
Persona

Član od: 19.06.2007.
Ukupno poruka: 201

info
@Bracko
Kada si bio Zivko Ljujic nisi se smejao...

E,moram da naznacim sledecu, i za dalji razvoj teme veoma bitnu informaciju o dalekoj proslosti ljudi na slici gore.
Svako od njih je doziveo reinkarnaciju iliti ponovno otelotvorenje. Naravno, svima je poznato da su Zivko, Zecir... bili komunisticki nastrojene sto odmah povlaci za sobom i doktrinu nepostojanja Boga. Nakon smrti njihove, sv. Petar je odlucio da se pozove na pravo reinkarnacije kako bi u sledecem zivotu "spoznali Boga". Naravno, pokusaj reinkarnacije je, kao sto vidite gore na slici, potpuno propao i brisanje memorije iz svakog od njihovih mozgova nije dovedeno do kraja sto je izazvalo niz rizicnih psiholoskih reakcija kod likova na slici.
Zato su oni tako zbunjeni...vidite...
Samo ne znam sto se Bracko smeje

[ Poruku promenio AriSokrat dana 31-08-2007 ]
 31.08.2007. u 15:27 odgovor sa citatom  
Head
Spam king
(5.23/10)

Član od: 16.02.2006.
Ukupno poruka: 1406

info
Zato shto Samir predstavlja Zecira Musica

~Hvala vam shto me ne razumete i time ne slabite moju snagu.~

31.08.2007. u 16:53 odgovor sa citatom  
Samidza
Siva eminencija
(4.11/10)

Član od: 05.09.2004.
Ukupno poruka: 308

info
@Head

A gde si ti bio to vece, jel? Nije te bilo kad smo se encirali ko ce gde da stoji.

Attraction is a universal feeling

01.09.2007. u 01:26 odgovor sa citatom  
bracko
Master
(7.92/10)

info
Enci, menci...
Dobra noc...
 01.09.2007. u 03:34 odgovor sa citatom  
Head
Spam king
(5.23/10)

Član od: 16.02.2006.
Ukupno poruka: 1406

info
@Tcamir: Ja sam uveliko harao gradom

~Hvala vam shto me ne razumete i time ne slabite moju snagu.~

01.09.2007. u 15:19 odgovor sa citatom  
enis-ljacga-new
Drug clan
(3.3/10)

Član od: 01.12.2005.
Ukupno poruka: 295

info
I treba da se biste vrate.Nekada su puno znacile za varosku mladju klasu.Dok se tada vreme provodilo igrajuci se "sakrive " danas su samo igrice ,kompijuteri, telefoni(jedan bi sa trotoara okrenuo ledjima dok bi se ostali posakrivali jedan iza rodoljuba drugi iza jevstatija treci iza zivka malo kasnije postavljen i zecir pa bi se teze pogodilo ko se iza kojeg sakrio i sve tako jedan bi pogadjao dok nebi otkrio svakog i na kraju kojeg bi prvog otkrio on bi sledeci pogadjao)

[ Poruku promenio enis-ljacga-new dana 01-09-2007 ]
 01.09.2007. u 18:39 odgovor sa citatom  
Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 sledece strane >> )

Ova stranica generisana je za 0.166 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.