Dana 2008-06-16 18:21, Sablja je napisao:
Holy citat by Brain: Ja znam da nije lako prepirati se sa mnom, i ostati k'o uriniran, ali ovo je stvarno glupo sa tvoje strane.
Ovo je bilo tako egoisticki Budi malo "vise" skromna. Ipak nismo svi zavrsili gimnaziju
E ljudi kako se turaju ove slike ocu ija da turim moju i zeninu sliku da nas vidi citav internet da znaju da imi postojimo znate kako bi volio da turim sliku da svi vide i tako dje treba da turim film od aparata moj kompjuter to nema ili ja mozda ne znam recite mi kad vas molim
Ako imas staru vrstu foto aparata onda uzmes onaj film i omotas ga oko procesora (skines skroz ventilator) i upalis kompjuter. Ako imas dobar procesor on ce ti odma snimiti taj film i zapusice se, a ako imas moderni procesor on ce se sam ugasiti. Probaj pa sta bog dane
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika
www.novavaros.com sajta i autora tekstova.
Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati
usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen
pored sadržaja teksta.
Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.