| Autor |
Roditeljski |
Humanbeing Moderator

Član od: 05.11.2005. Ukupno poruka: 1036 info
|
Goca treba da se bavi prolecem i cvecem,a ne da mudruje previse.
|
06.12.2007. u 01:30 |
odgovor sa citatom
|
bracko Master
(7.92/10)

Član od: 01.08.2002. Ukupno poruka: 649 info
|
Meni to uopste nije jasno. Zasto se ona petlja u sve to? Stefan nije u pravu, jer nas "pedagog" nije opomenula roditelje da ne pustaju decu da izlaze, vec im kaze: "Ne dajte im u 'Eju'". Da je nije Amra nezgodno pogledala? Ili neko drugi? Vrlo glup potez. Najgore u svemu tome sto imamo i gomilu odavno neispravnih roditelja koji jedva cekaju nesto slicno pa da razviju carsijske price. I ne samo to. Sto li uopste uzeh da pisem. A, da, hteo sam da podrzim Tralju. Napred Tralja. "I tako to... Na tu temu..."
|
06.12.2007. u 02:20 |
odgovor sa citatom
|
Dobroljid Diplomata
(5.48/10)

Član od: 04.04.2006. Ukupno poruka: 1603 info
|
prolecje
svano je divan dan u cipelgradu
popkica bebicj se je bavila trcanjem u vis
vitez koja ju je primetio
i cudio se
kako to ona radi protiv sile geomtrijske teze
zvao je 98765 da pita
ali mu centrala nije radila, nije platio za novembar
nista
moro je da odustane
pokusavo je posle isponove, sve je bilo uzalud...
nije se on setio, da je mene pitao, najprvo je trebo dode do referenta da zapocne iseljavanje i u magacinu da razduzi posteljinu
|
06.12.2007. u 02:24 |
odgovor sa citatom
|
bracko Master
(7.92/10)

Član od: 01.08.2002. Ukupno poruka: 649 info
|
Cek, zar ovo ne bi trebalo da ide u temu o raspodeli? Mi ovde ne drzimo carsave. Ako hoces necim da se obrises, nadji neku poeziju...
|
06.12.2007. u 02:34 |
odgovor sa citatom
|
Dobroljid Diplomata
(5.48/10)

Član od: 04.04.2006. Ukupno poruka: 1603 info
|
opusteno...
ima piva, aj dolazi
|
06.12.2007. u 02:42 |
odgovor sa citatom
|
izvidjac Moderator

Član od: 19.12.2005. Ukupno poruka: 934 info
|
pozz za sve..
nego, kada je "Eja" radila na kuvalo i 3 soljice nesparene sa tacnama, ja sam bio tamo...
bio sam tamo kada se pilo pivo posle Zekine slave...
bio sam tamo kada smo svirali...
nagovarao sam ljude da tamo sviraju...
bio sam tamo i kada sam imao puno, puno para za svoje godine...
bio sam tamo i kada sam imao malo para za svoje godine...
pio sam jednu kafu sa Purketom zajedno, tj. delili smo je...
u Eji mi je Tralja ostao mnogo cigara duzan...
u Eji sam proveo veoma lepe i teske trenutke...
bila je moje skrovito mesto, gde su samo moji prijatelji znali da me nadju...
Tralja ti znas....
kao sto znas da ni Eja nije vise ona Eja....
|
06.12.2007. u 07:12 |
odgovor sa citatom
|
bilby Siva eminencija
(6.8/10)

Član od: 17.11.2004. Ukupno poruka: 928 info
|
U prostorije u kojima se pushi ,a neko rece da se u toj smrdljivoj "eji" pushi(dali obican duvan ,dali maruana)nije preporucljivo ulaziti. Ni odraslima ni deci.Pasivno pusenje je opasno isto koliko i aktivno..
A hocete u Jevropu jel? A pusite u zatvorenim prostorijama.E ne moze,dame i gospodo.
Procitah poruke od nekoliko Muslimanchadi koja tu nikada ne ulaze. Pametni. Vrlo pametni.Nisu ludi da se truju.
Doticna osoba koja je preporucila ne ulazak u tu rupu ima moju podrsku. Ako ni zbog cega ,ono bar zbog toga sto se u toj rupi pushi.I policija bi trebala tu da proveri ko koga i zasto i za koje pare. Ako hocete Divlji Zapad,Amerika vam nije daleko.Sta bre trazite u Srbiji? Fuj.
Bravo Goco Srpska kruno zlatna.
Nedaj da truju Srpsku omladinu,Srpske Jugovice,Nemanjice,Obilice,Mladice i Karadzice.
|
06.12.2007. u 07:17 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

Član od: 22.01.2006. Ukupno poruka: 3542 info
|
Svaki post ti Zlata vredi Bilby!
Loknica's Greet: To sto sam ja extra riba,popularna,svi zevaju u mene a ja ih sve vrtim oko malog prsta,je moja stvar.
|
06.12.2007. u 12:53 |
odgovor sa citatom
|
maki22 Problem
(1.22/10)

Član od: 20.05.2007. Ukupno poruka: 396 info
|
Meni je Eja ok......Goca ima svoje misljenje i kraj......nebitno je to sto je rekla jer ni ona a ni roditelji te dece ne mogu im zabraniti odlazak im u Eju......
|
06.12.2007. u 13:06 |
odgovor sa citatom
|
Vamp Persona
(2.13/10)

Član od: 18.01.2007. Ukupno poruka: 484 info
|
Stvarno moram da podrzim Tralju,ne samo sto mrzim Gocu vec zato sto mislim da je covek u pravu! Glupo je suditi o necemu o cemu nemas pojma!
|
06.12.2007. u 13:11 |
odgovor sa citatom
|
Humanbeing Moderator

|
Citat:
Dana 2007-12-06 13:06, maki22 je napisao:
Meni je Eja ok......Goca ima svoje misljenje i kraj......nebitno je to sto je rekla jer ni ona a ni roditelji te dece ne mogu im zabraniti odlazak im u Eju......
|
Lepo je to sto Goca ima svoje misljenje. Mozda cu i ja tako nekad, isto kao i ona, imati misljenje. Medjutim, neka ga zadrzi za sebe ili podeli sa bliskim prijateljima. Sta ce klinci da pomisle kad im roditelji dodju s roditeljskog i zaprete im da ne idu u Eju jer tamo ima to i to... I posle se cudimo otkud toliko shabana!
|
06.12.2007. u 13:37 |
odgovor sa citatom
|
Homosapiens Persona

Član od: 05.12.2007. Ukupno poruka: 14 info
|
Ja nikad nisam bio niti cu biti u toj eji. samoi sam cuo da se tamo mnogo pusi i drogira. i ja neznam sta vi imate protiv te diskoteke to je samo lepo mesto da se ljudi provesele
|
06.12.2007. u 13:46 |
odgovor sa citatom
|
Humanbeing Moderator

|
U pravu si za diskoteku. Kako nema puno svadbi i ispracaja, tj. ima ali ne mozes na sve da ides, ona je pravo mesto da se proveselis.
|
06.12.2007. u 13:52 |
odgovor sa citatom
|
SukaPlayer Usual suspect
(3.35/10)

Član od: 14.01.2007. Ukupno poruka: 1099 info
|
Citat:
Dana 2007-12-06 07:17, bilby je napisao:
U prostorije u kojima se pushi ,a neko rece da se u toj smrdljivoj "eji" pushi(dali obican duvan ,dali maruana)nije preporucljivo ulaziti. Ni odraslima ni deci.Pasivno pusenje je opasno isto koliko i aktivno..
A hocete u Jevropu jel? A pusite u zatvorenim prostorijama.E ne moze,dame i gospodo.
Procitah poruke od nekoliko Muslimanchadi koja tu nikada ne ulaze. Pametni. Vrlo pametni.Nisu ludi da se truju.
Doticna osoba koja je preporucila ne ulazak u tu rupu ima moju podrsku. Ako ni zbog cega ,ono bar zbog toga sto se u toj rupi pushi.I policija bi trebala tu da proveri ko koga i zasto i za koje pare. Ako hocete Divlji Zapad,Amerika vam nije daleko.Sta bre trazite u Srbiji? Fuj.
Nedaj da truju Srpsku omladinu,Srpske Jugovice,Nemanjice,Obilice,Mladice i Karadzice.
| Jesi video kako sam pametan...a.
PS E tako te volim kada me zoves Musliman.Moze i Arap...
ALLAH UEKBER!!!(الله أكبر)
|
06.12.2007. u 13:52 |
odgovor sa citatom
|
Teky Rekreativac
(1.68/10)

Član od: 22.11.2007. Ukupno poruka: 368 info
|
Ko je ovaj bilby, ko je ovaj shabo??? Imam osecaj da je iz Bukovika, il iz nekog obliznjeg sela!!!! Sta on zna o Eji, i ljudima koji u nju izlaze?? Mesto je sasvim OK, misli sve zavisi od tipova ljudi i sta kome odgovara!!!! A to sto spominje neke Muslimane da izlaze gore, ne bi morao, ipak je to previse!!! Svoje nacionalisticke komentare neka zadrzi za sebe!!! Jasno????!!!!
[ Poruku promenio Teky dana 06-12-2007 ]
|
06.12.2007. u 15:24 |
odgovor sa citatom
|
tufik Svemirski pitomac
(1.93/10)

Član od: 20.11.2007. Ukupno poruka: 337 info
|
Citat:
|
Pa sa Seljake kao sto si ti zabranjen je i ulazak u stalu.Dosadan si i zivotinjama
[ Poruku promenio tufik dana 06-12-2007 ]
|
06.12.2007. u 16:25 |
odgovor sa citatom
|
tufik Svemirski pitomac
(1.93/10)

Član od: 20.11.2007. Ukupno poruka: 337 info
|
Eja?Vise ne poznajem taj kafic...Hvala bogu pa nema seljaka petkom i subotom da izadzu u Eju.
|
06.12.2007. u 16:45 |
odgovor sa citatom
|
maki22 Problem
(1.22/10)

Član od: 20.05.2007. Ukupno poruka: 396 info
|
Citat:
Dana 2007-12-06 15:24, Teky je napisao:
Ko je ovaj bilby, ko je ovaj shabo??? Imam osecaj da je iz Bukovika, il iz nekog obliznjeg sela!!!! Sta on zna o Eji, i ljudima koji u nju izlaze?? Mesto je sasvim OK, misli sve zavisi od tipova ljudi i sta kome odgovara!!!! A to sto spominje neke Muslimane da izlaze gore, ne bi morao, ipak je to previse!!! Svoje nacionalisticke komentare neka zadrzi za sebe!!! Jasno????!!!!
[ Poruku promenio Teky dana 06-12-2007 ]
|
Tako je srce reci im.....
|
06.12.2007. u 17:25 |
odgovor sa citatom
|
Lesa Moderator

Član od: 15.06.2002. Ukupno poruka: 474 info
|
Citat:
|
Ej Билби, а да те питам, како је то за пушење ријешено у Јевропи, тј. у Аустралији? Пошто мене то страшно нервира кад је количина никотина, катрана и осталијек отрова по метру кубном тежи +∞. Је ли постоји посебна просторија у кафићу за пушаче, непушаче...?
|
06.12.2007. u 17:47 |
odgovor sa citatom
|
Humanbeing Moderator

|
@SVP
Ne brisi ovu temu!
|
06.12.2007. u 17:51 |
odgovor sa citatom