Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Varošani
Moderator: Humanbeing, izvidjac

Nova Varos Online Forum Index >> Varošani >> Kriminal

Idi na stranu ( 1 | 2 | 3 sledece strane >> )
Autor Kriminal
Ortak

Član od: 19.02.2008.
Ukupno poruka: 22

info
Pozdrav svima,vec duze vreme posmatram sta se desava sa malim mestima po Srbiji.Poceo je da se ulaze strani kapital u nerazvijena mesta iz prostog razloga sto je Beograd,dosada jedino interesantna lokacija postala pretesna!Nakon svih tih desavanja javlja se velika pojava narkomanije, unistavaju se mladi ljudi, momci postaju izopaceni degenerici, devojke istrosene krpe i sve ide prema dnu!Zanima me sta vi mislite o tome,i jel isto kao i ja primecujete da su se mnogi mladi momci obogatili preko noci,kupili nove aute,stanove u inostranstvu i slicno,necu ih imenovati!Smatram da je to sve povezano.Voleo bih kada bi diskutovali o tome i kada bi mi dali svoje ideje i misljenja ko bi mogao da bude povezan sa kriminalcima iz Srbije!Ko po vama radi za jake ljude koje ne zanimaju Varosani i njihov lagodan zivot?
 19.02.2008. u 13:29 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

Član od: 22.01.2006.
Ukupno poruka: 3548

info
Za sve to je zasluzan zapad koji fura jedan sistem ekonomije i zakona. A to je, da ce prodati belcu drogu da je preprodaje tj. diluje za druge da nekazem nize rase kao sto su crnci i siptari u ovom slucaju. Razlog da se prvo poubijaju izmedju sebe, belca stize kazna samo ako je konzumira, a ne preprodaje...dok recimo crnca i siptara stize i smrt i zatvor - figurativno receno.

Albanija je puna kokaina, odvaljuju se ko svinje od toga...naravno sve to se otima kontroli, te je ima i kod nas u Diskotekama.Slicno kao virus SIDA koji je nastao iz epruvete i pusten u testiranje sa namerom da ubije narkomane i kurve.

U svakom slucaju zasto odlazemo neizbezno, ako treba Apokalipsa da se desi sto se ne desi sada!?
 19.02.2008. u 13:36 odgovor sa citatom  
Boshko_Drljic
Kavgadzija

Član od: 11.03.2007.
Ukupno poruka: 879

info
Ti se odavno rastavio sa mozgom?

Shta ce mi bogatstvo i svetska slava sva, kada mora umreti mocna Nirdala !

19.02.2008. u 13:58 odgovor sa citatom  
Verati
Persona

Član od: 09.09.2007.
Ukupno poruka: 86

info
Zdravo. Prvo da ti pozelim dobrodoslicu na forum. A sad vezano za temu. Grdna vremena dolaze. Meni je strashno zao sto je pre svega doveden u neizvesnost svaki segment zivota. Ja sam otvorio OCHI i nashao pravo resenje u takvim situacijama. Prvo treba sebi da utuvis u glavu da je bolje ziveti u neizvesnosti (izvesnost je dosadna). Vidis, mi uvek imamo razlog, kad se sretnemo i u kafani,da pricamo o aktuelnim dogadjajima. Sledecih par godina pricace se o otimanju Kosova, kao i prethodnih. Onda uvek ima da se 50/50% krvimo oko politike. Ne znam kako, ali redovno se desava da se tako podelimo. Pa onda imas uvek da cujes rasparave o tome je li srpski, bosanski, bosnjacki, hrvatski, crnogorski jezik i tako to. Sve u svemu, uvek se nesto desava, tako da je zaista zanimljivo ziveti u jednoj ovakvoj zemlji, a da ne moras ni jednu knjigu da procitas i sve znas. I svi isto tako sve znaju, samo je bitno ko je stigao pre novine da procita. Eto.
 19.02.2008. u 14:01 odgovor sa citatom  
Dobroljid
Diplomata
(5.48/10)

Član od: 04.04.2006.
Ukupno poruka: 1618

info
Citat:

Dana 2008-02-19 13:36, Sablja je napisao:
Za sve to je zasluzan zapad koji fura jedan sistem ekonomije i zakona. A to je, da ce prodati belcu drogu da je preprodaje tj. diluje za druge da nekazem nize rase kao sto su crnci i siptari u ovom slucaju. Razlog da se prvo poubijaju izmedju sebe, belca stize kazna samo ako je konzumira, a ne preprodaje...dok recimo crnca i siptara stize i smrt i zatvor - figurativno receno.

Albanija je puna kokaina, odvaljuju se ko svinje od toga...naravno sve to se otima kontroli, te je ima i kod nas u Diskotekama.Slicno kao virus SIDA koji je nastao iz epruvete i pusten u testiranje sa namerom da ubije narkomane i kurve.

U svakom slucaju zasto odlazemo neizbezno, ako treba Apokalipsa da se desi sto se ne desi sada!?

ejoj kad ti coachenko ovo vidi..
 19.02.2008. u 14:04 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

info
Neka ga vidi, znas kako me sada peca ona stvar...brinem zaista na koji nacin ce da odgovori. To je jedna zanimacija vise za Rishelja aka Coachenko.

@Boshko_Gay_Drljicj: Jesam, pa sta!? Lepo li mi pise u Infou: Ludak u razvuju.
 19.02.2008. u 14:13 odgovor sa citatom  
BLACKICON
Kavgadzija
(3.3/10)

Član od: 14.01.2006.
Ukupno poruka: 1237

info
@Ortak
Ja mislim da je ovo sto si napisao istina.

ASUS P5LD2SE,Intel Core 2 Duo E4600 @ 2.46Ghz oc @ 3.00Ghz,MSI GeForce8800GT 512 Mb(overclocked edition 660\1900),3Gb DDR2 Kingston 800Mhz,PSU Cooler Master 550W,WD 500GB Sata 2

19.02.2008. u 16:16 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

info
@Dude: Za ovo "Ludak u razvoju" jesam siguran, a za ovo ostalo nisam
 19.02.2008. u 17:03 odgovor sa citatom  
Ortak

info
Najveci je problem u mladima koji traze idole u ljudima koji nisu toga vredni.Svima je interesantno da zive zivot takozvanih "mafijasa" a niko nije ni svestan da je to samo dno drustva!Da bi spasili ovaj lep gradic od totalnog propadanja ne smemo dozvoliti sirenje opijata,mislim da su svi na forumu svesni koliko zavisnika o heroinu ima u Novoj Varosi.Sve se zna i ko radi sa tim, i ko nas truje ali niko nema hrabrosti da preduzme ista protiv toga jer iza njih stoje veoma jaki ljudi kojima je samo profit u glavi!Dovoljno je da pogledate momke koji do juce nisu imali ni za hleb a sada voze skupocena kola i bacaju pare na stanove sa cijom bi cenom prehranili svu decu na Kosovu!Svi znamo o kome je rec ali niko nema hrabrosti da preduzme nesto!
 19.02.2008. u 18:20 odgovor sa citatom  
BLACKICON
Kavgadzija
(3.3/10)

info
Tako je brate,ja sam za,da se preduzme nesto. Ne smemo da dozvolimo da nasa varoska omladina propada od droge i alkohola,treba ih uvesti u sport,je l' tako? Evo moj drug Somi dize tegove i ima velike misice.

ASUS P5LD2SE,Intel Core 2 Duo E4600 @ 2.46Ghz oc @ 3.00Ghz,MSI GeForce8800GT 512 Mb(overclocked edition 660\1900),3Gb DDR2 Kingston 800Mhz,PSU Cooler Master 550W,WD 500GB Sata 2

19.02.2008. u 18:28 odgovor sa citatom  
Ortak

info
Bitno je organizovati sto vise kulturnih,sportskih desavanja da se mladim ljudima pokaze prava strana zivota,da im omogucimo da gaje prave ideale!Ne smeju deci biti idoli neki Krepo,Tigar,Pjevac,Mecka i novodolazeci Bojovic,Luis i ostali skorojevici!Ovde na forumu sam video da ima dosta zrelih osoba koji razumeju problem omladine u NV i mislim da bi bili u stanju da se organizuju da nesto preduzmemo!Mislim da bi svi trebali da ucestvujemo u tome da razbijemo Varosku monotoniju a imamo mogucnosti.Mislim da bi se Sablja samnom najvise slozio!
 19.02.2008. u 19:32 odgovor sa citatom  
Ortak

info
Citat:

Dana 2008-02-19 13:58, Boshko_Drljic je napisao:
Ti se odavno rastavio sa mozgom?

Ajde da se uozbiljimo

[ Poruku promenio Ortak dana 19-02-2008 ]
 19.02.2008. u 19:35 odgovor sa citatom  
Ortak

info
Citat:

Dana 2008-02-19 14:01, Verati je napisao:
Zdravo. Prvo da ti pozelim dobrodoslicu na forum. A sad vezano za temu. Grdna vremena dolaze. Meni je strashno zao sto je pre svega doveden u neizvesnost svaki segment zivota. Ja sam otvorio OCHI i nashao pravo resenje u takvim situacijama. Prvo treba sebi da utuvis u glavu da je bolje ziveti u neizvesnosti (izvesnost je dosadna). Vidis, mi uvek imamo razlog, kad se sretnemo i u kafani,da pricamo o aktuelnim dogadjajima. Sledecih par godina pricace se o otimanju Kosova, kao i prethodnih. Onda uvek ima da se 50/50% krvimo oko politike. Ne znam kako, ali redovno se desava da se tako podelimo. Pa onda imas uvek da cujes rasparave o tome je li srpski, bosanski, bosnjacki, hrvatski, crnogorski jezik i tako to. Sve u svemu, uvek se nesto desava, tako da je zaista zanimljivo ziveti u jednoj ovakvoj zemlji, a da ne moras ni jednu knjigu da procitas i sve znas. I svi isto tako sve znaju, samo je bitno ko je stigao pre novine da procita. Eto.

Potpuno se slazem sa tobom.Hvala na dobrodoslici!
 19.02.2008. u 19:37 odgovor sa citatom  
SukaPlayer
Usual suspect
(3.35/10)

Član od: 14.01.2007.
Ukupno poruka: 1102

info
Citat:

Dana 2008-02-19 13:29, Ortak je napisao:
Pozdrav svima,vec duze vreme posmatram sta se desava sa malim mestima po Srbiji.Poceo je da se ulaze strani kapital u nerazvijena mesta iz prostog razloga sto je Beograd,dosada jedino interesantna lokacija postala pretesna!Nakon svih tih desavanja javlja se velika pojava narkomanije, unistavaju se mladi ljudi, momci postaju izopaceni degenerici, devojke istrosene krpe i sve ide prema dnu!Zanima me sta vi mislite o tome,i jel isto kao i ja primecujete da su se mnogi mladi momci obogatili preko noci,kupili nove aute,stanove u inostranstvu i slicno,necu ih imenovati!Smatram da je to sve povezano.Voleo bih kada bi diskutovali o tome i kada bi mi dali svoje ideje i misljenja ko bi mogao da bude povezan sa kriminalcima iz Srbije!Ko po vama radi za jake ljude koje ne zanimaju Varosani i njihov lagodan zivot?
Kao prvo to je odavno tako nego si ti tek sad odrastao pa to vidis....Kao drugo vidim da ti u infu pise:"volim sve sto vole mladi"....sto znaci da si isti kao svi oni...Jer vecina tih mladih voli da ima pare drolje kola sa jakom zikom drogu i alkhol da ih dize i ostalo....ne napadam te samo kazem. E sad ovo vec postaje politicko pitanje jer drzavu vode kriminalci na tv-u je takva propaganda i takav zivot u zemlji da kad vidis koliko ljudi sa skolom bez posla,pa to sto si i sam rekao pojednici se bogate preko noci pa neke tamo folk zvezde...ovo ono...sve to utice na ponasanje i zivot mladih koji nemaju izgradjeno svoje ja i traze idole u pogresnim ljudima...ma ima tu da se prica i prica i da se raspravlja do jutra...

ALLAH UEKBER!!!(الله أكبر)

19.02.2008. u 19:58 odgovor sa citatom  
BLACKICON
Kavgadzija
(3.3/10)

info
Citat:

Dana 2008-02-19 19:32, Ortak je napisao:
Bitno je organizovati sto vise kulturnih,sportskih desavanja da se mladim ljudima pokaze prava strana zivota,da im omogucimo da gaje prave ideale!Ne smeju deci biti idoli neki Krepo,Tigar,Pjevac,Mecka i novodolazeci Bojovic,Luis i ostali skorojevici!Ovde na forumu sam video da ima dosta zrelih osoba koji razumeju problem omladine u NV i mislim da bi bili u stanju da se organizuju da nesto preduzmemo!Mislim da bi svi trebali da ucestvujemo u tome da razbijemo Varosku monotoniju a imamo mogucnosti.Mislim da bi se Sablja samnom najvise slozio!

Tako je ja mislim da treba da osnujemo neko anti-alkoholicarsko-narkomansko drustvo gde bi clanarina bila 500 dinara,koliko kosta ket ganje ili 8-9 piva u kafani,i tako pomognemo posrnuloj omladini,da umesto piva i trave daju nama te pare a mi bi ih naravno ulozili u razvoj sporta i kulture. Ja sam za.

19.02.2008. u 20:10 odgovor sa citatom  
Ortak

info
Ovde ima ozbiljnih ali ima i saljivdzija

[ Poruku promenio Ortak dana 19-02-2008 ]
 19.02.2008. u 20:11 odgovor sa citatom  
Ortak

info
quote]
Citat:

Dana 2008-02-19 19:58, SukaPlayer je napisao:
Citat:

Dana 2008-02-19 13:29, Ortak je napisao:
Kao prvo to je odavno tako nego si ti tek sad odrastao pa to vidis....Kao drugo vidim da ti u infu pise:"volim sve sto vole mladi"....sto znaci da si isti kao svi oni...Jer vecina tih mladih voli da ima pare drolje kola sa jakom zikom drogu i alkhol da ih dize i ostalo....ne napadam te samo kazem. E sad ovo vec postaje politicko pitanje jer drzavu vode kriminalci na tv-u je takva propaganda i takav zivot u zemlji da kad vidis koliko ljudi sa skolom bez posla,pa to sto si i sam rekao pojednici se bogate preko noci pa neke tamo folk zvezde...ovo ono...sve to utice na ponasanje i zivot mladih koji nemaju izgradjeno svoje ja i traze idole u pogresnim ljudima...ma ima tu da se prica i prica i da se raspravlja do jutra...

Ocito nemas dovoljno godina da bi pricao o ovoj temi,nemoj da se uvredis ali nisi dostojan sagovornik,mada imas finih ideja...pozzzz
 19.02.2008. u 20:14 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

info
Evo kako cemo... sve je ovo u redu sto je Oratk ispricao i ja se slazem, ali sta ja kao obican smrtnik mogu uraditi. Niti mogu domirisati Tigru i kompaniji...

Konkretno da imam para mislim da bih kupio za pocetak neku naftnu industriju, stekao evricje za dve Termonuklearke koje bih kasnije (kroz par godina jel'te) kupio i detonirao u Vulkanu koji ima "direkntu" vezu sa zemljinim Jezgrom.

Novogodisnji poklon za sve nas: Smak sveta!
 19.02.2008. u 20:33 odgovor sa citatom  
Ortak

info
Sablja je poptuno upravu,mi obicni smrtnici ne mozemo nista budzama,preko noci su na ko zna koji naci "mi kao ne znamo" dosli do novca i sad mogu u nasem gradu da rade sta god pozele,jedan pravi ovo,drugi uvozi ono i na kraju od mladih nam ostadose ostaci!Ne zelim da imenujem momka koji je preko noci dosao do silnih para,kupio kola,stanove,svi na forumu znaju o kome je rec i predpostavljam da svi znaju nacin na koji je dosao do novca!Jedino sto mozemo da uradimo je da svu nasu energiju ulozimo da u ovom gradu sve promenimo iz korena jer vladajuce partije vode racuna da samo napune svoje dzepove.Mislim kada bi se organizovali da bi mogli nesto da postignemo!
 19.02.2008. u 21:08 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

info
Nemam pojma o kome je rech i sto manje znam to mi je zivot duzi bez nepotrebnih problema. Ovako se nerviram oko cega!? Sad cepam gacje, chupam kose da bi mi kasnije doslo iz guzice u glavu "Pa Djole kretenu, ti se iznervira bezveze".

Sto vise govorimo o nepravdi, problemima i tekucem sranju to nam Ego sve vise i vise slabi. Juce sam pricao sa jednim Francuzem oko Kosova, stekao prijatelja cak u Avganistanu...njihov narod je uz nas ali je zato njihova politika protiv i tu nemoze nista da se ucini. Nebitno za ovu temu ali realno ja hocu da zivim...a ne da patim zbog gluposti.
 19.02.2008. u 21:18 odgovor sa citatom  
Idi na stranu ( 1 | 2 | 3 sledece strane >> )

Ova stranica generisana je za 0.168 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.