Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Varošani
Moderator: Humanbeing, izvidjac

Nova Varos Online Forum Index >> Varošani >> Kriminal

Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 )
Autor Kriminal
izvidjac
Moderator

Član od: 19.12.2005.
Ukupno poruka: 947

info
@ Brain hvala na odgovoru, ali se ne slazem sa tobom...
 20.02.2008. u 17:11 odgovor sa citatom  
Ortak

Član od: 19.02.2008.
Ukupno poruka: 22

info
Bilo bi mi drago da na ovom sajtu postoji jos likova poput izvidjaca,jer uz takve potencijale moglo bi se nesto postici!Ja nisam upoznat sa nacinom vase organizacije izvidjaca ali nisam ni cuo da u Novoj Varosi postoji nesto sto je organizovano a da ima bolju misiju od vase...cestitam!Mislim da postoje nacini,ja imam svoje ideje,smatram da i i ostali forumasi imaju svoje na koji nacin mozemo da promenimo zivot u ovom gradu,jer je ocigledno da polako ali sigurno umire i da ce za par godina ostati penzioneri kojima ce takodje biti dosadno da borave ovde,naravno ako se do tada ne odvoji i Raska sto je druga teme!Voleo bih kada bi se udruzili svi i zajedno pokusali da trazimo resenja koja ce nam omoguciti da bar ako nista boravak u Varosi ucinimo ne monotonim!Voleo bih da svako da svoju ideju i da se udruzimo i da je ostvarimo,mislim da su ovim gradom dosta upravljali matorci kojima je jedina zanimacija bila u zivotu prasetina i bacanje kamena sa ramena!A onda ce i Tigar i Luis i Bojovic i Mecka i ostali uvideti da za njih ovde vise nema mesta!
 21.02.2008. u 15:41
Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 )

Ova stranica generisana je za 0.085 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.