| Autor |
ALO!!!! |
Histrion Drug clan
(2.94/10)

Član od: 27.02.2007. Ukupno poruka: 927 info
|
Alo bre.Od pre 5 sati niko nije napisao ni jednu poruku na ovom forumu sem mene.Jeste li vi poludeli.Shta ,kao sad su praznici pa se niko ne smara, i boli vas uvo za forum a?E pa ne moze to tako.Ja se smaram.Ocu da vidim da je neko neshto odgovorio.A najvishe bi voleo kad bi me neko citirao i neshto pitao pa posle ja njega pa on opet mene i tako.Da se zivot odvija bre.Gledam kroz prozor to sve izashlo napolje,to svi neshto srecni i skachu po ulici i spremaju shatore i ostalo za "Uradak" tj. za prvi maj.Zashto?Je8o vas Tito i cela ta shkvadra al bez pionirki.Nepotrebno troshite kalorije.Zamislite kolko je lepshe kad samo pomerate prstice i kuckate.Zashto se naprezati i ici u shumu,gaziti po blatu,paliti vatru i posle smrdeti na dim i ostalo.A josh danas chitam u novinama i kazu da svaki treci krpelj je zarazen sa nekom bolesti na "L" ne znam tachno kako se zove a mrzi me da idem do dnevnog boravka da vidim.Ujed krpelja je neosetan al ako se na vreme provali da je to bio ovaj L krpelj i ode u bolnicu(u nashem sluchaju to bi bilo Uzice jer ovi dole su se pretvotili u preduzece koje posluje sa bananama,rakijom itd)moze da se prezivi.Al shto ce mi to u zivotu.
|
30.04.2008. u 18:05 |
odgovor sa citatom
|
Frankie_Prijepolje Persona
(1.17/10)

Član od: 21.09.2007. Ukupno poruka: 107 info
|
nije tebi lako...........
|
30.04.2008. u 18:16 |
odgovor sa citatom
|
Frankie_Prijepolje Persona
(1.17/10)

Član od: 21.09.2007. Ukupno poruka: 107 info
|
nije tebi lako...........
|
30.04.2008. u 18:16 |
odgovor sa citatom
|
green_star Persona

Član od: 16.08.2007. Ukupno poruka: 128 info
|
Citat:
Dana 2008-04-30 18:05, Histrion je napisao:
Alo bre.Od pre 5 sati niko nije napisao ni jednu poruku na ovom forumu sem mene.Jeste li vi poludeli.Shta ,kao sad su praznici pa se niko ne smara, i boli vas uvo za forum a?E pa ne moze to tako.Ja se smaram.Ocu da vidim da je neko neshto odgovorio.A najvishe bi voleo kad bi me neko citirao i neshto pitao pa posle ja njega pa on opet mene i tako.Da se zivot odvija bre.Gledam kroz prozor to sve izashlo napolje,to svi neshto srecni i skachu po ulici i spremaju shatore i ostalo za "Uradak" tj. za prvi maj.Zashto?Je8o vas Tito i cela ta shkvadra al bez pionirki.Nepotrebno troshite kalorije.Zamislite kolko je lepshe kad samo pomerate prstice i kuckate.Zashto se naprezati i ici u shumu,gaziti po blatu,paliti vatru i posle smrdeti na dim i ostalo.A josh danas chitam u novinama i kazu da svaki treci krpelj je zarazen sa nekom bolesti na "L" ne znam tachno kako se zove a mrzi me da idem do dnevnog boravka da vidim.Ujed krpelja je neosetan al ako se na vreme provali da je to bio ovaj L krpelj i ode u bolnicu(u nashem sluchaju to bi bilo Uzice jer ovi dole su se pretvotili u preduzece koje posluje sa bananama,rakijom itd)moze da se prezivi.Al shto ce mi to u zivotu.
|
Pa dobro, opet si u pravu.
Slazem se.
Sa moje strane gledano, pre nekoliko meseci su svi bili
opsednuti green_star-om, forum je zivnuo, a sad... mrtvo more...
|
30.04.2008. u 22:21 |
odgovor sa citatom
|
Verati Persona

Član od: 09.09.2007. Ukupno poruka: 83 info
|
Vi josh slavite prvi maj po Srbiji?Ja sam mislio da vi vishe niste komunisti?Jeste li?Zashto?Kuda dalje?Kolko je trzishna cene rolne papira kod vas?Kod nas skoro dzabe.
|
01.05.2008. u 19:57 |
odgovor sa citatom
|
green_star Persona

Član od: 16.08.2007. Ukupno poruka: 128 info
|
Mene pitas?
Ili ovog jadnicka sto se zali na forum?
|
03.05.2008. u 19:24 |
odgovor sa citatom
|
Nenad Siva eminencija
(3.25/10)

Član od: 08.03.2005. Ukupno poruka: 225 info
|
Citat:
Dana 2008-04-30 18:05, Histrion je napisao:
|
E, tvoji postovi ce mi presuditi...
Nisam ishao u shumu, jer nisam bio u mogucnosti, a uranio sam na pospremanje terase.
Pa Boca shto te to nema, "ima i vino", a tebe ko Kosovova u Srbiji? Nije to lepo!
Tudji pogled krade moju srecu
|
03.05.2008. u 21:27 |
odgovor sa citatom
|
enis-ljacga-new Drug clan
(3.3/10)

Član od: 01.12.2005. Ukupno poruka: 295 info
|
@serati:
1.maj se slavi u celoj evropi i obelezen je crvenim slovom na kalendaru i predstavlja praznik i placen ne radni dan
@histrion
jesi likcina ))))))
|
04.05.2008. u 04:13 |
odgovor sa citatom
|
Teky Rekreativac
(1.68/10)

Član od: 22.11.2007. Ukupno poruka: 368 info
|
Ma !.maj je jedini praznik kad covek moze da se odmori, pa se zato i ide u sumu ili negde pored jezera, gde moze da se uziva... Mada neko ima tu naviku a neko ne... ali dan ko svaki drugi, ali ipak na neki nacin i nije... je8em li ga...
Ljubav je velika slagalica, a ti si onaj delic koji nedostaje...
|
04.05.2008. u 19:25 |
odgovor sa citatom
|
Verati Persona

Član od: 09.09.2007. Ukupno poruka: 83 info
|
Gospodine enise ljacka new zashto me oslovljavate sa serati kad je moj naziv verati pogledajte.Ja sam stariji chovek,ja pijem lekove i nije lepo da me tako zadirkujete.Vi ste verovatno mlad chovek koji je navikao na shalu a ja sa svojih 50 godina nemam vise snage za to.
|
04.05.2008. u 21:13 |
odgovor sa citatom
|
enis-ljacga-new Drug clan
(3.3/10)

Član od: 01.12.2005. Ukupno poruka: 295 info
|
uh... pardon! izvinjavam se!
|
04.05.2008. u 23:45 |
|