Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Varošani
Moderator: Humanbeing, izvidjac

Nova Varos Online Forum Index >> Varošani >> Maturanti, sta dalje?

Idi na stranu ( 1 | 2 sledece strane >> )
Autor Maturanti, sta dalje?
ZiccoSAFIR

Član od: 05.05.2008.
Ukupno poruka: 5

info
Zanima me ima li jos vas neodlucnih
 05.05.2008. u 16:04 odgovor sa citatom  
Histrion
Drug clan
(2.94/10)

Član od: 27.02.2007.
Ukupno poruka: 776

info
Imam ja.Ja stalno kad sa drugarima pricham shta cemo da upishemo oni mi kazu da smaram i ja posle tuzan odem kuci.Drago mi je shto postoji jedan chovek kao ti koji se interesuje za svoju buducnost , koji nije omamljen destruktivnim subkulturama(Rock'N'Roll-om npr.)i koji se brine shta nosi sutra a ishta ce da nosi sutra(garderoba).Ovi ostali olako posezu za trenutnim zadovoljstvima zaboravljajuci krucijalnu stvar,sushtinu ljudskog bitisanja a to je da i sutra treba da se jede!!!Kako chovek u ovim, nadasve turobnim vremenima, da osnuje porodicu?Analizom nasheg drushtva ja sam ustanovio da se ono drzi na klimavim temeljima koje su izgradile generacije mnogo pre nas.Pitanje je sad dokle ti temelji mogu izdrzati?!Skoro 50 posto mladih parova se ne odluchuje na brak zato shto nemaju resheno stambeno pitanje,nemaju stalan posao,a radni staz je postao anahroizam isto kao rech"djuvegija" ili "shanac"!Ako smo vec ljudi koji zive poshtujuci neke osnovne i fundamentalne ljudske principe i vrednosti, necemo se baviti kriminalom!!!Dakle dalje moze samo sa shkolom.Ja planiram da upishem neki fakultet od koga cu moci sutra da zivim.Najverovatnije ce to da bude ovaj novo-otvoreni privatni fakultet"Kod 3 brata"u Podujevu, smer "Menadzment i Biznis" odeljenje strukovno orjentisano na trzishte zajmovnog kapitala al iskljuchivo na elemente ponude!!!Shta ti hocesh da upishesh?
 05.05.2008. u 20:00 odgovor sa citatom  
ZiccoSAFIR

info
Pa pazi slazem se da je ova odluka sada veoma bitna! Nije to kao kada smo upisivali srednju- bas zato i imam problem sa donosenjem iste Dopada mi se spanski jezik VEOMA, ali ne i spanska knjizevnost, tako da to otpada-zavrsicu kurs! Zavrsila sam srednju ekonomsku i mogu ti reci da mi se to tek ne dopada.
Zelja mi je da upisem uciteljski fakultet! Neverovatna zelja, jer mnogo volim klince i odlican je posao za zensko (fenomenalno radno vreme, uvek sam tu za svoju porodicu-ma super ) Jedini problem je sto upisivanje tog fakulteta podrazumeva ostanak u Uzicu, a ja stvarno ne volim ovaj graaaad

[ Poruku promenio ZiccoSAFIR dana 05-05-2008 ]
 05.05.2008. u 20:46 odgovor sa citatom  
Histrion
Drug clan
(2.94/10)

info

Nemoguce....pa i ja zavrshavam srednju ekonomsku u Uzicu ove godine!!!!!Kako ti se nije svidelo?Pa ne znam,meni se to posebno svidelo iz razloga shto je bash opipljivo i shto chovek ako nastavi sa tim ekonomskim naukama,a ja to hocu i nagovestio sam,moze lako da nadje posao i nekako je vidljivo da ce se to materijalizovati.Meni je zelja da budem menadzer!!!Ja mislim da sam stvoren za to!!!Pa za Shpanski ne znam,mnogo ljudi to uchi,a i to je samo jezik,od toga teshko moze da se zivi,jer u danashnjem svetu znanje jezika se podrazumeva.Uchiteljski je opet,suvishe jednostavan a i posle kao uchiteljica imash fiksnu platu i nemozesh da budesh ekstra bogata i da imash dobra kola,garazu na sprat i to.Pa ja volim Uzice jer sam ja doshao iz Varoshi tamo i odushevio sam se jer je Varosh dosta manja i ima malo ulichnih svetala i nema neki nocni zivot.Shta ti mislish?
 05.05.2008. u 20:56 odgovor sa citatom  
ZiccoSAFIR

info
Drugarica mi je iz Varosi i ona isto mnogo voli Uzice! Trebala sam sada za Uskrs da dodjem kod vas,ali mi je nesto iskrslo! Bila je jedna drugarica i kaze da je mnogo lepo, tako da eto mene na leto
Ne mislim ja da se zadrzim na poslu uciteljice, pa Ekonomska me je naucila da uvek treba da imam neku potporu, odnosno da se bavim necim i pored stalnog posla. Planiram da otvorim i vrtic!
Mi se sigurno znamo, ako ne po imenu, znam te po liku 100 % Likove odlicno pamtim. Drago mi je sto ima ljudi koji razmisljaju kao ti. Uglavnom se zivi od danas do sutra i ljudi brzo propadaju
Koje si odeljenje?

05.05.2008. u 21:09 odgovor sa citatom  
Histrion
Drug clan
(2.94/10)

info

Pa divno je kad zelish da otvorish vrtic!!!!Ja sam odushevljen da neko u ovom svetu josh uvek voli vrticj,decu i to.Ma ja sam chetvrta godina,prvo odeljenje.Druzim se sa Markom iz Krchagova ako ga znash.Ja volim Uzice al kad sam Uzicu ja zivim u Gorjanima tj. u selu pored, i svakog dana putujem busom u shkolu.Prvo su me zadirkivali Uzichani zato shto sam iz Varoshi i govorili mi da sam seljak i to i dugo tamo nisam imao drugove.Posle sam im radio kontrolne i pomagao pa su me zavoleli!!!Koje si ti odeljenje?
 05.05.2008. u 21:31 odgovor sa citatom  
Dj_Zeljko
Persona

Član od: 02.11.2007.
Ukupno poruka: 77

info
posle mature ....... klosarenje.....klosarenje..... i opet klosarenje.....

ps: mozda i upisete neki fakultet .......
 06.05.2008. u 15:48 odgovor sa citatom  
Dobroljid
Diplomata
(5.48/10)

Član od: 04.04.2006.
Ukupno poruka: 1450

info
joj kako sam se iznerviro
 06.05.2008. u 21:38 odgovor sa citatom  
Vamp
Persona
(2.13/10)

Član od: 18.01.2007.
Ukupno poruka: 461

info
Sto,ni ti ne mozes da odlucis koji ces fakultet da upises?!
 06.05.2008. u 22:24 odgovor sa citatom  
Omca
Astronaut
(2.94/10)

Član od: 24.06.2007.
Ukupno poruka: 799

info
ma ja sam neodlucan citav zivot
 06.05.2008. u 22:31 odgovor sa citatom  
AriSokrat
Persona

Član od: 19.06.2007.
Ukupno poruka: 201

info
ovo je zavas vrlo vazno pitanje i zato morate mlogo da razmisljate otome kako ce te i dje ce te da ucite jer odtoga vam zavisi kaku ce te platu posle imati
 08.05.2008. u 02:47 odgovor sa citatom  
smradojko_tip
Persona
(1.32/10)

Član od: 25.04.2007.
Ukupno poruka: 153

info
Smarate.Histrion u nagonu znanja koje je pojurilo ka mozgu."Pazite se znanja,motrite na histriona."Nemoj da diras ljude!Ima lako-misljenika,mogu posrnuti.Jos jednom ponavljam:"Nekade se igrati sa ljudima."
 08.05.2008. u 10:40 odgovor sa citatom  
Teky
Rekreativac
(1.68/10)

Član od: 22.11.2007.
Ukupno poruka: 352

info
Svako bira svoj put...zato se lepo odlucite, i nemojte da neko drugi odlucuje o vasoj buducnosti(porodica, drugovi), tj nemoj davas neko nagovara na nesto sto ne zelite...Upisite ono sto volite, sto vam se dopada... P.S Tandza, nemoj da HILIS!!!

Ljubav je velika slagalica, a ti si onaj delic koji nedostaje...

08.05.2008. u 17:03 odgovor sa citatom  
Dj_Damir
Persona

Član od: 24.06.2007.
Ukupno poruka: 184

info
Ja ne mogu da opterecivavavam mozak sa ovim
 09.05.2008. u 11:20 odgovor sa citatom  
vikendica

Član od: 09.05.2008.
Ukupno poruka: 135

info
knigu u sake pa ucite
 09.05.2008. u 23:45 odgovor sa citatom  
vikendica

info
Citat:

Dana 2008-05-06 21:38, Dobroljid je napisao:
joj kako sam se iznerviro
od nervirana nemas nista nego knigu u sake pa uci.
 09.05.2008. u 23:56 odgovor sa citatom  
ZiccoSAFIR

info
Citat:

Dana 2008-05-05 21:31, Histrion je napisao:

Pa divno je kad zelish da otvorish vrtic!!!!Ja sam odushevljen da neko u ovom svetu josh uvek voli vrticj,decu i to.Ma ja sam chetvrta godina,prvo odeljenje.Druzim se sa Markom iz Krchagova ako ga znash.Ja volim Uzice al kad sam Uzicu ja zivim u Gorjanima tj. u selu pored, i svakog dana putujem busom u shkolu.Prvo su me zadirkivali Uzichani zato shto sam iz Varoshi i govorili mi da sam seljak i to i dugo tamo nisam imao drugove.Posle sam im radio kontrolne i pomagao pa su me zavoleli!!!Koje si ti odeljenje?

Ne znam Marka, mozda iz vidjenja da, ali ovako mi nije poznato. Ja sam PA1 !
Kako ti je bilo na ozvucenju, maturi...???...

04.06.2008. u 12:42 odgovor sa citatom  
vikendica

info
upisiti falkutet koji najvise volite,i ucite za sebe i zbog sebe ga zavrsite,a posle kad savrsite faks onda kako se budete snasli tako ce vam i biti u zivotu
 05.06.2008. u 09:38 odgovor sa citatom  
smradojko_tip
Persona
(1.32/10)

Član od: 25.04.2007.
Ukupno poruka: 153

info
Vikendica,mhhh...Evo jedan predlog za tebe.Ti lepo otvoris temu koja ce da se zove"Vikendica"i tu te svi pljuju i ti njih pljujes.I samo tu pises postove.Pa ko ima da ti kaze nesto reci ce ti.Pusti ljude da pisu malo.

U Artovskom WC-u Ja bih probao druqz, ja bih slomio nogu Razbi se,razbi se,razbise,razbi se, raaaazbi seeee

05.06.2008. u 12:59 odgovor sa citatom  
vikendica

info
moram i ja da pisem nesto ,i sta ima da cekam da mi neko nesto napise,od cekana nema vajde.i kao drugo nisam ja jedini koji se pluje po sajtu ,svi se pluju po sajtu.
 06.06.2008. u 02:07 odgovor sa citatom  
Idi na stranu ( 1 | 2 sledece strane >> )

Ova stranica generisana je za 0.161 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.