| Autor |
Евроунијатска шизофренија |
Radovan Drug clan
(1.78/10)

Član od: 27.06.2006. Ukupno poruka: 19 info
|
Као врхунац цинизма и лицемерја који долазе од стране ЕУ је и „пријатељска“ понуда која је у интересу наше „светле“ и „усправне“ европске будућности.
|
05.05.2008. u 20:36 |
odgovor sa citatom
|
Histrion Drug clan
(2.94/10)

Član od: 27.02.2007. Ukupno poruka: 817 info
|
Izvini,drugar,shta je tvoj problem?Kakvi te to jadi muche reci kolegi tvog,takodje registrovanom chlanu ovoga foruma?
|
05.05.2008. u 20:46 |
odgovor sa citatom
|
Radovan Drug clan
(1.78/10)

|
Молим све кориснике овог форума да погледају тему Еутаназија која је објављена на сајту
http://www.dverisrpske.com ради што ревноснијег расуђивања о уласку наше земље у европску унију , све теме су поткрепљене аргументима за и против уласка у еу. У последњих два месеца од како је започела кампања за парламентарне иѕборе , странке које су већином проевропски настројене обећавају да ће уласком у европу сва беда и јад српског народа нестати.У својим политичким паролама које се већ осам година презентују српском народу преко медија граде јединствени правац размишљања који је идентичан комунизму . У периоду од другог светског рата до деведесетих година прошлог века противници комунистичког режима који су имали смелости да се јавно противе такој политици страдали су или им је на неки начин ускраћено свако право које су имали остали . Данас имамо исти случај па уместо ЦРВЕНЕ СТОЈИ ЖУТА ПЕТОКРАКА , ко је данас противник уласка наше земље у ЕУ сматра се затупљеним , евроскепиком ,заосталим који жели да се наша земља врати у деведесете године кризе и рата . Успавани српски народ заборавља ДЕЛА ЕВРОПСКИХ МИРОТВОРАЦА у прошлом веку према нашем народу који нам
данас на врло лукав начин потурају шаргарепу . Та шаргарепа се састоји од кредита и инвестиција пројектованих по неоколонијалном моделу који се примењује у земљама тзв. трећег света. Наравно, нико не помиње да ће поменуте „повољности”, поред осталих, буквално „одувати” наш платни биланс као кулу од карата, као што се десило у Пољској....
|
05.05.2008. u 21:06 |
odgovor sa citatom
|
Histrion Drug clan
(2.94/10)

|
Eeeee znam shta cesh.Ti negde na Branoshevcu iskopaj jednu veeeeliku rupu,ponesi raznih zivotnih potrebshtina jer svaki dan treba da se jede i skochi u nju.Tako ti necesh da odesh uchestvovati na gradnji Evropskog puta,ovi ostali oce i svi zadovoljni.Evo kad nestane namirnica ja cu da ti donesem samo mi tachno daj lokaciju rupe!
|
05.05.2008. u 21:06 |
odgovor sa citatom
|
Dobroljid Diplomata
(5.48/10)

Član od: 04.04.2006. Ukupno poruka: 1467 info
|
kad zabu ubacis u lonac vrele vode ona iskoci
a kad zabu ubacis u lonac vrele vode i poklopis, ona se ziva skuva
|
06.05.2008. u 00:18 |
odgovor sa citatom
|
Histrion Drug clan
(2.94/10)

|
Ja mislim da Radovan treba da Pobegne Gepardu
A vi?
|
06.05.2008. u 01:57 |
odgovor sa citatom
|
Frankie_Prijepolje Persona
(1.17/10)

Član od: 21.09.2007. Ukupno poruka: 107 info
|
Citat:
Dana 2008-05-05 21:06, Radovan je napisao:
Молим све кориснике овог форума да погледају тему Еутаназија која је објављена на сајту
http://www.dverisrpske.com ради што ревноснијег расуђивања о уласку наше земље у европску унију , све теме су поткрепљене аргументима за и против уласка у еу. У последњих два месеца од како је започела кампања за парламентарне иѕборе , странке које су већином проевропски настројене обећавају да ће уласком у европу сва беда и јад српског народа нестати.У својим политичким паролама које се већ осам година презентују српском народу преко медија граде јединствени правац размишљања који је идентичан комунизму . У периоду од другог светског рата до деведесетих година прошлог века противници комунистичког режима који су имали смелости да се јавно противе такој политици страдали су или им је на неки начин ускраћено свако право које су имали остали . Данас имамо исти случај па уместо ЦРВЕНЕ СТОЈИ ЖУТА ПЕТОКРАКА , ко је данас противник уласка наше земље у ЕУ сматра се затупљеним , евроскепиком ,заосталим који жели да се наша земља врати у деведесете године кризе и рата . Успавани српски народ заборавља ДЕЛА ЕВРОПСКИХ МИРОТВОРАЦА у прошлом веку према нашем народу који нам
данас на врло лукав начин потурају шаргарепу . Та шаргарепа се састоји од кредита и инвестиција пројектованих по неоколонијалном моделу који се примењује у земљама тзв. трећег света. Наравно, нико не помиње да ће поменуте „повољности”, поред осталих, буквално „одувати” наш платни биланс као кулу од карата, као што се десило у Пољској....
| proslom vekukredita i investicija
Ti brate zivi u proslom veku,a ja cu u ovom,sa proslosti ne mozes nista uraditi,medjutim sa kreditima i investicijama mozes..........
|
07.05.2008. u 11:37 |
odgovor sa citatom
|
Jadza Siva eminencija
(3.55/10)

Član od: 16.03.2005. Ukupno poruka: 222 info
|
Sa kreditima i hipotekarnim(investicionim) bankama mozes debelo da se zaduzis,
a najgore je duznicko ropstvo
No, treba ici napred,svakako, ali isto tako nije sve jedno na koji nacin
|
07.05.2008. u 12:20 |
odgovor sa citatom
|
Radovan Drug clan
(1.78/10)

|
Mislim da me Frankie nije bas razumeo ........
|
07.05.2008. u 15:30 |
odgovor sa citatom
|
eXtraSeljaChinA

Član od: 14.03.2008. Ukupno poruka: 13 info
|
pa kad je izrazito glup.ja sam te razumeo.zivele evropska unija
|
07.05.2008. u 16:01 |
odgovor sa citatom
|
AriSokrat Persona

Član od: 19.06.2007. Ukupno poruka: 201 info
|
treba da ima seljacka stranka ja sam zanji uvek bijo
stajo sam kod kutija na onim izborima i dobijo hiljadu ipo dinara
zanji bi glaso a ovo sto pricaju za eu to nista neverujem al treba da dodje na vlast neko ko ce vise da bine o seljacima da oni imaju vise i da neidu u grad nego da ostanu na selu
mene je muka naterala da odem iz mog zavicaja al ja nikad nebi otiso da me moji nisu nacerali a i ova skola neka budibog snama nista ne valja neznam ni dje cu da radim kad zavrsim
|
08.05.2008. u 02:38 |
|