Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Varošani
Moderator: Humanbeing, izvidjac

Nova Varos Online Forum Index >> Varošani >> Sreca!!!!

Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 | 4 )
Autor Sreca!!!!
smradojko_tip
Persona
(1.32/10)

Član od: 25.04.2007.
Ukupno poruka: 203

info
filimane,sreco moja!Prvo ti skini Kandu,onda reci svom bubnjaru,basisti,pevacu da urade isto i onda mi se javi za par godina kad to odradite.Moras mi dati te albume da pustim babi kad krene na spavanje.

Borova suma,borova suma,borova suma velika plaza duhova puna,borova suma,...

30.07.2008. u 13:10 odgovor sa citatom  
Vamp
Persona
(2.13/10)

Član od: 18.01.2007.
Ukupno poruka: 488

info
"Sta je za vas sreca?" to je pitanje postavio Milisav zato Filimane ostavi ovu temu na miru, imas onu svoju glupu temu pa se tamo proseravaj!
 30.07.2008. u 13:13 odgovor sa citatom  
Vamp
Persona
(2.13/10)

Član od: 18.01.2007.
Ukupno poruka: 488

info
Citat:

Dana 2008-07-30 13:10, smradojko_tip je napisao:
filimane,sreco moja!Prvo ti skini Kandu,onda reci svom bubnjaru,basisti,pevacu da urade isto i onda mi se javi za par godina kad to odradite.Moras mi dati te albume da pustim babi kad krene na spavanje.

The man said it!!!
 30.07.2008. u 13:15 odgovor sa citatom  
Excalibur
Rekreativac

Član od: 12.01.2008.
Ukupno poruka: 81

info
Citat:

Dana 2008-07-30 13:10, smradojko_tip je napisao:

nije frka dzare...ajde dodji ti lutko do mene,na 15 min,pa ces sam prosuditi...koliko se secam,wolish maidene,metallicu itd...
 30.07.2008. u 13:17 odgovor sa citatom  
smradojko_tip
Persona
(1.32/10)

info
Voleo.voleo.jebiga morao sam da porastem.nemoj da brines,porasces i ti.sad slusam samo kvalitet.aj na guitar duel pa tamo raspravljamo.sta je sreca?kad ne vidim tebe godinu dana:-)

30.07.2008. u 13:31 odgovor sa citatom  
Coachenko
Moderator

Član od: 29.12.2006.
Ukupno poruka: 625

info
Citat:

Dana 2008-07-25 15:38, Sablja je napisao:
Ristone, pomislio sam na prvom mestu da me drkas i ne zameram ti. Ali si mogao da kazes "Sablja, tvoje misli su se poklopile sa gore pomenutim imaginarnim piscem" kao sto bih ja rekao "Ristone, tvoja muzika se poklapa sa nekom drugom poznatom" i navedem ti primer, nikako necu reci "E Rista, ukrao si prokletu stvar! Pizda si!:-) Razmisljamo racionalno...

Joj, zemljo otvori se...

30.07.2008. u 15:00 odgovor sa citatom  
smradojko_tip
Persona
(1.32/10)

info
i uzmi nas sto morasmo ovo davidimo.God save the Rista

30.07.2008. u 15:31 odgovor sa citatom  
matori_matorac

Član od: 29.07.2008.
Ukupno poruka: 10

info
sreca je kad si u nesreci
 02.08.2008. u 14:31 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

Član od: 22.01.2006.
Ukupno poruka: 3548

info
Coachenko, srecjo za tebe je racionalno rasudjivanje pojam nad pojmovima. Verujem da je i tebi psiholog rekao "Pishi, otvori se i iskoristi forume za taj oblik lechenja kompleksa".

Ah da, kao malog su te trpali pa sad gledas svakom slabu tacku da nadjes kako bi ga ponizio Tebi se smeshi dekapitacija sa foruma pa zajebavaj narod koliko zelis odnosno koliko jos mozes.

Debilchino, lechi komplekse nad temama, a ne nad ljudima.

[ Poruku promenio Sablja dana 03-08-2008 ]
 03.08.2008. u 19:35 odgovor sa citatom  
Coachenko
Moderator

Član od: 29.12.2006.
Ukupno poruka: 625

info
Citat:
Verujem da je i tebi psiholog rekao "Pishi, otvori se i iskoristi forume za taj oblik lechenja kompleksa".

Nije! Posto si ga ti upoznao sa svojim slucajem i napustio ordinaciju, meni je, kao i svim drugim klijentima koji su usli posle tebe, rekao da smo savrseno normalni i da neme potrebe da ikada vise dolazimo kod njega. I jos je odlucio da se povuce u penziju jer je posle tebe shvatio da su postojece psiholoske terapije i tretmani daleko ispod potreba nekih njegovih pacijenata. Racionalno je razmisljao da ne bi bilo eticki da nastavi svoju profesiju a da takve slucajeve ne podvrgne lobotomiji.

Citat:
Tebi se smeshi dekapitacija sa foruma pa zajebavaj narod koliko zelis odnosno koliko jos mozes.

E, i ja sam to primetio. Znas da sam na onoj tvojoj temi o mom banu sa Foruma glasao ZA, ali zli admini su obrisali taj moj glas kao i celu temu da ne bih mogao ponovo da glasam. Tako su naruslil moje demokratsko pravo glasa i uskratili mi pravo na misljenje, sto je jasna poruka pred ban...

04.08.2008. u 01:43 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

Član od: 22.01.2006.
Ukupno poruka: 3548

info
Oprosti mi zbog reci koje sadrze uvrede tebi upucene, samo promeni stav prema ljudima i videces da mozemo ziveti u slozi i miru.

Tebi niko ne brani da govoris kako mislis ali moras obratiti paznju na to kako se kome obracas.

04.08.2008. u 15:03
Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 | 4 )

Ova stranica generisana je za 0.122 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.