| Autor |
NE BRŽE OD ŽIVOTA!!!!!!! |
jelena Siva eminencija
(5.74/10)

Član od: 09.10.2002. Ukupno poruka: 85 info
|
Poruka je lepa ali je tužno što je mi neshvatamo ozbiljno.
Juče sam se vratila iz Nove Varoši i videla sam mesto gde je poginuo dečko-100m od Branoševca prema Kokinom brodu na Šefkinoj krivini.Kažu da se sa drugarom trkao ko će pre stići pre do Zlatibora i ....sleteo....sada sve priče nisu važne.Bio je 77-mo godište.
ŠTA JE TO SA NAMA BREEEE!!!
|
31.05.2004. u 11:10 |
odgovor sa citatom
|
oliver Moderator

Član od: 10.11.2002. Ukupno poruka: 515 info
|
To je bio moj skolski drug, iz osnovne skole...
Na zalost. u Novoj Varosi djavo uzima danak u mladim zivotima skoro svake godine, a sve cesce su u pitanju slucajevi brze voznje pod dejstvom alkohola. Tu za sada nema pomoci osim rigoroznije kontrole od strane policije, jer je na svest ljudi je veoma tesko uticati - ovo je vec ko zna koji slican slucaj pa opet nista. Medjutim, ne treba biti obeshrabren - i mladi i stari, i elita i prost narod trreba da se akriviraju po ovom pitanju i da se ucine konkretne akcije. Licno imam nekoliko predloga, pa ako bude prilike, iznecu ih kada i gde bude trebalo.
Neka je pokoj dusi nasem prijatelju i bratu u Hristu, Aleksandru...
A neka je opomena onima koji ovakve stvari olako shvataju.
Oliver
|
31.05.2004. u 14:33 |
odgovor sa citatom
|
Gost Neregistrovan
 IP: 212.200.34.* |
Pitanje za Olivera:
Koje si godiste i kako se prezivas?
Pita jedna znatizeljna devojka koja je pre mnogo godina zivela u NV... (godiste 77).
|
31.05.2004. u 16:24 |
odgovor sa citatom
|
oliver Moderator

|
`77 sam godiste i prezivam se Subotic, a na ovom sajtu sam moderator foruma Religija.
Tragicno nastradali momak o o kome je rec u ovoj temi je bio moj drug iz odeljenja od 5-8 razreda Osnovne skole u N.V.
Pozdrav
Oliver
|
31.05.2004. u 18:22 |
odgovor sa citatom
|
Gost Neregistrovan
Citat:
Dana 2004-05-31 18:22, oliver je napisao:
`77 sam godiste i prezivam se Subotic, a na ovom sajtu sam moderator foruma Religija.
Tragicno nastradali momak o o kome je rec u ovoj temi je bio moj drug iz odeljenja od 5-8 razreda Osnovne skole u N.V.
Pozdrav
Oliver
|
E pa Olivere, onda, pozdravlja te tvoja skolska drugarica Marijana Knezevic !
P.S A KAKO SE ZOVE TAJ DECKO, SIGURNO SAM GA ZNALA...
|
01.06.2004. u 11:17 |
odgovor sa citatom
|
oliver Moderator

|
Pozdrav, Maki, pazi kad nisam mogao da se setim ko bi mogao da bude u pitanju. Gde si, jesi li u Bg? Registruj se na sajtu, pa mi mozes poslati poruku na privatni mejl, da ne opterecujemo ovu temu. Bas si me prijatno iznenadila.
Decko o kome govorimo je Aleksandar Mijovic, no ime ti nece mnogo reci, posto su ga gotovo svi zvali Semenka (voleo je da jede semenke na casovima kod naseg razrednog, Mirka Gvozdenovica, pa odatle nadimak). Dobar je to momak bio, radan, skoro se ozenio i dobio cerkicu; Nisam cuo do sada da se nekad nekome zamerio za sto... Ali eto, otisao je Bogu na istinu, na nacin koji opominje sve mlade ljude, cesto nepromisljene.
Pozdrav svima
Oliver
|
01.06.2004. u 14:31 |
odgovor sa citatom
|
vranic Moderator

Član od: 25.11.2002. Ukupno poruka: 89 info
|
Neka je pokoj duše mom zetu Acu.
Svojoj sestri Jeleni, maloj sestričini Mili i porodici Mijović i ovim putem prenosim najiskrenije saučešće.
Da naša molitva osvetli puteve duši njegovoj.
Neka nam zauvek bude u sećanjima.
Njegov šurak Saša Vranić.
|
01.06.2004. u 19:53 |
odgovor sa citatom
|
Gost Neregistrovan
Citat:
Dana 2004-06-01 14:31, oliver je napisao:
Pozdrav, Maki, pazi kad nisam mogao da se setim ko bi mogao da bude u pitanju. Gde si, jesi li u Bg? Registruj se na sajtu, pa mi mozes poslati poruku na privatni mejl, da ne opterecujemo ovu temu. Bas si me prijatno iznenadila.
Decko o kome govorimo je Aleksandar Mijovic, no ime ti nece mnogo reci, posto su ga gotovo svi zvali Semenka (voleo je da jede semenke na casovima kod naseg razrednog, Mirka Gvozdenovica, pa odatle nadimak). Dobar je to momak bio, radan, skoro se ozenio i dobio cerkicu; Nisam cuo do sada da se nekad nekome zamerio za sto... Ali eto, otisao je Bogu na istinu, na nacin koji opominje sve mlade ljude, cesto nepromisljene.
Pozdrav svima
Oliver
|
Ma znala sam Mija, bas steta, idem sad da se registrujem...
|
02.06.2004. u 11:18 |
odgovor sa citatom
|
Marijana Siva eminencija
(3.5/10)

Član od: 02.06.2004. Ukupno poruka: 1 info
|
E ne mogu da verujem! Taman sam se registrovala i napisala tebi Olivere poruku, kad mi se pojavi neki eror i izbrisa sve! Ne mogu vala opet sve da kucam, pozdrav, pa cemo se cuti.
|
02.06.2004. u 11:44 |
odgovor sa citatom
|
Gost Neregistrovan
 IP: 217.255.186.* |
[quote]
Dana 2004-06-01 19:53, vranic je napisao:
Svojoj sestri Jeleni, maloj sestričini Mili i porodici Mijović i ovim putem prenosim najiskrenije saučešće.
primi moje srdacno saucesce
aco je bio strasna ljudina,iso je samnom u razred do cetvrtog
stripove menjali i klikera igrali a mama me njegova sisala
ne mogu da verujem
osto sam bez teksta
|
28.08.2004. u 08:32 |
odgovor sa citatom
|
hamohapic Siva eminencija
(3.3/10)

Član od: 10.08.2004. Ukupno poruka: 37 info
|
[quote]
Dana 2004-08-28 08:32, Gost je napisao:
[quote]
Dana 2004-06-01 19:53, vranic je napisao:
primi moje srdacno saucesce
aco je bio strasna ljudina,iso je samnom u razred do cetvrtog
stripove menjali i klikera igrali a mama me njegova sisala
ne mogu da verujem
osto sam bez teksta
adi
|
28.08.2004. u 08:40 |
odgovor sa citatom
|
(3.3/10)

|
[quote]
Dana 2004-05-31 18:22, oliver je napisao:
Pozdrav
Oliver
suboticu,suboticu jesi repice osiso
pito si me dali se znamo
naravno da se znamo
adis
|
28.08.2004. u 08:43 |
odgovor sa citatom
|
oliver Moderator

|
Ma da li je moguce!
Covece, sta ima novo kod tebe? Neko mi je skoro rekao da si u Nemackoj, koliko se secam, te da si otprilike kao trokrilni sifonjer!
Sto se mene tice, mnooogo toga se izmenilo od kada smo se videli zadnji put, pre nekih 15-tak godina.
Pozdrav
Oliver
|
30.08.2004. u 22:10 |
odgovor sa citatom
|
(3.3/10)

|
[quote]
Dana 2004-08-30 22:10, oliver je napisao:
Ma da li je moguce!
Covece, sta ima novo kod tebe? Neko mi je skoro rekao da si u Nemackoj, koliko se secam, te da si otprilike kao trokrilni sifonjer!
Sto se mene tice, mnooogo toga se izmenilo od kada smo se videli zadnji put, pre nekih 15-tak godina.
Pozdrav
Oliver
zivi se olivere
drago mi je da je neko dosao na ideju da napravi nasu internet stranicu
da se mozemo barem ovim putem dopisivati
skoro sam slucajno je slucajno na pretrazivacu nasao
cujemo se onda
|
01.09.2004. u 08:31 |
odgovor sa citatom
|
oliver Moderator

|
Vazi, sefe, mozes mi slati poruke preko privatnog mejla na ovom sajtu, pa cemo tako da se popricamo.
Pozdrav
|
01.09.2004. u 08:35 |
|