Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Varošani
Moderator: Humanbeing, izvidjac

Nova Varos Online Forum Index >> Varošani >> Лого Нов Аварош

Autor Лого Нов Аварош
Lesa
Moderator

Član od: 15.06.2002.
Ukupno poruka: 519

info
Драги посјетиоци форума, желим да покренем кампању против мјењања имена нашег најдражег завичаја. Да сте се и сами мало боље загледали видјели би да је то урађено врло искусно од стране твораца овог сајта. Шта се ту заправо ради, па погледајте још једном на овај лого

Видите како је наш град прекрштен у Нов Аварош, е па не'ш колега! Ја не живим у Новом Аварошу, него у Новој Вароши. До побједе, драги моји форумаши!
 02.10.2008. u 15:03 odgovor sa citatom  
bracko
Master
(7.92/10)

Član od: 01.08.2002.
Ukupno poruka: 652

info
Koji si ti lik! Secam se da mi je Richa jednom trazio font da svako slovo bude jednako, zajedno sa razmakom i bio iznerviran pritom sto ne moze da nadje nesto slicno. Hehehehe... Zato su tu boje, da razjasne situaciju...
 02.10.2008. u 15:45 odgovor sa citatom  
Lesa
Moderator

info
Dragi moj prijatelju, kolega forumasu, namjerno nisam pomenuo boje, cekajuci da se neko javi. U tome i jeste caka. Oni su to namjerno i uradili i razlicito obojili da bi nam zamazali oci. Ali nisu racunali na to da smo mi vispreni lovci na greske i da gledamo sustinu, citamo izmedju redova, i cak izmedju rijeci pa i samih slova kao sto vidis, Brale, prijatelju stari. Nego sjecas se ti kad smo u sitne sate kupovali prvi vruc 'lebac iz drzavne pekare i poslije kucali na zelena vrata i poslije bjezali niz magistralu... E to su bili dani.
 02.10.2008. u 16:04 odgovor sa citatom  
Histrion
Drug clan
(2.94/10)

Član od: 27.02.2007.
Ukupno poruka: 977

info
Neprijatelj uvek vreba!
Ja znam,isto tako ima neka zaje8ancija u spotovima ovijeh stranjskih GRok grupa i ti ,kad dugo gledash te spotove,ta zaje8ancija sto ima u njima te skroz omadjija i ti posle ne budes ti i sve radish shta ti demon kaze!
Ovo je isto to,samo malo izmenjeno!
Oni ovde zele da ti zaboravish svoj grad i da mislish kako je sve amerika i te zaje8ancije.E pa ne moze!

Ni ja necu da zivim u nekom tamo Novom Aroshu, Americkom i Solaninom,nego ocu da zivim u mom gradu!

Ja se borim maksimalno protiv te globalizacije!
Ne gledam TV,jer posle mogu da me kontolishu!
Ne jedem hranu gde u sastojcima pishe "E" pa neki broj!
Mama mi shije odecu!
Po ceo dan sedim kuci i intenzivno mrzim Koka Kolu i kapitalizam!
Volim da slusham komshiju Mrdovica kad svira gusle i kad zapjeva iz grla junachkog!

Dole Novom Aroshu!
Drugovi,imate josh jednog saborca u borbenim redovima!

02.10.2008. u 20:07 odgovor sa citatom  
Lesa
Moderator

info
Prije svega, kolega saborce, nije Aros nego Avaros, slicno kao avarat od avatar ili Aravat Jaser i to. A drugo jes ti cuo da ni dzejms bond vise ne govori petnes, dvanes i petnes i da ne pije martini muckan ne mijesan il obrnuto, nikako da zapamtim to, nego pije koka kolu ziro! Jes kola najbolje pice na svijet, al jopet to nije fino. Zamisli ti te bRezobrazluke, pa oni sami od sebe prave skurnju, ti kapitalisti, globalisti, masoni i ostali demoni i licimuri.
 02.10.2008. u 21:08 odgovor sa citatom  
Histrion
Drug clan
(2.94/10)

info
Pa to sa Novim Avaroshom je josh gore nego shto sam mislio!
Ja sam oduvek ziveo u zenskom gradu,Novoj Varoshi,a oni sada hoce da ja od danas zivim u mushkom gradu,nakom Avaroshu!
Shta im znachi taj Avarosh!?
Sigurno neka masonska zaje8ancija?!

A taj Dzejms Bond je njihov chovek! U to nishta da neverujesh,jes chuo!!!
To su sve trikovi! Mi treba da se ugledamo na tog Bonda i da pijemo tu koka kolu i posle da se navuchemo na nju ,jer u njoj ima neka zaje8ancija shto izaziva zavisnost, i odma mogu da nas kontrolishu jer samo oni to prave!

Dobro je da ima vako visprenih ljudi kao shto smo mi,kolega!

02.10.2008. u 21:19 odgovor sa citatom  
Lesa
Moderator

info
Nije valjda da je kola najbolja zbog tih droga sto stavljaju? I kako bond, dzejms bond njihov covjek? To nije istina. On je Srbenda, nas cojek, ne mogu da mu se sjetim imena, al znam da je iz dobre vamilije. Znas da su rekli da je Jan Fleming po tom Srbendi piso te dogodovstine. I ne samo on. Sve ti poznati su ti Svrbi. Oni mali Dzoni Vajsmiler, ondak Ajnstajn, sve mu Mileva racunala, jer on matis keine pojma nije imo, onda cika Marli znas da su mu spomenik digli i Roki Balboa isto a prica se i za Ramba. Onda Supermen i on ti je srpska kruna zlatna jer je neki nas radio efekte i jos ig ima neg ne mogu da se shjetim. E jedino ako... Nisu valjda oni, kolega, svi strani placenici i domaci izdajnici i da su i oni kumovali uvodjenju nicim izazvanih sankcija nasoj otadzbini! Ejoj majko, nije valjda. Qq!
 02.10.2008. u 21:47 odgovor sa citatom  
Histrion
Drug clan
(2.94/10)

info
Kolega,malo sam guglao da proverim shtogodj u vezi ove ovoga!
Mada,chisto sumnjam da bi neki zli mason okachio na internet pakosni masonski plan,ipak vredi pokushati!

Chitavu stvar nazvao samProjekat globalne prevare "Avaros"!
Kada se klikne na ova plava slova jasno se vidi da pishe "Avaros NV",shto eliminishe svaku nedoumicu o postojanju povezanosti masona i pokushaja promene naziva nasheg grada!
Sve je ochigledno!
NV je Nova Varosh!
Avarosh je neka masonska zaje8ancija i Oni hoce da se tako zove nash grad!

Josh sam malo istrazivao i nashao sam iPrevod rechi kojom je je nazvan projekat globalne pevare "Avaros"

Samo znao sam!
Masoni su naravno napravili takvu zaje8anciju na ovom internetu da mozesh da nadjesh samo prevod 2 rechi zajedno i to Avaros Thitegge i shto je josh gor prevod je na Engleskom!

Ovo su uradili da bi mi imali pogreshnu predstavu o znachenju rechi "Avaros" jer ona u kombinaciji sa rechi "Thitegge" sigurno gubi svoj izvorni smisao!

Ko zna shta ta rech znachi,sa chim je to sve povezano,i kakvo nam to zlo donosi moj kolega!!!!
 02.10.2008. u 21:54 odgovor sa citatom  
Lesa
Moderator

info
Dje ovo iskopa, sve te ne jeb'lo? Uh, sunce ti je8em zarko, kad se sad nisam slogiro.
Ali pogledaj malo bolje ovaj nas sajt i vidices da nisi u pravu. Svuda po sajtu imas masonska obiljezja. Evo ti jos jedan dokaz. Na dnu svake strane imas Nova Varos online 2002-2005, a onda sam ja malo 'akovo po sors kodu sajta i pronasao novi futer u kom pise Nov Avaros Thitegge online 2006 - until vorever, sto ce reci da si ipak bio u pravu, kolega, nazalost.

[ Poruku promenio Lesa dana 02-10-2008 ]
 02.10.2008. u 23:28

Ova stranica generisana je za 0.143 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.