Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Varošani
Moderator: Humanbeing, izvidjac
Nova Varos Online Forum Index >> Varošani >> Hasefa se udala!!!

Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 )
Autor Hasefa se udala!!!
Humanbeing
Moderator

Član od: 05.11.2005.
Ukupno poruka: 1052

info
Ja nisam nista tvridio,niti sam hteo da se nasalim na bilo ciji racun.Inace na ovom forumu sam se nacitao svakojakih gluposti zato ovu temu ne smatram nikakvim izrodom.Sto se tice potpisa,moje ime jasno pise u listi korisnika,tako da sam mislio da je suvisno potpisivati se.Uskoro cu staviti i svoju(umesto Marlieve)sliku.

26.12.2005. u 22:59 odgovor sa citatom  
oliver
Moderator

Član od: 10.11.2002.
Ukupno poruka: 515

info
OK, bez ljutnje, cinilo mi se da je poruku postavio anonimus. U svakom slucaju, bilo je onih koji su pisali sa anonimnog naloga. Na kraju krajeva, manje je bitno ko je pokrenuo celu pricu, a vise da se diskusija vremenom pretvorila u nesto krajnje degutantno i potencijalno nanela stetu nekim osobama.

No hard feelings (ti si cak i jedan od onih koji se u velikoj meri pridrzavaju statuta foruma, tako da prema tebi ni u kom slucaju nisam uperio ostricu reci)

Pozdrav
Oliver
 26.12.2005. u 23:06 odgovor sa citatom  
Humanbeing
Moderator

info
ne ljutim se.

pozdrav od
humanbeing
 27.12.2005. u 01:04 odgovor sa citatom  
Sabit76
Siva eminencija
(3.5/10)

Član od: 31.03.2005.
Ukupno poruka: 1

info
Pozdrav svima koji, vodjeni zeljom da saznaju nesto vise o Novoj Varosi i desavanjima u tom gradu, posecuju ovu web lokaciju. Zelio bih da prokomentarisem ovu temu vezanu za navodni brak profesora Avda Musica i profesorice Hasefe Turkmanovic, jer se ocigledno ona odnosi na te osobe. Svima onima koji bi mozda voljeli da je to istina a i onima koji ne bi, zelim da porucim da nije u redu, stavise jako nisko i degutantno, na taj nacin iznositi kojekave neprovjerene informacije. Posto sam ja igrom sudbine sin profesora Avda, mogu reci da to niti je istina, niti namjera bilo moga oca ili profesorice Hasefe. Porucujem svima onima koji se zele sa bilo kim i o bilo cemu na ovakav nacin nasaliti, da se klone te rabote. Znam da su forumi mjesta gdje se pise sve i svasta, pa bih ovom prilikom apelovao na sve, posebno na moderatore ovog sajta, da ubuduce povedu vise racuna ko, sta, gdje o kome ili cemu pise.

dipl. el. ing. Sabit Music
Biel, Schweiz
 13.01.2006. u 20:45 odgovor sa citatom  
Humanbeing
Moderator

info
Niko nije iznosio neproverene informacije,a shala je bilo mada su nebitne.
 15.01.2006. u 18:48 odgovor sa citatom  
bracko
Master
(7.92/10)

Član od: 01.08.2002.
Ukupno poruka: 652

info
Pa sad, Humanbeing, da li je bilo neproverenih informacija, nebitnih sala ili neceg slicnog, necu sad komentarisati, ali evo, vidim da ima pretnji.
Zato pazi sta kuckas da ne bi bio biven.
A ako bude frke, znas da uvek mozes da se obratis meni i mom cimeru - on je jak!

U ovoj varosi punoj traceva ne vidim nista lose da se isti sire po netu.
Ako neko zna neki o meni, neka slobodno napise uvek mi se to cinilo zanimljivo (znam ja da nikome ne treba dozvola), ali molim vas samo "proverene".
 15.01.2006. u 19:51 odgovor sa citatom  
ivan
Administrator

Član od: 05.06.2002.
Ukupno poruka: 229

info

Nema svrhe dalje postovati na ovoj temi.
Dok ne bude nekih činjenica, na temi je katanac

Puno pozdrava učesnicima foruma,
Ivan
 15.01.2006. u 20:11
Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 )

Ova stranica generisana je za 0.124 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.