| Autor |
Novovaroske istinite provale |
bjela Siva eminencija
(6.09/10)

Član od: 23.10.2002. Ukupno poruka: 78 info
|
Ako zna neko neku provalu iz varosi nek je napise da svi znamo sta se desava,kao sto su one kad je Momir Ljujic bivsi komandir milicije rekao: moramo postaviti lozeceg policajca ispred osnovne skole,a Mirsad policajac kaze:jebo mater mene Momir mrzi mene ce staviti!!
p.s.pisite samo istinite dogadjaje nemoj da izmisljate!!
[ Poslao brankobjelic dana 14-11-2002 ]
|
24.10.2002. u 12:09 |
odgovor sa citatom
|
bjela Siva eminencija
(6.09/10)

|
Setio sam se jos jedne:Kad je u varosi pre 10 godina dosao aparat za esspreso kafu u "Kum" sjatili se oni varosi mangupi iz kuma znate vec koji i oce da piju kapucino i esspreso kafu,jedan od doticnih inicijali N.P.(pukac) kaze konobaru,daj meni jedan kapucino,al nek bude iz gajbe nemoj hladan:,sve ostalo je istorija........hahaha
|
30.10.2002. u 11:24 |
odgovor sa citatom
|
Gost Neregistrovan
 IP: 147.91.1.* |
prica datira iz vremena kada su se u varosi pojavili prvi mob.telefoni.decko,tada gimnazijalac,ide ulicom i razgovara telefonom.nailazi pandur K zacudjeno ga posmatra i komentarise:"majku mu,pa ovo je radioaktivno.mali,cuvaj se od toga,mozes dobiti leukemiju"!undefined
|
04.11.2002. u 11:20 |
odgovor sa citatom
|
Gost Neregistrovan
opet ja(anonimus).mozete me zvati Martin.jos dve pricice,pa zurim na predavanja.Elem(nisu cigare),konobar Kale na otvaranju jednog "ekskluzivnog" restorana u nasem gradicu,sluzio je isto tako "kskluzivne" goste.kada mu je jedan narucio palacinke u satou,odgovorio je:"Mi imamo samo u tiganju,pa ako mogu te...".druga:dolazi "devojcica" iz R u Belino,i narucuje "kafucino".konobar(opet kale)kaze:"mala.kaucino,ne kafucino".Medjutim,ona ne popusta.Konobar donosi naruceno i kaze joj:"izvoli i fazi da se ne ofrzis".CAO,nema vise!(Bar za sada).Pozdrav za sve Varosane iz BGa.undefined
|
04.11.2002. u 11:45 |
odgovor sa citatom
|
bjela Siva eminencija
(6.09/10)

|
mesto dogadjaja branosevac,pandurski punk,mesec januar,sneg,led itd.. na punktu radi Kukolj i zaustavlja nekog crnogorca i pita jel sta pio,kaze covek nisam,ovaj njemu ajde ti izadji iz kola,ovaj podje da izadje i pokliza se na led i onako se zatetura i pridrzi za kola i ostane na nogama,na to ovaj sigurno nisi nista pio,crnogorac:jesam jedan kapucino i to je sve, na to ce njemu Kukolj "Popio si ti bogami jedno 5-6 kapucina!!"
[ Poslao brankobjelic dana 04-11-2002 ]
|
04.11.2002. u 12:45 |
odgovor sa citatom
|
Gost Neregistrovan
dolazi decko sa devojkom u jedan Varoski kafic.Sedaju za sto,prilazi im konobar,ona narucuje:"ja cu jedan sok od koka kole".Konobar je zacudjeno pogleda,pa se obraca decku:"a za tebe"."meni donesi jedan plast sena,kad sam dosao sa ovom kravom".druga prica:Hoce decko da raskine sa devojkom,a ne zna kako da joj to kaze.izlaze zajedno u grad,i on posle nekog vremena odlucuje da krene u akciju:"znas,mila,nisam ti rekao da ima neceg erotskog u tebi"."stvarno,dragi"."PA da,glupa si ko k....".treca:Novovaroska gimnazija,ulazi profa na cas,redar,naravno,stoji i ceka da prijavi odsutne.Profa pita:"a koga danas nema".Redar odgovara:"pa svi ga imamo,bar muski deo publike".I cetvrta,pa zavrsavam:Na casu odeljenske zajednice sabiramo sa razrednim izostanke.Znas ono klasicna prica toliko opravdanih,toliko neopravdanih.Kad smo zavrsili,svako cita svoje.Red dolazi na R,i on trazi digitron.racuna nekih 15ak minuta.razredni ceka,ali gubi strpljenje.I,"na kraju",koliko"pita razredni.Jedan neopravdani,profesore.odeljenje se cepalo od smeha,a prof bogami i nije.pozdrav od Martina.undefined
|
04.11.2002. u 13:38 |
odgovor sa citatom
|
svp Administrator

Član od: 05.06.2002. Ukupno poruka: 177 info
|
Quote:
|
On 2002-11-04 11:45, Anonymous je napisao:
opet ja(anonimus).mozete me zvati Martin.jos dve pricice,pa zurim na predavanja.Elem(nisu cigare),konobar Kale na otvaranju jednog "ekskluzivnog" restorana u nasem gradicu,sluzio je isto tako "kskluzivne" goste.kada mu je jedan narucio palacinke u satou,odgovorio je:"Mi imamo samo u tiganju,pa ako mogu te...".druga:dolazi "devojcica" iz R u Belino,i narucuje "kafucino".konobar(opet kale)kaze:"mala.kaucino,ne kafucino".Medjutim,ona ne popusta.Konobar donosi naruceno i kaze joj:"izvoli i fazi da se ne ofrzis".CAO,nema vise!(Bar za sada).Pozdrav za sve Varosane iz BGa.undefined
|
|
ovo je mnnnnnnnooooooooogo jako
|
05.11.2002. u 15:35 |
odgovor sa citatom
|
Gost Neregistrovan
aman Bog,Varosani,pa sto ne posalje jos neko neku "provalu" nego saljemo samo nas dvojica!znam da je zanimljivo da citate ove nase,ali posaljite i vi neku pa da se i mi malo smejemo!Ovo shvatite kao jednu dobronamernu kritiku!Veliki pozdrav za moj rodni grad iz BGa i naravno za moje Varosane(pre svega).MARTIN
undefinedundefinedundefinedundefined
|
06.11.2002. u 11:27 |
odgovor sa citatom
|
bjela Siva eminencija
(6.09/10)

|
Izveo Vide jednu curu u kafic,i posto su sad polularna nova imena pica,npr. babmus,namestaj,itd.. sedaju oni za sto,i Vide vidi da je na stolu prosut sok i kaze:Carli daj mi truleks!! na to ce cura da ne bi ispala seljanka:Daj i meni jedan,samo manje alkohola!! i tako prodje njihov prvi sastanak..
[ Poslao brankobjelic dana 06-11-2002 ]
|
06.11.2002. u 11:36 |
odgovor sa citatom
|
bjela Siva eminencija
(6.09/10)

|
Profa jedan u gimnaziji usao i i seta po ucionici i drzi ruku i dzepu,i pita jednu devojku:Pogodi sta drzim u ruci,pocinje na K,a zavrsava na C,ima 5 slova? Ona pocrvene,a i mi malo se zaprepastismo pitanjem.Na to ce cura:Sramota me reci!,a profa:KONAC,samo mislite na one stvari....
|
07.11.2002. u 12:53 |
odgovor sa citatom
|
Gost Neregistrovan
dosla baba kod doktora Proka i zali mu se:Pomagaj,doktore,udario me konj!"Ma,nije to nista,proci ce,j... te konj"kaze joj dr.Izlazi baba iz ordinacije,ali se vraca posle 15ak minuta.Pita je Dr Proko:"pa dobro,baba,sta je sad bilo?" "Doktore,ja zaboravila da ti kazem,ono nije bio konj,nego kobila,j... je ti" Pozdrav od Martina!!!!undefinedundefinedundefinedundefined
|
08.11.2002. u 17:36 |
odgovor sa citatom
|
Gost Neregistrovan
dosla baba kod doktora Proka i zali mu se:Pomagaj,doktore,udario me konj!"Ma,nije to nista,proci ce,j... te konj"kaze joj dr.Izlazi baba iz ordinacije,ali se vraca posle 15ak minuta.Pita je Dr Proko:"pa dobro,baba,sta je sad bilo?" "Doktore,ja zaboravila da ti kazem,ono nije bio konj,nego kobila,j... je ti" Pozdrav od Martina!!!!undefinedundefinedundefinedundefined
|
08.11.2002. u 17:36 |
odgovor sa citatom
|
Gost Neregistrovan
Mesto desavanja Varoska gimnazija.Glavni likovi:ucenik B i profesorica H.Posto B vise nije isao u skolu nego sto jeste,nije imao ocenu kod Prof.H.Kada je konacno dosao na cas,ona sva ozarena i srecna ga proziva,uzima stolicu,seda pored njega,i kaze mu:"Ha,B,pa gde si ti dosad?Hocemo li ja i ti sad malo na brzaka?""Hocemo,hocemo"nema nista protiv B.undefinedundefinedundefinedundefinedundefined
|
08.11.2002. u 17:48 |
odgovor sa citatom
|
svp Administrator

|
Martine, a sto se ti ne bi malo predstavio?
Dobre su ti provale.
|
08.11.2002. u 18:05 |
odgovor sa citatom
|
Gost Neregistrovan
Evo da se predstavim:iz nadimka mozes sam zakljuciti kako se prezivam.Ime mi je Rajko.E sad bi bio red da i ti kazes ko si,da ne bih razgovarao sa "sifrom",a za Zorzija Zoku,da ti kazem,nije ga bilo tesko provaliti.Jesam li u pravu da tupi?Pitanje:kako da se registrujem?POZDRAV!!!!
|
08.11.2002. u 18:31 |
odgovor sa citatom
|
svp Administrator

|
Nesto sam ti vec poslao na drugoj temi, ako se ne snadjes ostavi mi mail pa cu ti sve napisati ili postavi ovo pitanje na temi "Pitanja i odgovori" pa cemo tamo da raspravljamo
Pozdrav.
|
08.11.2002. u 18:40 |
odgovor sa citatom
|
bjela Siva eminencija
(6.09/10)

|
Dosla baba Djeva iz bistrice kod dr. Milanovica i zali se da joj nesto bubrezi nisu uredu,i pregleda je doktor i kaze dodji ti za 7 dana i donesi mokracu na analizu,ode baba,dodje ona za 7 dana i nosi balon sa sobom,cim je vide doktor kaze: ajde ti prva preko reda,i pita je: jel ovo za mene? kaze ona jeste,doktor:niste trebali dovoljno je i 1 l rakije nisi morala 5 l donositi,jel ovo kruska ili sljiva,kad baba Djeva: Doktore to je mokraca,skupljala sam svaki dan!! hahah
[ Poslao brankobjelic dana 11-11-2002 ]
|
11.11.2002. u 10:46 |
odgovor sa citatom
|
Gost Neregistrovan
 IP: 217.26.66.* |
U gimnaziji B. profesor istorije pita jednu učenicu od kada do kada je živeo jedan slavni vojskovođa. Ona će na to: "On je živeo od 1796-1932". Na to će profesor: "Aman dijete pa nije kornjača!"
Pozdrav Varošani.
|
12.11.2002. u 10:44 |
odgovor sa citatom
|
Gost Neregistrovan
 IP: 80.65.65.* |
Za vreme bombardovanja bio sam mobilisan,i sediste je bilo na pilani u Drmanovicima tako da sam imao priliku da i sam cujem jednu mnogo jaku provalu,gazda pilane inace nije sluzio vojsku i odjednom ne znam kojom linijom je dobio cin kapetana,i tada se on pojavljuje kao predstavnik vojske jugoslavije,oni privatnici sto su bili mobilisani sa kamionima bunili su se svaki dan sto ne dobijaju naftu nego trose svoje,i tada dolazi on i daje ovakvu izjavu: Ljudi danas sam pricao sa generalstabom i oni su mi rekli da ce ovih dana doci veci KONTINENT nafte (verovatno je mislio kontigent,pokusao da je bude pravi oficir) tako da cete svi dobiti!! sa takvim kapetanima nismo ni imali sanse... POZDRAV
[ Poslao brankobjelic dana 13-11-2002 ]
[ Poslao Anonymous dana 13-11-2002 ]
|
13.11.2002. u 11:34 |
odgovor sa citatom
|
bjela Siva eminencija
(6.09/10)

|
Prica je sledeca:Stariji posetioci sajta secaju se kafica "Pauk" koji se nalazio na Zebinovcu,bilo je to mesto okupljanja rokera i ostalih padavicara,proculo se da se tu korisisti droga itd.. pa komandir milicije Momir resi da da napravi proveru,posalje jednog inspektora u civilu,ne secam se tacno koji je bio,da bude celo vece i kaficu i da ujutro podnese izvestaj o tome sta i kako.Ujutro dolazi komandir i trazi izvestaj dolazi inspektor i kaze ovako:Druze komandire,nije tacno da se dole koristi droga,oni nemaju para ni za cigare,nego po 4-5 pusi po jednu. Tako je taj inspektor stigao i u ovaj forum.
|
14.11.2002. u 12:04 |
odgovor sa citatom
| |