| Autor |
Nostalgija! |
Sapko_Seceragic Drug clan
(3.1/10)

Član od: 09.05.2005. Ukupno poruka: 39 info
|
Podstaknut temom"Sta je potrebno nasem malom gradu?",zelim da otvorim jednu novu,koja bi mogla mozda malo da pomogne idejno vec pomenutoj temi!Naime primetio sam na sajtu veliko nezadovoljstvo postojecim stanjem u gradu,pa me interesuje sta je to sto nam nedostaje iz proslosti!Na primer,neko je pomenu kafic Pauk za koji su ocito mnogi sentimentalno vezani!Ili na primer secate li se stare cevabdzinice,gde smo uzimali cevape na bonove!Stari bar,hotel Jezero gde je svaki mesec gostovala nova muzika...!Mozda se nekome i svidi neki od predloga pa preduzme nesto konkretno!Veliki pozdrav!
|
07.04.2006. u 09:08 |
odgovor sa citatom
|
Humanbeing Moderator

Član od: 05.11.2005. Ukupno poruka: 994 info
|
Mrak kod dragstora!
|
08.04.2006. u 19:22 |
odgovor sa citatom
|
bracko Master
(7.92/10)

Član od: 01.08.2002. Ukupno poruka: 619 info
|
Sa ovim se slazem, makar dok mi neko ne objasni zasto je potrebno toliko svetla kod klupica na Zebinovcu. Razumem da se tu igraju deca (na ljuljaskama i klackalicama), ali nema ih uvece. A ostali, koji zele malo mira, i ne zele da se zabiju u kafice, dobiju svetlo u oci. Podseca me na slicnu situaciju na Kalemegdanu. Kada pridjete ogradi u zelji da se divite pogledu, ili ne da se divite, ali svejedno pridjete, dobijete one reflektore u oci koji vas potpuno zaslepe. Sad, kad bolje razmislim, mi smo dobro prosli.
Pozdrav za Rajskog
|
08.04.2006. u 20:11 |
odgovor sa citatom
|
BLACKICON Kavgadzija
(3.3/10)

Član od: 14.01.2006. Ukupno poruka: 1215 info
|
Novoj Varosi je potreban jedan KST.
|
09.04.2006. u 00:26 |
odgovor sa citatom
|
Dobroljid Diplomata
(5.48/10)

Član od: 04.04.2006. Ukupno poruka: 1498 info
|
Covece, to sam i Djolu rek'o, ko je lud tako nesto da otvori u Varosi? Kol'ko ljudi ce tu da dolazi? Nema preferencija:) drags i kas'tofon u shake i udri me do zore! Sto je Lepi rek'o moRemo da otvorimo neku shupu na Kokicja stranama. Ja bih, ali vecinu vremena nisam tuJ, znas i sam.
|
09.04.2006. u 01:41 |
odgovor sa citatom
|
Sapko_Seceragic Drug clan
(3.1/10)

Član od: 09.05.2005. Ukupno poruka: 39 info
|
Ako sam dobro razumeo,i pored tolikih mesta za izlaske,varoska omladina nema neko kultno sastajaliste,kao sto su bili Bar,Pauk,Klub...!Mislim da je to strasno,i mozda bi za pocetak bilo dobro da se neko iz vlasti potrudi i organizuje jedan forum gde bi omladina rekla svoje!Jedno ok mesto za omladinu bi mogao da bude jedan dobar pocetak da se nesto promeni u nasem malom mistu!Sta mislite o tome?
|
09.04.2006. u 10:37 |
odgovor sa citatom
|
bracko Master
(7.92/10)

|
Bez uvrede, ali ne otvara se tek tako jedno "kultno sastajaliste": uredjeno u tom i tom stilu, sa tom i tom muzikom i nazivom iznad vrata "Kultno sastajaliste" (jos bi bilo zatvoreno posle prvog dana - "Molim ja tebe, 'Kultno sastajaliste' - tamo su sektasi!"). Dobro bi bilo omladini i ovako (bar sto se izlazaka tice), da neko stalno ne "poboljsava" izgled grada, pa od parka, po formuli za gradjenje prezent participa, dobijete parking, a na klupicama na Zebinovcu dodatno osvetljenje, a niko se nikad nije setio da dotrajale i polomljene klupe zameni novim, ili, ne daj Boze, da posadi neko drvo. Ma sta ja pricam, jedva da ima i cveca.
Da, zaista bi bilo dobro da se neko zapita sta bi to koristilo nasem gradu (ne samo omladini), ali dok mi ovde pisemo, niko ne cita (bar ne neko ko bi trebalo).
Puno pozdrava za drustvo sa klupica
|
09.04.2006. u 11:27 |
odgovor sa citatom
|
KIKA Drug clan
(1.78/10)

Član od: 24.03.2006. Ukupno poruka: 40 info
|
Bracko upravu si sto se tice drveca i cveca a ako ti se nesvidjaju reflektori na zebinovcu idi u sumu i napravi klupicu i uzivaj koliko oces tu ima mraka.od raznih klosara sto se skupljaju uvece ni deci nije sigurno da se igraju od razbijenog stakla i smrada.
|
09.04.2006. u 16:13 |
odgovor sa citatom
|
izvidjac Moderator

Član od: 19.12.2005. Ukupno poruka: 911 info
|
Bracko pozz za tebe i tvoj post! a ko ce da procita nase postove,kad su seljaci u opstini(bez uvrede za seljake domacine koji zive na selu), tj. ljudi koji nisu sa asvalta i samim tim ne znaju da urede grad!!! pozz
|
09.04.2006. u 16:49 |
odgovor sa citatom
|
BLACKICON Kavgadzija
(3.3/10)

|
E Bodo necemo se vredjamo Flase lome ovi novi napaljeni klinci 7-8 razred. Mi dole visimo vec 5 godina i ni jedna jedina flasa nije slomljena. Ali sto se svetiljki tice Bracko je tu u pravu. Nisu uopste bile potrebne. A i mala deca ne vise dole oko 12-1 po ponoci. Tako da ih niko ne dira i nema uopste nikakvih problema po njih da budu dole.
|
09.04.2006. u 16:54 |
odgovor sa citatom
|
bilby Siva eminencija
(6.8/10)

Član od: 17.11.2004. Ukupno poruka: 928 info
|
Blacky sine, deca ne dolaze nocu ,ali covek kaze da je tamo puno stakla i smrada, bez obzira u koje doba se dolazi. I Blacky sinko, vrati onaj tvoj avatar ili kako se vec zove,jer ovde mi bre licis na Majkla Dzeksona(ili je to on mozda)?Pozdrav i kao sto se zna:cistoca je pola zdravlja.love you
|
10.04.2006. u 01:30 |
odgovor sa citatom
|
Dobroljid Diplomata
(5.48/10)

Član od: 04.04.2006. Ukupno poruka: 1498 info
|
Koji crni klinci 7-8 razred!? Zar jos postoji taj uzrast, mozda jos koju godinu? Te flase su verovatno polomljene pre 6-7 godina. Mora da su Spera, Petak i ekipa to lomili, kad su bili mali, i to tako ostalo, niko ne dira. Ne zazam se, to je stvarno moguce.
Kakvo sadjenje cveca i drveca! Kome? Zar ce neko ovde ziveti za 10-15 god? Samo cemo dolaziti na odmor, a mozda ni tad.
I o kojoj deci vi raspravljate, kad vise skoro i da ne postoje?!
Pozdrav za nasu veselu ekipu.
|
10.04.2006. u 05:04 |
odgovor sa citatom
|
mimi Drug clan
(2.59/10)

Član od: 26.10.2005. Ukupno poruka: 1 info
|
Mislim da ste upravu,nasem gradu treba desavanja,ali veliki problem su neki novi klinci.
Ranije pored tih kafica,bili su i parkovi,pa jezera,i sl.uz to gitare,cuga i dobar provod.Vecina danasnjih klinaca,zivi za to da ode iz naseg grada, a drugi deo je u diskoteci,slusa narodnjake,muzika od koje zatupe i koja ispira mozak,i sto je naj tuznije dodju kuci i kazu da im je bilo ekstra!Mada bez obzira na sve,smatram da mora doci do nekih promena jer ako,se nastavi tim tempom Varos ce postati pust grad,bez dobrih mesta za izaci!!!!Pozdrav za sve
|
10.04.2006. u 10:38 |
odgovor sa citatom
|
bracko Master
(7.92/10)

|
Citat:
Dana 2006-04-09 16:13, KIKA je napisao:
Bracko upravu si sto se tice drveca i cveca a ako ti se nesvidjaju reflektori na zebinovcu idi u sumu i napravi klupicu i uzivaj koliko oces tu ima mraka.od raznih klosara sto se skupljaju uvece ni deci nije sigurno da se igraju od razbijenog stakla i smrada.
|
Nisam mislio na reflektore na terenima (dobro bi dosli isti na "sportskim"), nego na ona dva, naknadno postavljena, lampiona (ili sta su vec). No, to sa sumom je odavno moja praksa, a i ne moram da pravim klupicu. Svejedno, hvala na predlogu. A sto se "raznih klosara" tice, sta da se kaze, to je van mog dometa. Moje resenje za njih je suvise radikalno. Nu, da se mi ne uzbudjujemo previse, svakako ce sve ostati kako jeste.
"Odlazi cirkus iz naseg malog grada..."
|
10.04.2006. u 13:46 |
odgovor sa citatom
|
Head Spam king
(5.23/10)

Član od: 16.02.2006. Ukupno poruka: 1394 info
|
Citat:
Dana 2006-04-09 11:27, bracko je napisao:
Bez uvrede, ali ne otvara se tek tako jedno "kultno sastajaliste": uredjeno u tom i tom stilu, sa tom i tom muzikom i nazivom iznad vrata "Kultno sastajaliste" (jos bi bilo zatvoreno posle prvog dana - "Molim ja tebe, 'Kultno sastajaliste' - tamo su sektasi!"). Dobro bi bilo omladini i ovako (bar sto se izlazaka tice), da neko stalno ne "poboljsava" izgled grada, pa od parka, po formuli za gradjenje prezent participa, dobijete parking, a na klupicama na Zebinovcu dodatno osvetljenje, a niko se nikad nije setio da dotrajale i polomljene klupe zameni novim, ili, ne daj Boze, da posadi neko drvo. Ma sta ja pricam, jedva da ima i cveca.
Da, zaista bi bilo dobro da se neko zapita sta bi to koristilo nasem gradu (ne samo omladini), ali dok mi ovde pisemo, niko ne cita (bar ne neko ko bi trebalo).
Puno pozdrava za drustvo sa klupica
|
@Bracko:Slazem se sa tobom i josh shto bih zeleo da naglasim da su ovi Varoshki licimuri unishtili one dve klupice u parku ispod breza da bi napravili onaj -nazovi "parking" iako se na njemu parkira 3 do 4 automobila tokom dana a petkom tek po koji vishe sa NP tablicama......
Varosh umire!!!!!
|
11.04.2006. u 00:50 |
odgovor sa citatom
|
Head Spam king
(5.23/10)

|
@Bilby:Prijatelju ti reche da dolazish 21.4,pa bih voleo da se negde nadjemo i da poprichamo ako Bog da......bash bih voleo da mi objasnish kako uzgajash nojeve....
Shto se tiche titule Kavgadzija bash tebi treba da se dodeli jer si ti tamo sa nojevima stalno u nekoj kavgi.Koliko se sa njima borish uveche se praznish na ovom forumu ...
P.S.-Jedva chekam da dodjesh (ako dodjesh).....I nemoj vishe da kenjash na rachun drugih i....usput.....zove te tamo jedan noj iz tora idi ga pripni,otkino ti se
|
11.04.2006. u 00:59 |
odgovor sa citatom
|
bilby Siva eminencija
(6.8/10)

Član od: 17.11.2004. Ukupno poruka: 928 info
|
@empty HEAD
Ja se praznim na forumu a ti "Kavgadzija"? Kako da ne.I moje ptice nisu nikada vezane(pripete),jer mi se ne ide u zatvor a i nema potrebe za tako necim. Kako dobro psujesh covece! Za vishe informacija pogledaj Privatne poruke.
I dragi Head-u tvoj zadnji post nema nikakve veze sa temom "Nostalgija", so open your eyes and mind.
Regards Bilby
[ Poruku promenio bilby dana 10-04-2006 ]
|
11.04.2006. u 04:53 |
odgovor sa citatom
|
Head Spam king
(5.23/10)

|
Znamo da si iz Australije,stoga ne morash toliko koristiti engleski......
i usput,'si vezao onog noja od sinoc shto ti je pobegao...
|
11.04.2006. u 13:00 |
odgovor sa citatom
|
BLACKICON Kavgadzija
(3.3/10)

|
Citat:
Dana 2006-04-10 01:30, bilby je napisao:
Blacky sine, deca ne dolaze nocu ,ali covek kaze da je tamo puno stakla i smrada, bez obzira u koje doba se dolazi. I Blacky sinko, vrati onaj tvoj avatar ili kako se vec zove,jer ovde mi bre licis na Majkla Dzeksona(ili je to on mozda)?Pozdrav i kao sto se zna:cistoca je pola zdravlja.love you
| Pa kad si toliko mud0 ajde postavi tvoju sliku da te vidimo ko si. I daj odrasti malo. I zavrsi tu osnovnu skolu,jer po tvojim postovima bi se reklo da si negde 5-6 razred. I bolje ti je zabij glavu u pesak i nemoj da je vadis dok se malo ne razbistri. Pravi drustvo tvojim nojevima!
|
11.04.2006. u 13:35 |
odgovor sa citatom
|
ivanabajic Siva eminencija
(5.08/10)

Član od: 24.03.2003. Ukupno poruka: 61 info
|
Novoj Varosi treba druga vlast,koja ce da obeca promene,da ih ostvari.
Zasto N.V nema knjizaru,zasto nema nigde da se kupi ni jedan CD,nema igraonicu za decu mladju od 6 godina,gde deca,gde madji omladinci mogu da ispolje svoje talente,da ih praktikuju,da uzivaju u muzici,plesu,slikanju,vajanju,i jos koje cemu,mesto gde ce kvalitetno trositi svoje vreme i biti usmerena u pravom smeru?Novoj Varosi ne treba vise kafica. Manjeg grada a vise kafica i prodavnica ne videh.Novoj Varosi treba nova vlast.
Odes da kupis toliko zeljeni burek,dobijes neku pituljicu bajatu,odes da kupis picu,dobijes testo sa kecapom.Odes u diskoteku,regularno placam kartu,gospoda iza mene samo se pozdravlja "Dje si brate,sta ima" i prolazi,kad sam ih pitala zasto ja placam a oni ne,oni mi se smeju.Onda sam im rekla da cu da ih prijavim vlasniku Varaklicu,kaze pa sto ne kazes da si iz CAnade.pa sta to znaci....da cu i ja sutra da prodjem i ne platim kartu?!
odem u opstinu da dobijem informaciju,drski i neljubazni mi se nesto cude kako ja to nemam...iako im objasnjavam vec 15 min da taj takav dokumenat ne izdaju ovde.Zanima me samo mogu li ili ne mogu da ostvarim svoje pravo sa tim i tim dokumentom.Znam trebala sam da ih castim zato sto rade svoj posao za koji su placeni pa mogu sami sebi da kupe kafu i cokoladu.Zasto u bolnici svaka sestra dobija kafu i darove za posao za koji je placena,zasto zena ne moze da se porodi dok ne casti doktora?Ma zasto vise ljudi to nepostenje.Zasto ostati u Novoj Varosi,sta nam Nova Varos nudi,sta nam nudi nova vlast?
Za cim biti nostalgican?
|
16.05.2006. u 05:31 |
odgovor sa citatom
| |