Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Varošani
Moderator: Humanbeing, izvidjac

Nova Varos Online Forum Index >> Varošani >> Nostalgija!

Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 )
Autor Nostalgija!
Sapko_Seceragic
Drug clan
(3.1/10)

Član od: 09.05.2005.
Ukupno poruka: 39

info
Slazem se sa Ivanom u svemu osim poslednjem!Promena vlasti nam nece doneti nista bolje!To smo vec svi okusili,a tako je i u celom svetu!Svi obecavaju kule i gradove dok ne dodju na vlast a kad dodju od prvog dana sviraju u istu frulu!Mislim da je kod nas jedan veliki problem mentalitet!Kad izadjemo u inostranstvo svi smo jako kulturni i pridrzavamo se svih kako kulturnih tako i ostalih pravila koje nam propisuju!Ovde nas vecina gleda jako pozitivno!Cak i dole kad smo u kontaktu sa strancima,pokazujemo jedan visok nivo kulture i poslovnosti!Pogledajte na primer mnogobrojna predstavnistva inostranih firmi kod nas pa ce vam sve biti jasno!Pa gde je onda problem?Mislim da svi vrlo dobro znamo gde je problem!Balkanac!To je vrsta koja se budi kad dodje u kontakt sa drugom predstavnikom iste vrste!I onda sta?Pa sta bi drugo,bacaju se flase i smece na sve strane,podmicuje se,babo i stricevi na prvo mesto,kidaju se klupe,gasi se sve sto je pozitivno i kulturno od opsteg interesa...
Dakle pre nego nadjemo krivca u drugima,zapitajmo se:Kada sam poslednji put bacio papir u kantu za otpadke,kada sam zadnji put odbio da me caste(citaj podmite),kada sam zadnji put probao da ostvarim nesto na legalan nacin...?
Svi oni koji se ne osecaju da pripadaju ovoj grupi,njima svaka cast,ali dragi moji zemljaci moramo priznati da su oni u manjini!
Zato jedan mali predlog!Nemoj te kukati na razbijene flase i smece na mestima gde se sastajete,vec zavrnite rukave i pocistite!Mozda ce nekome biti teze da ga baci ponovo kad vidi da je cisto!Pronadjite u sebi ono sto mislite da nije u redu kod drugih i promenite to pa ce mozda i vas svet izgledati lepsi i prirodniji,a i vi ce te biti zadovoljniji ako nista drugo a ono samim sobom!
Veliki pozdrav svima!
 16.05.2006. u 09:31 odgovor sa citatom  
ZiZi
Drug clan
(2.34/10)

Član od: 02.01.2006.
Ukupno poruka: 14

info
Nazalost.....

Ali potpuno se slazem sa Ivanom.

Nazalost.
 20.05.2006. u 19:36 odgovor sa citatom  
stefan
Diplomata
(5.38/10)

Član od: 19.03.2006.
Ukupno poruka: 1376

info
I ja mislim da promena vlasti nista bolje nece uneti u nasu zakrzljalu sredinu.Kao sto rece Radoje Domanovic:"Samo se jahac menja, a konj ostaje isti." Pozz...
 10.06.2006. u 18:17 odgovor sa citatom  
Tarik82
Drug clan
(1.57/10)

Član od: 01.08.2006.
Ukupno poruka: 99

info
ljudi sto se lazemo? kome da otvorite bilo sta majke ti? i to malo omladine sto jos nije pobjeglo iz varosi sanja da uhvati maglu! neko na faks neko kao ja... i sta, na njegovo mjesto uskace neki seljo i svake godine sve manje varosana! zato evo vam broj coeka sto prevodi na crno u bilo koju zemlju evropske unije 065 556789!
 07.08.2006. u 13:27
Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 )

Ova stranica generisana je za 0.107 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.