Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Mali oglasi
Moderator: ivan, svp, vranic

Nova Varos Online Forum Index >> Mali oglasi >> Iznajmio bi vikendicu za vreme nove godine

Autor Iznajmio bi vikendicu za vreme nove godine
Nenadz
Persona
(1.78/10)

Član od: 11.12.2006.
Ukupno poruka: 3

info
Interesuje me iznajmljivanje vikendice na Zlataru u vreme nove godine. Znaci, 30. 31. dec i 1. januar. Tj tri nocenja. Trebalo bi da je blizu ski centra (nadam se da ce biti snega i da zicara radi).
Interesuje me cena i kakav je smestaj (kratak opis). Bilo bi 6 osoba, sve fini ljudi...Beogradjani.
Ako sami ne izdajete kucu molio bi da mi preporucite nekog sa kvalitetnom ponudom.
Molim vas da mi se javite sto pre...

14.12.2006. u 00:12 odgovor sa citatom  
Head
Spam king
(5.23/10)

Član od: 16.02.2006.
Ukupno poruka: 1394

info
Malo teshko ali potrudicemo se ...

"Iznajmio bi vikendicu za vreme nove godine"- i ja isto lol

[ Poruku promenio Head dana 13-12-2006 ]
 14.12.2006. u 02:21 odgovor sa citatom  
bilby
Siva eminencija
(6.8/10)

Član od: 17.11.2004.
Ukupno poruka: 928

info
Nenade klikni gore iznad na "vesti" a onda na desnoj strani klikni "turizam". Naci ces dosta informacija. A vi gospodo koji zivite u Varosi treba da preporucite nesto coveku,da privucete turiste a ne samo da se zalite i kukate kako vam je grad mrtav i sta ti ja znam. Ja koji sam 20000 km udaljen ,pokusavam da vam privucem goste i opet Bilby ne valja,Bilby se svadja.Come on!
 14.12.2006. u 04:59 odgovor sa citatom  
laMuerte
Drug clan
(3.1/10)

Član od: 10.05.2006.
Ukupno poruka: 134

info
Nenade, Turisticka organizacija "Zlatar", ima registar svih ljudi sa smestajnim kapacitetima na Zlataru. Evo Vam njihov broj 033 62 621.

Takodje Vam moze pomoci i profesor Camil Turkmanovic. On ima kontakte sa vlasnicima vikendica na Zlataru. Njegov broj je 064 233 98 37. Pozovite se na mene.

Zelim Vam prijatan boravak na Zlataru.

Kenan Drljo

14.12.2006. u 09:31 odgovor sa citatom  
Nenadz
Persona
(1.78/10)

Član od: 11.12.2006.
Ukupno poruka: 3

info
Hvala velika ljudi.
Moram da vam priznam da mi Zlatar nije bio prvi izbor. Nikad nisam bio na Zlataru i ne znam nikog ko je bio. Sajt turisticke organizacije Zlatar je jako los, vecina bannera koji bi trebalo da daju korisne informacije ne vodi nigde. Hoteli, tih par koji su tamo u ponudi me ne interesuje. Zabelezio sam i tel turisticke org. juce i zvacu ih ali iz neobjasnjivih razloga prilicno sam sumljicav prema takvim oblicima ljudskog udruzivanja.
Hvala za telefon profesora...zvacu i njega..
Ljudi stvarno bi trebalo da se potrudite..jer Tara koja je do pre par godina bila priicno zapostavljena turisticki je rasprodata za novu godinu i to od 5-6 decembra kad sam poceo da se interesujem. Sagradjene su nove kuce, cije slike,opisi i slicno mogu da se nadju na netu bez problema...citajuci tekstove ovde na ovom sajtu (u nadi da cu pronacinesto u vezi privatnog smestaja) dolazim do zakljucka da u odnosu na Taru sto se tice prirodnih bogatstava imate i jacu ponudu a o zlatiboru da i ne govorimo, to vise nije planina to je prigradsko naselje sa nadmorskom visinom...
Jos jednom hvala ako ovi telefoni ne pomognu pisacu naravno jos..
Mislio sam i da proverim informaciju koju mi oni daju sa vama...
Umalo da zaboravim: Da li je prosle godine radila zicara i od kad?

ajd uzdravlje!
 14.12.2006. u 10:14 odgovor sa citatom  
Head
Spam king
(5.23/10)

Član od: 16.02.2006.
Ukupno poruka: 1394

info
Pa radila je, ali ne zna se tachan datum od kada do kada radi, sve zavisi od snega, zavisi od padavina, ako ima snega ima i skijasha.
 14.12.2006. u 14:46 odgovor sa citatom  
bracko
Master
(7.92/10)

Član od: 01.08.2002.
Ukupno poruka: 606

info
Lepo ti kaze covek. Gledas li ti dnevnik?!
 16.12.2006. u 02:24

Ova stranica generisana je za 0.091 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.