Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Mali oglasi
Moderator: ivan, svp, vranic
Nova Varos Online Forum Index >> Mali oglasi >> Novi varoski forum

Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 )
Autor Novi varoski forum
EdinDrljo
Siva eminencija
(4.16/10)

Član od: 09.11.2004.
Ukupno poruka: 71

info

U 3 ujutru!?!

28.02.2007. u 16:35 odgovor sa citatom  
Mima
Siva eminencija
(6.4/10)

Član od: 15.06.2002.
Ukupno poruka: 57

info
Mora da mu je administrator promenio vreme pisanja poruke.

[ Poruku promenio Mima dana 28-02-2007 ]
 28.02.2007. u 16:39 odgovor sa citatom  
EdinDrljo
Siva eminencija
(4.16/10)

Član od: 09.11.2004.
Ukupno poruka: 71

info

Svejedno, mnogo je glup. Treba reci coveku da ga vise ne pushta u kucu!

28.02.2007. u 16:40 odgovor sa citatom  
enis-ljacga-new
Drug clan
(3.3/10)

Član od: 01.12.2005.
Ukupno poruka: 286

info
svp@procitaj ostale poruke i svoju privatnu poruku poslatu meni,ispade ja postavio svoje podatke da svi vide a ti si poverljiv i nikom to negovoris.A za tog bikja(norveska rec)da nemas privilegija i simpatija-imas i te kako,kao 95% ljudi sto na sajtu sto u toj prokletoj varosi
@edin-Ja nebiram za prijatelje glupe ili pametne.Bitno je da ima dobru dusu i mojim prijateljima su uvek vrata otvorena.Neznam zasto to tebe bocka?
@mima- e stvarno nisam znao dok mi ti ne rece e vala ti mnogo
 28.02.2007. u 19:21 odgovor sa citatom  
BLACKICON
Kavgadzija
(3.3/10)

Član od: 14.01.2006.
Ukupno poruka: 1209

info
Citat:

Dana 2007-02-27 21:29, svp je napisao:

@BLACKICON
Ta poruka je izmenjena tako da ne sadrzi nikakvo vredjanje. Ako imas nesto licno da raspravis sa Bilbijem ucini to preko privatnih poruka

Bilby-jev citat
"Na novom Varoskom forumu,glavni su Blackicon(oblivion master) i Head,zajedno sa Komandantom. Skupilo se bogami 5-6 clanova za mesec dana(bice,bice) i naravno nisu propustili priliku da bace drvlje i kamenje na ovaj forum i da ogovaraju SVP-a. Vec su nekoliko puta opsovali, postaju glavne zvezde jer ih ima samo nekoliko.
Mislim da svaki imalo kulturan covek nebi trebao da prica protiv foruma na koji jos uvek dolazi i da se uvlaci nekom "Garo-u" ili kako li se vec zove. Ja ostajem ovde a oni koji su protiv ovog foruma i treba da idu. Ubrzo ce im i na novom sajtu biti dosadno pa ce i tamosnje admine poceti prozivati.Fuj

Izmenio administrator zbog primedbi članova foruma"
Ova poruka stoji kako stoji. Ne vidim zasto pise da je izmenjena od strane admina kad bas nista u njoj nije izmenjeno. U njoj Bilby navodi da ja,Head i Komandant vredjamo svp-a na www.varoskiforum.com,sto nije istina i kako rece Bilby,da se proveriti.
@svp
To su one lazi koje me vredjaju u ovoj poruci,a iz gore navedenog se vidi da nisu obrisane. Nadam se da ce biti! Mada,nekako sam skeptik...
@Bilby
Niko tebe ne proziva,vec samo navodim da me tvoj post vredja,isto kao sto si ti rekao da te moj post vredja i moderi ga izbrisali. A tvoj je ostao,naravno!
 28.02.2007. u 23:37 odgovor sa citatom  
svp
Administrator

Član od: 05.06.2002.
Ukupno poruka: 177

info

Vidim da nema smisla dalje raspravljati na ovoj temi, da činjenice za neke ljude nisu od značaja tako da zakljucavam temu.

01.03.2007. u 09:53
Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 )

Ova stranica generisana je za 0.088 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.