Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Mali oglasi
Moderator: ivan, svp, vranic

Nova Varos Online Forum Index >> Mali oglasi >> Prodajem video VHS Samsung quick start auto tracking/hq

Autor Prodajem video VHS Samsung quick start auto tracking/hq
Dragash

Član od: 04.03.2008.
Ukupno poruka: 72

info
VHS Samsung quick start auto tracking/hq je u odlisnom stanju.Glava mu je zamascena ali moze lako da se ocisti.Ukoliko insistirate da sam to uradim uradicu ali cu i to uvrstiti u cenu.
VHS Samsung quick start auto tracking/hq je 2003 ili 2008 godiste (ne vidi se dobro jer je bas na tom mestu ofashan kad mi je pao sa treceg sprata. Mada sam kad stavim naocare koje sam nasao u njemu vidim da se radi ipak o 2005 godistu, dakle NOV!
VHS Samsung quick start auto tracking/hq mozete dobiti i kao zamenu za nesto.Ja bih najvise voleo da za VHS Samsung quick start auto tracking/hq dobijem DVD ili mozemo da se menjamo na drugi nacin, ja vama VHS Samsung quick start auto tracking/hq a vi meni novac. Za cenu cemo se lako dogovoriti, ona svakako nece biti ispod 3000.

Ima li zainteresovanih

i da p.s. Bez provokacija. Nisam vam ja ni Purke ni YoYo

[ Poruku promenio Dragash dana 28-04-2008 ]
 28.04.2008. u 18:52 odgovor sa citatom  
Verati
Persona

Član od: 09.09.2007.
Ukupno poruka: 83

info
Jako interesantna ponuda brate po sudbini.Ja iskreno sve to imam samo josh 3 puta bolje jer ja zivim u Rumuniji a ona je u Evropskoj uniji.U stvari ja zivim u pecini al to nije ni bitno.Mi dok nismo ushli u uniju mi iz Rumunije smo dolazili da kopamo krompir kod vashih domacjina na Zlatar i odatle ja znam vash grad.Ja bih mogao to eventualno da preprodam klosharima po Rumuniji i neshto zaradim.
Gospodine kada kazete da menjate za neshto da li u obzir dolazi shljiva ili kajsija(ljuta je u pitanju i to dobra)
 01.05.2008. u 19:51

Ova stranica generisana je za 0.095 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.