Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Mali oglasi
Moderator: ivan, svp, vranic

Nova Varos Online Forum Index >> Mali oglasi >> Prodajem samsung E250V....

Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 sledece strane >> )
Autor Prodajem samsung E250V....
dex2
Rekreativac
(1.12/10)

Član od: 04.10.2007.
Ukupno poruka: 162

info
E neznam......
 12.05.2008. u 15:31 odgovor sa citatom  
dex2
Rekreativac
(1.12/10)

info
I........?

15.05.2008. u 15:58 odgovor sa citatom  
dex2
Rekreativac
(1.12/10)

info
E,a niko nije zainteresovan.......
 17.05.2008. u 14:11 odgovor sa citatom  
Histrion
Drug clan
(2.94/10)

Član od: 27.02.2007.
Ukupno poruka: 1009

info
E Dex aj vidi nekako nemoj vishe sam refreshovati ovu temu kad padne na dno,kad vec niko drugi na njoj ne postuje!Nemogu vishe da gledam ovaj raspored plavih slova na monitoru"pRoDaJeM SaMs...."....udavi!!!
Ja znam da ti volish ovu temu jer si je ti otvorio,pa zelish da ima na njoj dosta komentara i slika il shta vec zelish i da hocesh da prodash svoj telefon jer hocesh da kupish tikepa il shta vec al to sve kad se sabere nije nishta naspram moje muke da svaki put kad dodjem na forum gledam "PrOdAjEm SaMM..." i betmena kako sam sa sobom pishe na temi!!
 17.05.2008. u 14:29 odgovor sa citatom  
Johnny_taraba_9
Sparing partner
(2.18/10)

Član od: 13.10.2007.
Ukupno poruka: 761

info
Svaka cast Dexu, odrzavati ovako nekvalitetnu temu u zivotu je mukotrpan posao i mi bi trebali zajedno da se udruzimo i da napravimo ovu temu najboljom na svetu. Najbolje bi bilo kad bi se neko posvadjao jer to narod najvise voli. Zato cu ja Histrionu da kazem da smara i on ce meni posle da odgovori nesto i narod ce to posle da cita i da se ubacuje i posle bi najbolje bilo kad bi se svako sa svakim posvadjao i kad bi na kraju svakog posta postavio nesto pametno sa wikipedie.
 17.05.2008. u 14:37 odgovor sa citatom  
Johnny_taraba_9
Sparing partner
(2.18/10)

info
Alo bre Histrione ne smaraj vise!

Sejo Kalach (from vikipedia) http://www.sejo-kalac.net/
Muzička karijera [uredi]

Prvi put na muzičkoj sceni Sejo Kalač se pojavio sa grupom „Paukova mreža“ u kojoj je svirao harmoniku. Po izlasku iz grupe započinje solo karijeru. Odlazi u Beograd gde završava nižu muzičku školu i započinje studije na Višoj pedagoškoj školi. Za vreme boravka u Beogradu snima svoj prvi album za PGP. Međutim, ubrzo zatim odlazi u inostranstvo.

Sledeći album snimio je dve godine kasnije u Minhenu. Treći album, pod naslovom „Poletimo“ snimio je u Ljubljani, a četvrti u Lincu u Austriji. Nakon pobede na Bihaćkom festivalu 1998. god. sa pesmom Bišćanka, ponovo se vraća na prostore bivše Jugoslavije. Među njegovim pesmama koje su postale hitovi najviše se ističe pesma „Ala, ala“.

Diskografija [uredi]

* Šta su žene pitaj druže moj (1991)
* Poletimo (1997)
* Alipašin izvor (1999)
* Bišćanka (2000)
* Dva života (2001)
* Baš ti (2002)
* Gradski momak (2003)
* Ala, ala (2004)
* Gost (2007)

Zanimljivost [uredi]

* Sejo Kalač je u crtanoj parodiji "Džet Set" predstavljen kao goveče sa glasom koji ubija vanzemaljska bića, i zajedno sa Bobanom Zdravkovićem spašava turbo folk produkciju od propasti.

[ Poruku promenio Johnny_taraba_9 dana 17-05-2008 ]
 17.05.2008. u 14:39 odgovor sa citatom  
Histrion
Drug clan
(2.94/10)

info
Alo bre kome ti bre da ne smara!!!
To shto ti prichash u vezi Seja je jedna motorna laz,a i sve to kad bi i bila istina nije u skladu sa odrzivim regionalnim razvojem,shto se jasno moze i videti u sledecem izuzetno temeljnom izlaganju jedne skupine ljudi.

Citat:

Održivi regionalni razvoj
Polazna situacija
Prirodno okruženje Bjelasice i Komova predstavlja najbitniji resurs za razvoj održivog turizma
koji se težišno odnosi na pješačenje (planinski biciklizam), planinarenje, rafting, biciklizam,
doživljaj i posmatranje prirode (flora i fauna). U to se ubrajaju sledeći segmenti koji većim
dijelom funkcionišu, a to su poljoprivreda i katunska privreda (hrana i piće), ekološki i energetski
efikasan način izgradnje (smještajni kapaciteti), kao i na neophodne mjere sveden saobraćaj u
smislu blage mobilnosti (povezivanje).
Važeći zakon za prostorno planiranje podrazumijeva dva održiva kriterijuma za razvoj jednog
regiona. Ono što nedostaje su primjeri za primjenu i stvarno sprovođenje u djelo. Na osnovu
dva odabrana primjera treba da se pokaže veza između gastronomije, smještaja i dostupnosti, a
takođe treba zajedno da se odrade i daju predlozi za rešenje i da se isti realizuju uz pomoć
fonda za male projekte.
Ciljevi
Detaljno
Moraju se stvoriti osnove (primjeri) za održivi razvoj regiona. Pri tom treba voditi računa o
nacionalnim strategijama (master plan) i o razvojnim planovima opština.
Razvojni impulsi
Sektorni razvojni koncepti i konkretni prmjeri za projekte – komplementarno sa razvojem
planinarskog turizma – u sektorima katunske privrede, izgradnje i mobilnosti, koji treba da daju
nove impulse za region:
• ekološka i održiva katunska privreda sa poboljšanim kvalitetom proizvoda koji bi osigurali
životnu osnovu za lokalno stanovništvo
• bolja dostupnost i mobilnost
• za aktere u regionu iskustveni procesi u regionalnom razvoju su korisni i mogu se prenijeti
na druge segmente
Metodika i radni koraci
Sprovođenje metodičkog načela: participativno i praktično
Slijediće se participativno načelo u pogledu na strukturnu i organizatorsku održivost odabranih
tema. Ciljano će se podržavati lokalni stručnjaci: gospođa Monika Stanić-Orović će kao lokalni
stručnjak u kancelariji u Beranama stajati na raspolaganju za modul održivi regionalni razvoj.
Obrada podataka uslijediće u tematskim radnim grupama sa predstavnicima opština i to u vidu
radionica. Rezultati će biti usaglašeni sa regionalnim upravnim odborom, a upravni odbor će
odlučivati o odabiru i realizaciji projekata koji treba da posluže kao primjer.
Pilot projekti regionalnog razvoja u okviru saobraćaja/mobilnosti i katunske privrede treba da
budu tako organizovani da se procesi regionalnog razvoja osjete u opštini, da se prikažu i da
mogu biti preuzeti. Samim tim treba da se pripremi teren za buduća ulaganja od strane EU.
Analiza stanja kvalitativno i kvantitativno:
- izučavanje postojećih koncepata i dokumentacije
- poznavanje projektno specifične situacije na licu mjesta (‚obilasci’)
- razgovori sa ljudima iz nadležnih ministarstava kao i sa akterima na nivou opština,
nevladinih udruženja

Ako te ovo nije ubedilo ja ne znam shta ce!!!!Ako hocesh da se bijemo nije ni to problem!
 17.05.2008. u 15:00 odgovor sa citatom  
Johnny_taraba_9
Sparing partner
(2.18/10)

info
Sejo Kalac je ako se dobro secas spasio Grand i tome omogucio ravnomeran razvoj sela cime je povezao sve regije, pre svega mislim na Vojvodinu i Sumadiju koje su vekovima dobro saradjivale dok se nije pojavia Lepa Brena. Mozemo da pricamo i nekoj sushtini ako hoces?

A i ovo sti si napisao je laz. Ja ne mogu ovo da procitam. Zamisli da si zaposlen u Coca Coli i da ti zazvoni mobilni dok onaj glavni covek sto zaradjuje najvise para u Coca Coli drzi govor. Pa ti bi dobio momentalni otkaz. Ili na primer da si ti Kragujevcanin i da si trebao da potpisem sporazum sa Fijatom i da ti bas tad zazvoni mobilni...oni Italijani bi se razocarali.

Evo i zbog cega:

Prva mađarska knjiga o pčelarenju nastala je u sedamnaestom veku. Bila je to knjiga Nikolasa Horhija "Tractatum de Apibus" iz 1636. godine, a prva pčelarska škola ustanovljena je još 1770. godine naređenjem carice Marije Terezije.

Sudsedna Mađarska, sa brojem stanovnika i površinom približno istim kao i naša zemlja, u oblasti pčelarstva ima veoma dugu tradiciju. Još iz antičkih vremena, u Aquincum-u, prestonici rimske provincije Panonije, čiji je zapadni deo današnja Madarska, arheolozi su među iskopinama pronašli crteže na osnovu kojih se može zaključiti da su njegovi stanovnici bili odlični pčelari. Nakon pada Rimskog carstva, varvari koji su naselili ove prostore nisu znali gotovo ništa o pčelarenju. Kasnije "lov na pčele" im postaje glavni način na koji su dolazili do meda.

Ovim sam ti sve razjasnio. Dakle MED
 17.05.2008. u 15:19 odgovor sa citatom  
Histrion
Drug clan
(2.94/10)

info
Johhny:

Citat:

Sejo Kalac je ako se dobro secas spasio Grand i tome omogucio ravnomeran razvoj sela cime je povezao sve regije, pre svega mislim na Vojvodinu i Sumadiju koje su vekovima dobro saradjivale dok se nije pojavia Lepa Brena. Mozemo da pricamo i nekoj sushtini ako hoces?

Otprilike to je i sushtina ove stvari.Sad smo se dotakli vrlo diskutabilnog pitanja.Na jednoj strani nalazi se grupa teoretichara koji potcenjuju doprinos Seja ravnomernom regionalnom razvoju a na drugoj strani su ovi koji precenjuju i ponashaju se u stilu jednog idolo-poklonstva prema ovom dokazanom umetniku i privredniku,da ne kazem politicharu.Sredine nema zato shto ni Sejo nema sredinu jer on vishe lichi na neku lopticu a gde je sredina loptice?Nigde,loptice nemaju sredinu.Mislish da bi uopshte postojali sportovi sa loptom da lopta ima sredinu i da bi uopshte lopta bila izmishljena da je imala sredinu?Ili kad bi ishli nekom induktivnom metodom,mozemo postaviti i pitanje na sledeci nachin.Recimo da je prvo nastala loptica i da nishta vishe nije izmishljeno da li bi chovek uopshte imao neki pojam sredine i da li bi uopshte ta rech bitisala u rechnicima???Ima smisla!!

recimo vidi ovaka razmishljanja

Citat:

Priprema
Zamijesiti tijesto da nije mnogo mekano, a ni tvrdo, da se ne lijepi za radnu površinu. Kada nadođe, razvaljati ga i premazati omekšalim puterom kao lisnato tijesto, s tim što ćete poslije tijesto formirati u 4 loptice. 3 jednake, a četvrtu ostaviti manju od ostalih.

Razvaljati jednu po jednu lopticu u krug, uzeti okruglu činiju i poklopiti taj krug, pa okolo isjeći nožem onaj višak. Tako će se dobiti precizan krug i trokuti će biti jednaki. Zatim krug presijeći kao krst, pa onda još jednom da se dobije osam trouglova. Tako uraditi i sa ostale 2, a četvrtu ostaviti u loptici, ona ide u sredinu.

Ja lichno mislim da ljudi koji su ovo pisali nemaju u vidu istorijski kontekst nastajanja pojma "sredina" i "loptice" i opshte nastajanja tih pojmaova kao materijalnih delova prirode,da ne kazem stvari.Shta je prethodilo kome?
Vidish da nisi bash skroz upravu to sa Sejom i Privredom.Pchelarstvo kao tako jeste jedan oblik privrednog delovanja al to je minijaturno naspram pravljenja krompira i sira i to tako da se to ne moze koristiti kao argument objashnjavanja celog privrednog ravnomernog razvoja a i meda chovek ne moze mnogo da pojede jer je jak shto isto ide meni u prilog!

17.05.2008. u 15:39 odgovor sa citatom  
Johnny_taraba_9
Sparing partner
(2.18/10)

info
Citat:
Ja lichno mislim da ljudi koji su ovo pisali nemaju u vidu istorijski kontekst nastajanja pojma "sredina" i "loptice" i opshte nastajanja tih pojmaova kao materijalnih delova prirode,da ne kazem stvari.Shta je prethodilo kome?
Vidish da nisi bash skroz upravu to sa Sejom i Privredom.Pchelarstvo kao tako jeste jedan oblik privrednog delovanja al to je minijaturno naspram pravljenja krompira i sira i to tako da se to ne moze koristiti kao argument objashnjavanja celog privrednog ravnomernog razvoja a i meda chovek ne moze mnogo da pojede jer je jak shto isto ide meni u prilog!

Pre svaga zelim istaci da sredina loptice postoji. U ovo sam potpunosti siguran a ako ne verujes uveri se:

Citat:
Aristotel: Sredina loptice svakako postoji.
Neces se valjda usuditi opovrgnuti jednog Aristotela, molim te ne budi smesan.

A kada uzmemo u obzir da sredinu loptice, koja svakako postoji, mozemo posmatrati kao materijalnu tacku i pratiti njeno kretanje kroz referentni sistem dobijamo putanju koja u stvari predstavlja nepravilnu krivu liniju koja moze biti:
a) zatvorena kriva linija sa ostrim krivinama
b) zatvorena kriva linija sa tupim krivinama
c) otvorena kriva linija sa ostrim krivinama
d) otvorena ktiva linija sa tupim krivinama
e) otvorena kriva linija bez krivina
f) zatvorena kriva linija bez krivina

Ova putanja pod f je sushtina naseg problema i to je moj najjaci argument. Ova putanja dovodi u sumnju prakticno sve osim sumnje jer kako Euripid kaze:
Citat:
Jedino sto je nesumnjivo je sumnja.

Rukovodeci se ovom cinjenicom mi prakticno ne mozemo sabrati dva broja. Mi ne mozemo preci ulicu mimo pesackog prelaza bez dvoje ljudi oko nas, mi ne mozemo pojesti med bez zuci, mi ne mozemo mnogo toga. Jedino sto mozemo je proglasiti moju teroiju vazecom, jer je prihvatljivija od tvoje. Osnova moje teroije lezi u cinjenici da ona pociva na ravnomernom reg.razvoju, na priznavanju dela Seja Kalaca, na saznanju o postojanju sredine loptice koja svakako postoji i na sumnji

[ Poruku promenio Johnny_taraba_9 dana 17-05-2008 ]
 17.05.2008. u 16:08 odgovor sa citatom  
bebanaman
Persona
(1.78/10)

Član od: 31.01.2007.
Ukupno poruka: 148

info
Jeb'o kevu
 17.05.2008. u 16:20 odgovor sa citatom  
Histrion
Drug clan
(2.94/10)

info
Citat:

Aristotel:"Sredina loptice postoji"

Citat:

Euripid:"Jedino shto je ne sumnjivo to je sumnja"

Dakle vasha teorija se drzi na temeljima koji su jedan drugom protivrechni.To bi isto bilo kao kad bi neko tvrdio da voli shunku a ne podnosi majonez ali zato obozava shunku sa majonezom zajedno shto je u sushtini i moguce jer ukus shunke moze da do izvesnih granica izmeni chulni dozivljaj majoneza i da se sve pretvori u jedan kvalitetan obrok koji vrlo lalo moze i da se napravi.

Citat:

P.P.Njegosh:"Chashu meda josh niko ne popi dok je chashom zuchi ne zagrchi.Chasha zuchi ishte chashu meda,smjeshane najlakshe se piju"

Ova putanja je faktichki jedina putanja odbrane tvoje teorije a i ona sama stoji na klimavim nozicama shto je sasvim evidentno jer jednostavno nit je Med shunka,nit je zuch majonez.

Citat:

Voki Kostic(izvodi iz "Gastronomskog dnevnika"):"Shunka nikako ne moze imati isti ukus a ni izgled kao med.Med je sladak a shunka je ima ukus shunke.Med je zut a shunka ima boju ko klasichna shunka.Besmisleno je uporedjivati ova dva pojma isto kao shto je besmisleno govoriti o slichnosti izmedju papagaja i psa,izmedju majoneza i zuchi,para i igara!"

Dakle imajuci u vidu manjkavosti tvoje teorije i zakljuchak koji si izveo mora biti lishen tih manjkavosti pa:
kada uzmemo u obzir da sredinu loptice, za koju nemamo pojma da li postoji,bash i ne mozemo posmatrati kao materijalnu tacku i pratiti njeno kretanje kroz referentni sistem teshko da mozemo da dobijemo putanju koja u stvari predstavlja nepravilnu krivu liniju koja moze biti:
a) zatvorena kriva linija sa ostrim krivinama
b) zatvorena kriva linija sa tupim krivinama
c) otvorena kriva linija sa ostrim krivinama
d) otvorena ktiva linija sa tupim krivinama
e) otvorena kriva linija bez krivina
f) zatvorena kriva linija bez krivina

vec dobijamo putanju koja lichi na hod veselog pijanca za koga se ne zna gde ce nachiniti sledeci korak al se ipak nekako krece ali kud to on ni sam ne zna.Dakle ako taj pijanac ima prijatelja koji je sa njim pio al malo manje nego on on onda i moze stici kuci jer ce ga polu pijani drug odneti a ako je i drugi mnogo pijan onda ce obojica zavrshiti u nekom snegu ako je zima ili u nekoj travi ako leto ili mozda pod stolom kafane(samo u sluchaju da im je konobar neshto stavio u pice)al poshto je ovo teorija mi necemo uzeti u obzir da je konobar tako zao.

Dakle tvoja teorija je falsh a moja opstaje na tri argumenta koji nisu medjusobno protivrechni:Sumnja u postojanje sredine loptice,dva vesela pijanca i konobar koji nije zao.Dakle ja sam u pravu!
 17.05.2008. u 16:38 odgovor sa citatom  
Dobroljid
Diplomata
(5.48/10)

Član od: 04.04.2006.
Ukupno poruka: 1616

info
pozdrav svima!

citam vas, gledam,trpim i nisam vishe mogao a da se ne ukljucim u diskusiju. gotovo da ste me uvredili kada govorite o loptici a niste pomenuli njenu glavnu osobinu: dijametralnost! (od latinskog diametar dia- sto znaci glavno,osnovno i metros- sto znaci loptica, kuglica). od toga sve potice. kada je otkrivena loptica ljudi su poceli dijametralno da razmisljaju, uocili su dijametralne stavove. tako,na primer, dok je herkules valjao balvane, sizif valjao kamen, sad imamo likove koji valjaju drogu, dijametralno drugacije valjanje od ranijeg, kao i umotvorina "idi se izvaljaj". sta hocu da kazem. poenta je u tome da valjanje ima zajednickog pretka kao i loptica, to je gdin dzoni taraba lepo objasnio primerom f). valjanju doprinosi druga bitna osobina loptice: okruglost. bez okruglosti nema valjanja. jedan od velikih problema danasnjice je valjanje droge. droga kruzi, a niko ne postavlja elementarno pitanje okruglosti kruzenja??? da li je to kruzenje po putanji a), b), ... ili f) iz dzonijeve teorije krivih linija? otisao sam daleko, ali jedino tako mozemo stati u stopu narkomaniji. jedan, sad ne znam koji po redu, dijametralni oblik valjanja je kad ti majka spremi supu i ti kazes "mama, ne valja". da li ste vi mislili pritom da majka valja supu ili majka ne valja kao osoba ili, sta ste vec mislili?

eto, nisam mogao a da ne postavim ova elementarna pitanja preko kojih ste olako presli kao da i ne postoje

17.05.2008. u 16:47 odgovor sa citatom  
Johnny_taraba_9
Sparing partner
(2.18/10)

info
Histrione moja teorija je chvrshca od bicepsa Chaka Norisa a sam si obrzlozio i zasto. Ako se meni ne svidjaju jaja, a ne volim ni kajmak to ne znaci da ja necu voleti omlet od jaja u kome se istopi kajmak jer je to onda sasvim drugaciju ukus. Jaja se spremaju u vise oblika, npr kuvana jaja, jaja na oko, kajgana, jaja na vrelom tiganju preko maslinovog ulja, jaja na vrelom tiganju preko jeftine pavlake, itd... i svako od ovih jaja ima razlicit ukus. Ukus se razlikuje izmedju 14% i 18,87% ali kada tome dodamo razne kombinacije sa razlicitim vrstama kajmaka (puno masni kajmak, kajmak koji curi niz bradu, kajmak koji lepi SHUNKU za hleb, kajmak koji viri iz sendvicha kad se dosta namaze, itd...) dolazimo do vise desetine kombinacija uzecemo primer:

jaja na vrelom tiganju preko jeftine pavlake + kajmak koji lepi SHUNKU za hleb = verovali ili ne 49,98% (odstupanja od klasicnog ukusa)

ili

jaja na vrelom tiganju preko maslinovog ulja + kajmak koji curi niz bradu = 69,54% sto je i najvece odsupanje zbog koeficijenta varenja

Verujem da vam je zastao dah i da sa nevericom posmatrate rezultate ove ankete koju je sproveo Vasa S. Tajchic koji garantuje u tacnost svoje teorije:
Citat:
Vasa S. Tajchic: Moja anketa je u potpunosti tacna i postojano stojim iza svakog podatka navedenog u anketi.

E sad, nekako smo se udaljili od glavnog problema...regionalni razvoj se zasniva na reorganizaciji kuvara Vokija Kostica jer je nedopustivo da se kolega Histrion poziva na nedokazanu teoriju sunke i meda kopozitora Vokija Kostica jer u kuvaru cuvenog italijana Pjerluidjija Donasimentea, koji uvek nosi dugu belu kapu a ne tregere kao Voki, stoji:
Citat:
strana 48.; pasus broj 3;
Sunka je nesto posebno za svaki sendvich, ali provereno je na institutu za ukuse u Djenovi da med daje shunki unikatnu aromu koja automatski deluje na degustativne kvrzice i izaziva zavisnost poznatiju kao "Zavisnost na prvi zalogaj" sto dovoljno svedoci o kvalitetu i ukusu"

Voki Kostic je ovu zemlju doveo do ruba...ali kao sto kaze N. Pasic: "Spasa nam nema, propasti necemo"
 17.05.2008. u 18:40 odgovor sa citatom  
stefan
Diplomata
(5.38/10)

Član od: 19.03.2006.
Ukupno poruka: 1376

info
**ružna reč** vas mish, pa vi postali za'ebani
Gledam i ochima ne verujem sta nastade od 'nake omlaTine
 17.05.2008. u 19:19 odgovor sa citatom  
Histrion
Drug clan
(2.94/10)

info
Citat:
Johhny:Ako se meni ne svidjaju jaja, a ne volim ni kajmak to ne znaci da ja necu voleti omlet od aja u kome se istopi kajmak jer je to onda sasvim drugaciju ukus.

Ja mislim da jedna celina koja je napravljena od shkart delica nikako ne moze da bude dobra.Recimo uzmimo primer sa autom.Ti ukoliko ne volish puknutu gumu(a sigurno ne volish kad vidish pored celu gumu kako se sija) i ukoliko ne volish auto "Peglicu" ti onda sigurno necesh voleti ni tu istu Peglicu samo sada sa tom puknutom gumom!Chak shta vishe bash cesh tu celinu najvishe mrzeti jer mrznja koja se odnosi na tu celinu jednaka je:

Mrznja Celine:(Mrznja puknute gume) puta(Mrznja Peglice)

Citat:

Jacques Rancire:Treba, međutim, vidjeti po čemu je to prokazivanje jedinstveno. Mržnja demokracije sigurno nije neka novost. Ona je stara kao i sama demokratija zbog jednostavnog razloga: sama njezina riječ izraz je jedne mržnje. Nju su, u antičkoj Grčkoj, najprije izmislili kao uvredu oni koji su u svakom legitimnom poretku bezimene vladavine mnoštva vidjeli propast. Ona je ostala sinonim užasa svim onima koji su mislili da moć pripada onima kojima je namijenjena po rođenju ili se na nju pozivaju zbog svojih kompetencija. Demokratija predstavlja užas i danas svima onima za koje je objavljeni božanski zakon jedino legitimno utemeljenje organizacije ljudske zajednice. Nasilje te mržnje vrlo je aktualno. To nasilje nije međutim predmet ove knjige zbog jednostavnog razloga: nemam ništa zajedničko s onima koji ga šire, pa s njima nemam što ni raspravljati.

Dakle iz ovog prethodnog citata se vidi da se rech Mrznjajako mnogo koristi i da se razlikuje od svih ostalih rechi jer meni izgleda,na ovom mom monitoru da kad god se ova rech pojavi u ovom gore tekstu ona je nekako dosta tamnija od ostalih rechi.Zbog svega toga ja sam gore kod rachunanja mrznjeceline koristio mnozenje a ne sabiranje jer je mrznja jedno intenzivno osecanje koje se samo moze mnoziti a ne sabirati da ne kazem korenizovati.To bi vec bilo smeshno.

Kvadratni koren iz [B]mrznja
jednak je chetvrtini mrznje puknute gume,dok je sa mrznjomPeglice to malo blaze i iznosi jednu trecinu!

Chim je to tako postoji odredjena veza izmedju mrznje peglice i mrznje puknute gume,odnosno ja sam metaforichno ovde prichao o kajmaku i jajima,odnosno o delu i celini!Dakle chim postoji ta veza onda je to prilog da sam ja u pravu o ovome shto prichamo!!!

Citat:
Johhny:E sad, nekako smo se udaljili od glavnog problema...regionalni razvoj se zasniva na reorganizaciji kuvara Vokija Kostica jer je nedopustivo da se kolega Histrion poziva na nedokazanu teoriju sunke i meda

Uopshte se nismo mnogo udaljili od regionalnog razvoja jer postoji evidentna povezanost izmedju peglice i puknute gume sa transportom roba i usluga,a taj transport to je privredjivanje a to privredjivanje to je razvoj a mi zivimo u regionu pa samim tim od svih tih pojmova moze da se dodje i do nashe teme tj. Odrzivog regionalnog razvoja!!!

I da to shto Voki Kostic nosi tregere to uopshte ne znachi da je u pravu ovaj kuvar shto stalno nosi belu kapu jer u jednom fragmentu Voki kaze:

Citat:
Voki Kostic:"Ha ha ma stalno me pitaju zashto nosim tregere!Ma navikao sam da me to pitaju i nije mi uopshte neprijatno.Ja nosim tregere zato shto volim i shto se u njima osecam komotno i lepo.I ponavljam moje noshenje tregera nem a veze sa mojom kuvarskom profesijom!Ja sam pocheo nositi tregere i pre nego shto sam prvi put u zivotu napravio jaje na oko"

Dakle vash izvor informacija je manjkav a samim tim i teorija koja se na tim informacijama zasniva!

17.05.2008. u 19:30 odgovor sa citatom  
Dobroljid
Diplomata
(5.48/10)

info
je li mozda nisam bio dovoljno jasan te se niko ne obazire na moj post?? deder da se ukljucite u reshavanje problema o narkomaniji, dok nisam poceo ushi da cupam. i skratite malo te postove.

samo da vam dam jos par uputa kako bi sto lakse, brze i bolje dosli do zakljucka. analizu pocnite od elementarnog, ali kljucnog problema "okruglost kruzenja", tj. uzmite u obzir okruglost kruzenja droge u svim oblicima, pa cemo na kraju izvrsiti sintezu
1) trzishni oblik kruzenja: kruzenje iz drzave u drzavu,kamiona u kamion, ruke u ruku
2) potroshacki oblik kruzenja: kruzenje dzoksa iz ruke u ruku svima po cim, kao i krugovi dima koje umeju da naprave majstori pushenja tako sto naprave usta za "O" a kazu "pfff"

koliko krugova pravite po varoshi kad ste dokon? to se nikad niste pitali, a vidite to je usko povezano sa lopticama. kako? pa imaju zajednickog pretka a to je okruglost. valjanje, loptice i okruglost kruzenja su tri elementa na kojima pociva funkcionisanje prirode u i oko nas. ni ja nisam verovao dok nisam poceo da pishem. evo mozemo da pitamo olivera i coacenka kako komentarisu teoriju o tri elementa.
 17.05.2008. u 19:52 odgovor sa citatom  
Johnny_taraba_9
Sparing partner
(2.18/10)

info
Koliko neistina u jednom postu...ovo mi oci nisu videle
Citat:

Ja mislim da jedna celina koja je napravljena od shkart delica nikako ne moze da bude dobra.Recimo uzmimo primer sa autom.Ti ukoliko ne volish puknutu gumu(a sigurno ne volish kad vidish pored celu gumu kako se sija) i ukoliko ne volish auto "Peglicu" ti onda sigurno necesh voleti ni tu istu Peglicu samo sada sa tom puknutom gumom!Chak shta vishe bash cesh tu celinu najvishe mrzeti jer mrznja koja se odnosi na tu celinu jednaka je:

Mrznja Celine:(Mrznja puknute gume) puta(Mrznja Peglice)

Vi nadjoste jedan jedini primer na osnovu koga tvrdite da je mrznja celine jednaka prozivodu cinioca mrznje. Evo, za opovrgavanje dokaza ili teoreme je dovoljno naci jedan jedini primer koji nije u saglasnosti sa istom i ta teorema pada u vodu. Evo ja cu ti dati jedan primer:

(mrznja prema kakau) puta (mrznja prema mleku) = ljubav prema eurokremu

Ovim mojim primerom smo opovrgli tvoju teoremu i rekao bih da smo je odbacili kao netachnu.

Isto se desava i ovim primerom, ali eto ajde da pomenem da ne bude posle kao svi vole mleko ovo ono...

(mrznja prema kakau) puta (ljubav prema mleku) = ljubav prema cipiripi kremu

Dakle ni po kom osnovu ova tvoja teorema ne vazi za sve, jer ono sto ne vazi za neke ne mora da vazi i za sve, ali obrnuto ne vazi tj. ono sto vazi za sve vazi i za neke ali to kod tvoje teroeme nije tako.

Citat:
I da to shto Voki Kostic nosi tregere to uopshte ne znachi da je u pravu ovaj kuvar shto stalno nosi belu kapu jer u jednom fragmentu Voki kaze:

"Ha ha ma stalno me pitaju zashto nosim tregere!Ma navikao sam da me to pitaju i nije mi uopshte neprijatno.Ja nosim tregere zato shto volim i shto se u njima osecam komotno i lepo.I ponavljam moje noshenje tregera nem a veze sa mojom kuvarskom profesijom!Ja sam pocheo nositi tregere i pre nego shto sam prvi put u zivotu napravio jaje na oko"

Ne verujem shta chitam, prosto mi bodu ochi ove tvoje neistine...pa jesi li ti ikad chuo za musterijsku 4. zapovest:

Citat:
Nikada ne jedi kod kuvara koji nosi tregere a uz to je mali i debeo jer takvi obicno ne peru ruke posle koriscenja wc-a

A Cak i kada bih zapostavio ovu teoriju tu je uvek izjava gospodina Pjerluidjija koji kaze:
Citat:
U zivotu sam probao mnogo groznih jela na razlicitim audicijama za prijem u moj restoran...ali ni jedno nije bilo tako grozno kao ono sto je pravila ekipa "debeli tregerashi"

17.05.2008. u 20:15 odgovor sa citatom  
Histrion
Drug clan
(2.94/10)

info
Citat:

eto ajde da pomenem da ne bude posle kao svi vole mleko ovo ono...

Ehehe evo ti si ovde veshto pokushao da se ogradish tako shto si na jedan suptilan i neprimetan nachin hteo preci preko jedne krucijalne stvari ali sreca shto ja sve pazljivo chitam!Dakle skoro svi vole mleko i neumesno je sad davati primer sa mrznjom mleka da bi se objasnila cela ova stvar!!!

Citat:

(mrznja prema kakau) puta (ljubav prema mleku) = ljubav prema cipiripi kremu

Dakle ovo mora ovako da se napishe,shto sam gore pojasnio,odnosno mora da se koristi ljubav prema mleku

E sad ja sam rekao u prethodnom postu
Citat:

Histrion;mrznja jedno intenzivno osecanje koje se samo moze mnoziti a ne sabirati da ne kazem korenizovati.To bi vec bilo smeshno.

Dakle samo se mrznja i mrznja mnoze a mrznja i ljubav se sabiraju i naravno da se dobije gore "ljubav prema cipiripi kremu" kad je u pitanju sabiranje!!!

Dakle tvoj argument kojim si hteo da opovrgnesh moju teoriju jednostavno nije utemeljen i ne moze nishta mojoj teoriji o odrzivom regionalnom razvoju!!

A na ovo o Vokiju,zelim samo da citiram jednog choveka:

Citat:

Slobodan Milosevic:Voki Kostic je najbolji!!!

17.05.2008. u 20:32 odgovor sa citatom  
Dobroljid
Diplomata
(5.48/10)

info
shunka, jaje, tiganj, debeo covek.. sve to ima korene u teoriji o tri elementa, tacnije u delu koji definishe okruglost. ali vi niste poznavali shunku dok nije postao frizer. ja se secam kad je on radio kod machka ili rize u flipoteci i igrao sa mnom igricu mustafu guri,gurija. on uzimao onog debelog, okruglog, a ja mustafu guri,gurija. jos jedan dokaz okruglosti shunke. i dalje nije ispao iz koloseka teorije o tri elementa, tacnije delu o okruglosti, naime shunka shisha okrugli deo covekovog teleta, tj. glavu. dakle, ceo zivot ce biti vezan za okruglost i ne moze pobeci od toga jer je to univerzalna teorija.
 17.05.2008. u 20:54 odgovor sa citatom  
Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 sledece strane >> )

Ova stranica generisana je za 0.244 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.