Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Mali oglasi
Moderator: ivan, svp, vranic

Nova Varos Online Forum Index >> Mali oglasi >> Prodajem samsung E250V....

Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 )
Autor Prodajem samsung E250V....
Johnny_taraba_9
Sparing partner
(2.18/10)

Član od: 13.10.2007.
Ukupno poruka: 731

info
Citat:
Ehehe evo ti si ovde veshto pokushao da se ogradish tako shto si na jedan suptilan i neprimetan nachin hteo preci preko jedne krucijalne stvari ali sreca shto ja sve pazljivo chitam.

Sad da bas pazljivo citas i ne citas jer nisi obratio dovoljno paznje na ovaj deo mog prethodnog posta koji je za mene kljucni:
Citat:

Dakle ni po kom osnovu ova tvoja teorema ne vazi za sve, jer ono sto vazi za neke ne mora da vazi i za sve, ali obrnuto ne vazi tj. ono sto vazi za sve vazi i za neke ali to kod tvoje teroeme nije tako.

Dakle ja se slazem sa tim da vecina ljudske populacije voli mleko, cak negde oko 93,18% posto ali to nam ne daje za pravo da tvoju teroiju proglasimo vazecom jer ipak postoje ljudi koji mrze mleko. Oni su u manjini ali svakako postoje. Evo ja znam jednog mog druga koji mrzi mleko...mogu da ti ga i citiram ako hoces:
Citat:
Marko: Ja bas mrzim mleko.

Eto vidis! Dakle ja se prilikom opovrgavanja tvoje teoreme rukovodim samo proverenim informacijama. Hocu reci da formula:

(Markova mrznja prema kakau) puta (Markova mrznja prema mleku) = Markova ljubav prema eurokremu

vazi. Makar ona vazila samo za mog druga (siguran sam da nije tako. siguran sam da vazi i za Janka) ona je dovoljna za opovrgavanje tvoje teoreme.

A ovo za Vokija, dovoljno je citirati samo jednog coveka:
Citat:
Oli Ren: Voki Kostic usporava prikljucenje Srbije u EU

18.05.2008. u 14:40 odgovor sa citatom  
Histrion
Drug clan
(2.94/10)

Član od: 27.02.2007.
Ukupno poruka: 929

info
Citat:

Dakle ja se slazem sa tim da vecina ljudske populacije voli mleko, cak negde oko 93,18% posto

Citat:

(Markova mrznja prema kakau) puta (Markova mrznja prema mleku) = Markova ljubav prema eurokremu

Makar ona vazila samo za mog druga (siguran sam da nije tako. siguran sam da vazi i za Janka) ona je dovoljna za opovrgavanje tvoje teoreme.

Pa vidish u tome je problem kod tvog stava o regionalnom razvoju.Evo ja sam svoju teoriju formirao i iskristalisao na 93,18% konkretnosti,tj.na tolikom procentu pojedinachnih sluchajeva a ti tvoju samo na Marku i eventualno Janku al uzmimo da se tako ponashaju i mali Svetozar i onaj mali Micov,kao i onaj shto zivi pored sportskih,shto nosi uvek kratke pantalone i njegova mama!!ALi oni chine ostatak tj. 6,82% a pouzdano znam da mama ovog shto nosi kratke pantalone ne voli eurokrem.
Citat:

Mama ovoga shto nosi kratke pantalone:Ja ne volim krem,mnogo vishe volim dzem a od slane hrane przene paprike one su izvrsne i ja kad ih spremim cela kuca se....

Dakle njihhov broj koji ispunjavaju oba uslova je sad 4,23% !!!!

Shta hocu da kazem!!!Moja teorija je izrasla na toliko pojedinachnosti da je potpuno utemeljena.Ovo nisu prirodne nauke da bi se svaki konkretan sluchaj utapao u opshtost i da bi opshtost bila izvor i utoka svih pojedinachnosti.U drushtvenoj teoriji svaka teorija ima zaobljen vrh!!!Ona istankana od pojedinachnosti i veliki broj njih se potpuno utapa u teoriju dok neke shtrche chineci vrh teorije(krucijalnu ideju) zaobljen!!!Tako ti je to!!!Znam da je to sad tebi chudno al to ti je tako!Plus moja teorija nije dogmatska i nisam prvo krenuo od vrha nego sam je zidao od konkretnih sluchaja!!!

Bez obzira shto Voki kostic se tako ponasha,evo i njega da pridruzimo Janku i Marku opet je tako,mada i to je diskutabilno jer Vokijeve osobine i kvaliteti se malo razlikuju od Markovih i Voki je grupa za sebe.

Samo ovakav regionalni razvoj je odrziv,sve ostale ideje se gube na praktichnom putu svoga ostvarenja!

18.05.2008. u 17:11
Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 )

Ova stranica generisana je za 0.175 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.